forbereder terrassen til sommeren

gardening_3

Fy søren, for et vær i dag! Jeg blir så glad! Dessuten elsker jeg kamper som har avspark såpass tidlig, da er vi hjemme så Nelia får lagt seg til normal tid og enda har vi hele kvelden foran oss 🙂 Timene etter kampen og SEIER i dag (woho) har vi brukt på å forberede terrassen på sommeren og vi er ikke på langt nær ferdig enda: gulvflatene må skures rene og renses grundig før vi skal starte å beise det på nytt med grå terrassebeis. Gjerdet trenger også noen nye strøk, og akkurat det er skikkelig tiltak! Spesielt siden det ikke er lenge siden vi betalte altfor mye for at noen skulle male det. Det viser seg at nettopp det arbeidet ikke akkurat var av det beste. Bah. 

gardening_2

Men gulvet først, vi har bodd her i snart 5 år og har ikke gjort noe med det siden vi flyttet inn, så nå er det på tide. Det groveste arbeidet lar jeg Lars-Kristian ta seg av, middelet som brukes er såpass sterkt at jeg gjerne holder meg unna med tanke på bitte lille i magen, selv om det sikkert ikke er noe farlig. Men jeg har heller puslet litt med å få husken til Nelia sommerfin igjen! Den kan hun bruke nok en sesong og den gjør seg så fint her ute.

gardening

Jeg leste akkurat litt for sent at den egentlig er beregnet på innebruk – vi har ikke vært noe flinke til å ta den inn om nettene og den har hengt ute mer enn én regnværsdag tror jeg. Ehe. Og selv om det er under tak har malingen fått lide, så den trenger en ny omgang med litt blank og sort lakk. Så blir den fin igjen! Pizzapause hadde vi også tid til mellom slagene, digg pausemat på en søndag! 

gardening_1


Gleder meg så innmari til sommeren nå, til sene kvelder, besøk av venner, reker og grillmat. Neste innkjøp på listen er en ny grill! Det burde vi egentlig kjøpt for flere sesonger siden… Elsker å få ting som dette unna, til helgen skal jeg plante også, så blir det fint til 17. mai 😉 

Håper dere har hatt en kjempefin helg! 

56 kommentarer

 1. Du er så fin. Jeg blir glad av deg!

  1. Caroline

   Snille deg, Bell! Jeg blir glad av deg også 🙂

 2. Emeline

  Hvor har du kjøpt smykket ?

  1. Caroline

   Det er sponset, fra Pearls of Freja 🙂

 3. Nyter slike dager selv, håper på mange slike denne våren og sommeren! ☀️
  Skal dere ha gjester på 17.mai?

  1. Caroline

   Nei, vi hadde planer om det, men jeg reiser bort dagen etterpå, så da ble vi veldig glad da vi ble bedt bort i stedet 🙂

 4. We cleaned our terrace already a few weeks ago and as this weekend was very sunny in Bavaria we were lucky to enjoy the complete weekend outside there 🙂 Love your relaxed looks and also your shoes are fantastic!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Sounds wonderful 🙂 And thank you so much <3 I love them – if I can say so :p

   Hugs!

 5. Hvor er buksen fra?
  Du er så fin

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Den er fra Mango 🙂

 6. wonderful necklace .. what brand? 🙂

  1. Caroline

   The brand is called pearls of freja 🙂

 7. Var gravid i fjor sommer, typisk når huset måtte males! Hjalp litt til, men «følte» at jeg pustet inn skadelig maling. Sikkert psykisk, men det lukter så sterkt! Skal male verandaen i år, så nå kan jeg også bidra- synes det er gøy å male 🙂

  Lykke til med svangerskapet! Synes du stråler 🙂 og takk for inspirasjonen du deler hver dag!

 8. Hei, du vakre! Måtte snope med meg Det Nye siden de har sminkefri utgave ute nå. Lurte i den forbindelse på om du har blitt bedt om å være med der? Ønsker deg en nydelig mandag i solen! 🙂

  1. Caroline

   Håper du har hatt en fin ukestart, Tina <3 Nei, jeg ble ikke spurt om å være med der 🙂

   Klem!

 9. CamillaM

  Litt herlig å slippe også hehe tenker eg:-)

  Har dere brukt firma har dere full mulighet til å klage på utført arbeid.

  I tillegg vil eg bare anbefale Drywood sin husmaling. Fantastisk god norsk kvalitet. Malte ifjor og akkurat like shiny dette året etter en hard høst/vinter på vestlandet:-)

  Han fin fin dag videre:-)

  1. Caroline

   Takk for tips 😀

 10. Guttemamma

  Deilig å holde på litt i hagen i disse dager 🙂 har du oppskrift på pizzaen? Så veldig god ut!

  1. Caroline

   Dessverre :/ Men du får den på besinstasjonen her i Siljan 😉 Veeeldig god!

   Klem 🙂

 11. Malin Stein

  Det beste med våren, er og ordne å stelle ute! 🙂 Og jeg må si dere gjør en fantastisk jobb, dere har det så fantastisk vakkert!

  Ble så glad når jeg hørte at Nelia skulle bli storesøster! Gleder meg til å følge dere videre, fine dere! 😀

  Forresten, vet du at du er ganske lik hun som spiller Lemon i Hart of Dixie? 🙂

  Stor klem fra meg! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Malin 🙂 Og så koselig at du følger med 😀

   Ja, det har jeg hørt før faktisk :p Hun er veldig skjønn synes jeg da, så jeg tar det som et kompliment 😉

   Stor klem!

 12. Ingen tvil om at du har den beste bloggen i Norge 🙂 du er så positiv og inspirerende 🙂 trenger jeg en «opptur» sjekker jeg bare inn hos deg 🙂 ønsker dere en super uke 🙂

  1. Caroline

   Kjære deg, så glad jeg ble nå! Tusen takk, Maria! Stor klem din vei <3

 13. Hei! Lurer på hvor genseren din er fra? (Men, obs, bare hvis den har overkommelig pris!)
  En annen ting, lurer bare på, sånn for moro skyld, leser du andre blogger? Det ene er at mange av de virker helt synkrone i reklamering, for eksempel «alle» kommer med rekl. for betakaroten på en gang. En annen ting er ekstreme klikkbaits, og helt uinteressante innlegg. Du som er journalist, kan du tenke deg hva som er grunnen til at de har så mange følgere, når det bare er fyll, fest, banning, operasjoner, klaging, ekstrem-shopping, stengte kommentarfelt, etc? Det verste er at jeg ser fjortiser og andre unge skrive og snakke om at disse forferdelige overfladiske bloggerne er sine store forbilder! Jeg blir faktisk kvalm av å gå innom bloggene til Sophie Elise, Isabel Raad og Anna Rasmussen. Men jeg gjør det av og til som mor og i arbeidsøyemed. Det er jo så mye bedre å lese din blogg, i alle fall mesteparten av tiden. Du hadde i fjor en periode med noe mange opplevde som tomme, intetsigende innlegg, men dette har du jo tatt til deg og nå er det veldig bra! Uff, jeg måtte bare få det ut etter å ha lest om SE som har fyllet og sovet seg igjennom turen sin til vakre Barcelona….

  1. Caroline

   Den er fra Gina 🙂 Tror den kostet 299 eller 399 eller noe midt i mellom :p Jeg leser ikke blogg så ofte, mest fordi jeg ikke har tid til det, men liker å holde meg oppdatert likevel – det er jo tross alt jobben min 🙂 De dagene jeg er innom blogg, leser jeg Camilla Pihl sin blogg, Lene Orvik sin blogg, Espen Hilton sin, Kristina Andersen sin, Cathrine Heienberg sin og Eirin Kristiansen sin 🙂 Av utenlandske liker jeg Annabelle Fleur sin 🙂

   Klem til deg!

 14. Hei. Jeg har stoppet abonnementet på barberhøvlene du anbefalte for en stund siden da jeg ikke var fornøyd. Til tross for bekreftelse fra EFI, dukket det opp både produkter og regning i posten i dag..

  1. Caroline

   Dette vet ikke jeg, dessverre :/ Men jeg kan sende dem en epost å høre 🙂

  2. Må legge til at det firmaet der er umulig å bli kvitt. Har sagt opp selv, opptil flere ganger, men det fortsetter å komme, og de sender til inkasso med en gang. Helt sykt at det reklameres for!

  3. Søsteren min opplevde akkurat det sammen. Ufattelig useriøst firma. Helt utrolig at de greier å selge seg inn hos dere bloggere. Skjønner at sånne ting går på firmaet som selger og ikke deg, Caroline. Men greit å være ekstra bevisst når man ikke bare tipser om et produkt, men et abonnement.

   1. Caroline

    Det er veldig synd at dere har denne erfaringen, jeg har aldri hørt noe negativt om EFI før og leser at brukerne stort sett er utrolig fornøyde. Det er klart at alle kan gjøre feil, men jeg håper søsteren din og de andre som opplever dette kan kontakte dem igjen. Jeg videresendte dette til dem og fikk til svar at

    Det skal ikke skje så lenge kunden har sagt opp innen de 2 ukene som står i avtalen de inngår ved bestilling av prøvepakke. Be dem kontakte kundeservice så rydder vi opp i dette.

    Håper det løser seg!

 15. Kjerstin

  Hei!

  Den pizzaen så skikkelig god ut har du oppskrift?

  Kos deg med en voksende mage og nyt sommeren☀️

  1. Caroline

   Dessverre :/ Den er fra besinstasjonen her i Siljan, dødsgod :p

   Klem!

 16. Lurte bare på om du fortsatt anser bloggen som «hovedjobben» din? Eller vil du si at det handler mer om samarbeidene og prosjektene på siden? 🙂 formulerte meg kanskje feil, men du skjønner det kanskje uansett 🙂

  1. Caroline

   Bloggen er absolutt hovedjobben min 🙂

 17. Hvor er genseren fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Gina Tricot 🙂

 18. Hvor er genseren fra?

 19. Gunn ine

  Hei Caroline Takk for en kjempefin blogg som jeg er innom hver dag. Kan jeg spørre deg om hva vippeextension rensen heter som du bruker og hvor kan jeg få kjøpt den.På forhånd 1000 takk.

 20. Hei! Så fin du e, Caroline 🙂

  Lurer på kvar gensaren er ifrå?

  1. Caroline

   Tusen takk, Line! Den er fra Gina 🙂

 21. Må virkelig si du stråler om dagen.. 😀 De små kiloene gjør deg godt syns jeg 🙂 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, S! 🙂

 22. Hei, jeg lurer på noe… Når du trener styrke og løper f.eks. 8 km på samme dag.. Pleier du da å trene styrke rett etter at du har løpt eller deler du det slik at du f.eks. Løper om morgenen og trener styrke om kvelden?

  1. Caroline

   Jeg løper det etterpå 🙂 Har som regel ikke tid til to økter lenger :/

 23. Nathalie

  Hei og takk for selfien på Odd kampen I går 🙂 Ble så glad at jeg glemte og spørre deg om det var greit jeg delte det på Instagrammen min? Digger bloggen din! 🙂 Mvh:Nathalie

  1. Caroline

   Det var bare hyggelig! Selvsagt kan du legge ut det 🙂 Tuusen takk 😀

   Klem!

 24. Annette

  Hei!

  Du ser virkelig helt fantastisk ut.
  Deilig med litt finvær og kos med hagearbeid.
  Kjekt når man er ferdig med arbeidet og alt ser så fresht ut.

  Bare lurte på hvor kurvfatet du har pizzaen på er fra?

  Annette

 25. Rebecca

  Så deilig! Blir så glad når finværet titter frem og ikke minst at det er litt varme i luften! Vi fikk vasket verandaen selv forrige uke og i går satte vi ut hagemøblene. Med god mat på grillen og en iskald øl, ble det helt perfekt! 🙂
  Ble tilogmed sittende ute til nesten 22.00! Herlig! Ha en fin dag, Caroline! 🙂

 26. Emily B

  Du er så utrolig fin på håret nå! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Emily 😀

 27. Therese

  Flotte Caroline!
  Ser mange spør etter genseren, men jeg lurer på hvor skoene er fra! De var virkelig rålekre! 😀

  Bloggen fin er som alltid kvalitet fra start til slutt på innleggene. Gode tekster og fantastiske bilder – hurra! 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig 😀 Nå ble jeg glad! De er nemlig fra min egen kolleksjon med Bianco 😀 Her finner du dem:
   http://www.bianco.no/til-henne/sko/ballerinas/cbe-rush-fusion-ss16/white/533278
   Klem!

 28. Hey, where can I find the knitted sweater you wear? 🙂

  1. Caroline

   It is from Gina Tricot 🙂

 29. Nina Boeg

  Jeg lurer bare på hvor den hvit hvor den hvite genseren er fra.

  1. Caroline

   Den er fra Gina Tricot 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *