det fineste badetøyet i år

hoved bikini

foto: bulls 

Bikinisesongen er snart over oss, og selv om jeg allerede har gått til innkjøp av mine, må jeg innrømme at fristelsen er stor for å fylle på enda mer. Jeg skal ikke det altså, men det er så mye fint i butikkene nå og ikke minst er prisene enda finere! Stikkordene for årets bademote er neonfarger, print, sort, hvitt, lave skjæringer, høye skjæringer, rysjer, heklet, cut outs – og det er dessuten hot med både bikini og badedrakt! Alt er lov med andre ord 🙂 

Tidligere har jeg gjerne hatt med en liten beskrivelse på kroppstype og gitt forslag til type badetøy, men denne gangen har jeg like gjerne samlet alt som er fint i en og samme collage. Det er tross alt opp til hver enkelt hva de skal gå med, uavhengig av regler om hva som passer din kroppstype og ikke. Men dersom du skulle ha spørsmål og lurer på dette, må du gjerne spørre! 


her er noen av mine favoritter 

bikinier og div. 2016

(annonselenekr) 1. rysjer er hot i år – denne finner du HER 2. hvorfor ikke gå for en denimversjon? Denne finner du HER 3. flerfarget bikini med rene linjer HER 4. undertøyinspirert versjon med blonder og neonfarge HER 5. blomsterprint er like hot i år som i fjor, denne finner du HER 6. missoni-inspirert bikini HER 7. denne får meg til å tenke på India, av en eller annen grunn. Så nydelige farger! Du finner den HER 8. bikini med halterneck HER 9. turkis bikini med superfin skjæring i underdelen finner du HER 10. heklet bikini HER (på min ønskeliste) 11. bikini med masse frynser i sidene HER 12. enkel sort bikinitopp som lett kan matches med andre underdeler finner du HER

bikinier og div. 2016-2

(annonselenker) 13. badedrakt med rysjer HER 14. heklet badedrakt HER 15. neonrosa badedrakt HER 16. badedrakt med snøring i begge sider (HOT) HER 17. nydelig kaftan med striper finner du HER 18. blondetunika finner du HER 19. tunika med broderier HER 20. flytemadrass formet som en vannmelon HER 21. solbriller HER 22. iskremformet flytemadrass HER 23. blomsterkrans HER 24. solbriller HER 25. hatt HER 26. flash tattoos HER og HER 28. søte ananasøredobber HER 29. hamsaøredobber HER 30. ankelarmbånd finner du HER.


Er det ikke mye fint?! Håper du finner litt inspirasjon! Jeg kjenner at jeg bare MÅ HA de flytemadrassene 😉 

23 kommentarer

 1. Ei som ser litt dårlig

  Veldig fin inspirasjon☺️

  Jeg leser bloggen din hver dag, men jeg ser litt dårlig og får ikke altid med meg hva du skriver når du som for ekempel skriver lyserosa på hvit bakgrunn. Mener ikke dette som noe kritikk (å det gjelder ikke akkurat dette innlegge), men jeg hadde blitt så glad om at når du laget sånne fine oppsett med feks gode råd for å bli frisk hadde laget det i litt mer kontrastfarger sånn at jeg ser hva som står det.

  Kommer til å lese uansett, men blir ekstra glad om jeg ser alt☺️

  Ha en fin kveld

  Hilsen ei som ser litt dårlig

 2. Så utrolig mye kult, de flytemadrassene er kjempe stillige 😀

 3. Åhh, så mye fint! Mye inspirasjon til sommeren!

 4. Hei!
  Hvor har du kjøpt bordet/puffen du har på WIC? Den var så fin<3

  1. Caroline

   Den er fra 2011, så jeg vet ikke om den finnes fortsatt, men den er fra TM Design 🙂

 5. Hei Caroline. Fikk ikke lest bloggen din i det siste. Fant ut for 2 uker siden at du er gravid det er jeg også er i uke 14. Så gøy å følge med på bloggen igjen. Lurer på hvor du har kjøpt de graviditetsbuksene fra? Husker du la det ut på snap. Jeg sliter med å finne noen. Føler jeg trenger de allerede 🙂
  Klem

  1. Caroline

   Gratulerer så mye 🙂 Jeg bruker ikke graviditetsklær, hvilke bukser tenker du på?

   Klem 🙂

   1. Takk:) Tenker på mammabukser. Muligens jeg husker feil, hadde ikke du et fint stativ med mammabukser. (eller var det en annens snap, hmm).

   2. Caroline

    Da tror jeg det var en annens snap 🙂 Jeg har aldri hatt mammabukser :p

 6. Mye fint! 🙂 Eneste jeg ikke likte var badedrakt nr 14. Kunne du virkelig gått i noe sånt, eller tok du den med bare fordi den er moderne?

  1. Caroline

   Hadde jeg ikke vært gravid, så hadde jeg gjerne brukt den til en denimshorts på stranden for eks. Med en tunika over skuldrene 🙂

 7. Nr 19, kjempefin….., men ikke inne. :/

  1. Caroline

   Da er den nok dessverre utsolgt :/ De hadde den da jeg lagde collagen :/

 8. TAKK for at du gjorde meg oppmerksom på at Nelly har begynt å selge undertøy og badetøy fra Hunkemöller! 😀 Nå skal jeg bare finne ut hvordan jeg skal finansiere alt jeg plutselig «må» ha 😉

 9. Mens vi er inne på sommer, hvilke sandaler kommer du til å gå for? Er birkenstock fortsatt en slager, eller er det noe nytt og spennende? 😀

  1. Caroline

   Jeg kommer selvfølgelig til å gå for de sorte snøresandalene fra kolleksjonen min med Bianco 😉 Jeg tror ikke birkenstock er noe jeg kommer til å gå for i år, foruten hjemme etc. fordi de er så behagelige, men akkurat i år tror jeg kanskje at jeg styler strandantrekkene med noen som er nettere 🙂

   1. Hannah

    Men er ikke det litt tungvint på stranden med feks snøresandaler?:)

    Ooog en ting til, ankelARMbånd;)

   2. Som hvilke da? 🙂

 10. Nr 3 må du ha C 🙂 Den hadde vært smashing på deg 🙂

  1. Caroline

   Den er kjempefin 🙂

 11. Hei! Jeg er litt nysgjerrig på hva det ligger bak «annonselenke»? Egentlig bare av den grunn at jeg er svæært nysgjerrig. Betyr det at du får noen av disse plaggene, at du får en sum, eller hva betyr det egentlig? Håper dette er greit å spørre om 🙂

  1. Caroline

   Annonselenke betyr provisjon av et eventuelt salg 🙂 Jeg får ikke noen plagg eller ting for dette og lager disse innleggene på helt eget initiativ 🙂

 12. Så mye fint! Kjenner jeg gleder meg til sommeren, selv om været ikke er helt på topp enda, haha! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *