carolinebergeriksenno on instagram

God morgen og hei lørdag! Nå er jeg så LEI av å være syk at jeg tror jeg spyr. Fikk et lite tilbakeslag i går og klarte plutselig ikke noe annet enn å ta alt med knusende ro, tok meg nemlig en liten tur til byen for å kjøpe litt blomster og diverse som jeg gjerne ville ha før helgen, men det viste seg å ikke være så lurt. Likevel: jeg tok resten av dagen med knusende ro og i dag er jeg endelig bedre! Jeg blir så glad, har savnet å kjenne litt energi i kroppen og nå kjenner jeg at jeg MÅ ut i det fine været. Gå en lang tur og få frisk luft i lungene. Har jo mer eller mindre holdt meg innendørs siden tirsdag, og jeg føler at jeg går i sirkler her. Så om litt blir det trilletur med Nelia i vognen og tante Vivi ved min side: vi har besøk! Og vårt oppdrag blir å kjøpe is på bensinstasjonen, helgens høydepunkt for prinsessen her i huset 😉

Nå er det lenge siden jeg har delt bilder fra instagram her inne, så jeg har samlet noen favoritter og håper du vil følge meg der – @carolinebergeriksenno – hvor jeg deler noen tilfeldige hverdagsglimt. 


@carolinebergeriksenno

saturday instagram 1

1. rommet til Nelia med matchende seng og sengetøy som babyen sin. Hun øver seg på å bli storesøster hver dag og synger god natt til babyen før hun selv skal legge seg 😉 Før bittelille kommer tenker vi å bygge ut Stokkesengen enda et hakk slik at det blir en åpning i front og Nelia kan gå ut av den selv. Det blir spennende! 2. Hugo koser seg i det nye linsengetøyet til matmor- og far ♥ 3. nyyydelige påskeliljer på stuebordet 4. hjemmelaget påskeegg til Nelia i ekte prinsesse Sofia-stil! 5. rådyr rett utenfor vinduet – nå kommer de på besøk hver morgen, ettermiddag og kveld. Så koselig! 6. Nelia slentrer avgårde fra barnehagen, vakre ♥ 7. off to Copenhagen! 8. jeg var på store boards på Raadhusplassen i selveste København for en måneds tid siden. DET var stort for meg. Virkelig. 9. før presselanseringen med Bianco i København. 10. mmmmmacroner og pastellfarger. 11. rosa lørdagsstemning og lille på full fart ned i lekekassen ♥ 12. lille kanin blir så stor ♥ 13. trening! Noe jeg virkelig savner om dagen! Mandag blir en skikkelig kickstart! Pow! 14. captured by Lars Victor Askheim på Vixen Blog Awards. 15. Nelia er klar for barnehagen i den råeste shortsen! Noen ganger er det lov å pynte seg på en helt vanlig hverdag 😉 16. her gikk jeg inn i graviditetesuke 21, gleder meg bare til fortsettelsen! 


Ha en kjempedeilig lørdag, dere! 

29 kommentarer

 1. Uff, jeg føler virkelig med deg :/ Var hos legen i går og ble satt på antibiotika sporenstreks med høy puls og høye bakterieverdier, er så innmari kjedelig! Heldigvis har jeg bare meg selv å tenke på, og ikke en 2 1/5 år gammel datter + en baby i magen, kan tenke det kanskje forlenger sykdomsforløpet litt :/

  Håper dere får en fin dag alle sammen 🙂

  1. Caroline

   Så utrolig kjedelig! Håper du blir frisk snart, det er jo så nitrist å være syk :/

   Håper helgen har vært fin likevel 🙂 Stor klem!

 2. Hei Caroline! Thanks for the cute and beautiful pictures – as I don’t have Instagram 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  Giveaway: Why he would Spend the € 100 you can Win
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Elisabeth h

  Må jo le litt,for da jeg så boards’ene og butikkplakatene med deg på i København,var jeg litt stolt på dine vegne! He he he. Gøy å se,hvertfall.

  1. Caroline

   Haha 😀 Tusen takk :p

 4. God lørdag og gratulerer med graviditeten 😀 jeg har selv termin i oktober. Jeg kikker etter kjoler som kan brukes til en halvstor mage i bryllup i sommer. Har du noen tips? Jeg har sett noen fine gravidkjoler på seraphine i England, men det er jo fint om de kan brukes igjen også 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Elise 🙂 Og gratulerer så mye selv! Jeg elsker asos.com, de har kjempemye fint, både rimelig og ikke fullt så rimelig, i tillegg har de egne kjoler for gravide om det skulle være aktuelt 🙂

   Ellers er dette noen sider du kanskje kan kikke på:

   http://www.pinkblushmaternity.com/n-43-dresses.aspx

   http://www.enviedefraise.co.uk/313-maternity-wedding-dresses

   https://www.queenbee.com.au/category-maternity-dresses-63.aspx

   Håper du har hatt en fin helg 🙂

   Stor klem!

   1. Tusen takk! Sååå mye fint. Jeg kjenner det blir vanskelig å velge 😀

   2. Caroline

    Bare hyggelig 🙂 Håper du finner noe fint 🙂

    Klem!

 5. Nå har jeg endelig fått kjøpt meg vesken «Caroline» i stone, og jeg likte den faktisk enda bedre enn jeg trodde. Den er virkelig kjempefin, så well done, du dyktige kvinne. Som den handbagaddicten jeg er, måtte jeg rave litt om den på bloggen min også 🙂 Ha en fin dag og god bedring!

  1. Caroline

   Å, så gøy! Jeg er veldig glad i disse veskene selv, naturlig nok :p

   Stor klem!

 6. Så kjedelig å være syk! Jeg nærmer meg min 3 mnd som syk må, og dét begynner å blir litt slitsomt 🙁
  Masse god bedring til deg!

  1. Caroline

   Så leit, Rakel! Håper det går riktig vei snart! 🙂

   Stor klem <3 Og god bedring!

 7. Håper du blir helt frisk, og får en kjempefin lørdag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Line <3 🙂

 8. Hei:-)Du er heldig,som ikke blir så jævla feit når du er gravid, de fleste blir jo det … Kanskje det er derfor folk «klager» på deg, liten mage osv. Kan det bli mer irriterende tro? At noen klager på noe du selv vet er riktig?

  1. Unnskyld meg. Du sier sikkert dette for å provosere på deg noen. Men det er faktisk anbefalt å legge på seg 12-16 kg i løpet av en graviditet. En del av dette SKAL være fett, til å tære på under ammeperioden. Man er ikke feit, man er GRAVID. Caroline er flott, og det er jeg også (nå i 8. måned), til tross for at jeg ser helt annerledes ut enn henne!

   1. Caroline

    Herlighet, det er klart man skal legge på seg i graviditeten, kiloene kommer uansett hva slags livsstil man har. Det er jo unormalt å ikke gå opp i vekt :/ Jeg gikk opp 10-11 kilo forrige gang og regner med at det blir det samme eller mer denne gangen 🙂

   2. Husk at selv om det er normalt å gå opp i graviditeten så er det faktisk også de som går ned. Mamma gikk ned med lillesøsteren min, og hun kom heldigvis ut frisk og fin. Sier det bare i tilfelle dere ikke er klar over det:) Og, det er ikke alle som kan styre hvor mye man legger på seg. Ikke alle legger på seg. Dette var et svar til alle om noen skulle lure, og jeg mener IKKE å være frekk eller støte noen på noen som helst måte!:)

    Og, Caroline, jeg har et forslag til innlegg. Jeg så det først på martheborge.blogg.no, men sikkert flere som har gjort det. Innlegget går ut på at du skal skrive feks 10 påstander om deg selv, der 5 er fleip og 5 er fakta. Så skal leserne selv bedømme hva de tror er fleip/fakta. I neste innlegg/innlegg sener i uken «avslører» du hva som er rett:) Som sagt bare et forslag, tror selv det kunne bli veldig gøy både for oss lesere og deg 🙂
    Legger uansett med link til innlegget, om du ikke skjønte hva jeg mente (fordi jeg er dårlig til å forklare) 🙂 http://martheborge.blogg.no/1460505326_fleip_eller_fakta__en.html

    Håper du får en fin søndag, og en fin uke <3

   3. Caroline

    Nei, det er jeg klar over 🙂 Det er mange som går ned i vekt, men etter hva jeg har lest, så er ofte mange av disse noe overvektige. Men så er det jo dem som blir syke og kaster opp i store deler av svangerskapet, de går jo naturlig nok også ned i vekt. Og tilslutt så er det nok veldig individuelt, selv om det mest naturlige er å gå opp mtp. hva som veier når man bærer på et barn. Det viktigste er jo at mor er sunn og at barnet er friskt 🙂 Nå sier jeg ikke at moren din var overvektig altså, det kan jo være flere grunner til at hun gikk ned 🙂

    Og tusen takk for veldig morsomt innspill ang. innlegg 😀

    Klem til deg!

 9. God bedring! Men husk å høre på kroppen. Den sier ifra hva den trenger og da må man høre på den selv om det er vanskelig. Det er frustrerende å kjenne på kriblingen i kroppen etter å gjøre ting når man er dårlig og ikke å kunne trene. Kjenner til det. For min del startet det med en forkjølelse som aldri ga seg, og nå 2år etter er jeg fortsatt ikke frisk med postviralt syndrom og har ikke trent på like lang tid. Jeg som elsket å løpe i skogen hver uke, danse og gå i fjellet. Så en liten sykdomsrunde (som gir seg vel og merke) er faktisk en fin liten påminnelse på hvor herlig små ting i hverdagen er, som man ellers tar forgitt 🙂 Pass på deg selv:)

 10. rogaland-dame

  Stakkars 🙁
  Mitt immunforsvar var mildt sagt rævva siste svangerskap. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg var syk hver 4 uke. Enten med bihulebetennelse eller bronkitt/halsbetennelse.
  Tok lang tid å bli frisk også, da det ikke er anbefalt å overdrive antibiotika.
  Ta det det heelt med ro og bli helt frisk. 🙂

  1. Caroline

   Nei, så kjedelig! Jeg hangler fortsatt, men det går jo fremover heldigvis 🙂

 11. Frøken

  Jeg skulle ønske jeg var deg.

  1. Caroline

   Jeg tror du skal være veldig glad for at du er den du er 🙂

 12. Madelen

  Vet du… Jeg leser bloggen din fast, og gjerne flere ganger daglig. Den gir meg inspirasjon og glede, og det takker jeg deg for. Samtidig vil jeg berømme deg for en ting. Jeg har jo fulgt med deg siden du startet bloggen, og det er så gøy å se utviklingen i livet ditt. Så vil jeg også berømme deg for en ting. Da du fikk Nelia var jeg sikker på at du skulle bruke henne mest mulig på bloggen. Typ som en liten sminkedukke som reklamerte for deg. Vel. Det har jeg lagt fra meg for lenge siden. Du viser at du er selvstendig og står på dine egne bein. Du lener deg ikke på andre, og du jobber knallhardt for å få det slik DU ønsker. Jeg synes du kjører en fin balanse her på bloggen når det kommer til privatliv, osv. Gleder meg til å følge deg videre i svangerskapet, og også i flere år fremover. Uten deg er ikke bloggnorge det samme 😉

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, Madelen! <3 Jeg blir så glad! Sender deg en stor klem!

 13. Hvis du skulle sagt 5 personer som virkelig inspirerer deg på instagram, hvem ville det vært og hvorfor? <3

  1. Caroline

   Oi, det vet jeg ikke :/ Men jeg er veldig glad i Annabelle Fleur 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *