change of plans

saturday

Hei fine du! Været som herjer her i dag er virkelig deprimerende, men vi hadde tenkt til å trosse både regn og vind og møte Siri, Kristoffer og tvillingene for en liten matbit og en playdate. Så fikk Nelia plutselig feber etter formiddagsluren sin og alle planer måtte endres. Stakkar liten! Bare hun ikke er smittet av meg, unner henne ikke den omgangen. Jeg synes de fleste i hele Grenland er pjuskete om dagen forresten, minst annen hver person som jeg snakker med har enten vært eller er kraftig forkjølet eller det som verre er, så det er vel årstiden 😉 

saturday_1

(annonselenker) jeans HER / genser HER / sko HER 

Disse buksene gleder jeg meg til å vise bedre i et antrekksinnlegg! De er helt nye og perfekte for magen som vil vokse etter hvert som ukene går, lavt liv og i litt stretchy denimstoff. Jeg synes det funker fint å bruke jeans i svangerskapet, om du bare kjøper 1-2 strl. større enn du vanligvis bruker – avhening av modellen – og helst går for de som enten er helt lave eller veldig høye på livet 🙂 


Uansett! Lørdagen har blitt ganske fin likevel: vi har laget belgiske vafler og sett på Skjønnheten & Udyret for femte gang, lekt og lest masse og nå skal vi snart snurre film igjen. Nelia får velge og det blir Jungelboken! Den har jeg ikke sett siden var 10 år gammel  tror jeg, men jeg er ganske sikker på at jeg fortsatt kan alle replikker og sanger på rams. Baloo var min store helt! 

saturday_4

saturday_3

saturday_2

Tusen takk for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg! Det virker som de fleste av dere synes jeg skal fortsette med oppdatering hver uke, så det er jo kjempegøy! Blir så glad når dere liker det jeg gjør! Dersom jeg ikke skriver noe annet babyrelatert i løpet av blogguke, føler jeg at disse oppdateringene er noe jeg gjerne vil gjøre i hvert fall 🙂 Men likevel så vil jeg først og fremst kunne blogge om det som faller meg inn, uten å tenke begrensninger. Så håper jeg de fleste vil følge med likevel 🙂 


Ville bare ønske dere en fin lørdag! Håper alle er friske og raske ♥ 

30 kommentarer

 1. Halv pris på alle småis på narvesen nå! Gjett hvem som hamstret en viss type is? Hihi, den er så god! 🙂

  God bedring til skjønne Nelia<3

  1. Caroline

   Ja, det er sant! Å, jeg skal hamstre selv! Må bare ta med fryseboks til byen først :p

   God helg! Tusen takk <3

   1. Hannah

    Har dere ikke kjøleboks?:) Bare å ta med mange fryseelementer, så holder det seg kaldt;)

 2. Så nydelig bilde av Nelia og Hugo. Det er fantastisk å se barn sammen med dyr <3 hvordan er Nelia og Ronaldo sammen? Kan ikke huske å ha sett bilde av de to siden julekortet deres – som forresten var tiiidenes kort!:)
  Ha en fin kveld

  1. Caroline

   De er også veldig gode venner 🙂 Han er kanskje litt mer tålmodig enn Hugo når hun vil kose også, men han liker seg i tillegg for seg selv store deler av dagen. Han begynner å bli gammel og er litt sær av og til, men det er for så vidt Hugo også 😉 Hun går godt overens med begge to, helt herlig å ha fulgt med på den utviklingen 🙂

 3. Hopefully Nelia will recover soon and the weather will improve!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  Giveaway: You can win € 100! He would Pay € 100 for a Crazy Colleague
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Har unngått feber her men lille hoster og snufser… Kanskje ikke så rart når det kom snø i slutten av april liksom :-O God bedring til dere alle 🙂

  1. Caroline

   Usj, noe så kjedelig! Det går jo alltid noe i barnehagen også, så det er ikke helt enkelt å skulle holde seg frisk hele tiden :p Og så skjer det så plutselig :/ God bedring til den lille <3

   Klem!

 5. Hei! Kommer det bilder av den nye bilen? Fastleser venter i spenning 🙂 God helg, og god bedring til skjønne Nelia! Digger forresten bloggen din! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Lise! Så hyggelig 🙂 Forrige uke ble litt amputert fordi jeg var syk, men nå er jeg jo frisk, så da får jeg forhåpentligvis tatt et bilde av den til uka 😀

   Klem! Og god helg tilbake 🙂

 6. Svarte aldri på forrige innlegg, men babyrelaterteinnlegg og hverdagsinnlegg er helt klart favorittene!! Så Stemmer veldig for å fortsette med ukesoppdatering:))

  1. Helt enig! 😀

 7. Annette

  Hei
  Hvor er kurven med lokk fra?

  Mvh
  Annette

  1. Caroline

   Den er fra IKEA 🙂

 8. Er fan av ukeoppdatering! Men synes samtidig at det er flott at du kan nevne det, sånn som her, og tipse om en bukse. Vil gjerne ha tips til fine, ikke så alt for dyre, gravidklær. For meg funker det ikke å gå opp størrelser, da blir det for langt på bena eller på ermene.
  Takk for mye inspirasjon! 🙂

  1. Caroline

   Jeg har ikke noen erfaring med gravideklær selv, men synes asos.com sin maternity-avdeling har MYE fint som ikke er kjipt eller ser tantete ut 🙂 Det er verdt en titt 🙂

   1. Takk for svar! 🙂

   2. Ingen erfaring? «Designet» ikke du en egen kolleksjon med gravidklær? 😉

   3. Hva med kolleksjonen du lagde for noen år tilbake? 🙂

  2. Lillian

   Har en liten på 3 uker så her har jeg erfaring
   Jeg er veldig glad i gravidbukser med høyt liv når jeg er gravid og hm har gode til 300kr. Jeg brukte samme bukser hele svangerskapet. Jeg handlet også litt finere klær på ASOS. Mamalicious er et merke som har masse fint!

 9. Gentiana

  Du er så vakker ☺️ God lørdag til dere Kan jeg spørre hvilket objekt du bruker på de første bildene? Så fine og klare-
  Gentiana

 10. Hei! Selv synes jeg denne artikkelen var eye-opening, og synes den er verdt å dele videre til deg med stor (og fin) blogg.

  https://www.aftenposten.no/meninger/Vi-kan-alle-prove-a-vare-litt-mindre-drittsekk-mot-dem-som-er-psykisk-syke–Tegnehanne-8421614.html

  Håper Nelia kommer seg snart 🙂 Klem

 11. Cornelia

  Utrolig lyst på oppskriften på de belgiske vaflene! De så utrolig gode ut:-)

 12. Hei! Ser flere har skrevet har at L.K har avslørt kjønnet på babyen via Twitter og Instagram, stemmer dette? Isåfall, hvorfor har han gjort det, før dere avslører her på bloggen?:)

 13. For min del kan du gjerne blogge litt babyrelatert. Savner innleggene du hadde da du var gravid med Nelia 🙂

 14. Hei!
  Litt sent ute, men ville bare gi et tips siden du i gravidoppdareringen snakket om halsbrann. Det kan ikke være Skyren som gjør det ekstra ille? Melk lindrer på kort sikt, men brytes sent ned og kan gi halsbrann på lang sikt. 😉 Husker at det og bananer var fullstendig uaktuelt under graviditeten. Ville bare tipse!
  God bedring til Nelia! 🙂

 15. Lillemirakel

  Hei! Synes det er kjempespennende med oppdateringer og tips ifbm svangerskapet, gjerne mer for min del Du gjør en kjempegod jobb med bloggen , jeg finner ingen annen av din høye kvalitet. Ha en fin tid fremover og god bedring til lillesnuppa <3

 16. Caroline, kanskje du kan tipse meg om hva jeg skal spise når trangen til søtt blir for stor?

  https://fatterthanthou.blogg.no/1462090350_nr_sprekkene_blir_lan.html

 17. Kan du legge ut oppskriften på vaflene?

 18. Ååh disse vaflene så heelt nydelige ut! Namm! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *