ophelia collection

ophelia nelly_5

Denne uken lanserte Nelly.com en helt ny kjolekolleksjon, perfekt for sommeren! Den heter OPHELIA og enn så lenge består den av 9 fantastiske kjoler og 3 par sko, og jeg har vært så heldig å ha blitt tilsendt en av mine favoritter, som er long tie straps dress. Den kan knyttes på mange forskjellige måter, og det liker jeg, selv om jeg valgte å holde det enkelt på disse bildene. Du kan se flere varianter av knytemetoder HER.

ophelia nelly

ophelia nelly_2

ophelia nelly_4

ophelia nelly_1

kjole HER / pumps valentino / veske saint laurent / solbriller zara 


Nå er det jo ikke lenge til vi skal på ferie, så jeg må innrømme at jeg har bestilt hjem tre kjoler fra samme kolleksjon, gjorde det nettopp i frykt for at de skulle gå tom for min størrelse 😉 De blir så fine å ha med til Hellas, og et par av de jeg har bestilt kan også brukes på stranden i tillegg. Som alltid har Nelly rimelige priser på eget design og i tillegg har de 17 prosent rabatt på ALT helt frem til nasjonaldagen på tirsdag 🙂 Det får du ved å bruke rabattkoden 17OFF17

ophelia collage

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 


Fant du noe du likte? 🙂 

15 kommentarer

 1. Hei C! Jeg har kjøpt meg samme kjole og er kjempefornøyd med den! Har tenkt å bruke den på 17.mai, men lurer på om den kanskje ikke passer til en sånn anledning? Hva synes du? 😛 Må bare tilføye at jeg ikke har store pupper (en sånn kjole til ei med store pupper ville blirt vulgær på en slik dag tenker jeg), den ser ca lik ut på meg som på deg 🙂

  1. Nei, man kler seg mer tekkelig på 17.mai!

  2. Caroline

   Jeg ville nok ikke brukt den på en dag som 17.mai, rett og slett fordi den er litt naken :/ Til kveldsbruk er den fin, men om du skal til byen fra tidlig morgen synes jeg du skal velge noe annet 🙂

   Klem til deg!

 2. Hei Caroline
  Vil bare si gratulerer så mye med graviditeten, du ser fantastisk ut

  Også lurer jeg på, hvordan er det med små barn og en Chihuahua? Har så lyst på en selv, men er redd den blir for liten for barn som ikke skjønner faren de kan utgjøre for den lille hunden? Hva er dine erfaringer med det? Takk for svar

  1. Caroline

   Tusen takk, Betty 🙂 Her i huset har det gått kjempefint, men Hugo har vært både redd og skeptisk, det skal jeg ikke legge skjul på. I tillegg har han nok vært sjalu på henne, og det mener jeg altså, det er ikke tull :/ Men det har gått seg til med tiden, han har lært seg og akseptere henne, vi har bare vært flinke til å inkludere hundene med henne når vi er i nærheten, ikke presset verken ham eller henne til noe. Det har tatt litt tid, men i dag koser de og leker sammen og Hugo blir kjempeglad når Nelia kommer hjem fra barnehagen 🙂 Hun kan være litt voldsom for ham til tider, fordi han er så lettskremt 😉 Men da gjemmer han seg bare eller går et annet sted. Det er nok en liten vei til å gå før de blir bestevenner, men det vet jeg de vil bli 🙂 Nå hadde jo vi Hugo fra før av og ikke omvendt, så det kan nok være ganske annerledes den veien – uten at jeg vet hvordan 🙂

   Klem!

 3. Denne kjolen var virkelig tacky. Fin farge, men det var det eneste jeg likte.

 4. åh, den kolleksjonen hadde såå mye lekkert <3

 5. Beautiful dress but these shoes.. TOP:)

 6. Marianne

  Så fin du var:) Lekker kjole og farge. Flere fine her som egner seg godt til feriebruk:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Marianne 🙂

 7. Oj, vad mycket fint!
  1, 4, 8 och 9 är mina favoriter 🙂
  Kram <3

 8. Nelly har mye fint, men akkurat den der kjolen minte meg om det en 15-16 åring ville gått med.. Men mange andre fine kjoler der da☺️

 9. Alexandra

  Jeg nekter å tro at du har brukt denne kjolen ? Du er alt for classy. I tillegg gravid. Det er så feil. Å det vet du. Jeg som er noen år eldre skjønner jo at dette er 100% markedsføring for Nelly å har ingenting med din personlige stil å gjøre. I tillfelle du virkelig liker denne kjolen så spar den til du skal til syden 😉

 10. AndrineK

  Nr. 3 likte jeg, og de flate sandalene 🙂 Da jeg så nr. 9 tenkte jeg faktisk på søsteren din med en gang☺Mulig det er helt bom, men
  Gratulerer så mye med graviditeten! Koselig at vi får ta del i det denne gangen også:)

 11. christiane

  Så fine kjoler! Leter etter noen nye sommerkjoler og mange av disse er midt i blinken 🙂
  Du ser forresten supersexy og flott ut i kjolen, fremhever virkelig den flotte figuren din .

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *