saturday project

closet cleaning

Jeg orket aldri her om dagen, men i dag kjentes det riktig og nå er jeg virkelig i gang med tidenes spring cleaning-prosjekt! For dette blir ikke bare spring cleaning av klesskapet, men jeg synes det er like greit å kvitte meg med kjoler, skjørt og jeans som vil bli for trange å bruke fremover på grunn av graviditeten også, så nå begynner jeg virkelig å få god plass her og jeg kan fylle på med sommertøy fra i fjor som fortsatt passer i tillegg til litt nytt 🙂 Gleder meg! 

closet cleaning _1

Dette coveret ligger fortsatt og blomstrer på skapet, blir jo aldri lei av den forsiden – den er jeg faktisk dødsstolt av! Vi hadde shooten bare 5 måneder etter at Nelia kom til verden og stylingen var helt fantastisk! 

closet cleaning _2


Ellers har jeg endelig fått vært ute og luftet den bihulebetente kroppen min. Det hadde jeg godt av: roser i kinnene og litt frisk luft i lungene – aaaah! Vivi, Nelia, Hugo, Ronaldo og jeg gikk i et par timer og jeg håper å gjenta suksessen i morgen og forhåpentligvis er jeg frisk på mandag. For det er jo lov å håpe! 

Nå er vi i full gang med å lage middag og prosjekt spring cleaning får vente med å bli ferdigstilt til i morgen. Da gleder jeg meg til å vise dere resultatet 🙂 


håper helgen deres er fin ♥ 

43 kommentarer

 1. Åh! Alltid en god følelse når man har ryddet skapet:D og det coveret ditt er virkelig noe å være stolt av!

  God helg, krysser fingerne for at du er frisk på mandag<3

  Kos fra Rygge, med sovende ettåring i fanget<3

  1. Caroline

   Å, den følelsen er den beste! Krysser fingrene jeg også, selv om det ikke kjennes så oppløftende akkurat nå :/ Stor klem til dere!

 2. I did the similar project a few weekends ago 🙂 And I like it we own the same sweater!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  Giveaway: Why he would Spend the € 100 you can Win
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   I love this sweater 😀

 3. Så deilig 😀 det trengs det også! Jeg lurte på hvor de gjennomsiktige boksene i skapet er fra? 🙂

  1. Caroline

   De er fra Søstrene Grene! Skulle så gjerne hatt flere, men tror ikke at de finnes lenger :/

   1. Celine

    Åh søren, jeg kan minnes de når jeg tenker meg om! Kan heller ikke huske å ha sett de den siste tiden, men ellers takk for svar 🙂

 4. Hei! Jeg lurer på på hvor den lille som er på vei skal sove? Har dere er ekstra soverom som kan bli barnerom? Eller må den lille dele rom med Nelia?

  1. Caroline

   Nå vet vi ikke hva som skjer etter endt sesong her i Skien, så om vi blir boende her eller må flytte er uvisst, derfor har jeg ikke startet noe barneromprosjekt denne gangen :/ Men OM vi blir her, så er planen at Nelia får dette rommet (det er størst) babyen får rommet til Nelia og skapet flyttes ned på et rom der 🙂

 5. Hva lager dere til middag idag da? 🙂

  1. Caroline

   I går ble det hjemmelaget kalkunkebab 😀

 6. Koser meg med en Caroline is, nam SÅ GOD 🙂

  1. Caroline

   Å, så deilig! Skulle ønske vi ikke måtte helt til Skien for å kjøpe den :/ Hadde vært deilig om den var i salg på butikken her 🙂

   Klem!

 7. Mari Christine Robertsen

  Hei fine Caroline
  Jeg har aldri kommentert før,selv om jeg har lest hver dag siden du startet.Har bare aldri tenkt at det spilte noen rolle. Men nå måtte jeg bare si at jeg synes du er såå skjønn ,ærlig og ekte.Livsgleden,motet ditt og elegansen er to die for.Love u!Masse lykke til med baby No.2 og alt annet.Jeg heier på deg.Klem fra Mari

  1. Caroline

   Du skal vite at jeg setter enormt stor pris på kommentaren din! Det er så hyggelig når lesere legger igjen spor, samme hva det står 🙂 Tusen takk, Mari! Stor klem!

 8. Hva skal du gjøre med alle klærne? =)

  1. Caroline

   Noe legges bort til neste høst- og vintersesong, spesielt jeans og tykke gensere 🙂 Mens det jeg vet at jeg ikke kommer til å bruke mer, gir jeg bort til Fretex 🙂

   1. FAttighuset blir kjempe glad for så fine klær. Mange har ikke penger til å handle på fretex 🙁

 9. hvis du skulle ha kvittet deg med noe fra garderoben din som du ikke lenger bruker uansett om det er klesplagg, sko, eller smykker og sånt hva ville det måtte ha blitt?

  1. Caroline

   Har nettopp kvittet meg med litt av alt 🙂

 10. God morgon finaste du!
  Hoppas du får en fin söndag.
  Tack vare dig har jag lagt upp en något annorlunda vlogg – kika jättegärna in och kolla! 🙂
  Kram <3
  http://goteborgsmamman.se

 11. Hva skjer med klærne? Gir du bort til lesere? 😀

  1. Caroline

   Vi gir alltid bort til Fretex 🙂

 12. Oi, jeg burde virkelig hatt en spring cleaning selv, men det ble en slags naturlig utskifting av klær etter at jeg flyttet til Stockholm. Føler likevel det har samlet seg opp litt for mye «bruk-og-kast» i skapet på de tre månedene jeg har vært her, så burde vel sortere litt likevel.

  1. Caroline

   Alltid lurt å sortere 🙂 Det hoper seg utrolig fort opp og går helt ut av system, i hvert fall her hos meg :O

 13. Åh så dejligt med lidt forårsrengøring 🙂 vi er igang med noget lignende herhjemme, men det går lidt langsomt, med en nyfødt i huset – hun kræver jo (og fortjener) al vores opmærksomhed 😉

  Og hjertelig tillykke med baby i maven <3

  1. Caroline

   Ja, det krever sitt, så det lønner seg å ta ting i eget tempo 🙂 Tusen takk, Coba!

   Klemmer! 🙂

 14. Hei, et lite tips er å bruke tynne kleshengere. Da får man plass til flere plagg 😀 men nå skal det sies at de du allerede har, er veldig fine!

 15. Jeg holder også på med spring cleaning. Det er noe jeg har utsatt ganske lenge, men nå har jeg endelig startet 😀

  1. Caroline

   Det er jo så deilig å få det gjort! Perfekt syssel når du er syk også 🙂

 16. I morgen er det bodene våre og kontoret/treningsrommet som skal til pers… Baaaah! Men blir deilig når det er gjort. God søndag 🙂

  1. Caroline

   Jeg ER SÅ GLAD for å være ferdig 😀 Tok sine timer, men var vel verdt det 😉

 17. Camilla

  Hei! Jeg så på videoen hvor du styler håret med gizmo rettetangen men skjønte ikke helt hvordan du får luggen vendt «bakover», bruker du tangen til det, eller legger du den sånn med hendene og sprayer rett etterpå? Prøver å gjøre det med rettetang selv, men håret vil ikke samarbeide:(

  1. Caroline

   Jeg bare fikserer med fingrene etter at jeg har rettet det ut 🙂

 18. Så på snap at du har våtservietter på spisebordet (til å tørke av hendene til Nelia?). Du som er så flink med å bruke tørrservietter, hvorfor har du de ikke bare i en boks med vann oppi så har du egne våtservietter uten noen tilsetningsstoffer? Regner med dere kan vaske hendene i vasken hvis hun griser seg skikkelig til. Ville aldri brukt slike våtservietter til å tørke munn eller hender, til nød en rumpe.

  1. Caroline

   Rumpe? Kunne aldri falle meg inn å tørke henne med disse noe annet sted enn på hendene. Vi har dem alltid tilgjengelig ved matbordet, men til vask så bruker vi mesoft og varmt vann. Det har jeg skrevet mange ganger før 😉 Da hun ble født måtte vi kjøpe over disk på apoteket, de hadde det aldri liggende fremme, men nå har det plutselig blitt tilgjengelig i butikk, så det er jo helt topp 🙂

   1. Det har alltid ligget fremme her i Oslo, og finnes på alle matbutikker. Du bør absolutt ikke bruke de serviettene der på noen steder på kroppen, heller mesoft med vann. Hvis hun putter hendene i munnen etter at du har brukt de på henne, så får hun jo i seg det som er tilsatt.

   2. Caroline

    I 2013 fantes det ikke mesoft i dagligvare såvidt jeg vet, i så fall ikke her vi bodde 🙂 Vi måtte alltid spørre etter dem på apoteket, og da hadde de dem altså på bakrommet 🙂 Men det kan jo hende vi bare var uheldige.

    Vi bruker våtservietter på hendene hennes, dersom det hadde vært skadelig med våtservietter på hender så hadde de ikke blitt solgt, og i hvert fall ikke anbefalt av astma- og allergiforbundet. Er det noe spesielt som er tilsatt du tenker på?

  2. Jeg venter mitt første barn nå ganske snart, og er ganske ny på det meste. Jeg blir ganske nysgjerrig på deres grunnlag for å ikke bruke våtservietter, jeg finner lite fakta om dette på nettet. Jeg forstår at tørrservietter og vann er best, men hva når man ikke har tilgang på vann? Bruker dere ikke våtservietter da heller? Jeg ser at Neutral og noen andre scorer fint på tester for allergifremkallende stoffer og lignende. Jeg er ikke allergisk mot noe og har aldri trengt å tenke på hva jeg bruker eller ikke, men mannen min har vært veldig allergisk, spesielt som barn, og jeg vil gjerne sette meg bedre inn denne verdenen 🙂 Derfor er jeg veldig nysgjerrig på hva som er så farlig med våtservietter, litt spesifikt enn at de inneholder tilsetningsstoffer og kjemikalier.

 19. Linn-Christina

  Hvor er CK-genseren fra?

  1. Caroline

   Den bestilte jeg via boozt.com 🙂

 20. Hvor har du kjøpt kleshengerne med perler på?? De var utrolig fine :)))

  1. Caroline

   De er fra Lisbeth Dahl 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *