årets første

reker sommer_1

reker sommer_2

Planen var jo å sitte ute og spise reker i sola i dag, men så ble det så forferdelig kaldt plutselig, så da flytter vi alt inn i stedet – nesten like hyggelig det. Dessuten har knotten (?) kommet hit allerede også, de er SÅ irriterende, blir helt gal. Så i kveld blir det romantisk rekeaften for to 😉 Klassisk oss å spise så sent når vi først skal spise bare vi to, men Lars-Kristian har faktisk fri i morgen, så da spiller det jo egentlig ingen rolle. 

reker sommer

reker sommer_5

reker sommer_3

Jeg har funnet min egen favoritt som erstatter vinglasset mitt en lørdagskveld også, bringebærlemonade er jo så nammis! 

reker sommer_6reker sommer_4

Jeg har banket inn ukens femte treningsøkt i dag og den var helt grei, men ikke så god som jeg vet den kunne vært. Jeg blir bare litt demotivert med en gang jeg ikke har pulsklokken min, og klarer ikke å gi hundre prosent samme hvor sterkt jeg vil det. Jeg er så fantastisk oppgitt over HVOR graviditetshjerne det er MULIG å ha for tiden, for når jeg omsider har funnet klokken min, så går den tom for strøm og det glemmer jeg selvfølgelig til dagen etterpå, slik at jeg møter en tom klokke når jeg er klar for å trene. Deretter husker jeg plutselig å fullade den til dagen etterpå, men da er pulsbeltet mitt borte? Sånn søkk vekk?! Altså, hvor ER det da?! Denne egenskapen med å surre bort ting er EKSTREM i disse dager, jeg er nesten redd for å glemme hvordan jeg kjører bil, liksom. Si at vi er flere?!? Det hjelper ikke akkurat at jeg vet at graviditetshjernen blir avløst av ammetåken om noen måneder, for den er nesten verre og da vet jeg ikke hvordan det skal gå. Men jeg får vel bare ta dag for dag 😉 

I dag er det forresten bare 3 uker til vi skal på ferie! Det har gått så fort, fy søren som jeg gleder meg! Håper dere har en kjempefin pinseaften ♥ 

54 kommentarer

 1. Ble bare LITT glad det er flere enn meg med pregnancy brain! Haha! Jeg er 27+1 uke på vei, og det er helt syyyykt hvor surrete jeg har blitt! Hadde ikke hodet mitt vært skrudd på hadde jeg garantert glemt det også 😉

  Kan ha en lengre samtale med mannen om noe, og så når han nevner det senere på kvelden igjen husker jeg INGENTING! Scary greier ;-p

  1. Caroline

   Hahaha :p Så ille :O Føler ikke ammetåken hjelper på heller og jeg vet jo at den kommer – eller bare etter fødsel-tåken generelt 😉 Men vi skal nok klare oss :p

 2. Elisabeth

  Det så skikkelig koselig ut:) Har du oppskrivd på limonaden?
  Kjenner meg såå igjen når du snakker om gravidhjerne!! Skikkelig kjedelig.. Her om dagen glemte jeg igjen penalet til frøkna på spisebordet og dagen etter, matbokse på kjøkkenbenken!!:( man får jo helt hette, hvordan skal dette gå:p

 3. Rebecca

  Hei! Kan du dele oppskriften på bringebærlemonaden? Den så kjempegod ut!

  1. Caroline

   Denne er bare kjøpt fra Jacobs, men jeg lager gjerne selv og da bruker jeg denne oppskriften https://www.carolinebergeriksen.no/2015/05/06/17-mai-2-oppskrifter/ 🙂

 4. Bringebærlemonade <3 Er den fra butikken eller har du laget selv? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra butikk 😉 Men skal du lage selv, så anbefaler jeg å teste ut denne https://www.carolinebergeriksen.no/2015/05/06/17-mai-2-oppskrifter/ 🙂

   1. Benedicte

    Hvor har du kjøpt den? 🙂

   2. Caroline

    Kiwi 🙂

 5. Reker altså, det er såå digg! Er i Fredrikstad i helgen, vi bor rett ved bare grønt, så i morgen blir det en tur innom der. Gamle byen er bare helt herlig!! 🙂

  1. Caroline

   Så koselig! Håper dere får servert noe godt 😉 Hils så mye fra meg 🙂

   Klem 🙂

 6. Hei Caroline 🙂 så koselig!! Kos dere, det fortjener dere 😉 har ikke noe med saken å gjøre men vet at du har nevnt tidligere at du liker Ardells løsvipper . Jeg er selv nybegynner når det kommer til det med løsvipper, og lurer på hvilken jeg skal velge. Har sett Demi 103 om jeg husker rett navn? Jeg er ute etter et intenst og åpent blikk. Så syntes de virker bra. Kjøpte born enkle tynne, men de var ikke så bra som håpet :/ har du noen å anbefale?? Er det forresten verdt å kjøpe det «ardell» verktøyet for å påføre vippene? Hadde satt ubeskrivelig stor pris på svar 🙂

  1. Caroline

   Jeg er veldig glad i nr. 105 🙂 De er superfine og ikke FOR mye 🙂

   1. Hvor mange ganger bruker du de før du tar nye?? Hvor mange dager?

   2. Caroline

    Kan brukes et par-tre ganger 🙂 Du må ta dem av etter bruk, ta av limet med en pinsett og påfør nytt når du skal bruke dem igjen 🙂

 7. Marianne

  Ser utrolig digg ut, reker er jo bare kjempegodt. Hva er det du har ved siden av i de små skålene bortsett fra majones og smør? Fin kjole du har.

  1. Caroline

   Aioli og chilibernaise 🙂 Kjempegodt til! Veldig godt med koriander også, forresten 🙂

 8. Christina

  Jepp, gravidhjernen er ekstrem!
  37 uker nå og nå har jeg problemer med å huske ord tilogmed.. Skal si noe, men nei der datt ordet bort! Frustrerende…

  1. Caroline

   Hahaha :p

 9. Kristianne

  Ååh, bringebærlimonade altså! Vet ikke om du lager eller kjøper den selv, men her er en helt sinnsykt god en https://www.detsoteliv.no/oppskrift/lemonade-med-sitron-appelsin-og-bringebaer !! Laget denne på 17.mai i fjor og oh my! Den ble meget vellykket, funker også kjempebra å blande i champagnen, for de som kan det da 😛 angrer nesten litt på at eg ikkje har kjøpt inn til denne i år og, kanskje eg finner en søndagsåpen butikk? Du burde hvertfall prøve da, nå eller siden, eller gjennom hele sommeren. Den står seg også i kjøleskapet noen dager, er bare å blande i vann/farris når du skal drikke. 😀

  1. Caroline

   Jeg pleier faktisk å lage noe lignende! Så god! Delte oppskrift på det i fjor i forbindelse med 17.mai :p https://www.carolinebergeriksen.no/2015/05/06/17-mai-2-oppskrifter/ Fant den på samme bloggen, men bruker stevia i stevia for sukker 🙂 Lemonade er faktisk en av de tingene som blir skikkelig bra med stevia 🙂 Men akkurat den i dette innlegget kan jeg ikke skryte på meg å ha laget selv, den kjøpte jeg :p Helt supert å blande farris i! Håper du får en superfin 17.mai 🙂

   Klemmer!

 10. Kariann

  God helg og god pinse Caroline! Har nettopp lest de siste innleggene dine, og for et nydelig 17.mai bord. Skulle ønske vi skulle hatt gjester i år slik at jeg kunne pyntet litt, for det var skikkelig inspirerende. Men jeg får holde meg til frokostbordet vårt. 😉
  Og så koselig at dere foreldre fikk være med og feire 17.mai i barnehagen. må jo være så stas for dere alle og se på. 🙂 Så det må jeg legge inn som ønske om endring i barnehagen vår. Hehe.
  Nå ligger jeg her og ammer lillegutt. Er så glad jeg er ferdig med gravidhjerne, og så og si kvitt ammetåken. Er deilig å kunne kjenne en har litt kontroll igjen. Haha. 😛
  Men håper du og Lars Kristian hadde en fin kveld. Rekene så hvertfall kjempe digg ut! Og håper dere får ei fin pinsehelg og god 17.mai feiring når den tid kommer. 🙂
  Klem Kariann

  1. Caroline

   Tusen takk, Kariann 🙂 Ja, det er klart foreldrene bør få være med! Det er utrolig hyggelig og sosialt! Her er både søsken, besteforeldre, foreldre og alle som vil være med i familien invitert 🙂

   Gleder meg til å bli kvitt hjernetåken selv, håper bare jeg blir normal igjen! Haha :p

   Klem til deg og god feiring på tirsdag 🙂

 11. Margrethe

  Bor i utlandet og reker er aldri reker som hjemme i Norge, savner det så fælt.. Og sååå fin kjole, hvor er den fra?

  1. Caroline

   Det forstår jeg veldig godt! Det blir liksom ikke det samme. Tusen takk, den er fra Gina Tricot 🙂

 12. Hei bare lurer på hvorfor du har en skål med vann og lime i?

  1. Caroline

   Det er en «dippebolle» Egentlig bruker vi sitron i vannet, men vi kjøpte visst for få, så det var ikke nok :p Det er kjempelurt å dippe fingrene i dette vannet når du har skrellet reker, så slipper du lukten 🙂

 13. Så koselig! Vi kjørte reker i går, så det ble hjemmelaget tapas i dag 🙂
  Destroyed korttidshukommelse, det gjelder dessverre ikke bare gravide….. Velkommen i klubben 😀

  1. Caroline

   Å, det er så godt med tapas! Gleder meg til jeg kan spise manchego og andre oster igjen :p Uff, ikke en klubb jeg helst vil være i, men greit, tusen takk :p

   Klem 🙂

   1. Manchego kan du vel spise?? Dette er en hardost som er pasteurisert. Nå ble jeg litt «nervøs», for jeg var veldig opptatt av å ikke spise noe feil da jeg gikk gravid – Men spiste dette vet et par anledninger, da jeg leste meg frem til at det skulle være greit!? 🙂

   2. Caroline

    Ja, kan visst det 🙂 Jeg har hele tiden tenkt at jeg ikke kan, så det var jo en super nyhet :p

   3. Men manchego kan du da ha? Er jo fastost…

   4. Synnøve

    Manchego kan du fint spise:) sjekka det ut da jeg var gravid for et års tid siden:)

   5. Caroline

    Pasteurisert! Ja, det er jo sant 🙂 Å 😀

 14. Det så jo helt herlig ut, til tross for at dere måtte flytte dere inn! Jeg liker faktisk ikke reker, men det frister jo såå, spesielt når jeg ser bilder som disse, haha 😉

 15. Det så utrolig godt ut ;-P Bare lurer på om det er noen som vet hvordan det er å fly når man er gravid? Jeg er sju måneder på vei og invitert på jentetur til London… Er det trygt å fly når jeg er så langt på vei?

  1. Caroline

   Du skal kunne fly, men det finnes en del forhåndsregler https://altformamma.no/artikler/472/article/item/null/fly-n%C3%A5r-du-er-gravid-10-ting-du-m%C3%A5-vite 🙂 Og så må du jo selvfølgelig føle på det selv, om du for eks. er veldig redd for å fly, så tror jeg ikke at det er så lurt.

   Klem 🙂

   1. Det ville jeg tatt opp med lege/jordmor som kjenner deg og har fulgt deg gjennom svangerskapet. Flere faktorer som spiller inn om det er ok eller ikke.

 16. Elisabeth L

  Haha, det er alltid gøy å lese om dine graviditetshistorier! Hva pleier dere å ha som dipp ved siden av reken? Er den hjerteskålen lengst til venstre en dipp du har lagd selv? God helg <3

  1. Caroline

   I går hadde vi majones, aioli og chilibernaise 🙂 Jeg er veldig glad i remulade også! 🙂

   Klem!

 17. Høres ut som et kjent fenomen Jeg far nettopp fått ei lita jente og de siste ukene av graviditeten sluttet jeg å kjøre bil faktisk for kunne helt ut av det blå glemme hvor bremsene var og da mener jeg fullstendig jernteppe Så får å ikke være en fare for meg og andre var det bedre mannen kjørteLykke til videre med alt blir spennende å følge deg!

 18. Så vakkert dekket bord for to! Kunne du fortelle om hvordan man bruker en puls klokke og hvorfor? Kanskje et dumt spørsmål men…..

  1. Caroline

   Tusen takk, Ann! En pulsklokke er kjempekjekt for å følge med på formen underveis i en treningsøkt 🙂 Pulsen gir en indikasjon på hva slags intensitet du ligger på og sier noe om egen innsats, i tillegg er det mulig å se for eks. antall løpte kilometer, antall skritt eller antall forbrente kcal. 🙂

 19. Hei☺ Du bare må prøve rødløk eller purre/vårløk til ferske reker neste gang. Det er bare så nydelig. Veldig vanlig her på sørlandskysten iallfall. Og finhakket chili er også fantastisk godt på et rekesmørbrød. Spice det liksom opp bittelitt Ha en fin dag. Klem fra JUOT.

  1. Caroline

   Åja! Det kan jeg tenke meg er godt! Takk for tipset 🙂

   Klem!

 20. Dette så bare helt fantastisk godt ut 🙂 klem

 21. Graviditetshjerne er en ting! Jeg ringte mannen og skjelte han ut for at han ikke hentet meg på jobb. Jeg hadde ventet en halvtime og blitt kjempesur. Men, du vet, det var jeg som hadde bilen da vettu. Så da var det bare å starte letingen, for jeg husket jo overhodet ikke hvor jeg hadde parkert heller! Tok lang tid å komme seg hjem den kvelden 😛

  Så deilig det så ut med reker! Det må vi ha til middag snart også kjente jeg 🙂

  Stor kos fra Rygge

  1. Caroline

   Hahahah! Dauer :p Stor klem tilbake! 🙂

 22. Den lemonaden så kjempegod ut! Jeg er også gravid (36+2), og når jeg får lyst på et glass vin pleier jeg å kjøpe den alkoholfrie vinen som heter Torres Natureo free (finnes i hvit,rød og rosè), den smaker utrolig friskt og godt:) hvitvinen synes jeg er best, den smaker veldig likt som hvitvin faktisk!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips : D Det må jeg sjekke ut!

 23. Jeanette

  bringebærlimonade er SÅ godt og forfriskende! Du får se etter pulsbeltet i skapet til Nelia,var det ikke der det lå sist? 😛

  1. Caroline

   Hahaha, jo :p

 24. Ser hyggelig ut! 🙂

  Bare et spørsmål; er det egentlig lov å vise coronaflasken på bildene? Synes jeg kan huske at noen bloggere har blitt beskyldt for skjult reklame hvis de har ei ciderflaske, en vinflaske etc. på bildene, i alle fall hvis flasken viser navnet. (Jeg synes ikke dette er skjult reklame, da..)

  1. Caroline

   Det er ikke lov å reklamere for alkohol, men dette er ingen alkoholreklame 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *