busy bee

lytte_4

God morgen, fine du! Det er godt å være tilbake igjen! Jeg fikk nettopp en telefon fra en veldig bekymret mamma og pappa som lurte på om alt var bra. Ikke fikk jeg ringt dem i går og ikke fikk jeg oppdatert bloggen, så jeg forstår engstelsen godt, det er jo ikke akkurat daglig kost at det skjer 😉 Men dersom du tror jeg latet meg i solen i hele går, må du tro om igjen! Jeg skulle nesten ønske at det var tilfellet, men jeg gjorde faktisk noe som jeg synes er enda bedre: jeg var byen rundt for å handle inn til noen 17.mai-innlegg som jeg skal ha utover denne uken og det tar gjerne sin tid. Dere husker vel borddekkinsinnlegget fra i fjor? Jeg vil gjøre det samme i år! Det er så morsomt å dekke bord og jeg husker jo at mange av dere også likte innlegget veldig godt 🙂 I tillegg lagde jeg en del mat da jeg kom hjem og så hadde jeg hundre andre ting på listen som måtte gjøres for at jeg skal komme i vater på jobbfronten igjen. Men nå har kabalen omsider gått opp og jeg har tatt igjen det tapte. Jeg trengte rett og slett en hel dag for å komme a jour med alt. Så det var det jeg gjorde i går 🙂 


lytte

Se så fint magen kommer til syne når jeg ligger på ryggen 🙂 Det er da den synes aller best, med en gang jeg retter meg opp trekker den seg jo tilbake. Dette er Nelias favorittaktivitet om dagen, og etter å ha lyttet på bitte lille, vil hun gjerne ha teselskap OPPÅ meg. Haha! Den lille prinsessa i huset våknet ikke før åtte i dag, jeg måtte faktisk vekke henne og da var jeg ferdig dusjet etter dagens løpetur, så vi rakk å leke litt før hun og Lars-Kristian dro avgårde.

lytte_2

Nå er det bare meg, hundene og dataen igjen og jeg skal sitte med hjemmekontor før jeg må en tur til byen for å ta litt bilder 🙂 Dette været vi har om dagen altså! Måtte det vare evig! Dessverre vet jeg at det har meldt kjøligere på denne kanten av landet allerede på fredag. Litt typisk siden det er barnas 17.mai-feiring i barnehagen akkurat da, men vi får krysse fingrene for sol likevel! Og så må vi nyte så lenge det varer! 

Jeg kunne skrevet og skravlet i en hel evighet nå kjenner jeg, det blir gjerne sånn når jeg har hatt et opphold på 24 timer! Men jeg får runde av her så jeg får startet på dagens andre gjøremål 🙂 Håper dere har en strålende tirsdag! Sender deg sola om den ikke er hos deg ♥ 

39 kommentarer

 1. Wow, så stor forskjell fra stående til liggende :-O Men veldig fin «bomp». Jeg har flere venninner som går gravide nå og de dekker hele spekteret ift. cravings, plager, humør +++. Ingen av de likner på hvordan jeg hadde det når jeg gikk gravid for 2,5 år siden heller. Jeg blir like amazed hver gang jeg tenker på hva kroppen er i stand til og hvor forskjellig den gjør det fra kvinne til kvinne. Håper resten av svangerskapet ditt blir like fint 🙂

  1. Caroline

   Jeg vet det! Det er så gøy at den blir så synlig med en gang jeg legger meg ned 🙂 Ja, kroppen er fascinerende. Gleder meg til å treffe bitte lille <3

 2. Jeg blir sliten bare av å lese jeg, Caroline! Nå må du ta vare på deg selv og den lille.
  Jeg håper og regner med at vi kan leve over en dag (så vidt :-D) uten oppdateringer.
  Skjønner at du må gjøre «dine ting» mellom slagene her også 😉
  Jeg må likevel innrømme at jeg gleder meg til dine 17.mai idéer – du er jo så flink
  til å få til alt og det er SÅ lekkert alt du legger frem <3

  God tirsdagsklem 🙂

  1. Caroline

   Så koselig å høre at du gleder deg! Håper det blir bra 🙂

   Klemmer!

 3. Jeanette

  Koselige bilder! Magen synes godt nå,ser ut som Nelia koser seg 😉

 4. snart-to-barns-mamma

  Dette bildet der N lytter på magen din er noe av det fineste jeg har sett på veldig lenge. Det fanger det som ser ut som et utrolig fint øyeblikk, og formidler masse historie til leseren! Jeg fikk en tåre i øyekroken. Mulig at det er mine egne graviditetshormoner som gjør det, men fint var det!!

  1. Caroline

   Å, så hyggelig at du synes det! Tusen takk <3

 5. Hei Caroline. Jeg bare lurer på den flotte magen din,jeg sliter sånn med overhud om jeg kan kalle det dette. Jeg trener og trener men alikevel har jeg et sånt «lag» med hud over magen. Skikkelig irriterende. Du har jo så flotte markerte muskler og stram hud på magen. Så jeg lurer på hvordan du får til dette ? 😉 jeg får nesten lik mage som deg når jeg strammer den litt,men har likevel denne huden som rynker seg. Jeg vil ha en stram fin mage 😛 etter 4 barn som leieboere skjønner jeg jo det setter sine preg. Men håper det er noe jeg kan gjøre for å stramme den opp. Jeg er ikke overvektig,ligger vel i grenseland til undervektig. Men alikevel den dumme henge huden Håper du har noe gode tips. Elsker å lese og se på bloggen din,den gir meg så mye motivasjon i treningen min ❤️

  1. Caroline

   Uff, jeg har virkelig ingen gode råd å gi til deg, annet enn et sunt kosthold og en aktiv livsstil. Jeg har hatt flat mage hele livet, så noen er jo bare født litt annerledes. Og ja, det er jo ikke rart at 4 barn har satt sitt preg! Kanskje det løser seg om du går litt opp i vekt? At du eventuelt er litt for mager? Det er så vanskelig å komme med tips eller råd når jeg ikke vet hvordan du ser ut eller hvordan du lever. Men det virker jo som du er sunn og aktiv, så da har du jo gjort alt riktig vil jeg tro 🙂

 6. Så godt at alt er fint med deg, ble litt bekymret selv for at du hadde blitt syk eller noe, du fortjente den blogg fri dagen i går 🙂 Nå kan vi glede oss til bordpynting bilder og inspo, jeg hadde glede av det i fjor 🙂 Så fin baby mage din er når du ligger på ryggen 🙂 Ønsker deg en strålende flott tirsdag i sommer været 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 😀 Alt er bare bra her 🙂

   Klem til deg og en god dag <3

 7. Hurra for 17. mai innlegg, og særlig borddekking!! 🙂

  1. Caroline

   Så bra 😀

 8. Ann Kristin Gerhardsen

  Nyt dageneSå håper vi solen holder en stund til ☀️

 9. Hei fine Caroline. Har et spørsmål og håper du kan svare meg Vi har en hvit Emmaljunga city cross som vi er super fornøyd med. Det er bare det at på armleende så har det satt seg fast solkrem. Og dette får vi ikke bort med zalo vann som vi vasker resten av vognen med. Så vi lurer på om du har noen vaske tips av den fine vognen vår ? Ha en fin dag i solen Stor klem

  1. Caroline

   Nei, så leit! Jeg bruker for det meste varmt vann og har ikke fått noen flekker som ikke går bort enda :/ I hvert fall ikke som jeg har sett :p Men nå har den jo stått en god stund i barnehagen. Kanskje noen andre har tips? 🙂

   Klem!

  2. Kariann

   Hei hei. 🙂
   Jeg har nettopp solgt min hvite Emmaljunga vogn. Og for å få den helt ren igjen brukte jeg rett og slett en del jif skurekrem på de værste flekkene og skrubbet godt. Da forsvant alle flekkene på min vogn, til og med jordslag flekkene som hadde kommet på kalesjen.
   Håper virkelig det kan hjelpe deg mot solkrem flekken. 🙂

   Kariann

 10. Irmelin

  Så herlig! Snakker hun mye om at du er gravid, at hun skal bli storesøster osv? Her i huset hadde storebror en tendens til å glemme det litt i hverdagen, selv om han på en måte var klar over at det skulle komme et familiemedlem til. Det virker som at han husket det mest når andre snakket om den lille i mageb. Jeg tror kanskje at det ble litt for abstrakt og fjernt (i tid) for han, så han snakket ikke så mye om det før helt mot slutten, da magen også var svært synlig. På en måte var det godt å slippe alle spørsmålene om hvordan barna blir til osv, da 🙂 De begynte å komme først når lillebror var noen måneder gammel 🙂

  1. Caroline

   Ja! Hun gleder seg veldig til å bli storesøster, det skal bli koselig, sier hun 😉 Hun avslørte jo nyheten for alle i barnehagen da jeg var rundt 16 uker på vei :p Så hun er veldig stolt 😉 Tipper hun ikke kommer til å spørre om hvordan barn blir til helt enda :p Men det kommer vel med tiden det også 😉

 11. Sikke et dejligt billede af jer og maven.

  1. Caroline

   <3

 12. Hehe, jeg skjønner mammaen og pappaen din – for jeg lurte også på om alt var ok.: -)

 13. Jeg bare lurer.. syns du ikke det er usedvanlig kjedelig å leke? Jeg holder på å dø av kjedsomhet når jeg må være med og leke med små barn og prøve å leve meg inn i den der fantasiverden m teselskap og alt mulig. Skulle virkelig ønske jeg likte det 🙂

  1. Caroline

   Haha, jeg synes de er skjønne! At hun har evne til å skape seg en egen liten verden hvor hun serverer meg ting og later som hun lager mat eller prater med kosebamsene sine – jeg liker det! Tror det bare er viktig å sette av tid til å leke sammen med barna uansett, jeg merker i hvert fall at Nelia setter veldig stor pris på det når vi er med henne på leken, selv om hun leker veldig godt på egenhånd også 🙂

  2. så trist å lese! Jeg håper at du forsøker å leke allikevel – og truer deg selv til å late som du er med i barnas fantasiverden – for barnas skyld. Det er veldig viktig for utviklingen til de små 🙂 et voksent mennesket tåler det, dør ikke 😉

 14. Hei! Hva tenker du om kunnskapsministeren Torbjørn Rød sine barnehageplaner med kartlegging av hvert enkelt barn og vurdering av språket til barnet? Tenker siden du har barn i barnehage så er kanskje dette noe du har fått med deg og gjort deg opp en mening om? 🙂

 15. Kristin

  Det er så koselig å følge med deg. Bærer selv på en hemmelighet,men er et stykke bak deg:) Jeg tror det blir et navn på N her også siden mitt andre gull også har N som forbokstav. Du stråler og det er ikke vanskelig å se at Nelia gleder seg:)
  Klem

  1. Caroline

   Å, så veldig hyggelig, Kristin! Gratulerer så mye <3

   Klemmer!

 16. aleksandra

  Hei Caroline! Jeg vet ikke om det har vært noe rart med kommentarfeltet i det siste, noen av kommentarene mine har ventet på godkjenning, blitt godkjent og så forsvunnet, eller aldri dukket opp. Så jeg poster spørsmålet mitt her en gang til. Jeg har FULL forståelse for om du ikke ønsker/har tid til å svare, så er ikke meningen å kaste spørsmålet etter deg gang på gang, men poster det igjen tilfelle det bare forsvant i havet av kommentarer. 🙂 Du ser selv om du vil svare! :

  Jeg har sett på gamle bilder av deg, fra du var litt yngre og ser virkelig at du har blomstret. Du har blitt en vakker, elegant kvinne, med en selvsikkerhet strålende ut av deg selv. Trekkene dine har blitt mykere og alt fremstår så mye bedre. Ikke at du ikke var vakker før, men du har på en måte bare brukt potensialet ditt, hvis du skjønner.
  Jeg føler at jeg ikke gjør det – får brukt potensialet som “ligger i midt utseende”. Det vil si at jeg føler meg som i en slags ventefase – en stygg andunge-fase – hvor ingenting ved meg føles riktig. Ikke kropp, ikke hår ikke sminkemåte. Og alt dette hadde vært greit om jeg var 15, men jeg er 25 og jeg føler de fleste blir den vakreste versjonen av seg selv i den alderen. Hvertfall alle mine venninner har blomstret, og jeg skulle også ønske at jeg “fant meg selv” når det kommer til utseende. Gir det mening? Haha. Du kjenner kanskje til den følelsen av å ha en lillesøster eller en venninne som bruker altfor brun foundation, har en hårsveis som ikke er kledelig og altfor sminka bryn..? Og alt du har lyst til er å gripe inn fordi du ser at det potensielt sett kunne blitt så mye bedre? Haha, jeg har det sånn hver gang jeg ser meg selv i speilet,. bare at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Føles som jeg aldri får håret til å sitte, aldri trives i sminken jeg velger osv. Det er litt trist, men jeg føler på en måte ikke jeg finner min stil, eller min utstråling.
  Så spørsmålet mitt er vel om du har noen tips.. Vi har jo fått lov til å følge deg så lenge, og har jo sett utviklingen din når det kommer til utseende, og den har jo vært helt magisk. Du er uten tvil blitt til en av de vakreste kvinnene jeg kjenner. Men jeg tenker at alle har et lite potensiale, og jeg skulle så ønske at jeg kunne føle jeg kunne stråle. Nå føler jeg at jeg er i en periode der hver dag er en “dårlig dag” for utseende.. og jeg aner ikke hvordan jeg skal gå frem for å få endret det. Leser mange inspirerende magasin, men så er det litt vanskelig å overføre på seg selv. Håper du har noen tanker 🙂 God klem

  1. Caroline

   Kjære deg! Beklager at jeg har brukt litt tid på å svare deg, men jeg har rett og slett ikke funnet noe å skrive til deg som kjennes riktig. Først må jeg jo si tusen takk for så fine ord som du skriver om meg, virkelig! Det blir jeg både veldig ydmyk og så glad for! Jeg har jo vokst mye fra jeg startet bloggen til i dag, jeg føler nesten at jeg bare var en jentunge den gang da og nå er jeg voksen. Det er så mye som har hendt og jeg har virkelig funnet meg selv. Jeg har alltid vært trygg på hvem jeg er, men det er likevel annerledes. Det har jo snart gått 7 år og jeg har lært så mye. Etter at jeg ble mamma er ting også annerledes enn før på flere plan som jeg ikke vet hvordan jeg skal forklare uten at kommentaren blir altfor lang. Men poenget mitt er at det ofte tar tid å «blomstre» eller å bli den man virkelig er ett hundre prosent. Når det gjelder stil og variasjon av utseende, så er dette noe som har vokst med meg. Jeg har prøvd ut litt forskjellig og funnet ut hva som er meg, hva jeg trives med. Det eneste jeg kan si til deg er at du fortsatt er ung og du må fortsatt prøve og feile 🙂 Jeg er sikker på at du er kjempevakker akkurat som du er, så det er trist å lese at du ikke føler at du er helt der enda. Kanskje det bare er snakk om små endringer som skal til før du føler deg bedre? Som å endre hårfarge eller klipp? Teste ut en annen klesstil eller en annen måte å sminke deg på? Kanskje du bare må treffe mannen i ditt liv og så faller alt på plass? Hvis du ikke allerede har gjort det da 😉 Når det er sagt, så er det jo ikke det på utsiden som alene bekrefter en endring eller en overgang fra «barn» til voksen hos en person, det er så mye mer! Hmm. Dette ble klønete, men jeg håper du forstår hva jeg mener 🙂 Sender deg en diger klem uansett! <3

 17. Åh, DEN magen!! <3

  1. Caroline

   <3

 18. Madeleine

  Elsker bloggen din, må titte innom hver dag 🙂 Elsker det bildet der Nelia lytter på magen, helt utrolig nydelig!
  Jeg har startet en liten nettbutikk der jeg selger hjemmelagde produkter til barn og baby. Foreløpig mye babyting! Mest heklet. Kunne du tenke deg å testet noen av produktene? Du kan jo ta en titt på siden, og evn gi meg tilbakemelding på hvilke vare/varer 🙂
  Adressen er; https://www.epla.no/shops/garnfruen/

 19. Kariann

  Så hærlige bilder! <3 Det gøyeste tulla mi viste når jeg gikk gravid var å trykke inn navlen. Navlen min poppet ut når jeg var ca tre mnd på vei og dette syns hun var så fascinerende. 😛
  Og så gøy å se at hun koser seg med å servere litt kaffe og kaker. 🙂 jeg syns det er så koselig selv. Og her i hus har Thea lært seg hvordan hun fyller "kaffekannen" med vann. Hehe. Litt søl, men mest moro. 🙂
  Håper dere får jeg kjempe fin og solfylt dag! <3
  Klem

  1. Caroline

   Hahaha! Det kommer sikkert Nelia til å like også, når den kommer ut :p Tror den poppet ut i august / september forrige gang, så om det er ca. likt, så kommer den vel ut i juni / juli en gang :p Å, vann er en STOR favoritt her også! Men det blir jo så mye søl så vi prøver å holde det til utelek, selv om det er vanskelig å si nei noen ganger :p

   Stor klem til deg!

 20. Du er nydelig! Og den fine magen der dere ligger på gulvet – *smelt*! Kos deg videre i graviditeten 🙂

  1. Caroline

   Hihi 😀 Tusen takk, Siv <3

 21. Du ser strålende ut. Gøy å lese om svangerskapet ditt, flott at du oppdaterer oftere denne gangen :).

  1. Caroline

   Tusen takk, Malin 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *