fancy gardening

gardening

Jeg gleder meg til å arrangere hagefester i sommer, med grillmat eller reker på lange bord, lemonade eller noe annet godt i glasset og masse blomster overalt. Men innen den tid trengs det en skikkelig opprenskning i hagen vår og det er ikke alltid like lett å finne verken tid eller motivasjon til å komme i gang. Trenger du også litt motivasjon for å holde på i hagen? Da synes jeg du skal lese videre! Jeg surfet litt rundt etter en ny trehuske til Nelia av alle ting her om dagen, og kom over så mye fin inspirasjon hos Ellos som gjorde at jeg hadde lyst til å klikke hjem alt og starte i hagen med en eneste gang! Merket er Garden Girl og de har alt fra hagesakser, hansker og snekkerbukser til skjørt, belter til redskap og solhatter til hagebruk! Så nydelig og veldig anvendelig. Jeg kunne i hvert fall tenke meg et hagebelte, noen fine hansker og litt utstyr 😉 

– foto bulls –  


gardening wear

(annonselenker) 1. bukse HER 2. hansker HER 3. lite hageforkle HER 4. veske HER 5. belte HER 6. forkle HER 7. hansker HER 8. håndkit HER 9. solhatt HER 10. hagesaks HER 11. hagesaks HER 12. hagespade HER 


Var det ikke mye fint? 🙂 

21 kommentarer

 1. Jeg har masse fra Garden Girl, og ikke bare er det fint, det er god kvalitet også 🙂 i forbindelse med hage så burde du jo nevne den lekre hageslangen dere har også (minns jeg så dere hadde en hvit en?), som kanskje er fra Garden Glory?

  1. Caroline

   Så gøy å høre at kvaliteten er god 🙂 Ja, vi har en hvit hageslange fra Garden Glory, så fresh!

 2. Kristin

  Et stort JA til mer hageinspirasjon, og gjerne bilder av deres hage og uteområde. 🙂 Fin dag til deg!

 3. Linn Hope

  Hei Caroline

  Vil bare si at jeg elsker bloggen din og er helt avhengig 😉 ! Du er råflink og super dyktig i jobben din og jeg synes du fortjener å høre det så ofte du kan.

  Ha en fin dag;-)

  Klem fra Linn

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig, kjære deg! Tusen takk <3 Håper du har en fin dag også!

   Stor klem!

 4. Esin Ciftci

  Hei!

  På isen din står det at isen kun har 36 kalorier, men dette er jo egentlig feil. Ingrediensene i isen inneholder 36kcal per 100g, og isen din er 70g noe som vil si at isen din ikke har mer enn 25 kalorier i seg, ca. Hvorfor står det på pakken at isen kun inneholder 36kcal når den egentlig bare inneholder 25kcal, per is?

  Veldig god is, forresten 🙂

  1. Caroline

   Jeg er ganske sikker på at det kommer av at man er pliktig til å informere om innhold per 100 gram på forsiden av et slikt produkt, uten at jeg er 100 prosent sikker 🙂

   Så bra du liker den! 🙂

 5. Oi, dette var skikkelig fint! Gleder meg til dagen jeg flytter ut av hybel og kan begynne med hagearbeid igjen, haha! 🙂

  1. Caroline

   Haha, jeg synes det er så koselig, men føler aldri at jeg har tid til å gjøre det skikkelig :/

 6. Herre! SÅÅÅ mye fint, jeg synes det er så koselig å tilbringe tid i hagen, og drømmer om et skikkelig eventyrlig hagebryllup 🙂 Det er en ting jeg har lurt på nå som dere skal få en liten baby til! Hvordan er planløsningen i huset deres, har dere et soverom til? Eller må dere eventuelt gå løs på et gjesterom? Eller planlegger dere flytting? Har Lasse noen planer om å bytte klubb osv? Tanken slo meg her om dagen og plutselig ble jeg skikkelig nysgjerrig 🙂

  1. Caroline

   Jeg vet! Tror jeg må ha et sånt lite forkle og noen hansker :p Vi har 4 soverom, så det skal gå fint 🙂 Dvs. at vi må gå løs på gjesterommet, men jeg tror vi skal finne en fin løsning til gjestene likevel 🙂 Når det er sagt, så vet vi ikke hvor Lasse ender opp etter sesongen 🙂 Enten blir det ny klubb eller forlengelse med ODD 🙂 Spennende tider er det i hvert fall og jeg merker at jeg blir litt rastløs av å ikke vite :p

   Klem 🙂

 7. Jeg hadde helt ærlig følt meg som et hagefjols om jeg iførte meg noe av det der. Slitt joggebukse, en gammel collegegenser og litt utstyr jeg klarer å hente frem får gjøre nytta 🙂 Og så lar jeg de ekte blomstene få være midtpunktet i stedet for at naboene tror jeg har gått fra vettet og ønsker konkurrere med rosene om oppmerksomheten 😉 Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Ha en fin kveld du også 🙂

 8. Hei! Kunne du laget et innlegg med tips til ulike frisyrer man kan lage til 17 mai, gjerne noe enkelt!
  Klem

  1. Caroline

   Jeg skal absolutt se hva jeg får til 🙂

   Klem!

 9. Åh, vilka gulliga saker 🙂
  Önskar så jag hade en trädgård nu!
  Kram <3

 10. og jeg som labber i olabukse, t-shorte og ingen hansker O.o.. har en saks og spade, men hagen og plattingen min er strøken alt og bugner av fine friske blomster. hadde jeg måtte brukt halvparten av det der hadde motivasjonen forsvunnet helt, og med tanke på at jeg er gartner så frister det fint lite! :p

  1. Caroline

   Uten hansker hadde jeg blitt gal :p

 11. Får absolutt lyst til å gå ut å jobbe i hagen med litt sånt utstyr!

  Jeg bare lurer å noe som ikke har noe med dette innlegget å gjøre. Jeg skulle hatt en sånn » boken om deg» til datteren min, ( og lillesøster som kommer i august,) har ikke funnet noen jeg liker så godt enda.. også bladde jeg gjennom noen gamle innlegg, og da så jeg et innlegg hvor du skrev litt i en sånn bok, hvilke bok var det? merke/forlag:) den synes jeg så fin ut!:P tror det innlegget var tidlig i desember 2013:)
  Håper du svarer selv om det ikke var relatert til dette innlegget!:D

  Ha en fortsatt fin kveld!:)
  klem!

  1. Caroline

   Det var en bok fra ARK 🙂 Barnet vårt 🙂

   Gratulerer med en liten til på vei <3 Og masse lykke til!

   Klem 🙂

 12. Elsker hage!!! Men så jobber jeg i et hagesenter også da 😉 er dog ikke gartner men er veldig glad i planter. Har allerede innkjøp for mye penger planlagt… sånn går det når man vil ha e frodig hage 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *