in my bohemian dress

antrekk18_4

Hei fra København! Det stemmer, nå er jeg her igjen og enda en gang er det i forbindelse med jobb, så hele morgendagen forsvinner til det og jeg gleder meg virkelig! Jeg er uendelig trøtt i dag og begynner å kjenne på at lite søvn virkelig tærer på, men i kveld skal jeg køye tidlig så jeg er opplagt til alt som skal skje i morgen 🙂 Ellers gikk flyturen hit kjempefint, selv om jeg skal innrømme at jeg synes det er hakket mer skummelt å fly når jeg er gravid – bare fordi jeg blir enda mer engstelig for at noe skal skje og for at vi ikke skal overleve noen av oss. Jeg vet at det er dystert, men slike tanker er vanskelig å kontrollere. Heldigvis gikk det bra og vi er på plass på hotellet 🙂 Kjøpte med oss både bagels og salat på rommet, for jeg blir sittende her og jobbe litt før vi skal ut og utforske København som jeg aldri blir lei av 🙂 Antrekket for dagen er dette, jeg hadde tenkt til å spare kjolen til Hellas, men må jo bare bruke den nå som det er så fint vær! 


antrekk18_2antrekk18_5antrekk18_1antrekk18antrekk18_6antrekk18_8antrekk18_3antrekk18_7

kjole h&m / solbriller ray-ban (eget design) sko bianco by caroline berg eriksen / veske adax by caroline berg eriksen (sponset) smykke pearls of freja 


Håper dere har hatt en fin «ukestart» 🙂 

37 kommentarer

 1. Benedicte

  Så godt å høre at dere har sol og fint vær i København <3 Her i Bodø våknet vi opp til snø. Måtte faktisk koste av frontruten i morges før jeg skulle ut. Jaja, sånn kan faktisk mai være.. Kjedelig er det uansett 🙂 Håper vi får betalt tilbake med rikelig mengde sol når sommeren kommer!

  1. Caroline

   Det er litt kjøligere her enn hjemme, men sola skinner 😀 Sender den til deg! Snø nå er IKKE ok :O

   Klem 🙂

 2. Så fin du var på håret! Kan du ikke vise på video hvordan du krøller håret ditt?

  1. Caroline

   Ja, det kan jeg gjøre 😀

 3. Camilla

  Hei:-)
  Har det vært trekningen av barberutstyr?

  1. Caroline

   Nei, men det er ikke lenge til det blir trukket vinnere 🙂

   1. Camilla

    Ok:-)
    Takk for svar!

 4. Your boho dress is so cute and you look fantastic, dear Caroline! I really understand that now it is more challenging to fly with your pregnancy …
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie <3

 5. Så flott du er 🙂

  Vi skal på kjærestetur til Budapest imorgen, feire bursdag og at vi har vært sammen i 10 år. I tillegg fikk vi en ekstra glede igår, da det viser seg at jeg er gravid med nr.3 Mye å glede seg over for oss!

  1. Caroline

   Så utrolig koselig! Gratulerer så masse <3 Da har dere definitivt mye å glede dere til 😀

 6. Kanskje et dumt spørsmål, men er det skoene og veska fra dine egne kolleksjoner som er produktplassering? Jeg lurer bare, fordi dette har vært merket på annen måte før? 🙂 Hvem har tatt disse bildene foresten?

  1. Caroline

   Jeg har merket mer utfyllende under bildene, der kan du se hva som er hva 🙂 Blant annet er skoene og vesken fra egen kolleksjon, mens smykket er sponset.

   Lars-Kristian tar alle bildene av meg 🙂

 7. Elisabeth

  Hvor i Køben er disse bildene tatt???

  1. Caroline

   Bildene tok vi i Skien 🙂

   1. Elisabeth

    He he begynte å lure,for jeg er veeeeldig mer enn vanlig kjent i Køben,og dette var helt fremmed for meg! Skien,derimot,kjenner jeg ikke….

 8. susanne

  Åh for ett vakkert skue fra balkongen 🙂 Bildene dine generellt er så inspirerende! … satt og tenkte, hvem tar bildene? Ellers gleder jeg meg også til å se video av når du fikser håret/kröller, men mest hvordan du sminker huden, og produkter fra a til å! :)))
  Hilsen maskråka 😉

  1. Caroline

   Så koselig at du likte det 🙂 Bildene av meg er det Lars-Kristian som tar 🙂

 9. Hvor får man kjøpt den kjolen?

  1. Caroline

   På HM, men jeg har ikke oversikt over hvem som har den inne :/

 10. Husker du fikk mye pepper når du la ut et bilde av den kjolen, men jeg synes den er superkul!

  1. Caroline

   Jeg liker den jeg også 🙂

 11. Digger kjolen!!
  Kos deg i Køben, gleder meg til oppdatering derfra:-)

 12. Hvem reiste du med? Du skrev jo at Nelia skulle være hjemme med Lars-Kristian 🙂

 13. Ann Helen

  Hei.
  Jeg husker du skrev noe om at Nelia hadde vondt i foten, men at legen ikke fant ut noe? Min sønn har akkurat samme problemet, halter og har vondt men de fant ingenting. Fant de ut av noe til slutt likevel siden hun fikk gips?
  Takk for svar

 14. Henrikke

  Kan du lage enten et fordypet innlegg om hva som er på telefonen din eller en video?

 15. Hei 🙂 Jeg synes at du alltid har så fine bilder i innleggene dine. kvaliteten er veldig skarp og fin 🙂 Jeg tar endel bilder selv og har interesse for foto! Det jeg lurer på er hvilket objektiv du bruker? Setter pris på svar 🙂
  ps. kommentaren behøver ikke å komme i kommentarfeltet.
  På forhånd takk, ha en superfin dag 🙂
  mvh Linda

 16. Victoria

  For en fantastisk utsikt fra den balkongen! Hvor i Skien er det tatt? 🙂

  1. Caroline

   Ved Snipetorp 🙂

 17. Den kjolen er SÅ fin! Heldige deg som er i Køben igjen, det er så fint der 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Christina! Jeg elsker både den og København 🙂

 18. Hei!
  Bruker du noe under kjolen for at den ikke skal være gjennomsiktig, eller kan man bruke den med bare undertøy under? =)

  1. Caroline

   Den er ikke gjennomsiktig, så du kan fint bruke undertøy under 🙂

 19. Jeg satt igår kveld og trålet nettet for slike bokstavsmykker, men fant ikke helt slik jeg ville ha det. Så jeg hadde egentlig gitt litt opp da jeg streifet innom Instagram og det aller første jeg som popper opp er bildet ditt MED rabattkode :)) Jeg ble så glad!! Du må ha lest tankene mine 😉

 20. that view is so pretty 🙂

  x Lilli | http://www.LilliFerreira.com

 21. Så fantastisk fine bilder 🙂

 22. Hvordan kan du handle på H&M når de betaler de som syr klærne 3 dollar om dagen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *