how I eat my watermelon

water melon

Det var noen som ble litt nysgjerrige da jeg nevnte min nylige hang up på vannmelon i forrige uke, så jeg tenkte å dele mine favoritter med dere! 

water melon_6

Som dere ser, så involverer det egentlig bare vannmelon og det er det hele, men noen ganger synes jeg det er utrolig godt å dyppe noen biter i mørk sjokolade også. Jeg måtte bort på bensinstasjonen for å handle i dag og der hadde de bare melkesjokolade, men det duger jo det også 😉 


watermelon ice cubes 

water melon_1

Del vannmelon opp i terninger og ha dem i fryseren. Bruk en frysepose så det ikke blir smak i dem. Kjempegodt å ha i boblevann eller bare i vanlig vann. 


watermelon on a stick with and without chocolate 

water melon_4

watermelon juice 

water melon_2

Mos masse vannmelon i en blender med steiner og det hele minus skallet selvfølgelig 😉 Blir en kjempegod juice på varme dager. Ikke glem isbiter! 

water melon_5


Mmm.. Nå er sommeren her snart! 

16 kommentarer

 1. Hei, vet ikke om det er aktuelt, men jeg ønsker meg et innlegg hvor du skriver om dine solfavoriter nå som det nærmer seg sesong. F.eks. solprodukter til ansikt, kropp og lepper som ikke blir klissete og fett og evt. oljer, beskyttelse til håret og kanskje hva som ellers er knall å ha i strandvesken:) Vet du har skrevet om slikt tidligere, men det kan jo hende at du har fått noen nye favoritter som vi andre kan ha glede av:) Takk for inspirerende blogg!!

 2. Yummy ways to eat watermelons!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Åh,den juicen så helt utrolig fristende ut!! Jeg har akkurat skjært opp en melon i biter, det blir turkosen i dag 🙂

 4. Min favoritt er vannmelon med vaniljesukker. Bare strø litt vaniljesukker over en vannmelonskive.

 5. Anbefaler deg å lese casakaos-bloggen av og til.

 6. Vannmelon, nam! Da ble det plutselig vannmelon/ananas/papaya/mango juice til middagen i dag 🙂

 7. Kjempegodt å tilsette jordbær og lime i vannmelon juice også!! Jeg er i Thailand nå, og her har jeg dessuten fått servert juice med både appelsin og vannmelon, og ananas og vannmelon. Yummy begge deler 🙂

 8. Hege Iren

  Dette har ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men endelig har jeg fått tak i vesken «Nelia» fra kolleksjonen din. Jeg er så utrolig fornøyd at jeg svever stolt avgårde med den på skulderen. Ha en hyggelig 17.mai og kos deg mye med familie og venner 🙂

 9. Bloggingen din har vært veldig ymse i det siste. Før var det alltid 3 innlegg om dagen, man visste liksom når man kunne klikke seg inn for å lese neste innlegg. Mye å gjøre?

 10. Henriette

  Heihei!
  I siste liten panikk Nå er det ikke lenge til champangen sprettes og viktigst flagget heises
  Gleder meg til å ta på bunaden som jeg er såå stolt av
  Mn greia er det at jeg har også et lite hodeplagg som hører til 🙂 i form er det ikke så ulikt ditt som kommer opp når jeg googler bunadshue
  Problemet er at jeg alltid har hatt langt hår og stylingen har vært enkel med en lang flette!
  Mn med kort hår er jeg nå usikker på hva jeg skal velge^^ vil jo bruke den da den er en del av «pakken» fin og noe jeg er stolt av. Er jo litt upopulært med hodeplagg til bunad så veldig få tips om styling av hår til bunadslue..les ingen.
  Tenkte om du kanskje kunne gjøre det Vet det er forsent til 17.mai, mn det kommer jo konfirmasjoner?

 11. Hvilke pinner er det du har brukt på vannmelonen? Det så så delikat ut 😀

 12. Du er bare nødt til å lage salat av vannmelon og fetaost ! Så inni hampen godt 🙂

 13. Henriette

  Prøv med et dryss havsalt over, det er fantastisk 🙂

 14. Hei!
  Hvor har du kjøpt det drikkeglasset med «Norge» på?
  Det var knallfint!

 15. Når jeg gikk gravid hadde jeg 1 cravings, og det var vannmelon…ble helt desperat om jeg hadde mindre enn en halv melon i kjøleskapet Heldigvis ikke den verste cravingsen å ha 🙂

  1. Caroline

   ER så godt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *