date night @ asia

God ettermiddag fine du! Herlighet, denne dagen går altfor fort! Jeg var oppe og hoppet halv syv i dag og på en søndag hvor både han har fri og Nelia sover som en stein, kjentes det alt annet enn greit. Men må du, så må du! Vi hadde en jobb å gjøre og måtte avgårde i åtte-tiden og det som ventet oss var uansett så fint at det var vel verdt det – selv om jeg er trøtt som en strømpe nå. Forteller mer om hva vi gjorde litt senere! Etterpå gikk turen for innkjøp av litt juice som jeg kjente at jeg måtte ha før vi dro hjem til tante Vivi for tidenes brunsj. Men tilbake til i går! 

datenight

datenight_1

datenight_2

datenight_5

datenight_4

datenight_7

I anledninger som denne er jeg uendelig glad for at jeg er gravid, for selv et lite glass rødvin og i seng klokken to ville vært døden når du må opp halv syv. Så jeg er evig takknemlig for at det gikk i virgin cocktails og farris til tross for date night i går – vi hadde det så fint! Vi hadde lyst på asiatisk og planen var Hanami, men der var det dessverre fullt. Så da bestemte vi oss for å prøve noe nytt og endte opp på gamle Druen som har vært Asia de siste årene. Vi klarer jo aldri å løsrive oss, så det ble selvfølgelig litt senere enn vi hadde tenkt, men det var så koselig ♥ 

datenight_8

datenight_3

datenight_6


Tusen takk for alle fine kommentarer i går forresten! Jeg blir jo helt satt ut! Skjørtet jeg hadde på meg er fra h&m sin nyeste conscious collection, var sjeleglad da jeg kom over dette på nett og hjertet mitt hoppet over et slag da det eneste de hadde var den størrelsen jeg trengte, så da måtte jeg bare ha det. Det er enda finere i virkeligheten! Det kan jo brukes til så mye og i går kombinerte jeg det med en body som jeg kjøpte på TopShop i København 🙂 

Nå skal jeg i gang og jobbe med svangerskapsoppdateringen som burde ha kommet på fredag, så den finner dere her litt senere i dag. Egentlig ganske snart når jeg ser på klokka 😉 Ha en super søndag! 

14 kommentarer

 1. Så herlig 🙂 God søndag!

 2. Oh, I see you had a fantastic date night together and you look adorable, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Heisann, flotte deg!

  Mener ikke å angripe deg på noen som helst måte, men som en så offentlig person lurte jeg på hva dine tanker var rundt det å bære klær fra H&M, etter vi alle har blitt gjort klar over hvordan produksjonen av disse klærne virkelig foregår, blant annet gjennom Sweatshop?

  Kjøper selv klær herfra, enda jeg vet hvor grusomt det er, så dette er ikke spurt i vond mening.

 4. Whether to ask what is your chest when you select the tops of whether you take a smaller size what size chart says. when the state itself from hm feel that the size is what it is and if you stare at the measuring table so the dresses are tents 🙂 it is worth to choose a smaller size

 5. Ranveig

  Hei Catoline 🙂 Lurte på hvorfor du ikke svarer på spørsmålet mitt ang håret ditt? Har spurt deg to ganger nå, uten å få svar. Lurte på om du er fornøyd med teiphåret fra Rapunzel? Håper du svarer denne gangen.

  1. Ranveig

   Gikk litt fort i svingene, mente selvfølgelig Caroline 🙂

  2. Caroline

   Beklager! Det er helt tilfeldig at jeg ikke har svart! Jeg er veldig fornøyd hittil 🙂

 6. Anne Kristin

  Hei hei, du stråler virkelig om dagen, blir så inspirert av å lese bloggen din, jeg er virkelig imponert!! Jeg lurer på hvilken deodorant du bruker, kan du anbefale en god og skånsom? Takk på forhånd, ha en herlig søndag i Oslo 🙂

 7. Vet du hva ? Du ser ut som en supermodell nå i svangerskapet, de få ekstra kiloene gjør noe med ansiktet ditt. WOW 🙂

 8. Du er en stor inspirasjon når det kommer til både klær og hår , nydelig skjørt

 9. Hei! Jeg må si jeg reagerer kraftig på at DU støtter barnearbeid og ekstremt dårlige arbeidsvilkår? Jeg håper tilfellet er at du ikke visste om dette? Se Sweatshop! Og ikke minst fortell andre lesere om det! Vi lever i 2016, skulle tro verden var bedre.

 10. Åh, det ser underbart ut!
  Hoppas ni hade en mysig kväll <3
  Kram.

 11. Ah, Asia er så fantastisk 😀 Var der i går kveld selv, love it!

 12. Ohh my, den burgeren så virkelig god ut!! Dette er kanskje et litt rart spørsmål haha, men bare tenkte på det når jeg leste innlegget… Hvorfor velger dere ikke å få sånne kvelder sponset? Regner med det hadde vært veldig enkelt for deg å få middagen dekt hvis du hadde villet, og du blogger jo om stedet uansett? Jeg har vel helt ærlig ikke noe med det, så du får svare hvis du føler for det 😉 Stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *