leker sydame uten symaskin

red riding hood costume_2

God kveld til deg! Jeg sitter og syr litt på morgendagens kostyme, kom på i siste liten at jeg har lånt bort symaskinen til mamma, men heldigvis er ikke dette noe som krever mer enn noen sømmer for hånd. Den må heises litt på skuldrene og den røde hetten har så dårlig feste at jeg tenkte å like greit sy den fast. Kostymet blir liksom så kjedelig uten den 😉 

red riding hood costume

Så det ble altså Rødhette og ingen prinsesse, men vi så faktisk Rødhette på Goldie og Bjørn på Disneykanalen tidligere i dag, så hun er HELT i ekstase til tross og gleder seg masse til i morgen! 

red riding hood costume_1

Dagen ellers har gått med foran dataen i kontorkroken min, jeg har fått gjort noen innlegg for morgendagen slik at jeg faktisk kan reise bort i bursdag 🙂 I tillegg har jeg vært nok en tur hos legen igjen, det er jo allerede en uke siden sist! Jeg skal være den første til å innrømme at kombinasjonen syk + gravid ikke akkurat er noe som beroliger meg. Å ta både Paracet og antibiotika er ikke noe jeg er glad for og jeg blir jo bekymret når jeg ikke kjenner særlige tegn til bedring. I dag har allmenntilstanden heldigvis vært bedre, men hodet mitt var nær ved å eksplodere samtidig med øret mitt tidligere i dag og det ga seg aldri, så jeg var nødt til å ringe legen. Heldigvis viste det seg at infeksjonen gått ned og det er egentlig alt jeg trengte å vite! Da kan jeg slå meg til ro med det, for jeg ER faktisk på bedringens vei og om bare et par dager tipper jeg at jeg er frisk som en loppe! Hurra! Kan nesten ikke vente med alt som venter – om det gir mening 😉 


Jeg laget forresten noe helt fantastisk til middag i dag, som jeg gleder meg til å dele med dere i morgen 🙂 I mellomtiden får jeg være kreativ med nål og tråd, så håper jeg dere har en fin kveld ♥

22 kommentarer

 1. Kjøpte isen din i dag. Ville bare si at den var NYDELIG!!! Fantastisk med et sunnere alternativ :):)

  1. Caroline

   Så utrolig koselig å høre, Ida! Nå ble jeg glad 🙂

   Klem!

 2. Kariann

  Jeg syns så synd til deg. I mitt siste svangerskap Hadde jeg en form for svangerskapsmigrene og det var så grusomt å våkne til den ekstreme hodepinen hvor det smalt for hvert skritt en tok, jeg hadde en mann med brukket nakke som var ganske sengeliggende og en datter på halvanne som ikke gikk i barnehagen og trengte at mamma fungerte litt. Det var ikke noe gøy å ty til Paracet så mye når jeg gikk gravid, men jeg så ingen annen utvei. Og heldigvis ble prinsen min helt frisk! <3
  Så håper du blir frisk fort og kan komme til ditt normale deg igjen. 🙂

  1. Caroline

   Uff, det er ikke synd på meg altså, men det er kjedelig å være syk og at det skal drøye så lenge før jeg blir bra :/ Vil heller si at du var forferdelig uheldig, så leit å lese! Men likevel så utrolig bra at alt gikk så fint – det er jo det viktiste til syvende og sist 🙂

   Stor klem!

   1. Kariann

    Hehe, var ikke sånt ment med kommentaren. Var bare litt for vet hvor kjip følelse en har av å ikke være i form og måtte ta medisiner når man er gravid. Svangerskapsmigrene er vist veldig normalt så var ikke for å få noe sympati, jeg prøvde jo gi det til deg. Hehe. 😛 For det er jo synd på deg. Du har jo vært maks uheldig! Jeg har aldri hatt hverken ørebetennelse eller bihulebetennelse, men har forstått på min søster at det er grusomt.
    Så god bedring. 😀

    Stor klem tilbake. 😉

   2. Caroline

    Jeg har heller aldri hatt det :O Men Nelia har hatt ørebetennelse mer enn én gang og nå forstår jeg hvor forferdelig hun har hatt det, stakkar 🙁 <3 Migrene unner jeg ingen! I starten av både dette og forrige svangerskap opplevde jeg at migrenen min plutselig kom oftere enn den pleier, så jeg ble så redd for at det skulle bli noe hyppig. Det ble heldigvis ikke det *bankibordet*

    Tusen takk for så fine ord <3 I dag kjennes plutselig alt mye bedre 🙂

    Stor klem!

 3. Så skjønt kostyme!! Syns det er herlig at ikke alle er utkledd som prinsesse jeg, de som er noe annet skiller seg jo positivt ut 🙂 Og Rødhette på Goldie og Bjørn er jo helskjønn!! 😉

  1. Caroline

   Ja, det er egentlig sant 🙂

   Klem!

 4. Ta vare på deg selv, Caroline! Masse god bedring;) Nydelig kostyme til Nelia<3

  1. Caroline

   Tusen takk, Tiny 🙂 <3

 5. Har alltid likt forsidebildet ditt her på bloggen, syntes det var en kul fotosession med mange fine bilder – men har tenkt i det siste at det bare hadde vært så koselig med et sånt mykt, koselig gravidbilde nå i ventetiden… er det lov å ønske seg det? Det er superkoselig å følge deg, og jeg liker den fine balanse mellom personlig og «offentlig» 🙂
  Glad for å høre at du er på bedringens vei! Håper du får en god natts søvn og våkner i fin form i morgen.

  Klem

  1. Caroline

   Skal se ha jeg får til etter hvert, tusen takk for forslaget 🙂 Klem til deg!

   1. Gudrun

    Enig 🙂 bildet du har nå liker jeg faktisk ikke i det hele tatt og nå som du er gravid, passer det overhode ikke. Står liksom ikke i forhold til mye av det du skriver om for tiden.

 6. Så flink du er hehe måtte le, leker sydame uten symaskin! Men dette fixer du glætt 🙂 Blir en glad og søt rødhette i morgen 🙂 Godt å få tatt en legetime når man føler som du gjorde, så blir man litt mer beroliget og det er alltid godt 🙂 Høres ut som du må ta dagene til hjelp litt til. Kos dere i bursdag i morgen 🙂

  1. Caroline

   Haha :p Det var lekende lett da, så jeg ble ferdig rimelig kjapt 🙂 Det skal vi gjøre, Anita! Tusen takk <3

   Klemmer!

 7. Linn Hope

  Hei Caroline

  Vil bare ønske deg en riktig god bedring 😉

  Har noe jeg må si, men vil ikke si det her, er det mulig å sende deg en mail?

  Klem fra Linn

 8. Hei Caroline! Så skjønn Nelia kommer til å være i det kostymet 🙂
  Ikke rart du fortsatt er syk, sånn som du bare kjører på… lov å roe ned og lytte til kroppen 🙂 Håper du blir frisk og rask snart. Biter meg merke i at du svært sjelden er naturlig på bilder…du poserer til og med med den saksen? :p hvorfor ikke bare ta et «in-the-moment» bilde der du syr/klipper, smiler og er helt ekte? For meg ser sånne bilder komisk ut… Du trenger ikke posere bestandig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Jeg er mye bedre i dag 🙂 Det har vel blitt en vane å posere litt 🙂

 9. Genseren din fra Gina? 🙂

  1. Caroline

   Ja, det stemmer 🙂

 10. Cornelia

  Så utrolig fin Nelia ble 🙂
  Jeg lurte på, hvor er genseren din fra?
  Jeg syns den var såå fin, har dilla på snøring 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra Gina Tricot 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *