backstage: sneak peek

shoot_6

Akkurat nå blogger jeg fra et bord i solen midt på Amagertorv i København. Vi sitter på The Dubliner av alle steder, for blant alle de hundre sitteplassene her, så var det kun på dette bordet innerst i hjørnet det var ledig i sola. Det er så deilig vær i dag og jeg merker at ikke vi er alene om å lengte etter sommeren, folk har trukket ut i gatene og nyter vin og pils på annet hvert bord 🙂 Jeg har nesten akkurat vært i Disneybutikken og kjøpt en liten overraskelse til Nelia, savner henne så det gjør vondt langt inni margen og kan nesten ikke vente til i morgen! 


what I have been doing today 

shoot_3

shoot_2

shoot_5

shoot

shoot_7

shoot_9


Vi ble ferdig med shooten litt før tiden i dag, så vi har tråkket rundt og bare tittet i butikker etter det. Så koselig! Nå er jeg helt ødelagt i beina og skuldrene, for jeg drar jo på alt av kamerautstyr og dataen min pluss noen handleposer og vi har ikke vært innom hotellrommet siden vi dro derfra tidlig i dag, så vi tenker å finne en laidback restaurant om få minutter og kvelde tidlig 🙂 Jeg har lyst på meksikansk, glemmer ALDRI da Anette og jeg var på Tortilla Flats i Vejle, det var jo helt fantastisk! Håper dere har en fin kveld, gleder meg til å vise dere resultatet av hva jeg har gjort i dag 🙂 

17 kommentarer

 1. Altså, herregud å VAKKER du er! Det er et eller annet ved deg fortiden, enten er det håret eller kanskje graviditeten? Uansett, du er slående vakker. Innlegg som dette når du er på farta er absolutt min favoritt 🙂 gøy med litt nytt!

 2. Så utrolig fin du er på håret nå, perfekt lengde 🙂
  Kos dere videre på tur!

 3. Marianne

  Gleder meg til å få vite hva du har vært med på i dag 🙂 Så utrolig fin du var på det nederste bilde, veldig fint sminket og fin på håret. Skjønner at du savner vesle jenta hjemme. Det er rart med det, er ikke lenge en skal være borte før en savner dem. Ha en fin kveld og god tur hjemover!

 4. Så spennende! Elsker håret<3

  Stor kos fra Rygge<3

 5. Suzanne

  Så fin du var på håret på det nest siste bildet! <3 Synes du passer skikkelig godt rufsete og rocka frisyrer.

 6. Du er jaggu en blogger med mange baller i lufta, er vel det som gjør det så spennende å følge deg! Blir gøy å se resultatet av denne turen. Kos deg pg god hjemreise når den tid kommer! !

 7. Elsker fargen på veggen, den som er nude/blush! Du vet ikke tilfeldigvis hvilken det er? Nydelig inntil de fargene du har på deg også! Iiiiih!

 8. Aldri har du vært flottere enn du er nå.
  Du er vakker, med en helt spesiell utstråling.

 9. Hvor er den sorte kjolen i fra?

 10. Hei igjen

  Vil bare si at jeg skrev feil anngående når man tar i bruk epidural. Epidural tas i bruk når fødselen er kommet godt i gang og mormunnen har åpnet seg 3-4 cm. I visse tilfeller kan epiduralen legges både tidligere og senere i fødselen.

  Anngående det du har skrevet før om lammelser står det følgende:

  Varige lammelser ser vi ikke lenger fordi vi legger epiduralen i et trygt område av ryggen. Imidlertid kan man finne områder med nedsatt følsomhet noen uker etter fødselen. Disse går som regel over av seg selv.
  Betennelse i epiduralrommet (abscess) kan forekomme, og dette kan gi varige problemer dersom det ikke behandles raskt og på rett måte. Dette forekommer noe hyppigere enn hjernehinnebetennelse, men det er ikke rapportert varige mén etter epidurale abscesser.

  Hvem kan få epidural?
  For å kunne tilby epidural smertelindring, er det nødvendig med god beredskap av anestesipersonalet (narkoseleger og sykepleiere). I prinsippet er det sjelden man sier nei til et ønske om epidural smertelinding. Unntaket er kvinner med infeksjoner, blødningsforstyrrelser og nevrologiske sykdommer.

  her er linken jeg har brukt til informasjonen ovenfor:

  https://www.nettdoktor.no/graviditet_foedsel/artikler/foedsel/epidural.php

 11. Her er også en artikkel jeg vil dele med deg og leserne om noen skulle ha interesse:

  https://www.nrk.no/ostlandssendingen/_-unodvendig-a-fode-med-smerte-1.12196750

 12. Må bare si at du kler VIRKELIG de ekstra kiloene du har nå i svangerskapet! Dritpen, er du! (Unnskyld uttrykket 😉 Du ser liksom mye yngre ut, og veldig strålende =D <3

  1. Caroline

   Haha, tusen takk, Carrie 🙂

 13. elsker filmene hans!

 14. Helt enig med de over her, du ser utrolig flott ut på disse bildene! Er noe med gløden og «de ekstra kiloene» som får deg til å se mykere og strålende ut. Hvis man kan si det? Det øverste bildet var nesten som å se Nelia som voksen på flere måter.

  P.s. Du er alltid flott 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Stine! Så snille dere er <3

 15. Hei!
  Hvor går jeg kjøpt de på budsjett?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *