adams matkasse: ekspresskassen

adams ekspresskasse _7

Denne uken fikk vi Ekspresskassen fra Adams Matkasse levert på døren og den har virkelig kommet godt med blant både fotballkamper midt i uken og selvfølgelig sykdom med lite overskudd til å så mye som tenke på middag. Ekspresskassen består av raske og enkle middager – rett og slett middager som går litt raskere å lage enn retter fra de andre kassene. Her er det ikke mye som må gjøres ved hver rett før ovnen eller stekeovnen må gjøre resten av jobben, og smaken blir ikke påvirket av dette i det hele tatt! Alle rettene vi har hatt denne uken har vært kreative, smakfulle og tatt oss rundt 15-20 minutter ved kjøkkenbenken.  denne ukens meny 

adams ekspresskasse

Denne uken har vi spist bakt skrei med gulrotstuing og poteter, kyllingbryst med asiatisk salat, basmatiris og barbequesaus, pasta med grønn pesto, bacon, frisk salat og gran biraghi, hamburger med salat, remulade og bakte poteter samt kalkunkebab med frisk salat. 

adams ekspresskasse _1

– helt nydelig pesto og alltid ferske råvarer – 

adams ekspresskasse _2

adams ekspresskasse _11

Favoritten er uten tvil gran biraghi! Jeg som ikke er noen pastaelsker og så å si alltid dropper det – jeg fikk ikke nok! 

adams ekspresskasse _9

Ekspresskassen er bare én av mange kasser Adams Matkasse byr på, de har et bredt utvalg og du velger selv når du eventuelt ønsker å motta en matkasse. Det trenger ikke å være hver eneste uke, men du kan for eksempel bestille til en spesifikk uke som du vet vil bli travel og ferdig meny og råvarer vil komme godt mer. Finn den kassen som passer best for deg HER


ukens helgemat 

adams ekspresskasse _5

adams ekspresskasse _6

Med rabattkoden BLOGG_CAROLINE får du 50 prosent rabatt på Sunn&Lett-kassen og på Favorittkassen. I tillegg får du 35-45 prosent rabatt på alle de andre kassene fra Adams Matkasse. Dette gjelder KUN dersom du er ny kunde! Denne gangen er det slik at du ved å bestille fra data, får du en velkomstgave med på kjøpet som er et pizzasett gourmet fra CEMO, mens om du bestiller via mobilen din, vil du få fruktkassen med på kjøpet. 


– bon apetitt – 

29 kommentarer

 1. Markedsansvarlig i AM burde lese noen bøker om «over-marketing» :p haha. Den effekten har det i hvert fall hatt på meg.
  Fine bilder og presentasjon som vanlig da 🙂

 2. Er det da 50 % avslag på prøveprisen? Mvh Tine

  1. Tror du at du kunne svart på dette spørsmålet, om vi får avslag i tillegg til det man får uten koden? Litt greit å vit mtp på å bestille kasse:)

   1. Caroline

    beklager at jeg ikke har svart :/ såvidt jeg vet, så er det ikke rabatt oppå rabatten, så om den er satt ned allerede, trenger du evnt. ikke koden 🙂

  1. Caroline

   Hahaha :p

 3. Tycker att du har haft en bra blandning av inlägg och mycket bra innehåll det senaste, men ännu en annons för Adams matkasse var inte så intressant.. Vad är det nu, 10e inlägget du skriver för dem eller något? Kan inte säga att jag får mer lust att testa för varje annons 😉

  Men för all del, man får väl bara vänta på nästa inlägg istället då 🙂

 4. Ser så utrolig greit ut med matkasser – jeg bare savner en REN vegetarkasse 🙂 Det er såpass mange som velger et vegetarisk kosthold nå, så egentlig burde det så absolutt være marked for det!
  Den pastaen så jo bare helt fantastisk ut btw, og pesto er SÅ godt 😀

  1. Caroline

   Jeg er helt enig i det faktisk! Det hadde vært spennende og veldig friskt 🙂

  2. Det finnes en veganer kasse. Veganlife tror jeg at det heter.

 5. spiser du ikke lavkarbo lengre?

  1. Caroline

   Jeg spiser lavkarbo, men ikke streng lavkarbo. Både Nelia og Lars-Kristian spiser pasta og poteter, så det er naturlig for meg å tilpasse kostholdet mitt slik at vi kan spise middag sammen uten at det blir for mye styr 🙂 Jeg ser ingen problem med poteter til kosten eller litt pasta en gang i blant, men spiser jeg mengder av det får jeg uansett vondt i magen :/ Jeg pleier å lage andre alternativer til middag, som sauser og pureer eller dressinger, mens de kan spise pasta og potet om de vil ha det i tillegg, men med matkasse blir det som oftest en unntaksuke 🙂

 6. Nam! alt ser så godt ut 🙂
  Ha en fin søndag!
  Klem,
  Barbara
  https://barbaraoslo.blogspot.no

 7. Men gran biraghi er ingen oppskrift, det er jo en type parmesan-aktig ost.

  1. Caroline

   Det skal visst det stå et …den med… i teksten 🙂 Håper likevel du forstod hva jeg mente 🙂

 8. Hei:) hvor er antrekket fra?
  Så fin du var her:))

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Kjolen er fra Ganni!

 9. Hei Caroline 🙂

  Jeg har et spørsmål jeg håper du kan svare på. Jeg har akkurat fått mitt første par med Valentino rockstuds. Jeg elsker de! Imidlerid så ser sålen veldig myk og skjør ut, så jeg lurer på om de burde skos hos en skomaker? Har du gjort det med dine? Sånn som de ser ut nå tør jeg ikke bruke de utendørs og det er jo litt synd.

  Tusen takk for svar.

  Klem Emilie

  1. Caroline

   Nei, jeg har ikke gjort noe med mine 🙂 Jeg føler ikke at de er veldig skjøre og de har holdt seg kjempefint selv om jeg har brukt dem masse 🙂 Det er jo kvalitetssko og de skal tåle å bli brukt 🙂 Anbefaler ikke brostein, da 😉 Men det ødelegger jo de fleste sko :/

   Stor klem!

 10. Hei!
  Det ser ut som om du nylig har fyllt på med Restylane. Kan man gjøre dette når man er gravid? (Spør av egen interesse).

  1. Caroline

   Nei, det har jeg absolutt ikke gjort. Du skal ikke bruke restylane når du er gravid. Forrige gang jeg tok restylane var i oktober / november 🙂 Det sies at man får naturlig større lepper når man er gravid, uten at jeg vet om det stemmer :p Men jeg KAN skrive under på at jeg er så sår på leppene fordi jeg er forkjølet, så jeg har fått en ekstra rød strek rundt hele. Kjempefint på nært hold 😉

   1. Hvorfor ikke? Du har jo sagt dette er 100% naturlig og finnes i kroppen fra før og er derfor ikke farlig?

   2. Caroline

    Fordi det naturlig nok ikke har blitt forsket på hvorvidt det påvirker fosteret eller ikke og derfor frarådes det. Det kan jo være at det har noe med faren for infeksjon å gjøre etc. Utover dette må du ikke spørre meg, jeg er ikke helsepersonell 🙂 Det er riktig at restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer, det er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre og er ikke animalsk. Utover dette vet jeg ikke mer, da må du som sagt kontakte helsepersonell som jobber med dette 🙂

 11. Hvor er de fine glassene dine fra?

  1. Caroline

   De er fra Åhlens 🙂

 12. Hils Adams matkasse og si at skreisesongen er over. Enten selger han gammel skrei som er frossen og tint igjen, eller så har han torsk. Skreien er ferdig gytt nå, så det får du ikke lenger. 🙂

  1. Caroline

   Skreisesongen varer fra januar – april 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *