carnations on my dress

antrekkO_3

Hei til deg fra gjødseltoppen! Fy søren for lukt! Jeg venner meg nok aldri helt til den, selv om jeg ikke synes det er like ille som for fire år siden – så det er jo faktisk en forbedring 😉 Dessuten minner det meg virkelig om at våren har kommet, vi er jo snart midt i mai! Likevel, i morgen tror jeg det er på tide med en skikkelig husvask, for jeg er bare nødt til å lufte i huset, gjødsling til tross. Selv om det sikkert ikke er tilfellet, så føler jeg at lukten sitter i både vegger og tak. Det er jo så uutholdelig varmt her inne, så jeg har hatt alt åpent store deler av dagen. Jeg har jobbet med å dekke bordet til 17.mai-fest og gleder meg til å dele bilder med dere i morgen! Jeg er ikke helt ferdig enda, måtte gi meg da det var på tide å hente i barnehagen, så jeg tenker å fortsette når Nelia er i seng og jeg har fått trent litt. 

antrekkO_8

Ville vise dere denne fantastiske kjolen som jeg hadde på meg i går. Gleder meg til å kombinere denne med flate sko også, og jeg kan allerede se for meg at den blir en fin partner på piknik i parken i sommer 🙂 


antrekkO_5

antrekkO_10

antrekkO_11

(annonselenker) kjole HER / sandaler HER / veske HER / solbriller zara 


Etter barnehagen i dag dro vi rett på Plantasjen og stappet handlevognen full av planter og fargefine blomster. Nelia fikk bestemme litt, så det blir en del rosa i år, for å si det sånn 😉 Til helgen skal alt i jorda, hvis jeg ikke rekker før – krysser fingrene for det! Men nå er det full konsentrasjon om kampen her, heia ODD!! 

25 kommentarer

 1. Åhhh måtte le litt for meg selv, når du skriver at Nelia fikk bestemme litt angående blomstene.
  Jeg var på Plantasjen med Hanne (min datter) på 3 år, nå mandagen. Vi kom ut derfra med gule roser, hun SKULLE ha gule roser..
  Dagen etterpå sier hun, åhhh mamma der er MINE gule roser.. <3 😀 Herlig når det kommer så mye fint, rart, morsomt og merkelig fra de.. <3 Elsker denne tiden. Håper du er flink(ere) å skrive ned alle gullkornene til Nelia, jeg har vært fryktelig dårlig på det.. Men har gjemt de i hjertet mitt da <3 Ønsker dere en fin langhelg og en flott 17.Mai. <3

  1. Caroline

   Hahaha, de kan være ganske bestemte :p Her går det i lilla og rosa :p Jeg er dessverre ikke veldig flink til å notere gullkorn selv, men tenker hver dag at jeg MÅ starte med det. Har til og med en så fin bok å notere i, så jeg burde bare ha den fremme så vi husker det. Det er virkelig en herlig tid 🙂

   Håper du og dine også får kjempefine dager fremover 🙂

   Stor klem! 🙂

   1. Anonym

    Så nydelig du er om dagen:) du stråler.
    Anbefaler dere å skrive ned slike gullkorn som barna sier. Jeg var flink til dette og mye av det ble flettet inn i talen til eldste datter som ble konfirmert i fjor:)
    Ha en super dag. Klem

 2. Ikke umulige at det sitter i både vegger og tak! Der jeg jobber setter det seg i ventilasjonen – så har vi det gående på bygget hele dagen :-/ Skjønner følelsen for å si det sånn. Jeg leser bloggen din jevnlig og koser meg med å følge med deg! 🙂

  1. Caroline

   Bah, den lukten :O Fy søren, føler med deg! Og tusen takk, veldig hyggelig at du følger med 🙂

   Klemmer 🙂

 3. Herlig feminint og perfekt sammensatt antrekk, og så sommerlig! Elsker sko og veske til
  Blir så godt humør av å følge deg, Caroline. Jeg begynte å følge med rett etter at Nelia ble født, i en periode det var mye omtale. Begynte å følge deg med alle fordommer om rosabloggere mer enn klare for å bli innfridd – men her sitter jeg fortsatt, regelmessig leser (eneste blogg jeg leser), og blir enkelt og greit i godt humør.
  Gleder meg på dine/deres vegne når det går bra, føler med på kjipere dager, og beundrer at du orker å holde standard og hyppighet oppe på innleggene. Skulle bare mangle at du tjener penger på det og kan leve godt.
  Fortsett å være nøye med riktig merking, ikke la deg prege av dustete kommentarer om utseende eller barneoppdragelse, og mest av alt – fortsett å blogge! <3

  Klem til deg

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig å lese, Rikke! Tusen takk for så fine ord og for at du finner glede her hos meg. Det setter jeg veldig stor pris på 🙂 Du er god!

   Stor klem din vei!

  2. Akkurat samme historie hos meg, slutter meg heilhjerta til alt. Gleder meg alltid til å kikke innom bloggen din for min daglige inspirasjon og gladmelding. Heia Caroline!

 4. Skjønn kjole! 🙂 Gleder meg til å se 17. mai bordet! Skal ha gjester på nasjonaldagen så det blir kjekt med inspirasjon til festbordet 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Og så gøy at du gleder deg! Håper du liker det!

 5. Kommer det et innlegg om hårsveiser til den store dagen i år? 🙂 jeg har nettopp klippet meg sånn som deg, men sliter litt med stylingen, spesielt nå til 17 mai når jeg gjerne vil ha litt fletter og sånt til bunaden. Har håpet at det skulle komme noe, men nå må jeg bare spørre 🙂

 6. Hei!
  Så fin kjole 🙂 Den kan du bruke som skjørt og, tror jeg! Hvis det er den samme som jeg har i sort fra Ganni…. Bare bretter den ned, surrer rundt og knyter foran! 🙂 Sjekk den lille videosnutten av ei med appelsin-t-skjorte og sort skjørt på Ganni Hegdehaugsveien på insta! 🙂 Bare et tips 😀

  1. Caroline

   Å, så smart! Tusen takk for tipset 🙂

 7. Jeg liker møkkalukten når bonden driver på om våren. Føler at jeg lever, og kjenner at alt skal gro.

 8. Så bra at vi har landbruk og bønder i Norge. Noe av verdens reneste mat. Hurra for bøndene. Så får vi andre dødelige heller bare leve med gjødslinga når den pågår, og bare være takknemlige for at de orker å leve med klagingen til folk år etter år.

 9. Så flott kjole! Hele du er jo så flott, gravidgløden er virkelig på plass <3 Men jeg har et spørsmål! Jeg er ganske lav, 1.60, kan jeg bruke kjoler som har slik lengde du har på denne her? Eller vil det få meg til å se lavere ut? Hva tenker du? 🙂

  1. Caroline

   Jeg tenker at det går fint, så lenge du bruker hæler til 🙂

 10. For en skjønn kjole – jeg elsker nelliker <3

 11. Du stråler om dagen! 🙂 Skikkelig feel good å klikke seg inn her. Regner forresten med at du ikke tar restylane når du er gravid, og det betyr vel at det begynner å ha gått helt ut? I så fall vil jeg bare si at du er minst like nydelig uten 😉 Klem!

  1. Caroline

   Tusen takk, R 🙂 Ja, forrige gang var i november, så det er vel på vei ut da 🙂 Tusen takk igjen!

   Klem 🙂

 12. Theodora

  Så utrolig fin kjole! Synes det er så koselig å titte innom bloggen din daglig, du utstråler så god energi ‘gjennom tastaturet’ at man blir glad! Synes også du har en helt fantastisk evne til å være positiv 🙂 hold på det, og lykke til med graviditeten ☺️

 13. Å herregud for en herlig kjole! Den må jeg nesten skaffe meg selv også merker jeg:D Er så deilig med slike kjoler som fungerer til både pent og olajakke med converse 🙂

  Ha en nydelig dag!

  Kos fra Rygge<3

 14. Du må ikke finne på å lufte :O
  Ha alt igjen, og så må du trekke ned alt av persienner osv for å prøve å holde varmen ute. Lukta kan sette seg i tekstil osv inne.. Sykt kjipt, men sånn er det noen ganger i året fot at vi skal få mat på bordet 😉

  Hilsen en som er vokst opp på landet 🙂

  1. Caroline

   Haha, håper ikke det har satt seg uten at vi merker det :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *