sommerhåret er på plass

gaveir rapunzel _5

God morgen Jeg hadde så stappet plan i går og avsluttet med et etterlengtet frisørbesøk hos Gevir som endte med at jeg var hjemme rett før midnatt, så jeg rakk aldri å kikke innom her igjen. Noen ganger er det vanskelig å finne en ledig time eller to mellom slagene, så da sier jeg hei med dette innlegget i dag i stedet 🙂 Jeg ringer helgen inn med nytt hår! Nå er det så sommerfresht: både litt lenger i front enn det var forrige gang og litt lysere! Jeg er så fornøyd! 

gaveir rapunzel

Jeg må jo også fortelle at vi denne gangen brukte extensions fra Rapunzel of Sweden som er min nye hårsponsor, og Nikola var virkelig imponert over kvaliteten på det! Gleder meg til å kjenne på hvordan dette er, det føles i hvert fall veldig bra nå. Festene er litt bredere og har mer hår enn jeg er vant til. Vi har ikke brukt alt som ligger over altså, men vi måtte eksperimentere oss frem til riktig farge 🙂 Rapunzel of Sweden er et svensk merke (selvsagt) og dette håret er europeisk. De har alt fra clip on til teipextensions og andre løsninger for deg som for eksempel bare vil ha litt lenger hestehale – både ekte og syntetisk hår. Les mer HER om du vil vite mer 🙂 


me time @ gevir eger 

gaveir rapunzel _1gaveir rapunzel _2

Jeg har ingen extensions bak, men jeg vil gjerne ha litt lenger hår i front, ettersom det er såpass oppklippet der. Jeg får nesten sjokk når jeg ser tilbake til januar – HVOR kort klipte jeg meg ikke da?! Det var jo helt opp til ørene! Ettersom jeg styler håret såpass mye, vokser det litt dårligere i front enn bak, og jeg vil ikke ha for langt hår enda, men gjerne en skrå bob. Så løsningen blir extensions på begge sider helt foran… 

for

…. og da ble resultatet slik 🙂 

ettergaveir rapunzel _4

Ble det ikke fint? 🙂 Takk til både Rapunzel og Nikola ♥ 


G.E.V.I.R 

gaveir rapunzel _6gaveir rapunzel _11

Er det forresten noen som vet om et sted i Oslo hvor de selger ordentlige cupcakes, hvor jeg ikke nødvendigvis trenger å kjøpe et helt brett, men helst bare én? Jeg hadde nemlig med en cupcake hjem til Nelia en gang jeg hadde vært i Oslo og gjort en fotoshoot, og helt siden da har det blitt en tradisjon fordi hun alltid sier at «mamma er i Oslo, hun kjøper med muffins hjem til meg»  Hihi 🙂 Så jeg kan jo ikke skuffe henne og har kjøpt litt forskjellige steder hver gang, men de har egentlig aldri vært spesielt gode eller fine – selv om hun selvsagt er fornøyd 😉 De siste to gangene har jeg endt opp med å kjøpe på Deli de Luca fordi jeg ikke har funnet noe annet sted og den smuldrer jo opp mellom hendene fordi den er så tørr! Så om du har et sted å anbefale for cupcakes-innkjøp blir jeg glad 🙂 

Nå skal jeg i gang med innlegget som kommer litt senere, det er på tide på en ny svangerskapsoppdatering 🙂 Ha en fin fredag så lenge ♥ 

129 kommentarer

 1. Kjempefint ble det! Du får kjøpt en og en cupcake nede på Mathallen, husker ikke navnet på henne som driver det, men hun er isåfall der i helger 🙂
  Tror prisen er 30 for liten og 40 for stor 🙂

 2. Jeg har dessverre ingen tips på cupcake fronten, men det så jeg mange andre har! Og gjett om jeg skal kjøpe nestegang jeg er i hovedstaden og:)

  Du ble råfin på håret, Caroline:) Virkelig! Er frisør selv, så alltid moro å se godt håndverk!
  God helg til alle tobeinte og firbeinte<3

  Kos fra Rygge<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Sarah! God helg tilbake <3 Klemmer!

 3. Caroline

  Ser neste innlegg skal være svangerskaps relatert. Vet dere var hemmelighetsfulle når du gikk gravid med Nelia, det skjønner jeg godt. (Det er forresten et nydelig navn) 🙂
  Men kan du skrive litt om hvordan dere kom frem til det navnet? Var dere mye uenig, har dere samme «smak/stil» eller hadde dere det klart lenge før? Er det viktig for dere at nestemann/jente får navn i samme stil eller er ikke det så viktig? Har dere navne alternativer klare allerede?
  Syntes det er så gøy med navn!:)

  1. Caroline

   God helg forresten 🙂 sveisen var rålekker 😉

   1. Caroline

    Tusen takk, og det samme til deg 🙂

  2. Caroline

   Tusen takk 😀 Vi er utrolig fornøyde med navnet til Nelia og har to favoritter klare nå. Jeg elsker begge to, men heller mer mot det ene, mens Lars-Kristian er HELT bestemt på det andre navnet, så de får gro litt på oss begge før vi bestemmer oss 🙂 Så kan det jo være at vi må treffe den lille før vi bestemmer oss helt også 🙂

   Ang. navnet Nelia, så fant vi faktisk det da vi var på visning i huset hvor vi bor nå 🙂 Jeg oppdaget det på døren inn til det ene rommet og forelsket meg HELT i det. Hadde aldri hørt det før og synes det var helt nydelig. Den gangen var vi ikke inne på barnetanker i det hele tatt, men jeg delte det med Lars-Kristian og han var enig med en gang, så da jeg ble gravid og vi visste det ble en jente, hadde vi allerede navnet klart 🙂 Først husket jeg det som Nalia, men da vi så Nelia i en navnebok, likte vi det bedre. Så viste det seg at det var Nelia den lille jenta som bodde her hadde som navn også, så jeg hadde husket litt feil 🙂

   Jeg er veldig glad i norrøne og litt spesielle navn, gjerne at de er litt korte 🙂 Vi har funnet to navn som passer veldig godt til Nelia, vi synes i hvert fall det er fint at de klinger bra sammen og har noe til felles 🙂

   Klem 🙂

   1. Du mener ikke at Nelia er et norrønt navn, vel?

   2. Caroline

    Nei, jeg vet godt at Nelia ikke er norrønt 🙂 Jeg mente bare at jeg er glad i norrøne navn og gjerne korte navn 🙂 Trenger ikke å være begge deler, det var bare generelt 🙂

 4. Nydelig Brukt rapunzel i flere år å er kjempe fornøyd Men lurte om du bruker teip eller kreatin fester? Mitt hår har extensions pause Men lurer på å prøve teip for å få mer i front jeg og

  1. Caroline

   Dette er teip 🙂 Det virker å være kjempefin kvalitet på det! Gleder meg til jeg får kjenne litt mer på det, dusje det og style det skikkelig 🙂 Det er en del hår på hvert feste, så det blir jo automatisk færre fester, det er litt deilig 🙂

 5. Må si at jeg trakk på smilebåndet av navnehistorien til Nelia. Skikkelig hyggelig historie og artig å få vite! Gleder meg til å vite hva den lille skal få hete. Ønsker dere en fin helg 🙂

 6. Solstråle

  Du har så fin glød i ansiktet nå God helg til deg og dine fin på håret du ble

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Good helg!

 7. Hva heter fargen du har i håret? 🙂

  1. Caroline

   På mitt eget hår vet jeg ikke, men det er to forskjellige 🙂 På extensionshåret er det #613 og #60/24 🙂

 8. Så fine bilder av deg! Håret ble kjempefint 🙂 Ønsker deg og dine en riktig god helg!

 9. Nå ble du superflott på håret! Så naturlig og fint.

 10. Pascal

 11. Føler meg litt dum som «klager» igjen , men synes denne frisyren ble døll. Synes du var finere før frisørbesøket. God helg!

 12. Tonje Agate

  Du ser fresh og sommerlig ut på håret. Så fint! 🙂
  Om dere er i Trondheim, så da en tur til det rosa bygget hvor dekor og interiør er like eventyrlig som maten de serverer; Fairytale cupcakes. Tipper Nelia hadde elsket det 😉 https://m.facebook.com/fairytaleCupcakes/

 13. Nest på Majorstuen selger veldig gode cupcakes fra Hancock Cupcakes, pleier å dra innom der

 14. Ingrid Grace

  Så flott du ble på håret! Dette kledde du veldig godt. Og så fin topp du hadde på deg, ja buksa var veldig fin også. Jeg tok meg selv i å kikke etter bukse i samme farge!!! :p Håper formen går opp og frem.

  Ha en fin helg videre. 🙂

  Klem IG

 15. Hvor er toppen fra? Sikkelig fin og sommerslig!

  1. Caroline

   Den er fra Mango 🙂 Tusen takk!

 16. Du ble kjempefin på håret! 🙂

 17. Cupcakes Oslo på Mathallen selger verdens beste og flotteste cupcakes. Hun lager mesterverk!

 18. Hei – kommentar på kjempegammelt innlegg her, så håper ikke den forsvinner i alle kommentarene på de nyere innleggene.

  Jeg har nemlig spørsmål om kvaliteten på Rapunzelhåret. Har brukt det to ganger før (da en gang keratinfester og en gang med tape) og håret ble bare så UTROLIG flokete… Tenkte kanskje at jeg bare hadde vært dårlig på å behandle det. Nå bestilte jeg igjen fordi jeg så de hadde fått 30 cm på tape og det er helt perfekt ettersom jegikke vil ha så langt, og da blir det fryktelig dyrt å kjøpe 50 cm langt hår og klippe liksom. Men så leste jeg plutselig på facebooksiden deres at det nesten bare er negative tilbakemeldinger på håret, og tenker bare shit liksom… Så da lurte jeg på om du kunne si litt om hvordan du synes håret er da, for du ser jo iallefall alltid veldig smashing ut på håret 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *