hyttemorgen, trening og frokost i sola

hytta_1

Altså, jeg kan ikke be om et bedre sted enn akkurat her! Jeg elsker hytta vår og denne plassen  Her sover vi på samme rom som Nelia og jeg trodde hun skulle våkne enda tidligere enn hun gjorde, men klokken ble syv før vi var oppe og hoppet 🙂 Da ville hun UT med en eneste gang, hun fikk nemlig nye gummistøvler og joggedress av mommo og moffa i går, med Frost-motiv på! Så det er klart at det ikke kan ligge i skapet og vente, det må jo brukes! Haha! Da klokken ble åtte våknet resten av hytta og Lars-Kristian og jeg kunne ta oss en løpetur i skogen. Det var så deilig! Med sola i ansiktet og fuglekvitter. Får sånn ro inni meg av å være her. Etter en dusj og mitt eviglange smørerituale, ble det frokost på alle sammen med den fineste utsikten jeg kan få. 

hytta

hytta_2

hytta_6

hytta_4


Vi kan ikke ligge helt på latsiden selv om vi er her da, vi skal innover til byen snart for å gjøre litt ærender, men når vi kommer hit igjen blir det grilling og kos før vi vender nesa hjemover igjen. Et kort opphold, men veldig koselig likevel og SÅ verdt turen på rundt 3 timer. Håper dere har en fin lørdag ♥ 

40 kommentarer

 1. såå herlig <3 fint med et sted man kan koble helt av!

 2. Lisa Terese

  Hei, du la ut en del sanger til trening før. Der du hadde en sang fra ei jentegruppe, den var så fengende. Men jeg kan ikke komme på hva den het. Har du noe forslag? I musikkvideoen står de på scenen, det er skrikende fans. De er ikke av den nyeste musikken.

  1. Caroline

   Oi, ja! Hvilken kan det være? Har noen ord eller en setning? :p Er helt blank akkurat nå:/

   1. Lisa Terese

    De var egentlig ganske unge, sånn type 25 år. De var på scenen, å.. ganske rask sang. For du hadde den på en løpeliste du delte med oss. Så du sa du fikk opp pulsen da du hørte på den.. Kan hende jeg tar feil, men tror de var mørke i huden…Den va bare så gøy og rå.
    Ikke at den er som den, men det at de står på scenen med skrikende fans, minner litt om sangen hey ya av outkast.
    Har dessverre ingen ord eller setninger, tenker så det knaker.

   2. Caroline

    huff, jeg har virkelig ikke peiling :O er det kanskje Janelle Monae med Dance Apocalyptic? :p

   3. Lisa Terese

    jaaaa det er den 😀

   4. Caroline

    Hurra 😀

 3. Hei Caroline! 🙂
  Jeg lurte på om du har link til asics «rumpetasken» du har på bildene? Jeg prøvde å finne den på nettsidene etter forrige innlegget du brukte den, uten hell.
  Kan du sende link eller si meg hvor jeg kan få tak i den?
  Ser ut som den har så stor rom at en kan ha mobilen i den, stemmer det?
  Ha en fin helg videre!
  Takk for svar.
  Linda 🙂

  1. Caroline

   Den er gammel, dessverre :/ Tror faktisk jeg har hatt den i et par år :/ Det følger med en ekstra lomme som kan festes sammen med den også, der kan du bla ha mobilen 🙂 Jeg vet Kari Traa har noe lignende om Asics ikke lenger fører 🙂

   Klem!

 4. Bilde nr 2 var bare helt fantastisk!!!!!! Det burde hengt på veggen i hytta!!!!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Skal tipse mamma 😉

 5. Jeanette

  åhr,ser herlig ut!

 6. Så herlig det ser ut! Og gratulerer så mye med graviditeten:) Har fulgt deg noen år og må si at jeg synes du har så god selvdisiplin fra alt til husarbeid, trening, kosthold, jobb og opprettholdelse av gode relasjoner! Har du noen tips/triks til oss som til tider (og oftere) faller av selvdisiplin-lasset?

  1. Caroline

   Tusen takk, Silje! 🙂 Kanskje jeg kunne satt sammen et innlegg 😀 Det vil kanskje ikke passe alle, men jeg kan jo skrive hvordan jeg tenker 🙂

   Klem 🙂

   1. Jaaa!! 😀

   2. Sørlandsjente

    Jatakk! Likte godt rydde-innlegget, og et på hvordan du klarer å holde det over lang tid hadde vært så bra. Har en tendens til at det kun blir et par uker av ganger, og så går det over..( blir rotete, får ikke trent..osv) . Syns du er så gjennomført, i alt du gjør! Imponerende og inspirerende!

    Ps, gratulerer med en liten en på vei. Du ser fantastisk ut!

 7. Du kler å være gravid utrolig godt! Selv om magen ikke vises så godt ser du utrolig flott ut. Du har virkelig gravidgløden. Dette er ikke ment som kritikk av at du er for tynn til vanlig, men de ekstra kiloene gjør faktisk at du ser bedre ut, sunnere på et vis. Det gjorde de i forrige svangerskap også 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Mari 🙂

 8. Hei,

  Jeg lurte på noe! Har dere tenkt å kjøpe en haug med nye vogner til den nye babyen, eller bruker dere vognene dere tidligere også har brukt til Nelia?
  Føler du virkelig har sjansen til å være et flott bilde som blogger her, med tanke på det store forbruket mange bloggere representerer gjennom reklame med at alt skal være så nytt og flott.

  Håper jeg ser like flott ut som deg den dagen jeg blir gravid..

  Ha en fin helg videre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Elise! 🙂

   Vi tenker å bruke en vogn som vi allerede har, det er i hvert fall det vi har snakket om 🙂 Leandervuggen finner vi nok også fram igjen 🙂 Men når det gjelder for eks. tripp trapp, seng, skap og kommode, så er jo dette ting som Nelia bruker fortsatt og kommer til å bruke lenge, så vi må kjøpe nytt også 🙂

   Klem til deg og fortsatt god helg 🙂

 9. Vilken perfekt vårlördag!

 10. Hei, fin treningstights.. Er den fra Røhnish, hvilken modell?

  1. Caroline

   Ja, den er fra Röhnisch 🙂 Jeg husker dessverre ikke modellen :/ Den er fra oktober tror jeg :/

 11. Så deilig med hyttehelg! Skal du snart bytte header?

  1. Caroline

   Jeg har ikke tenkt så mye over det, men jeg skal absolutt notere meg at det hadde vært fint 🙂

   1. Det burde stå øverst på agendaen. ;o)

 12. Åh, vilka underbara bilder!
  Nordic Wellness hade event här i Göteborg – kika gärna in för att titta på en hälsning från mig och Bingo Rimér, så kommer fler bilder upp imorgon 🙂
  Sov gott!
  Kram <3

 13. Helt nydelige bilder, skjønner godt at du trives der! 🙂
  Det er så utrolig deilig vær, jeg nyter hver solstråle!! ☀️☀️☀️

 14. Ingvild

  Omtrent når tenker dere å avsløre kjønnet på babyen i magen? Ikke for å mase altså, men jeg er SÅ nysgjerrig, og greit å vite om det kan komme feks. i morgen, eller om dere tenker å vente leeenge 🙂
  Utrolig herlige bilder, forresten! Kunne virkelig tenkt meg et slikt «fristed» selv 🙂

  Ingvild

 15. Therese

  Hei 🙂
  Lurer på hvor den genseren din er ifra? Kjempe fin var den 🙂

  1. Caroline

   Fra Röhnisch 🙂

 16. Hei Caroline 🙂

  Dersom du ønsker å høre på noe deilig og avslappende kjærlighets musikk samt barne sommermusikk for Nelia kan du sjekke ut musikken min. Jeg komponerer all tekst, melodi og synger selv med masse dyktige musikere.

  Ønsker dere en fantastisk vår.
  Lykke til med svangerskapet og gratulerer

  Musikken min finner du overalt der musikk selges elektronisk under mitt navn;
  Christine Underland

  https://open.spotify.com/user/nobelrecords/playlist/4JwAfNMMYBQfmrFmMMkpYS

  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 17. OFF! For noen fantastiske bilder 😀 Det ser helt magiskt ut! Kos dere veldig den siste dagen der da, og håper alt er bra med deg og lille i magen 🙂 Gleder meg sååå! haha.

  Kan du linke til noen inlegg med foto/kamerautstyr/tips som du har skrevet? Husker at du har skrevet om det flere ganger, men jeg klarer rett og slett ikke å lete det frem 😛 Det hadde vært supert, men skjønner om tiden ikke strekker til!

  Fin solskinnsdag til deg og dine 🙂

  1. Caroline

   Jeg har noen fototips her https://www.carolinebergeriksen.no/?s=fototips 🙂

   Klemmer til deg, Annie! Og tusen takk for så fine ord 😀 <3

 18. Du, jeg lurte på om du og Lars Kristian er kristne? Jeg ser han har tatovert en kors og har hørt dere er kristne, men har aldri sett at du har skrevet noe om det? Jeg forstår om det er for privat for deg å dele noe om, men hadde vært veldig interessant å høre om, om det skulle være aktuelt en gang 🙂 Ser ut som hyttestedet deres er nydelig!

 19. Ser nydelig ut.. hvor er hytta?

  1. Caroline

   Skjeberg / Ullerøy 🙂

 20. Hvor høy er du og mannen din? Kos dere masse i Østfold

  1. Caroline

   Jeg er 170 og han er 178 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *