hvor skal babyen bo?

le diaper _1

Det er så mange av dere som er nysgjerrige på hvor den nye babyen skal få rom, om Nelia må dele rommet sitt eller om vi må legge ned hele walk in-skapet 😉 Så jeg tenkte at det var et fint spørsmål å besvare i et innlegg: dette huset har fire soverom, tre oppe og et nede. Nede har vi et kombinert gjeste- og treningsrom, i tillegg til at det er der jeg oppbevarer produkter som jeg tester og diverse kontorting i et hyllesystem. Planen er at walk in-skapet må flyttes ned dit når babyen ikke lenger skal sove inne hos oss. Nelia sov jo hos oss til hun var rundt 3 måneder om jeg ikke husker feil, så vi regner med at det blir ca. likt denne gangen også 🙂 Dette rommet er mindre, men det gjør ingenting. Da får vi heller finne på litt smarte løsninger. Jeg synes det er fint å ha alle soverommene oppe, hadde ikke klart å slå meg til ro med Nelia sovende nede. Walk in-rommet er det største rommet, så dette blir i så fall Nelia sitt, og så får den nye verdensborgeren bo der Nelia bor nå 🙂 

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å komme i gang med innredningen av et nytt barnerom! Hadde gjerne startet i går om det var opp til meg, og jeg har jo allerede en hel mappe på skrivebordet mitt med inspirasjon og planer for hvordan det skal bli. Dessverre så er fremtiden litt usikker enn så lenge, Lars-Kristian sin kontrakt med ODD går ut etter sesongen og vi vet enda ikke om han skal forlenge med dem eller om han går til en ny klubb. Dette med å ikke vite gjør meg ganske rastløs, vi vet jo ikke om vi blir boende her eller om vi skal flytte til et nytt sted. I tillegg skjer alt mest sannsynlig på tampen av året, rett før jul med nyfødt barn og alt annet som ellers skjer i høytiden. Så det er håpløst og ikke noe poeng i å starte med barneromprosjekt eller andre ting akkurat nå – selv om jeg har aldri så lyst. Håper og tror at vi får vite mer i løpet av sommeren, så jeg ser virkelig frem til det! Hvor vi skal ha treningsrommet er et annet spørsmål 😉 Der må jeg tenke litt. 

le diaper _2

I mellomtiden har jeg startet med noen innkjøp til innhold i den nye stellevesken 🙂 Denne gangen blir ting i sort og hvitt slik jeg ser det for meg nå, gleder meg til å vise dere! Og hvor fresh er ikke denne bleiemappen?! Romslig er den også – rett og slett helt perfekt! Jeg fant den da jeg google litt rundt og har aldri hørt om merket før, men Mitera er de som fører den 🙂 


Tipper det er flere av dere som har tatt langhelg nå, og det må dere nyte! 

89 kommentarer

 1. Han er hjertelig velkommen for å signere for Sandefjord fotball

  1. Caroline

   :p

 2. Camilla

  Gratulerer så mye med et barn til. Jeg er så spent på om det er en gutt eller jente.
  Jeg bare lurte på om du kanskje kunne laget et innlegg seinere om forslag til morsomme aktiviteter som man kan gjøre med barn, alt fra hobby aktiviteter inne til Evt aktiviteter ute:)
  Du har en veldig fin og inspirerende blogg, du gjør en så god jobb! 🙂
  Ha en fin dag

 3. You inspired me to eat fresh strawberries very soon 😉
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Benedicte

  Hvorfor skal ikke den nye babyen få det største rommet? 🙂

  1. Caroline

   Vi synes det er mer logisk at Nelia som er eldst får det største 🙂 babyen komner jo ikke til å leke på samme måte som henne på noen år, og når du er tre år, er det fint med litt ekstra boltreplass kontra når du er baby 🙂

   1. Benedicte

    Det er sant 🙂

  2. Der sier seg selv da. En baby trenger da ikke et stort rom.

 5. Bleiemappe?! Bleieclutch? Snakk om å skape et behov man egentlig ikke har…

  1. Caroline

   Det er en toalettmappe å oppbevare bleiene i 🙂 kan selvsagt ha dem løst i vesken, men jeg synes det er fint å samle ting så de ikke ligger og slenger løst 🙂

   1. I min stelleveske er det det jeg er aller mest glad i. Fantastisk å kunne ta opp ei lita veska i veska, hvor alt jeg trenger til bleieskift er. Veldig praktisk 🙂

   2. Caroline

    Det er veldig kjekt, holder liksom alt på plass 🙂 Det verste som finnes er en Mary Poppins-situasjon i vesken! Spesielt i en stelleveske :O

  2. Er det nødvendig å lage debatt av det?

  3. Elisabeth

   Vi har lulu toalettmappe til stellevesken vår som vi har bleier og salver i. Hadde ikke vært foruten den og kommer til å ha en til nå som lille kommer i november/desember da det er fullt i storesøster sin får de hver sin 🙂 Blir 17 mnd mellom de så de blir nok bleiebarn sammen noen mnd 🙂

 6. Hvordan er det egentlig å være gift med en fotballspiller, i den forstand at dere må flytte rundt etter hvilken klubb han får jobb i? Skjønner godt at det er stressende å ikke vite hva fremtiden bringer, men håper det ender med en fin løsning for alle! At dere ikke må flytte til Tromsø eller noe sånt! 😉

  1. Benedicte

   Hva er så galt med å flytte til Tromsø? 😀

   1. Enig! Kom til Tromsø <3

   2. Noen tror det er farlig å bo i nord 😛

   3. Haha, sikkert ikke noe, Tromsø er absolutt en fin by! 😉 Har bare skjønt at Caroline er ganske familiekjær, så da blir det jo langt unna! 🙂

 7. Åh, älskar väskan! Så läcker!
  Ha en fin dag fina du.
  Kram <3

 8. Har dere loft på garasjen? Kan ha treningsrom og kontor der? 🙂

 9. Eventuelt bygge et «treningsrom/bod» bygg ute? 🙂 kan jo bygge inntil 50 kvm uten å søke nå..

 10. Kariann

  Ah, så frustrerende! Her skulle jo jeg ha klart rommet til Thomas før han ble født, for det var så koselig og styre med i svangerskapet med Thea. Men ting blir ikke alltid som planlagt. Hehe. Så nå er lillegutt en måned i dag og vi er hvertfall kommet godt i gang. 😛
  Men jeg anbefaler å ha ett eller annet midlertidig, hvis dere har plass. 😉 Vi har ikke hatt plass til det. Og det å lete etter klær gjennom bæreposer er ikke gunstig! Hehe.

  Klem. 🙂

 11. Henny88

  Gleder meg til dere avslører kjønnet. Tror det blir gutt!!! 😀 *spent*

 12. Hei! Du svarte ikke sist gang jeg spurte, men: Hvor lang tid brukte dere på å bli gravide denne gangen? Er bare litt nysgjerrig 😉 <3

  1. Caroline

   Akkurat det synes vi er litt for privat til å dele :/

   1. Ok 😉 Er ikke alltid så greit å vite hva som er greit å spørre om og ikke spørre om! Sorry <3

   2. Det er elementær lærdom.

   3. Rebecca

    Alt hva folk kan få seg til å spørre om?! 😀 Hvor er flaueputa… 😀

   4. Jeg slutter aldri å bli sjokkert, folk vet jo ikke hva som er privatliv lenger, flaut…

  2. Kjære vene! Spørre om sånt? Det får da være måte på nysgjerrighet spør du meg. Det var kanskje en grunn til at hun ikke svarte første gang?

 13. Linn Hope

  Hei Caroline

  Hvor har du kjøpt den søte toalettmappa til bleier?

  Klem

 14. Natalie

  Synes han kan signere for Aafk! Passer jo ypperlig og flytte hit med tanke på at dere har familie her 🙂

 15. Har dere vurdert å la barna dele rom? Jeg anbefaler det på det sterkeste, spesielt når de er små. De lærer seg fort å sove gjennom hverandres oppvåkninger og mange barn synes det er fantastisk trygt og godt å sove sammen. Litt ekstra stress innimellom, men også enormt mye glede for barna. Vår eldste syntes det var bare rett og rimelig at søsknene skulle sove sammen – hun syntes det rett og slett var urettferdig at vi voksne skulle få slippe å sove alene mens barna risikerte å sove på hvert sitt rom <3

  1. Caroline

   Det er jo absolutt en mulighet om bitte lille får faste søvnrutiner like fort som Nelia 🙂 Ellers er jeg redd de ville holdt hverandre våkne, men babyen sover jo inne hos oss den første tiden. Hmm 🙂 Akkurat nå har vi tenkt hvert sitt rom, men det er veldig fint å høre andres erfaringer 🙂

   1. Hannah

    Jeg delte rom med storesøsteren min helt til jeg begynte i 1. eller 2. klasse. Det var fantastisk:) det er større forskjell mellom meg og henne enn det vil være mellom nelia og lille, men vi hadde et helt fantastisk forhold! Vi pleide å leke så godt med hverandre (ikke på natten da) og hun pleide å synge for meg når jeg ikke fikk sove om kvelden! Veldig takknemlig for at foreldrene mine valgte å ha oss på samme rom i så mange år selv om det ikke var nødvendig. Vi har et utrolig nært vennskap idag også, selv om vi begge er voksne og bor i hver sin del av landet. Hun var mitt security-blanket, og at jeg trengte henne gjorde at hun følte seg spesiell og viktig. Anbefales absolutt å la de sove på samme rom<3

   2. Kan virkelig anbefale at søsken deler rom.
    Det er dokumentert at de utvikler seg bedre både fysisk og psykisk av å dele rom.
    Mine jenter på 4 og 2 år deler rom og det har de gjort siden minstemor var 9 mnd og flyttet fra vårt rom og inn til storesøster. De vil ikke for alt i verden ha hver sitt rom nå selv om vi har mer enn nok soverom, og noen kvelder tar det litt lenger tid før de sovner, men barnelatteren vi hører via babycallen er SÅ verdt det 🙂 De synger gjerne hverandre i søvn, kryper opp i sengen til hverandre, men de sovner alltid fra mellom 2-30 minutter etter lyset er slukket 🙂

   3. Så du mener enebarn ikke utvikler seg godt nok, for en forskning 😛

   4. Altså, hvor tar du det fra..? :S

   5. Celine

    Tenkte på det samme, haha! Jeg er enebarn og var veldig tidlig ute med alt..

   6. Det er faktisk et veldig godt innspill. Mitt enebarn var misunnelig på sine søskenbarn som fikk dele rom ( mens foreldrene syntes det var leit at de måtte dele!), og kunne ikke forstå hvorfor hun måtte sove alene når vi voksne fikk sove sammen. Det gjorde meg overbevist om at hvis barn får velge selv, så vil de foretrekke å sove sammen med noen. Men over til noe helt annet: Hvor er det lekre mobildekslet fra?

   7. Gudrun

    Vi har også hatt særdeles positive erfaringer med å la barna dele rom. Selv etter vi bygget på huset og hadde mer enn nok rom, ønsket de sove sammen.

   8. Helene

    Våre jenter delte rom i et par år da minstemor flyttet ut fra vårt rom. Det er 2,5 år i mellom jentene. De (og vi som gjerne ville beholde et rom til kontor) trivdes godt med det, og rommet var stort nok:-) Blir spennende å se hvor dere ender opp, håper jo dere kommer nærmere familie og ved sjøen som dere ønsker:-)

 16. Dette blir spennende! Gleder meg til å høre mer om prosjekt barn. 😉

 17. Håper dere flytter til Østfold, helst Fredrikstad, men tviler på at du gjør det mtp at du er særping 😉 Hvaler og Fredrikstad er fine plasser vettu 😉

  Gleder meg så mye til å se hvordan barnerommet blir, å ikke minst få vite kjønnet! Gjetter at du bærer enda en liten prinsesse <3

  Ha en flott dag fine deg!

 18. Ser at mange spør, men jeg håper du ikke avslører kjønnet på babyen før fødselen, jeg da:) Synes det å ikke vite er en del av spenningen, og blir nesten litt sur når andre rundt meg deler kjønn på ufødte babyer før fødsel:p Men ser at mange har andre meninger om akkurat dette…
  Når jeg blir gravid vil ikke kjæresten og jeg vite kjønnet før fødsel selv, engang;)

  Må forresten også si at kjolen fra ByTimo du hadde på deg her om dagen var helt nydelig til deg! Du kledde den så godt:)

 19. Hva med idylliske Toten? Raufoss fotballklubb er på tur oppover i 1. divisjon og trenger flere stjerner 🙂

  1. Caroline

   Å, Toten er fint 🙂

 20. Alva Moe

  Synes det er veldig tidlig å legge en baby på eget rom fra 3 måneder. Er jo anbefalt å la baby sove på samme rom som foreldre til minst 1 år pga krybbedødfare.

  https://m.side2.no/foreldre/ny-forskning-barn-br-sove-med-mamma-til-de-er-tre-ar-gamle/3423193833.html

  1. Caroline

   For å være ærlig så husker jeg ikke om det var 3 mnd. eller 6 mnd. :/ Men 1 år var det ikke. Jeg kan bare ikke huske å ha ammet henne om natten når hun ikke lå inne hos oss, så det er mye mulig jeg surrer litt med alderen 😉

   1. Vår første flyttet over til eget rom ved 6 måneders alder og hadde da gode innarbeidet soverutiner. Det var vi tjent med alle 3, vi sov mye bedre etter dette. Han slapp å våkne av at vi snudde oss/la oss i senga, og vi slapp å høre på hans pusting og bevegelser. Vi satser på å få like gode rutiner for vår lille jente på 2 mnd også 🙂

  2. Nå må du gi deg. Her var det på eget rom da hun var 3,5 måned, det var rett over ganga for årt rom og med døra åpen. Krybbedød er virkelig ikke noe å bekymre seg for i dagens samfunn om man følger de retningslinjene som er angående soving på ryggen etc. Viktig å huske på at en evt krybbedød får du ikke forhindret mer utover de tingene enn å overvåke barnet 24/7, noe som ikke fungerer. Og side2 forskning? Nå må du gi deg.

   1. dette ufine, flåsete, uansvarlige svaret bør ikke få stå ubesvart. Jeg klipper inn en lenke til anbefalingene fra Landsforeningen Uventet Barnedød, som viser at det er mange ting man kan gjøre for å forebygge:
    https://www.lub.no/forebygging/forebygging-av-krybbedod

   2. Du er ganske flåset spør du meg, å tro at det å dele rom utelukkende forhindrer krybbedød blir for dumt. Krybbedød skjer selvom barnet sover på foreldrenes rom også. Vil be deg sette deg inn i tilfeller av krybbedød de senere årene kontra 1980. Så lenge man har et våkent øye og tar forhåndsregler så trenger man ikke bli helt hysterisk. Det skal veldig mye til og de barna som dør (noe som skjer sjeldent) i krybbedød i dag har som regel vært født for tidlige, hjertefeil etc. Slutt å skrem gravide småbarnsforeldre med propaganda. Jeg har selv barn, og jeg ble helt matt av denne krybbedød masinga. Så lenge man tar forhåndsregler så er det det viktigste. Slutt å kall andre for ting, det sier mye om deg. Det er ikke farlig å la barnet sove på eget rom fra de er baby så lenge det er i nærheten av foreldrenes rom, og sengen er sikret.

 21. Hei! Kommer dere til å flytte hvor som helst, eller fortsetter Lars-Kristian med fotball kun hvis det blir på østlandet?

  1. Caroline

   Det er egentlig opp til Lars-Kristian, selv om det til syvende og sist er et valg vi må ta sammen. Vi får se hvilke tilbud som kommer når det blir aktuelt 🙂

 22. Etter å ha lest dette innlegget fikk jeg med en gang en følelse av at dere venter en gutt, men aner ikke helt hvorfor!? 😮

 23. Gratulerer så mye med en liten en til på vei! 🙂 Har en firemåneders baby selv, gøy at vi får baby det samme året. Lurte litt på hvorfor dere valgte å flytte Nelia over på eget rom da hun var tre måneder? Hvordan ble det i forhold til nattamming?

  Hilsen fast leser 🙂

  1. Caroline

   For å være helt ærlig så husker jeg ikke :O Kan hende jeg finner det om jeg blar i bloggen, men det er mye mulig hun var 3 mnd. da hun flyttet over i egen seng og så 6 mnd. da hun flyttet på eget rom. Hun sov i vår seng den første tiden, i babynestet 🙂 Husker heller ikke hvor lenge jeg ammet om natten, vet bare at jeg ammet frem til august / september. Jeg kan ikke huske å ha gått inn på hennes rom for å amme om natten i det hele tatt, husker bare at hun lå ved siden av meg og at det var så greit ift. amming, så det kan hende alt er litt tåkete her og at hun flyttet på eget rom senere, da jeg ikke ammet om natten lenger. Haha :p

   1. Sigrid

    Åh ja, kan kjenne meg igjen i det å slite med hukommelsen Vi har også brukt babynest mye, føles mye tryggere å ha lille oppi der når vi samsover. Du får ha masse lykke til i tiden fremover med det lille underet som vokser i deg ☺️

 24. Kan du dele hva din første tanke var da du denne gangen fikk vite kjønnet ? 🙂

  1. Caroline

   Nei, for da røper jeg bare hva det er :p

   1. Hehe skjønner 🙂

   2. Caroline

    🙂

   3. Hehe gjetter at det var at du håpet på at de to kommer til å bli like nære som du og Anette! 🙂

 25. Ingvill

  Hei Caroline. Bruker vanligvis ikke legge igjen kommentarer på blogger. Har fulgt din blogg litt til og fra de siste årene. Synes babyutstyrs guidene du skrev om da dere ventet Nelia var fantastiske 🙂 Venter også barn nr. 2 nå ganske snart, og kjenner at jeg synes det er litt kjedelig at jeg ikke når å følge tipsene på babyting før lille kommer. Du er jo så flink å sette sammen! 🙂 Ser du skriver at dere nå tenker svarte/hvite farger, noe som jeg også liker. Kan jeg spørre hvilken vog dere har tenkt å ha denne gangen? Blir det Emmaljunga mondial de luxe i svart/hvit?

  1. Caroline

   Så hyggelig! Gratulerer så mye 🙂 Sort og hvitt tenker jeg hovedsakelig i stellevesken, ellers kommer det til å bli farger 🙂 Vi kjøpte en stokke xplory vinteren 2015, så jeg tror nok at det blir den vognen vi kommer til å bruke denne gangen, er så kjekt med søskenbrett! Fargene på vognen kan jo enkelt endres også, og det er så fint 🙂

   1. Har du ikke tenkt til å bruke stellevesken fra LV siden du skal ha sort/hvitt?

 26. doktormacmuffins

  Husker ikke? Du har jo skrevet det førat det var 3 mnd. Er bare å bla i arkivet også det. Kan ikke skjønne at du ikke vill samsove til ett år. Det er et det tryggeste for barnet. Dessuten vet du ikke hvordan denne ungen blir heller. Kanskje du blir en zombie mom som de fleste faktisk er. Ikke har tid til å surfe på nettet etter en bleiemappe som er helt totalt waste of money

  1. Caroline

   Jeg trodde det var 3 mnd. det var derfor jeg skrev det i dette innlegget, om det er det du sikter til 🙂 Når folk begynte å spørre, ble jeg usikker. Fant nettopp ut at det var 4 mnd. Da flyttet hun inn på eget rom og jeg tror ikke jeg nattammet lenger heller da. Hun våknet gjerne rundt 6 og fikk sitt første måltid da. Nelia kom fort inn i søvnrutiner 🙂

  2. doktormacmuffins. Skjerpe deg litt du.zombie mamma ? Det er mye hva du gjør det til, problemet til veldig mange er at de glemmer seg selv så fort dem får barn, både seg selv og mannen. Jeg vet barn er forskjellige, men har to selv og de har sovet natten gjennom begge siden 6 mnd.uten problem. Alle disse skrekk eksemplene på foreldre som ikke har sovet en natt siden de fik barn for x antall tid siden, rutiner på ting så er mye gjort. Tror både foreldre og barn sover bedre når de gjør som det passer dem og deres barn, uten innblanding fra bedre vitere hele tiden. Og surfe på nettet kunne du gjort også istedetfor å kommentere surt. Ha en fin dag 🙂

 27. Så utrolig koselig at du venter en ny baby, gratulerer til dere begge! Håper det blir masse innlegg rundt graviditeten som sist, var kjempe gøy å følge deg på reisen 🙂 jeg har selv lenge tenkt på å lage en scrapbook med inspirasjon til barnerom, men jeg har null peiling på hvordan jeg burde sette det opp osv. Kunne du kanskje laget et innlegg med tips osv om hvordan du lager det?:-)

  1. Caroline

   Tenker du på en bok med inspirasjon? For jeg har bare en mappe på skrivebordet mitt hvor jeg samler bilder av fine rom og enkelte ting som jeg ønsker å kjøpe 🙂

   1. Ja noe sånt 🙂

 28. Jeg er spent på stellevesken, har du kjøpt ei ny? Og gratulerer til alle tre, blir stas med en liten skatt til i hus <3

  1. Caroline

   Jeg tror ikke det kommer som noen overraskelse når jeg forteller hvilken veske jeg vil bruke som stelleveske :p Jeg laget jo en i samarbeid med Adax nettopp med tanke på mammaer, Caroline-vesken blir den jeg skal bruke 🙂

   Tusen takk 😀 Stor klem!

 29. Hei fine deg 🙂
  Jeg lurer på hvor lenge du ammet nelia?
  Og om du har noe tips for å øke melkeproduksjonen? Eller gjorde du noe for det?
  Takk, hadde vært veldig hjelpsomt <3

  1. Caroline

   Jeg ammet til hun var rundt 9 mnd, da var hun ikke spesielt interessert lenger og hun begynte å bite meg helt plutselig :p Klødde i tenna 😉 Jeg gjorde ingenting for å øke produksjonen, så jeg har ingen tips dessverre :/

   1. det er visst ganske vanlig at de tilsynelatende mister interessen på den alderen, men hvis du ønsker å amme lenger så går det an å komme gjennom den perioden. Men det er viktig å vite om det. Opplevde det samme med min eldste, og antok at hun ville avvennes, så sluttet og amme da ved ni måneder. Men nestemann visste jeg litt mer, så når det samme skjedde kom vi oss greitt gjennom det, og jeg ammet et halvt år til. Jeg mener ikke å si at alle må det, men det er greitt å vite om det hvis man egentlig ønsker å amme lenger. Jeg syntes ihvertfall det var en stor fordel å fortsette å amme en periode etter barnehagestart, slik at ikke han opplevde at alt i livet ble snudd på hodet for ham på samme tid!

   2. Caroline

    Tusen takk for tips 🙂 Akkurat med Nelia synes jeg det var helt greit, det fikk ingen konsekvenser, jeg følte heller at ammingen var et styr for både henne og meg tilslutt. Hun var også så glad i annen mat at det gikk helt fint 🙂 Men man kan jo aldri vite med nestemann 🙂

   3. Satt du i bhg og ammet han? 😛

  2. Anbefaler deg å ta kontakt med ammehjelpen, de kan hjelpe deg med sånt.

 30. Hei Caroline!
  Gratulerer så mye med graviditet nr 2!
  Jeg er selv gravid, men ikke på langt nær så langt på vei som deg. Er ca 6 uker på vei. (for første gang)
  Jeg lurer på om du kunne laget et treningsinnlegg med styrkeøvelser som man faktisk kan gjennomføre selv om man er gravid.
  Jeg merker jeg blir sprø av å lese rundt på ulike forumer, hvor alle mener forskjellig. Jeg er redd for å gjøre noe galt, spesielt når det kommer til øvelser som planken og situps. Resultatet blir derfor at jeg ikke trener. Og jeg trenger derfor en slags «fasit» fra ei som har vært gjennom det samme 2 ganger, og som er så flink til å trene!
  Jeg følger deg på snap, og merker at jeg gjerne skulle trent styrke med god samvittighet, hvertfall på de dagene hvor formen er bra!
  Takk på forhånd!

  1. Caroline

   Gratulerer så mye, Marit! 🙂 Har du sett innlegget mitt om crossfit? Du kan fint trene slik når du er gravid 🙂 Det er ingenting galt du kan gjøre, om du bare lytter til kroppen din og ikke presser deg selv til nye rekorder eller til å gjøre ting som er ubehagelig og vondt for deg. Jeg holder meg til en puls på rundt 80 prosent av maks når jeg trener og løfter ikke tungt lenger pga. buktrykket 🙂 Det skal man passe litt på. Magetrening gjør jeg fortsatt, for jeg trives med det og føler ikke at magen er i veien enda 🙂 Sykling og ellipse er jo topp om du ikke er glad i løp, gå lange turer eller tren på timer i sal om du er tilknyttet treningssenter 🙂

   https://www.carolinebergeriksen.no/2016/04/18/slik-kan-du-trene-crossfit-hjemme-i-stua/

   Klem til deg! Og masse lykke til!

   1. Tusen takk! Da skal jeg prøve crossfit- opplegget du har skrevet, og også fortsette med jogging og annen styrketrening som jeg har drevet med tidligere. Takk for god hjelp!

 31. Hvordan er det egentlig å være sammen med en fotballspiller, men tanke på at dere muligens må flytte osv..er jo ikke bra for barna å få tilknytninger og venner i nabolaget, gå i en barnehage noen år også skifte..hvertfall når det kommer til at ungene skal begynne på skole. Er vel ikke optimalt å flytte «annenhvert» år da?

  1. Caroline

   Vi flytter ikke annet hvert år, heldigvis 🙂 Nå har vi jo bodd her i 5 år og før den tid bodde vi i Oslo i 4 år sammen 🙂 Når Nelia er gammel nok til å begynne på skolen tipper jeg vi har slått oss til ro, en fotballspiller legger jo gjerne opp en stund før pensjonsalderen 😉 Så den problemstillingen rammer kanskje ikke oss, selv om jeg ikke vet det hundre prosent sikkert enda. Det er slik yrket og livsstilen er, så det er ikke så mye vi kan gjøre med det :/

 32. hvor har du kjøpt det fine mobildekslet? liker så godt marmor 🙂

  1. Caroline

   Det er fra caseapp – skrev et innlegg om det for en tid tilbake: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/04/10/gi-mobil-og-data-en-makeover/ 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *