gravidoppdatering: uke 23 (22+1)

Jeg føler at jeg nettopp oppdaterte dere på denne fronten, kanskje det bare blir for mye med en slik oppdatering hver uke? Hva tenker du? Tell me! Jeg deler mer enn gjerne om dere synes det er gøy, for jeg trenger vel ikke akkurat å presisere at jeg synes det er gøy 🙂 Dette er jo ting og tanker som opptar meg om dagen, så det kjennes veldig naturlig for meg å skrive om det. 

uke 23 update weekly

Vi har altså kommet til uke 23 og jeg teller dagene! Faktisk teller jeg ukene til vi skal på ferie også, og det er egentlig litt dumt for det fører bare til at tiden går litt sakte likevel, med to ting å glede seg til. Men som jeg nevnte i går, dette svangerskapet kjennes mye kortere enn det forrige og det i seg selv er jo ikke noe annet enn fantastisk! Tenk på svangerskap nummer 3 da, det er nok over før du rekker å blunke! Ikke at vi har tenkt oss dit med det første 🙂 


hello week 23 

termin: 4. september 2016.

hvor langt på vei: jeg er helt i starten av uke 23, altså 22 uker og 1 dag på vei. 

dager igjen av svangerskapet: Jeg har vært gravid i 155 dager og har 128 dager igjen! 

babyen er så stor som: en grapefrukt! Men seriøst.. Da har vel babyen krympet siden forrige uke, for en kokosnøtt er jo større enn dette?! Haha! Jeg sendte Lars-Kristian Skien rundt for å finne en med ok størrelse og denne var altså det vi endte opp med. Å sammenligne med frukt og grønt er kanskje ikke det beste hele tiden 😉 Babyen vår veier i hvert fall rundt 465 gram i starten av denne uken og rundt 550 gram når uken går mot slutten.  Lengden er 19 cm. lang fra sete til isse, 27 cm. lang i full lengde. Begynner å bli stor nå! Bitte lille ♥ 

uke 23_3

ukens must have(s): fortsatt støttestrømper, vann og halsbranntabletter, men også gode, myke blondebh-er og disse doplene fra AngelSounds. Disse redder virkelig et bekymret mammahjerte når jeg føler at det er noe galt eller når jeg innbiller meg at jeg ikke har kjent så mye liv. Disse skal ikke brukes med hyppighet, men det er likevel beroligende å bare ha dem i hus, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg ikke har vært så glad for å være syk og måtte gå på antibiotika og smertestillende. Det har gjort meg litt ekstra urolig med tanke på hva babyen får i seg, selv om leger har forsikret meg om at det går helt fint. 

uke 23

kjenner du mye til den lille mageboeren: jeg føler nesten at det har roet seg litt, og det har kanskje å gjøre med at babyen begynner å innarbeide søvnrutiner eller rett og slett det at jeg har blitt mer vant til det. De aller kraftigste sparkene kommer selvfølgelig når jeg skal sove, slik var det med Nelia også 😉 Her om dagen tror jeg babyen kjempet skikkelig for å bytte stilling eller retning, for jeg ble nesten litt uvel av de harde og glidende bevegelsene som foregikk inni der. Lars-Kristian kjente de første sparkene på søndag kveld, det var veldig koselig ♥ 

hvordan har treningsuken vært: ikke-eksisterende! La oss bare si at jeg er overlykkelig for å kjenne meg frisk igjen, for at antibiotikakuren er over etter i dag og for at jeg er kvitt neseplagene. Ord kan nesten ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å ta fatt på en ny og frisk uke! Spent på om jeg merker noe på formen, på mandag er det 2 uker siden forrige skikkelige økt 😉 

plager: ingen graviditetsplager med unntak av EKSTREM halsbrann til og fra i løpet av dagen. 

kjønn på babyen: det vil vi fortsatt holde litt på, men jeg tror ikke det er lenge til jeg sprekker! 

hvordan sover du om natten: jeg sover endelig uten toalettbesøk, men våkner med en blære så full at jeg må knipe hele veien inn på badet. Haha! Knipeøvelser er jo forresten bare et pluss, jeg har slurvet skikkelig med det den siste tiden… 

fødselsforventninger: fortsatt kjenner jeg at det ligger litt langt fram i tid, men 128 dager kan plutselig gå veldig fort! Jeg håper opplevelsen blir like fin som forrige gang, selv om jeg gruer meg litt til smertene som jeg vet kommer helt på slutten i utdrivningsfasen. Jeg har jo glemt hvor vondt var, men jeg husker at jeg rett etter fødselen tenkte at jeg aldri ville gjennom de smertene en gang til. Så gikk det én dag og jeg tenkte allerede at hei, det var jo ikke SÅ ille?! Egentlig litt fascinerende det der 😉 

ukens cravings: har ikke hatt noen særlige cravings denne uken, men jeg har spist MYE Skyr i absolutt alle former og varianter. Favoritten er og blir Skyr med kaffe & vanilje, den slår utrolig nok kokos for min del, selv om kokos kommer på en god nummer 2. Kokos MED tørket kokos. Da blir den ekstra god! Jeg synes Skyr metter godt og det er godt å snaske på også, når jeg sitter hjemme og jobber og har lyst på et eller annet. Eller så tar jeg de med på biltur. Lars-Kristian hamstret til meg tidligere denne uken ettersom jeg var syk 😉 Takk! 

uke 23_1

humør: det er som det har vært, jeg er jo en veldig positiv og blid sjel og det har ikke endret seg. Det skal sies at humøret ikke har vært HELT på topp når bihulene har røsket i meg som verst, men kommer jeg meg gjennom en fødsel, så er bihulebetennelse og ørebetennelse peanuts i forhold 😉 

vektøkning: fortsatt 6 kilo opp. 

innkjøp: JA! Men ikke noe mer enn i forrige uke. Jeg glemte å si hva jeg har kjøpt, men de to første pysjamasene er i hus og hentesettet er i boks pluss et par andre nydelige plagg som jeg gleder meg til å vise dere! Det aller første innkjøpet gjorde jeg faktisk bare et par dager etter at jeg testet positivt: det var salg på Zara, så jeg klikket like gjerne hjem en julepysj! Denne passer jo til begge kjønn og er så nydelig! 

uke 23_2

kontroll: både Lars-Kristian og jeg var på jordmorkontroll mandagen som var og det gikk veldig fint, bortsett fra at jeg glemte å levere urinprøve. Jeg lovte å stikke innom med den senere denne uken, men hvor ble dagene av? Shit! Jeg kom nettopp på det! *noterermeg* Får ta turen på mandag. Sa noen pregnancy brain? 

strekkmerker: ingen strekkmerker og jeg smører meg som regel to ganger daglig – en gang om morgen etter dusjen og deretter før jeg legger meg. Det er ikke alltid jeg orker å styre med det før jeg går til sengs, men jeg gjør det som regel likevel. Først en omgang med oljen og deretter en omgang med den tykke kremen. Så vandrer jeg inn i sengen og sklir ned ved siden av Lars-Kristian som en nypolert voksdukke. Haha! 

grapefrukt


♥♥♥ 

175 kommentarer

 1. Jeg har ikke barn og har ikke planer om å få det ennå (er bare 22 år), men synest uansett det er kjempespennende og gøy å lese slike innlegg, så for meg kan du gjerne skrive slike hver uke!! 🙂 Gleder meg så mye til å følge graviditeten videre, spennende 😀 klem <3

 2. Så fin mage du har fått ♡ Jeg var også plaget med halsbrann, i perioder så ille at jeg ikke kunne trene. Fikk til slutt Omeprazol hos legen. Livredder! Preparatet er nå godkjent for gravide i Norge. Bare et tips! Lykke til videre med graviditeten 🙂

 3. Hvor er de nydelige bh-ene fra? ☺️

 4. Kristin

  Veldig koselig å følge graviditeten uke for uke! Fortsett gjerne med det! Lykke til videre:)!

 5. JA til ukentlige oppdateringer om graviditeten!! Jeg synes det er såå spennende å følge med på, og gleder meg til dere deler kjønnet på den lille 🙂 God helg til dere. Klem 🙂

 6. Så moro å lese. Jeg er selv gravid nå men er tre uker etter deg.
  Er så fascinert over hvor godt du tar deg ut. Selv føler jeg meg allerede ganske så stor selv om ikke jeg heller har lagt på meg mer enn deg. Men det synes mye mer på meg enn på deg!!!!
  Lykke lykke til! Dette er en spennende tid!

 7. Synes det er gøy å lese hver uke 😀

 8. Charlotte

  Jeg vil gjerne ha ukesoppdatering! 🙂

 9. Skjønner ikke hva folk prater i ang. håret ditt, det ble jo kanon fint! Eller stemmer jeg mer enn gjerne for oppdatering hver uke, gøy å følge deg! håper bare du slipper kjat ang. str. på magen HVER uke for det må slite på en blivende mamma. Du ser ut sånn som Caroline pleier å se ut gravid og noe annet ville vært rart, da vi alle er ulike. God helg og klem til deg:)

 10. Ingvild

  Æææh, når ser jeg babymagen 😀 Synes ikke det blir for mye med en oppdatering hver uke, det er bare spennende å følge med! Når tenker dere å avsløre kjønnet? Er så nysgjerrig, haha!

  Ingvild

 11. Nej till såna uppdateringar varje vecka från mig. Enligt mig blir det för mycket av det samma, både bilder och innehåll. Då röstar jag hellre för mer varierade och inte standardiserade uppdateringar på graviditeten 🙂

 12. Serena Ali

  Hei så koselig å høre om graviditeten din. Jeg har fått 2 september i termin dato. Vi er nesten like langt.
  Jeg har slitet mye med migrene og ikke fått trent noe særlig før, men har lyst å begynne med trening nå. Hva anbefaler du i trening for armer, rygg og lår?
  Ønsker deg masse lykke til videre:)

  1. Caroline

   En god tommelfingerregel er at du helst ikke skal starte med noe nytt og tungt når du er gravid, men at du vil holde deg aktiv er jo kjempeflott og ikke minst viktig 🙂 Lange gåturer eller sykkelturer, trening på ellipse og lett styrke er absolutt å anbefale! Det beste er om du kanskje kan få hjelp til å sette opp et program av en personlig trener 🙂 Dersom du aldri har løpt før, så tror jeg ikke det er det lureste å starte med nå. Yoga eller pilates er jo også topp 🙂

   Klemmer og lykke til! 🙂

   1. Serena Ali

    Setter stor pris på tilbakemelding:) ønsker deg også det beste:)
    Klem

 13. Jannike

  Du ser så flott ut 🙂

 14. Tenk å se så flott ut og være 23 uker på vei. Keep up the good work. Har selv 3 stk og helt sant som du sier. Hvert svangerskap har gått fortere enn det nedte Men gled deg til du ser dine 2 små sammen først da vil du innse hvilken stor gave du gir Nelia. Lykke til videre

  1. Caroline

   Hjertelig tusen takk! Vi gleder oss allerede til å se dem sammen! Klarer nesten ikke å forestille meg det enda og er redd for å forestille meg det, i tilfelle noe skulle gå galt. Men det blir utrolig fint <3

 15. Åh! Jeg syns det er så gøy med disse oppdateringene, så for min del må du mer enn gjerne fortsette:) Jeg blir så glad av å lese, og håper virkelig jeg får oppleve å gå gravid igjen jeg også<3 Selv om vi ser for oss at lille skal rekke å bli i alle fall to år først:)

  Kos fra Rygge:)

 16. Hver uke er altfor ofte…
  Du får sikkert bloggen opp på en «high» under dette svangerskapet også..men mulig du mister meg og noen andre hvis det blir for mye preggi-prat 😉 såååå kjedelig… Har tre barn selv men syns det er særs uinteressant å lese om andres svangerskap.

  1. Så eeenig her, har barn selv, men dørgende kjedelig å lese om andres svangerskap, hvor stor babyen er osv… snork…

 17. Du har sikkert nevnt det før, men hva heter kremen og oljen? 🙂

  1. Caroline

   De er fra mama mio, samme som jeg brukte forrige gang 🙂 Bilde av dem her, under forrige update: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/04/22/gravidoppdatering-uke-22-211/

   Klem 🙂

 18. Da tipper jeg at et aktuelt navn er Liv, heter ikke farmor Liv? Min datter heter Liv Tilia, ikke så ulikt Nelia det…

 19. Madelen

  Så vakker du er! Gravidmagen vises faktisk mer og mer, og det er så gøy 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er veldig koselig <3

 20. Det er så gøy å lese ukentlige oppdatereringer om graviditeten!! Så må gjerne fortsette med det 🙂

 21. Tipper nok ikke det er lenge til du sprekker når det gjelder kjønnet nei. Så Lars-Kristian gjorde det på instagram for et par dager siden, hehe. 😉

  God helg, og lykke til videre!

 22. Fine fine magen!! Jeg synes slike oppdateringer er hyggelig, kanskje fordi jeg skal ha baby selv:) er 2-3 uker bak deg.. Må bli flinkere til å dokumentere selv skjønner jeg, jeg tar nesten ikke bilder! Gleder meg til å se deg videre<3 Kanskje hver 2. uke er mer spennende for å se tydeligere utvikling?

  1. Caroline

   Ja, det kan jo hende 🙂 Jeg får se det an litt 🙂 Gratulerer så mye til deg, forresten 😀 Så koselig!

   Klem!

 23. Herre så fin du er:-)
  Kjenner meg så godt igjen i tankene etter fødsel. Jeg og tenkte rett etterpå at dette skjer IKKE igjen, men gledet meg allerede til neste gang noen dager etterpå. FOR en følelse å føde<3 ønsker deg lykke til videre i svangerskapet. Og ja, ønsker gjerne oppdatering hver uke:-)

 24. Marthe Nilsen

  Jaaa ♡ Du må IKKE slutte med ukes-oppdateringene ♡ Såå kjekt at alt er bra med deg og mageboeren

 25. Kristin

  Nydlelig er du❤️ Synes det er skikkelig koslig med slike oppdateringer, så gjerne vær uke for min del! GOD HELG:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin <3

 26. Jeg synes i hvert fall at det er artig med ukentlige oppdateringer om graviditeten 🙂 Ser at babymagen er blitt mer synlig nå – og den er så søt! Hehe, og så sjarmerende pysjamas du har kjøpt til babyen da 😀

  Håret ditt ble forresten superfint nå som du byttet ut extensionet. Ser det blandet seg veldig fint inn med ditt naturlige hår, og det ser ut som om det har ganske bra kvalitet 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne! Jeg er veldig fornøyd med håret 🙂 Stor klem <3

 27. Ja til ukentlig oppdatering om bitte lille <3 Det er kjempe koselig og spennende! Gleder meg så mye til å få vite om Nelia får en bror eller søster (tror det er en liten søster 😉

  God helg til deg og dine <3

  1. Caroline

   God helg, fine du <3

 28. Jeanette

  Jeg vil gjerne du skal fortsette med ukesoppdateringene Vi venter en liten prins den 4 september så gøy å følge deg da vi er like langt på vei Ha en super helg

 29. Hei!
  Jeg ønsker gjerne at du fortsetter å oppdaterer om svangerskapet en gang i uken 🙂
  Veldig gøy å følge med!

  Venter selv fjerdemann og synes tiden går sakte, storesøsken er kjempespente og vi føler ventetiden er så lang.. He he man gleder seg, om mulig like mye/ enda mer når man har barn fra før.

 30. Hei!

  Jente på 20 år her og jeg bare elsker disse ukentlige oppdateringen!
  Håper virkelig du forsetter med dette:)

  Ha en super helg!

 31. Du er så flott!! Sånn ca som du er nå, er jeg til vanlig 🙂 skal være fornøyd med det altså, men er litt misunnelig på den smale naturlige midjen din!!
  Klem

 32. Ja, kjempegøy å lese og følge med på deg og graviditeten 😀

 33. Jaa du må forsette med ukentlig oppdatering av svangerskapet ditt!! Jeg er selv 22+5 i dag og syns det er veldig gøy at vi er så nærme 🙂

 34. Hvor er blonde-bhene fra? 🙂

  1. Caroline

   Mulitpack fra h&m, så gode! 🙂

 35. For en utrolig søt julepysj! Man smelter jo helt av disse søte små plaggene. 🙂 Jeg liker godt å lese om oppdateringer om graviditeten. Men det er jo kanskje fordi jeg er sykt babysyk selv, og liker alt som har med baby å gjøre :p

 36. Avslørte ikke din kjære kjønnet på babyen på insta her om dagen ? 🙂

  1. Christina

   Han «avslørte» det også på Twitter og har både avslørt at det er gutt og at det er jente. Er nok nøye gjennomtenkt for å få oss lesere til å spekulere og for å gi lesestoff til haterne på kvinneguiden. Men for all del, den første avsløringen kan jo ha vært en tabbe og så har han fortsatt etter det med motsatt kjønn for å forvirre oss :p vi får vente og se vettu, spennende er det i hvertfall.

   1. Åja, det visste jeg ikke 🙂 Håper da ikke det er «nøye gjennomtenkt», skjønner ikke hva som er morsomt med å lure leserne og skape spekulasjoner? Da er det jo bedre å ikke si noe før man evnt vil dele det, synes nå jeg i hvert fall 🙂
    og når det gjelder de på kvinneguiden skjønner jeg ikke at det er lov å holde på sånn.. direkte mobbing.

   2. Monica

    Jeg og min samboer lurte hele familien og venner og kjente med vårt første barn. Nøye planlagt prank fra oss. Absolutt alle var sikker og visste at det var en gutt, og vi lot som at vi var så irriterte fordi vi var avslørt på det. For oss selv planla vi jentenavn og kjøpte rosa klær. Stor oppstandelse ble det når lille prinsessen ble født. Det var så morsomt!!! 🙂

   3. Det er jo en måte å få mer klikk på bloggen…

 37. Gratulerer så mye – kos deg masse i tiden fremover 🙂 stor klem!

 38. Jeg synes det er kjempegøy at du legger ut gravidoppdateringer uke for uke! 🙂 Det er så koselig å få «være med» på ferden.

  Over til noe annet; brukte ikke du joggevogn når Nelia var mindre? Håper du kan komme med noen anbafalinger på slike etter hvert 🙂

  1. Caroline

   Jo, jeg startet vel i mars 2014 å jogge i vogn med henne 😀 Fantastisk trening!

 39. Irriterer meg så fælt at jeg ikke finner skyr med kaffe og vanilje. Har kikket etter den i hver butikk jeg kommer over i Buskerud. Noen som har sett den? Tips Caroline? Kanskje du kan gi beskjed videre siden du er ganske hyppig annonsør av dette produkter 😛

  1. Caroline

   Jeg har kjøpt hovedsakelig på Kiwi og Meny 🙂 HÅPER du finner den! ER så god :O

 40. Avslørte ikke LK kjønnet på instagram her om dagen da?

 41. Martine

  Å, du må avsolutt ikke slutte å oppdatere oss om graviditeten!! Det er så gøy å lese. Du må gjerne skrive enda oftere for min del;)

 42. Så gøy å se at magen vokser. Det vises mye tydeligere nå! Jeg syns kanskje det er litt mye med uke til uke oppdatering, det blir jo så mye av det samme, men kanskje annenhver uke hadde vært fint? 🙂 Du stråler!

 43. kan du legge ved link til den fine julepysjen? hvordan størrelse gikk du for?:-)

  1. Caroline

   Den er nok utsolgt nå, kjøpte den i januar :/ Jeg kjøpte den minste strl. Zara er ganske stor i strl. 🙂

 44. Synes det er veldig spennende og gøy å følge med på oppdatering hver uke! 🙂
  Klem

 45. Wow, magen kom virkelig godt frem i de klærne! Så gøy. 😀 Hehe. Men du ser utrolig godt ut Caroline!

  Ikke mening å skremme deg med dette. Men jeg fikk virkelig oppleve at ingen fødsel er lik. Jeg hadde en kjempe fin og rask første fødsel. Mannen min syns og den var veldig grei, og vi taklet alt så bra. Og mens jeg lå på fødestuen og ble sydd igjen pratet jeg med jordmor om neste gang, for dette skulle jeg lett gjøre igjen. Jeg pratet ikke om neste gang nå sist. Ikke fordi jeg utelukker helt å få et tredje barn. Men hele denne fødselsopplevelsen ble annerledes, både for meg og min mann. Det gikk så utrolig fort denne gangen og det ble så intenst. Etterhvert følte jeg at jeg hadde en evigvarende pressrie, kjente ikke når jeg kunne slappe av. Og det var tungt. Også kom pressriene før jeg hadde full åpning så jordmor skulle skyve livmormunnen over hodet på babyen slik at jeg kunne begynne å presse forde, og i det øyeblikket der prøvde jeg bare å få pustet inn så mye lystgass som overhodet mulig for jeg ønsker å få black out. Også var lilleprinsen min ute. Så nydelig og perfekt. Det å få holde ham for første gang. Selv da. Sekunder etter fødselen så kunne jeg ikke beskrive smertene. Det kan jeg ikke nå heller. Men jeg husker at det var veldig vondt, men ikke hvor vondt. Så er så fascinerende hvordan vi er skapt. Håper ikke dette skremte deg, for det var ikke meningen. For selv om min andre fødsel var verre enn min første så skal en ikke se bort fra at det blir en tredje. Bare nå kjenner jeg jeg vil vente mer enn to år. Ha ha. 😛

  Forstår godt du lytter litt til babyhjertet. Lilleprinsen var så utrolig rolig inni magen. Jeg kan nesten ikke huske han spente meg når jeg var kommet så langt ut i svangerskapet som du er nå. Han hadde mye ryggen vendt utover, så jeg kjente rumpa og ryggen bevege seg fra den ene siden av magen og over på den andre. Ble nesten sjøsyk av det til tider. 😛 Men tulla mi brukte meg som boksepute. Hun var helt vilt aktiv, og aktiv er hun nå og. Men det hører sikkert litt med alderen. 😉

  Må bare ønske deg og dine ei god helg. Lars Kristian må være god og kjenne masse på babysparkene denne gangen og! Er like viktig denne gangen som første gangen. 🙂 Og kos dere litt med hemmeligheten om kjønnet. Er jo så hærlig. 🙂

  1. Caroline

   Godt å lese at alt gikk bra, Kariann 🙂 Det er litt skummelt med forventninger, for som du sier så vet man jo aldri hvordan neste fødsel blir. Jeg får nesten bare ta det når det kommer, men være positiv hele veien 🙂 Prøve i hvert fall 😉

   Stor klem!

   1. Tror du kommer langt med å være positiv hele veien. Og det å være avslappet, ikke grue seg i hjel liksom, men likevel se ralistisk på det. Som du skriver så må en bare ta det når det kommer. 🙂

    Klem. 🙂

  2. Synes det er så spesielt å utlevere slik privat informasjon om seg selv.

 46. matilde

  jo, fortsett!!

 47. Så gøy å følge deg på reisen 🙂 fikk min første prins 10. April og under fødselen og dagen etterpå sverget jeg på at han kom til å bli enebarn, men omtrent 1 uke senere var tanken mer: «det var jo vondt, men over på noen få timer.. Det blir nok søsken på han likevel..» Merkelige, men utrolig fine greier! Masse lykke til videre! 🙂

  1. Caroline

   Kjenner meg så igjen! Det er nok en grunn til at vi glemmer 😉 Gratulerer så mye 🙂

 48. Kristin

  Kjempegøy når du deler ting om graviditeten!☺️

 49. Hei! Jeg er gladpå din vegne, men jeg begynte å lese bloggen din lenge før du ble mor og liker bloggen din bedre uten mamma/graviditet innleggene dine, men det er bare min mening:)

  1. Caroline

   Håper du eventuelt synes det er greit med 1 innlegg om graviditet i uken blant 12-14 vanlige, men jeg får se om det kanskje blir mer sjelden eller ikke 🙂

 50. JAAAA til ukentlig oppdatering om graviditeten 🙂

 51. Karoline

  Personlig elsker jeg gravidoppdateringer 😀 Men tror annenhver uke holder, da det ikke er såå stor forskjell fra uke til uke. Tenkte akkurat at jeg hadde lest dette innlegget før, men det var jo det forrige. 🙂

  Ha en fin helg! Stor klem <3

 52. Så koselig å lese, Caroline! Halsbrann er fælt, men det er bare 9 måneder da, høhø… Gleder meg til vi får vite kjønnet, det er så spennende. Lykke til videre!

  1. Caroline

   Hahaha :p Sånn var det forrige gang også, så jeg får bare bite det i meg :p Det hjelper veldig med de tyggetablettene jeg får fra apoteket heldigvis 🙂

   Tusen takk 😀

 53. Lars Kristian skrev jo på Twitter at drt var en lillesøster som var på vei? Prøver dere å lure folk?:D

 54. Inghild

  Fortsett med ukentlige gravid-oppdateringer. Det er veldig kjekt og koselig <3

 55. Hei fine deg! Synes det er koselig at du skriver om graviditeten hver uke!
  Det er jo en stor del av hverdagen din nå, så hvorfor skulle du ikke skrevet om den liksom!
  Gleder meg til å få vite kjønn, og den lille julepysjen var jo bare såååå søt ☺️
  Ønsker deg en NydeligFlott lørdag!
  Klem fra Julie

 56. Skjønner godt at du ikke synes det er kult å gå på medikamenter. Jeg var i Thailand i fjor og ble bitt av en ape. Ble full antibiotikakur og hele ni vaksiner. Noen dager etterpå fant jeg ut av jeg var gravid. Ikke gøy! Men det var ikke-levende vaksiner så det gikk bra.
  Og nå sitter jeg her med min lille apekatt som er frisk og fin 😀 <3
  Så dont worry :-*

  1. Caroline

   Ånei! Å bli bitt av en ape må jo være forferdelig vondt :O Godt det gikk bra 🙂 Gratulerer så mye 🙂

 57. Jeg vil gjerne høre så mye som mulig om graviditet. Alt fra tips og triks, til mat og mosjon.. alt!

 58. Ingvild

  Nydelig som alltid Kjekt å følge deg denne gangen også! Sjølv er ej 18 veker på vei og har en gutt som er på samme alder som Nelia. Hadde våre kjempegøy å sjå forskjellen på magen din sist gang og denne. Vi va så flinke til å ta masse bilde sist, og kan sammenligne no
  Lykke til kjære gode Caroline!

  1. Caroline

   Skulle ønske vi var flinkere forrige gang! Jeg tok jo hos fotograf da jeg var høygravid og tenker å ta rundt samme tid nå 🙂

   Masse lykke til til deg også <3

 59. Alexandra

  Syns det er kjempe gøy å lese om svangerskapet ditt!:) Du ser helt fantastisk ut! Syns ikke det er lenge siden jeg selv var gravid med nr 2, men det er 1 år siden nå!:) nyt tiden sier jeg bare! Med to små går tiden utrolig fort!

 60. Jeg synes det er helt fantastisk at du oppdaterer på denne måten! Selv er jeg i uke 9, og i og med at det er litt tidlig å dele det med hele verden enda, suger jeg til meg fra alle kanter. Min termin er 8/12, så det foregår i nogenlunde samme tidsrom som ditt første. Julebaby

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Marit! Julebaby er så koselig! Jeg hadde jo termin med Nelia 1. desember og hun kom 25. november, akkurat før juletiden virkelig startet 🙂 Masse lykke til!

 61. For oss som ikke kan få barn er hver uke litt for ofte.

  1. Ingvild

   Jeg har visst i snart to år at jeg ikke kan få barn, men likevel synes jeg oppdatering én gang i uka er passe 🙂 Jeg unner alle andre kvinner å kunne være gravid og føde et barn, til tross for at jeg ikke har mulighet til det selv. Men – alle har jo sine meninger, og det er jo ingenting i veien for at en gang i uka er for ofte for din del. Jeg synes imidlertid det blir naturlig med oppdateringer når Caroline er gravid, siden hun legger så mye av det personlige livet sitt i bloggen. Det ville jo vært rart om vi hadde sett på alle bildene at magen vokser, men hun ikke skrev noe om det. Jeg tenker at det supert hvis Caroline lager et innlegg som dette ca. én gang i uka, og heller unngår å skrive så alt for mye om det i innleggene ellers, for da kan jo de som ikke er interessert bare styre unna oppdaterings-innleggene 🙂

   1. Caroline

    Det tenker jeg også, at dersom det blir 1 gang i uken, så styrer jeg litt unna for mye ang. det resten av uken 🙂 Men jeg kan jo ta det litt etter hvert og se hva som blir mest naturlig 🙂 Med tiden er det jo gøy å blogge om eventuelt nye innkjøp etc. som jeg kanskje vil dele, men jeg kan jo bare se det an.

    Dersom du virkelig ønsket deg barn, vil jeg bare si at det var veldig leit å lese, Ingvild! <3

   2. Ingvild

    Enig i at det blir naturlig med feks. nye innkjøp og lignende, bare det ikke blir alt for mye babysnakk utover de ukentlige oppdateringene 🙂
    Nå er jeg bare snart 22 år og veldig singel, men selvfølgelig skulle jeg ønske jeg hadde muligheten til å få barn i framtiden. Derfor var det veldig tungt å få vite at jeg ikke har muligheten, men det er ingenting å gjøre med, og derfor velger jeg å heller glede meg på andres vegne! I tillegg skal jeg bli tante i desember, og det gleder jeg meg veldig til <3 Det er mye mer meningsfullt å se løsningene og gledene, enn å grave seg ned i noe som ikke kan endres på uansett.

   3. Om jeg kan spørre, hvordan fant du ut av dette? Var det tilfeldig, har du prøvd å bli gravid, eller sjekket du deg opp hos legen? Jeg har lenge hatt en «angst» for at jeg ikke kan få barn…

  2. Jeg har ikke vært så heldig at jeg har fått barn, men jeg har heldigvis ikke mistet evnen til å glede meg med andre. Du kan jo bare la være å lese disse innleggene Ida, det er ikke verre enn det. 🙂

   1. Det har ingenting med at jeg ikke kan glede meg på andres vegne å gjøre. Hun spurte om vi syntes at hver uke var for ofte, og jeg svarte ja. Verre enn det var det ikke 🙂

   2. Ufrivillig barnløs

    Det å konkludere med at Ida har mistet evnen til å glede seg over at andre kan få barn, pga. at hun ikke selv kan få barn og fordi hun ikke vil ha denne typen oppdateringen er utrolig provoserende.

    Jeg er selv ufrivillig barnløs, og jeg gleder meg stort over alle mine nære og kjære som får barn. Allikevel skjærer det meg i hjerte hver gang jeg ser en barnevogn, en struttende mage eller leser et slikt type innlegg. Ikke fordi jeg ikke unner andre å bli gravide og få barn, men fordi det blir en stadig påminnelse på hva jeg og min mann sliter med å få til. Å være ufrivillig barnløs er utrolig fortvilende.

    Selvfølgelig er det valgfritt å lese Caroline sin blogg, og man kan gjerne også hoppe over denne type nnlegg. Men når Caroline spør sine lesere om hun skal fortsette å skrive disse oppdateringene ukentlige, så må det være lov å si at man helst ikke vil ha dem. Det er ikke greit å konkludere med at vi ufrivillige barnløse ikke klarer å glede oss over de som kan blir gravide. Å lese blogger for meg er en avkobling fra en hektisk hverdag, så hvis jeg leser din blogg sjeldnere fremover, Caroline, er det bare fordi at jeg vil unngå bli minnet på det vi selv sliter med.

 62. Sunniva

  Jeg synes oppdateringer fra graviditeten er så hyggelig å lese, du må fortsette med det 🙂 Du har en fantastisk bra blogg av høy kvalitet, som jeg er innom hver eneste dag. Dette til tross for at jeg ikke er spesielt opptatt av trening og kosthold hehe. Men det er så mye annet som fenger, spesielt innlegg om familie og hverdagsliv. Stå på, du er super! =)

  1. Caroline

   Tusen takk, Sunnia! Så koselig å høre 🙂

 63. Du har tidligere sagt at dere kun skal ha 2 barn, har dette nå endret seg siden dere venter ei lita jente? Vet at LK allerede når du gikk gravid med Nelia ønsket seg en gutt(altså før dere fikk vite at det var jente i magen). Er du skuffet for at dere skal ha ei jente til? Siden du drømmer at legen har tatt feil osv. Syntes det er så trist å lese. Jeg har 3 jenter og de er det beste som har hendt oss<3 Håper du svarer meg 🙂

  1. Caroline

   Dette var utrolig trist å lese, Tina! Jeg vet ikke hvor eller hvem du har fått disse opplysningene fra, men verken Lars-Kristian eller jeg har noensinne ytret et ønske om kjønn :/ Om vi har to jenter, en av hver eller to gutter, det spiller ingen rolle for meg. Jeg har selv en søster og vi har et fantastisk forhold, så det er rart at du tror at jeg eventuelt ikke hadde ønsket meg en jente til, om det var tilfellet. Om Nelia får en søster synes jeg det er helt fantastisk, for da ønsker jeg det samme for de to som Anette og jeg har. Dersom det blir en gutt, er det også fantastisk, mamma hadde en storebror og de hadde en kjempegodt forhold. Det viktigste er at barna er friske og lykkelige. Alt jeg kan si er at jeg er overlykkelig for det som bor i magen min – uavhengig av om det er en hun eller ham.

   Å drømme når du går gravid er vel helt normalt, til og med mamma har drømt at legen tok feil av hva som bor i magen min 🙂

   Om vi ønsker flere barn kan jeg jo ikke si med sikkerhet, men vi har hele tiden tenkt at to stykk er det vi ønsker og det har ikke endret seg.

   1. Guttemamma

    Enig med deg, Caroline 🙂 Kjønn spiller ingen rolle! Godt svart 😉 Har selv en gutt og alle tror jeg ønsker jente neste gang. Ønsker meg et barn til! Mulig Tina skriver dette for å presse frem hvilket kjønn du venter?

   2. Caroline

    Ja, det er mye mulig at hun bare vil at jeg skal fortelle hva det er, for påstander som dette er jo egentlig ikke greit å skrive, tenker jeg :/

  2. Hvordan vet du så sikkert at det er en jente, Tina?

   1. Susanne

    Det er sikkert fordi Lars Kristian hadde en bitteliten Twitterblemme- jeg følger han, så jeg fikk det med meg;) koselig er det vel uansett!!!

   2. Men hvorfor syns du det er greit å utbasunere dette i kommentarfeltet til Caroline? Syns du ikke det beste er at foreldrene skal få fortelle dette selv, når de er klare for det?
    …så kan man jo spekulere i hvorfor Caroline godkjenner disse kommentarene. Men syns uansett at det er frekt av deg å avsløre kjønnet før Caroline selv har gjort det.

 64. Hvilken olje og krem bruker du? 🙂

  1. Caroline

   Bruker de samme som i forrige svangerskap, fra mama mio 🙂

 65. Jeanette

  åh,den skyren med kaffe og vanilje er så urolig god!

 66. Jeg synes graviditeten er fin å lese om, og kunne gjerne tenke meg hyppigere innlegg 🙂

  1. Enig! 🙂

 67. Gratulerer til dere alle med lille i magen din! Fortsett med gravidoppdateringene dine Jeg er en uke før deg i svangerskapet med mitt første barn. Utrolig nok har jeg lest alle innleggene dine fra dag en (!), men aldri kommentert her tidligere.

  Du er så utrolig flink Caroline, og jeg beundrer deg- virkelig! Nå håper jeg du snart skal avsløre at dere venter en gutt- og gir meg inspirasjon til gutterom☺️ Jeg er ikke kreativ eller flink med design, og nettopp derfor liker jeg bloggen din så godt. Du inspirer meg med kosthold, trening, medmenneskelighet, interiør og gir meg positivt påfyll i hverdagen Lykke til vidre med graviditeten!

  1. Caroline

   Du er god, Sara! Tusen takk for så fine ord 🙂

 68. Jessica!

  Hvor har du kjøpt dem kles-hengerene? De med perler på og sånt altså. 🙂

  1. Caroline

   De er fra tim og tia 🙂 timogtia.no 🙂

   Klem!

 69. Den søteste sparkebuksen jeg har sett noen gang <3

  1. Caroline

   <3

 70. Ja, til en ukentlig oppdatering!
  For min del er det lenge til jeg i det hele tatt skal begynne å tenke på å få barn, så vet ikke hvorfor jeg synes det er så spennende å lese om. Men liker veldig godt disse innleggene, liker også spesielt innlegg om barneinteriør og barneklær. Husker jeg synes det var så gøy å lese om hvordan du laget den babygymen til Neila.

  Du skrev tidligere at du skulle ønske du hadde en slik uke for uke dagbok å følge fra forrige svangerskap. Så jeg synes du bare skal fortsette når det virker som det er det du vil:)) Men liker at du spør leserne hva de vil ha, og folk har som vanlig forskjellige meninger…

 71. Jeg synes det er kjempe koselig med disse innleggene 🙂

 72. Ja til uke oppdatering 🙂
  Jeg bare lurt på en ting, Du som er så tynn og ikke av den typen med silikon her og der 😉
  Hvilken strl brukte du i bh før graviditeten? Jeg har alltid trodd at 70A var min strl helt til jeg var på cubus og fant de fineste bhene og de hadda bare 65B så jeg tenkte at shit au jeg kjøper den og den var helt fantstisk <3 Det er noe av det jeg liker best med deg, du er slank og fin, men forrtsatt har naturlige bryster for og si det på den fine måten 🙂 Det får meg selv til også og føle meg førnøyd med mine små, 🙂 Håper det også inspirerer flere jenter som er på den mindre siden til og like seg selv som man er 🙂

  1. Caroline

   Jeg kan bruke alt fra 65 C (om jeg ikke husker helt feil, ble målt i forbindelse med bryllupet og undertøy der) til 75 A, det kommer helt an på hvor jeg kjøper eller hvor kresen jeg er 🙂 Nå er jeg en 75 C, selv om det kanskje ikke ser sånn ut, så de har vokst veldig fort denne gangen, men jeg trooor det har roet seg nå :p Tusen takk for så fine ord 🙂

 73. Camilla I

  Jeg vil gjerne lese oppdateringene hver uke- synes dette er kjempe spennende og er veldig glad på dine vegne!
  Bloggen handler tross alt om deg og ditt liv, så jeg synes det er helt riktig at det blir litt fokus på lille tuppen/tuppa fremover 🙂

  Gratulerer forresten!

 74. Håper du fortsetter med ukentlige oppdateringer, Caroline! Så hyggelig å lese om 🙂 venter selv min første i oktober og synes det er så hyggelig å lese om deg og ditt svangerskap! Dessuten vil jeg takke for at du viser at man godt kan være gravid og aktiv 🙂

  1. Caroline

   Masse lykke til videre 🙂 Det er en kjempefin tid 🙂 Og tusen takk selv <3

   Klem!

 75. Alltid lika roligt att kika in här. Du är grym! <3 Intresserad av en sundare hälsa utan ideal? https://lizettehult.com/

 76. Du stråler som gravid Caroline!
  Jeg har ingen barn selv, selvom jeg nærmer meg 34 år. Men jeg synes det er kjempe spennende å lese om din graviditet. Håper du fortsetter å oppdatere oss hver uke.
  Ha en kjempe fin helg. <3

  1. Caroline

   Så koselig at du synes det 🙂 Håper du har en kjempefin helg også 🙂

   Klem!

 77. Jeg syns det er veldig koslig med gravidoppdateringer 🙂

  Over til noe helt annet: var på sudøst for å feire tiårsdagen med min kjære i går. Må si jeg tenkte på deg når desserten kom; kokospannacotta, NAM!

  1. Caroline

   Å, herreMIN! DET er NAM :O Heldiggris!

 78. Koselig med oppdatering hver uke:) Tror du er heldig hvis den pysjen passer til jul, hvis du har kjøpt den minste str. Babyen er jo over 3 mnd ved juletider, og så store er ikke klærne fra Zara. I tillegg er det føtter i pysjen og da synes jeg de vokser fortere ut av klærne. Men den var skikkelig søt::))

  1. Caroline

   Jeg bare handlet etter erfaringen vi har med Nelia og strl der 🙂

   1. Vårt barn nr to er ett stoooort steg foran i størrelSer enn det nr en var. Begge jenter.

    Men du får verste fall kjøpe en ny en:) noen babyer er veldig små og noen store

    Lykke til i graviditeten.

   2. Caroline

    Det er klart man aldri vet, men jeg tok bare en sjans 🙂 Tusen takk!

 79. Caroline

  Jeg har ingen barn, men begynner å nærme meg alder hvor det kanskje er mer aktuelt, og jeg synes det er veldig spennende å høre om graviditeter og fødsler! Artig at man har så forskjellige opplevelser:) Lykke til videre!

  1. Caroline

   Så fint å høre 😀 Tusen takk 🙂

   Klem!

 80. Hei Jeg har termin akkurat 5 uker etter deg, så jeg synes slike innlegg er helt topp! Håper på noen utstyrsguider også.

  Ha en flott helg. Klem

  1. Caroline

   Så koselig 🙂 Jeg tenkte å lage litt av det etter hvert denne gangen også 😀 Det blir veldig gøy, elsker jo slike ting 😉

   Klem til deg!

 81. Så fine bh’er, hvor er de fra?
  Veldig hyggelig å lese om graviditeten og høre at alt går så bra 🙂

 82. Yngvild

  Hei Caroline!
  Det er sjeldent jeg legger igjen kommentarer her, men i dag var en tanke som slo meg som jeg føler jeg må dele.
  Jeg synes alltid bloggen din har vært underholdende, men i det siste har jeg begynt å beundre DEG mer og mer. Jeg synes du har taklet probleme og utfordringene de siste årene utrolig bra. Er det noe jeg ser opp til, så er det når mennesker som bruker motgang til å vokse, og det synes jeg det virker som om du har gjort! I tillegg så synes jeg at holdningene dine på bloggen har blitt sunnere også (for min del); med tanke på kosthold, trening, familie og ikke minst at du har skrevet litt mer om klimautfordringene vi står overfor. Gjerne mer av vegetariske retter og tankene dine rundt forbruket i dagens samfunn!
  Ellers håper jeg at alt står bra til med den lille og voksende familien din, god helg 🙂

  1. Caroline

   Kjære deg, Yngvild! Dette var veldig hyggelig å lese, tusen takk! Ønsker deg en veldig god helg og er så glad for at du kikker innom 🙂

 83. Husker du hva den tightsen din heter? Knallfin!

  1. Caroline

   Dessverre :/ Men enig i at den er fresh 😉 Elsker fargene! De selger AIMN hos Get Inspired og Nelly.com blant annet 🙂

 84. Hei! Dere har det bestandig så ryddig og rent. Har dere hushjelp/vaskehjelp? 🙂

  1. Caroline

   Vi har ikke hushjelp, men annen hver eller hver tredje uke kommer det en som vasker hele huset 🙂

 85. Veldig kjekt med svangerskapsoppdateringer, så synst ikkje du ha posta det for ofte 😀

  Så vil eg berre gratulere dikka så masse med graviditeten! Blir kjekt å følge med framover.
  Gler meg veldig til det er min tur og, men helsa må nok bli litt bedre før den tid, så er kjekt å følge med andre 😀

 86. Du gløder, Caroline! Forsett med ukentlige oppdateringer 🙂

  Forresten, en litt morsom greie: bloggen din er tydeligvis blokkert i Kina den! Måtte ty til VPN tilslutt jeg. Er i Beijing 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anneli! 😀 Og så merkelig, forresten :p Glad du kom inn tilslutt 🙂

   1. Anneli

    Veldig merkelig. Norske nettsider som er blokkert er NRK, Nobelinstituttet og …deg. Haha.

 87. Synes det er veldig koselig og gøy med slike oppdateringer! Så gjerne fortsett med det:) Gleder meg veldig til dere deler kjønnet foresten. Lagt merke til at jeg alltid skumleser innleggene dine for å sjekke om du plutselig nevner noe om det. Litt kjedelig da jeg gjerne egentlig vil kose meg med de nyeste oppdateringene, men er jo så nysgjerrig! Haha. Men altså vet jo veldig godt at det er helt opp til dere når dere er klare til å dele!:) Lykke til videre med svangerskapet, du ser fantastisk bra ut!

 88. Hei! Ingenting med innlegget å gjøre, men for en stund siden bestilte jeg intimhøvelen etter anbefaling for deg. Men for en stor skuffelse! For å kunne trimme må man holde inne knappen – noe som gjør det vanskelig å komme til der jeg vil. Jeg ønsker å avbestille høvlene som kommer med jevne mellomrom, men finner ikke bestillingen min ig husker ikke leverandøren. Kan du gi meg navnet/hjemmeside?

  1. Kathrine

   Jeg er superfornøyd med min. Det er efi.no 🙂
   https://www.efi.no/Barbering/For-kvinner/c/3002

 89. Blir kanskje litt mye med hver uke siden de oppdateringene og bildene er ganske like.. men uansett ikke mer enn annenhver uke. Er gøy å følge med 🙂
  Er det noen grunn til at du velger å holde kjønnet hemmelig inntil videre?

 90. Du er nydelig som vanlig! 🙂 Synes ukentlige oppdateringer er kjempefint. Det er gøy å følge med på hvordan det går! Ha en super helg!

 91. Kristine T. Davidsen

  Jeg synes det er veldig koselig å lese de ukentlige gravidpppdateringene dine!! De er jo en stor og viktig del av livet ditt og påvirker alt du gjør i lang tid, så jeg føler det er en helt naturlig ting å skrive om, også i forhold til alt det andre du skriver om. Det påvirker jo alle valg du gjør fremover og valg du har tatt de siste mnd.

  1. Caroline

   Det er kjempekoselig å høre, Kristine! 🙂

 92. Utrolig koselig å lese om graviditeten. 🙂 Er gravid selv med første og har termin 2,5uke før deg. 🙂
  Har to kjappe spørsmål. Har du tips mot halsbrann? Drikker masse melk, men sliter skikkelig med det selv.
  Og hvordan er Skien sykehus å føde på? Er det ålreit og fint, eller begynner avdelingen å bli litt slitt der? 🙂 Er personalet hyggelig? 🙂

  1. Caroline

   Å, så koselig! JA! Jeg bruker Gavicson fra apoteket, tygger 3 om gangen og synes de funker utrolig bra! De reddet meg forrige gang også 🙂

   Jeg synes Skien sykehus var helt fantastisk! Og det mener jeg! Har ingenting å sette fingeren på og er glad jeg skal føde der igjen. Personalet var åpne og fine å omgi seg med, forståelsesfulle og hjelpsomme 🙂 Det er jo ikke akkurat nytt og fresht, men det var ikke noe jeg tenkte over der og da, det er rent og pent 🙂 Jeg ble jo innlagt pga. nyrebekkenbetennelse bare 3 uker etter og lå der i 1 uke, opplevde det samme da 🙂 Det var bare fint, selv om det var utrolig trist / kjedelig :/

   Klem!

   1. Tusen takk for svar, da skal jeg virkelig prøve det. 😀

    Så bra. 🙂 skal føde i Skien selv og har for det meste bare hørt positivt, men alltid fint å høre erfaringene til andre. 🙂

 93. Hvor har du kjøpt det fine blondeundertøyet Caroline? 🙂

  Foresten, veldig gøy med ukentlige oppdateringer 🙂

  1. Caroline

   De er fra h&m, en pakke med flere 🙂

   Klem!

 94. spennende! 🙂

 95. Når du smører deg på morgen og kveld, smører du bare magen eller lår, rumpe, armer og bryster også :p og hvilke oljer og kremer bruker du? Hilsen ei med termin nøyaktig en månde før

 96. Jeg leser gjerne gravidoppdateringer fra deg ukentlig!
  Synes det er helt naturlig at graviditeten er noe du skriver mye om i denne tiden, da det er en veldig stor del av livet ditt.

  Kan jeg spørre deg hvilke støttestrømper og strømpebukser du bruker og brukte med Nelia? Når begynte du å bruke disse?

  Ha en fin søndag 🙂

 97. Vad smörjer du magen med, kan inte du ha ett inlägg om det?

 98. Synes det er utrolig bra med svangerskapsoppdateringene dine! Elsker å lese om andres graviditeter, og det er særlig morsomt at vi er ca. like langt på vei 🙂 Jeg er 23+4 i dag!

 99. Ida Marie

  Gratulerer så mye med den lille mageboeren 🙂 Her sitter jeg selv med en liten jente på 9 dager 🙂 Husk at du skal ta kontakt med fødested dersom du ikke har kjent liv, etter at du har begynt å kjenne det. Ikke bare stole på doplerne 🙂 Klem 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Ida Marie! 🙂 Ja, det vet jeg. Vi gjorde det en gang under forrige svangerskap, det var ikke en hyggelig opplevelse, men heller en gang for mye! Klem til deg også og gratulerer så mye! 🙂

 100. Liker sånne innlegg!

 101. Hei Caroline. Jeg følger bloggen din med jevne mellomrom, men nå som du er gravid syns jeg at det er enda mer spennende å stikke innom bloggen. Grunnen til dette er fordi jeg selv er gravid og har termin i september. Det er så gøy å lese og få tips fra ei dame som deg og jeg elsker stilen din. Fortsett med det du gjør, fordi du er utrolig god! Gleder meg til alle gravidoppdateringene dine fremover 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Lisa 😀 Gratulerer 🙂

   Klem!

 102. Jannike

  Jeg synes absolutt du skal fortsette med disse oppdateringene hver uke:-)
  Og jeg er ei gammel røy som for lengst er ferdig med svangerskap, til høsten er alle mine i skolen.. Tempus fugit!

  1. Caroline

   Så koselig at du liker det til tross 🙂 Røy og røy, du 😉 Men tiden går virkelig fort!

 103. Hei!

  Hva smører du magen din med?

  Er selv i uke 17 så magen har ikke vokst mye enda, men greit å starte tidlig 😉

  1. Caroline

   Jeg bruker kremene fra mama mio, både krem og olje 🙂 De er kjempegode! Brukte de samme i forrige svangerskap 🙂

 104. Du må virkelig fortsette med disse oppdateringene! 🙂

 105. Hej Caroline!
  Jag vill inte vara någon tråkig tjej, men jag måste få säga vad jag fick till mig av min barnmorska när jag var gravid med min första tjej.
  Jag berättade för henne att vi hade lyssnat på hjärtljuden hemma med en babymonitor och hon sa då att detta inte var bra för bebisen just för att värmestrålarna var så starka och kunder skada honom/henne.
  Man vet ju aldrig vad som är sant eller inte såklart, men jag ville bara dela med mig <3
  Kram till dig och tack för en bra blogg! <3

  1. Caroline

   Jeg har aldri hørt om at det er varmestrålene som kan være skadelige :/ Jeg har fått beskjed om at man skal begrense bruken fordi det kan stresse fosteret :/ Uansett er det ingenting man skal bruke jevnlig, men jeg tenker at det er fint å ha om du skulle bli ekstra urolig 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *