how to get well asap

sick_1

Jeg skulle så gjerne vært litt mer inspirerende enn det jeg er om dagen, men denne sjuka varer og rekker altså.. Jeg hadde time hos jordmor i dag klokken 10 og tenkte at jeg bare måtte ta meg sammen og komme meg avgårde, ettersom vi likevel skulle hente den nye bilen vår før Lars-Kristian skulle trene, og da måtte vi være to. Så vi dro avgårde og han ble med meg til jordmor, akkurat som for tre år siden. Det var så hyggelig! Og ikke minst var det så fint å se Kristin igjen! Alt gikk veldig bra, det er alltid noe magisk med å lytte til hjertelydene  Fra jordmor gikk turen videre til henting av Teslaen som har vært på service og deretter hentet vi den nye bilen vår. For en bil! Og jeg er ikke opptatt av biler engang, men denne er jo helt rå! Så tenkte jeg at, ettersom jeg likevel var i byen, kunne jeg jo jakte etter kostyme til Nelia – vi er nemlig bedt i karnevalbursdag om bare to dager, så jeg har ikke all verden med tid på meg. Hun vil veldig gjerne være prinsesse, men nå har jeg altså vært byen rundt for å finne noe som kan være brukbart, var innom tanken på alveprinsesse, men vinger er jo ikke å oppdrive i denne byen! Så jeg gjorde jo alt annet enn å lykkes samtidig som formen bare ble dårligere og dårligere. Så etter 3 timer på jakt måtte jeg bare gi opp, men jeg kom likevel ikke helt tomhendt hjem: jeg fant en liten sak i hennes størrelse og håper bare at hun vil like den så godt som jeg gjør. Jeg tror nok at hun vil det 😉 Viser dere hva det ble litt senere! Foreløpig er planen resten av dagen å holde meg til en liste av gjøremål som stort sett består av ingenting.. 

sick_2


everything that’s good 

sick_6

sick_5 sos bli frisk

sick_3


Ha en fortsatt fin mandag, så sees vi igjen om litt ♥ 

83 kommentarer

 1. Grattis med ny bil! Få se den, da vel

  Hvor er pysjen fra?? Supersøt ☺️

  God bedring ❤️

  1. Skulle vært en smilefjes etter «da vel». Så veldig strengt ut nå. Haha!

   1. Caroline

    Haha 😀 Det tenkte jeg ikke over 😀

  2. Caroline

   Tusen takk, forresten 😀 Den er fra Cubus 🙂

 2. Hei:-)
  Håper du snart blir frisk.Jeg våknet i dag og var ikke i form.Har hatt vondt i halsen siden fredag,så nå brøyt det ut.Feber og vondt i kroppen.Blæææ…
  Den T-skjorten du har på deg var kul.Er det pysj el bare en lang T-skjorte.
  Hvor har du kjøpt den?
  Hilsen Anette

  1. Caroline

   Det håper virkelig jeg også 🙂 Det er en nattkjole, og den er fra Cubus! 🙂

   Tusen takk 🙂 God bedring til deg også <3

 3. Marianne

  God bedring. Tar ofte litt lengre tid å bli frisk når man er gravid.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 4. Du ser uforskammet bra ut til å være syk, da 😉 God bedring! 🙂

  1. Caroline

   Haha ;D Tusen takk 🙂

 5. Uff så kjedelig.. Må si du ser veldig bra ut til å være syk da, haha! 😀

 6. Bihulebetennelser kan være litt sånn synes jeg. Har i hvert fall opplevd flere ganger å føle meg kjempebra hjemme, men angre veldig når jeg drar på jobb igjen.. Har fått veldig god erfaring på den sykdommen desverre. Men etter jeg fikk tips om neseskylling (høres jo grusomt ekkelt ut) så har jeg klart å stoppe det hver gang 🙂 kan anbefale å prøve det altså.

  1. Caroline

   Synes formen blir så elendig utover dagen, allmenntilstanden er akkurat som når jeg har influensa :/ Men jeg har ikke feber. Veldig merkelig. Håper det snur snart 🙂 Takk for tips 😀

   Klem!

   1. Har også tenkt det med at det er merkelig. Føler jo at kinna er tunge og eventuelt vondt i panna/hodet. Men er ikke bare som en vanlig hodepine nei.. Synes forresten også det kan hjelpe med fenu max, men om man kan ta det som gravid aner jeg ikke.

  2. Elisabeth h

   Kjøp Nesehorn på apoteket og bruk med én gang du kjenner bare antydning til bihulebetennelse, det er som et lite mirakel!!!

 7. Masse god bedring, fine du <3

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 8. Åå så fine brikker til å ha under koppene! Kan jeg spørre hvor de er fra? 🙂

  1. Caroline

   De er fra Kremmerhuset 🙂

 9. Hei. Leit å høre at du ikke er frisk enda.
  Har et lite råd til deg. La LK ta med Nelia i barnehagen. Legg deg under dyna og hvil både kropp og sinn.
  Kroppen sier ifra når den har fått nok. Vi bør lytte til den. Ønsker deg alt godt fremover.

  1. Caroline

   <3 tusen takk, Kari!

 10. Jeg kjøpte vinger på Nille for ikke så lenge siden, kanskje de har det enda? God bedring, jeg ligger også flat på 4 dagen med feber….sukk

  1. Caroline

   Uff, det er ikke noe hyggelig! 🙁 De hadde ikke der i dag, dessverre :/

   Takk for tips! Du får ha god bedring <3

 11. Rebecca H

  Hei! Crazyshop (Amfi Larvik) har en del prinsessekostymer, vinger, stæsj m.m for både barn og voksne (Crazyshop.no) 🙂 Men ville kanskje ringt på forhånd sånn at du slipper ende en bomtur.

  1. Caroline

   Takk for tips, Rebecca 🙂

 12. Kristine

  Hvor har du kjøpt den kule (nattas?) Kjolen? God bedring!! 😀

  1. Caroline

   Den er fra Cubus 🙂

 13. Uff, håper du blir frisk snart… God bedring! Hvilken bil har dere kjøpt?

  1. Caroline

   Volvo XC90 plugin hybrid 🙂

   Klem! Og tusen takk 😀

 14. Som oftest blir man fortest frisk med å akseptere at man er syk, ikke trene, og gi kroppen så mye hvile som den trenger 😉 Kjedelig er det, men så utrolig glad man blir for å fungere igjen etterpå, -og takknemlig for at man ikke er kronisk syk. Riktig god bedring 🙂

 15. Altfor mye hvitt på «bli frisk»-bildet – jeg har ikke sjans til å lese :/

  1. Caroline

   Håper det ble bedre nå 🙂

   1. Katrine M

    Vanskelig å få lest ja. Fortsatt.

   2. Caroline

    Så synd :/ Jeg gjorde den hvite bakgrunnen skarpere 🙂

   3. Den leses dårlig her også. Kanskje du kan gjøre teksten mørkere? 🙂

 16. God bedring Caroline! Ikke noe gøy å være syk, og når det drar ut i lengden blir det enda kjipere.

  Koselig med jordmorbesøk 🙂

  Nelia blir sikkert fornøyd, du er jo så kreativ ellers, at dette blir nok supert. Gleder meg til å se.

  1. Caroline

   Takk Trine! Føler ikke at dette er så kreativt altså, men det funker 😉

   Klem 🙂

 17. Hei Caroline!

  Ser du strever litt med å roe ned, særlig nå som du er syk, så jeg våger meg på et lite tips til deg. Er selv kronisk syk, og må være ekstra forsiktig med å stresse og gjøre for mye, særlig når forkjølet etc. Men det er ikke alltid jeg har ro på meg eller tid til å gå inn i lange dype meditasjoner. Det jeg har gjort, er å sette på rolig musikk i bakgrunnen MENS jeg gjør noe annet – som styrketrening, nettavislesing, husarbeid, skriving. Da får man en genial snikmeditasjon, pulsen og tempoet TVINGES rett og slett ned om man vil eller ikke.

  Broren min er pianist og en sånn som har sittet i bakgrunnen og spilt for andre artister i alle år. Men nå har han laget en plate med veldig fin «klassisk» pianomusikk, som jeg tipset venninnene mine om da den kom ut. Så fikk jeg noe influensa-aktig, og da tipset venninnen min meg tilbake om å roe helt ned og kanskje bare høre litt pianomusikk. Det hadde jeg ikke tenkt på, å bruke musikken sånn, som medisin nærmest. Jeg åpnet en ny fane på PCen og satte på de ca 40 minuttene med ulike stykker. Først ble jeg litt rastløs, akkurat som om det gikk LITT for sent, men etter hvert vente jeg meg til det, og musikken ble finere og finere og jeg roligere og roligere. Nå har jeg blitt avhengig og slenger på musikken hver gang jeg kjenner at jeg begynner å stresse og gjøre litt for mye på en gang. Har fått tilbakemeldinger fra andre som opplever samme ro med den, og det var akkurat det han ville med å spille den inn, at den kunne hjelpe noen, og deriblant meg med sykdommen (hehe, luksus med sin helt egen pianist!).

  Hvis ikke du har noen egen litt annerledes favoritt-roe-ned-musikk, finner du platen hans her. Bare ett eller to stykker (á ca 3 min) kan jo gjøre susen en stresset morgen. Eller settes på i bilen:

  https://phonofile.link/pianostykker-fra-en-bygaard

  Håper den kan hjelpe!

  Klem fra Sarpsborg!

  1. Caroline

   Høres fantastisk ut! Tusen takk for kjempefint forslag, jeg skal ta meg tid til å lytte i morgen 🙂 Stor klem til deg!

 18. Great post <3 Love your Blog <3
  https://www.angelmstyle.com

 19. Martine

  God bedring til deg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Martine 😀

 20. Så utrolig søt pysj

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 21. Åå, gleder meg til å se kostymet til Nelia! Tipper hun blir kjempefin 🙂 Her går det også i te med sitron og ingefær, det er jo faktisk godt syns jeg!

  1. Caroline

   Hihi, det er veldig søtt 😀 God bedring, fine du!

   Klem 🙂

 22. Du er kanskje syk, men du ser fortsatt ut som en million dollar! 😀
  Hadde kraftig bihulebetennelse forrige uke med lymfeknuter i hele ryggen. Så jeg var sengeliggende og stakkarslig. Det er lenge siden jeg har hatt så vondt :-O håper du blir frisk snart 🙂

  1. Caroline

   Haha, tusen takk! Kanskje det endelig er litt gravidglød å spotte i så fall :p Uff, så forferdelig det hørtes ut :/ Godt du er frisk igjen! Jeg har liksom influensalignende sympotomer uten å ha feber og bihulebetennelse + ørebetennelsen i tillegg. Veldig rart. Føles ikke som antibiotikaen har hjulpet stort heller, får vel ringe legen igjen i morgen og ellers bare håpe at det snart blir bra 🙂

   Stor klem!

 23. Elsker pysjen, super søt 🙂 Håper du blir frisk igjen snart <3

 24. solstråle

  God bedring å gratulere med baby i magen;) har selv jente her hjemme som elsker å kle seg ut:) prøv hm neste gang har masse fine prinsesse kjoler på småbarns avd !

  1. Caroline

   Tuusen takk 😀 Vi har vært på h&m, men de hadde veldig dårlig utvalg her dessverre :/

   Klem!

 25. Inger lise

  Hei hei
  Kjedelig å ikke Kvikne til når man er syk. Fra egen erfaring vil jeg gi deg ett tips som jeg selv angrer på at jeg ikke brukte når jeg fikk bihulebetennelse for en tid tilbake.
  Lytt til kroppen din!! Ikke stress m å bli frisk – (lettere sagt en gjort) aksepter at du føler deg syk og trenger hvile. Ta lettvinte løsninger og bruk krefter på det mest nødvendige . Har selv hatt bihulebetennelse m påfølgende utmattelse og det er så slitsomt . …
  Ønsker deg masse god bedring!!! Må også bare nevne at Nelia er så yndig og søt.

  1. Caroline

   Uff, det høres virkelig ikke godt ut, Inger Lise! Tusen takk for gode ord <3

   Klem 🙂

 26. Masse god bedring til vakre deg <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Malin 😀

 27. Vanskelig å lese det du har skrevet om hvordan man skal bli frisk.. Det rosa er for lyst på den hvite bakgrunnen.
  God bedring! 🙂

 28. HM pleier ha vinger 🙂

  1. Caroline

   De har ikke flere her dessverre 🙁

 29. Hei! Jeg vil bare tipse deg om noen ingredienser som jeg tilfører teen når jeg er syk, i tillegg til ingefær, sitron og honning; nypeekstrakt og noen hele hvitløksfedd. La det stå i noen minutter å trekke; det er virkelig noe som løsner opp! 🙂 Riktig god bedring 🙂

  1. …i tillegg så rasper jeg ingefæren, det er betennelsesdempende, så det er bra å få det i systemet 😉

  2. Caroline

   TAKK 😀

 30. Ønsker deg riktig god bedring! Ser ut som du har alt du trenger for å bli frisk igjen raskt 🙂 Bare en kommentar til bildet med tekst: Det var nesten helt umulig å lese den lyse skriften på hvit bakgrunn 🙁

  1. Caroline

   Jeg skal prøve å fikse det! Tusen takk 🙂

 31. Alexandra

  Hei, Jeg synes at extention viser veldig godt på deg nå som håret er kort. Hvor lite av håret er egentlig ditt eget ? Kan du vise oss bilde fra frisørstolen neste gang du skal bytte de ?? 🙂

  1. Caroline

   Det er fordi jeg må farge det at det synes nå 🙂 Forrige gang valgte jeg også lenger extensions enn mitt eget hår fordi jeg synes det var blitt litt fort kort, klippet meg jo såpass for en tid tilbake https://www.carolinebergeriksen.no/2016/01/26/moter-terningkast-og-juice/, men nå har det heldigvis vokst mye siden da 🙂

   Jeg må bruke en del extensions fordi jeg har såpass tykt / mye hår selv, jo mer hår du har selv – dess flere extensions må du ha for å få det naturlig om du skal ha lenger enn ditt eget :/ Det er i hvert fall det min frisør sier 🙂 I front er det oppklippet og derfor ganske kort ift. resten, akkurat der vokser det også ganske dårlig pga. mye styling, det knekker fort og er ikke spesielt sunt i front, dessverre. Her er noen bilder uten:

   https://www.carolinebergeriksen.no/2014/09/19/gevir-make-my-hair-shine-2/

   https://www.carolinebergeriksen.no/2015/07/24/do-blondes-have-more-fun-2/

   Klem!

 32. Hei!

  Jeg så noen veldig søte vinger i Monsoon sin barnebutikk i Bogstadveien. Hvite vinger, også var det et søtt tut-tut skjørt som også hørte til.

  God bedring!

  1. Caroline

   Tuusen takk! Skulle gjerne hatt tid til å kjøpe, men bursdagen er i morgen, så jeg får bare ta det jeg har 🙂

   Klem!

 33. Bihulebetennelse er oftest forårsaket av virus, ørene blir også ofte utsatt ved bihulebetennelse. Antibiotika hjelper ikke mot virus, kanskje d er derfor du ikke føler at det har hjulpet? Kjøp deg Sinoclear på apoteket, nesepaprayen er kjempe-effektiv ved bihulebetennelse!

  1. Caroline

   Kan ikke bruke Sinoclear pga. graviditet :/ Jeg har jo ørebetennelse også :/ Rart at jeg får antibiotika om det likevel ikke spiller noen rolle, vil jo helst ikke ta sånt når jeg er gravid. Føler meg heldigvis bedre i dag 🙂

   1. Selv om bihulebetennelse ofte forårsakes virus, så kan den også være bakteriell. Hvis du da i tillegg har ørebetennelse, så er det ikke så rart at du fikk antibiotika. Tror nok legen din har tatt aktuelle tester før h*n skrev ut antibiotika til deg, spesielt når du er gravid 🙂

 34. Jannicke

  sier meg enig i alle kommentarene ovenfor, du ser kjempefin ut til tross for sykdom 🙂 og ros til deg for å gidde å ta så flotte bilder og styre med innlegg til tross for å være syk og sliten, du gjør en god jobb!

  1. Caroline

   Tusen takk, Jannicke! <3

 35. Caroline

  Åh, den teen er fantastisk. Pleier alltid å ta knekken på baseluskene i kroppen min – men ikke denne gangen! Sliter med det samme som deg om dagen, så kanskje jeg burde kommet meg til legen selv. Passer ekstremt dårlig med eksamen om 3 uker i tillegg 😉 Masse god bedring, du ser FANTASTISK ut!

  1. Caroline

   Usj, så leit :/ Håper du føler deg bedre snart! Virkelig! God bedring-klem 🙂 Og tusen takk :O

 36. He-he Caroline! Du kjøpte jo pysjen fra Cubus som jeg anbefalte da jeg synes du stresset for mye! Cred!

  1. Caroline

   Haha :p

 37. I haven`t seen your blog since several months. OMG, what was happen with your face??? 🙁

  1. Caroline

   I hope nothing :O Other than that I am sick right now and pregnant. I’ve god lash extensions too 🙂 Nothing else has happened 🙂

 38. Volvo

 39. Får vi se bilen? 😀 Den modellen ER SÅ FIN! *misunnelig*
  God bedring :*

  1. Caroline

   Ja, det kan jeg jo fikse 😀 Jeg har enda ikke fått kjørt den :O Gleder meg!

 40. Mathilde

  Trikset er faktisk å UNNGÅ varme drikker, da bakteriene ELSKER varme 🙂
  Sutt på isbiter så skal du se halsen blir mye bedre nesten med en gang;)
  masse god bedring!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *