gravidoppdatering: uke 22 (21+1)

God morgen! Jeg har lyst til å oppdatere dere uke for uke i dette svangerskapet, eller i hvert fall vil jeg prøve å få det til hver uke 🙂 Forrige gang gjorde jeg det ikke fordi jeg var bekymret for at alle de som ikke er gravide eller overhodet ikke er interessert, skulle bli lei. Men jeg angrer på det i dag, for det hadde vært utrolig fint å kunne se tilbake på. Ikke minst hadde jeg hatt bilder uke for uke! Det har jeg dessverre ikke med Nelia, kun noen få magebilder litt spredt utover, hovedsakelig tatt med mobilen. Det er litt synd. I denne bloggposten har jeg har tatt utgangspunkt i den klassiske oppdateringen som jeg har funnet på diverse blogger når jeg har søkt etter det, men tatt bort noe og lagt til litt ekstra for å få det litt annerledes og kanskje litt morsommere 🙂 Håper dere liker det! 

uke 22 first

termin: 4. september 2016.

hvor langt på vei: jeg er helt i starten av uke 22, altså 21 uker og 1 dag på vei. Over halvveis! 

dager igjen av svangerskapet: 135 dager igjen!

babyen er så stor som: en kokosnøtt! Tipper det er en litt større kokosnøtt enn akkurat denne da, babyen er nemlig 17.5 cm. lang fra sete til isse, 26 cm. lang i full lengde og veier 400 gram. Toppen av livmoren er omtrent 2 cm. over navlen nå, og det ser jeg godt når jeg ligger på ryggen 🙂 

uke22

ukens must have(s): støttestrømper, fotmassasje (de få gangene jeg får… Lars-Kristian! Du var MYE flinkere forrige gang), tabletter mot halsbrann, vann og magekremene mine. Jeg tørster noe helt vanvittig om dagen, må ha vann så å si hele tiden. Ellers bruker jeg de samme kremene som jeg brukte i forrige svangerskap fra mama mio, og da jeg startet å smøre meg med dem denne gangen tok luktene meg 3 år tilbake på et blunk! Det var nesten så jeg begynte å grine. Rart hvordan vi så fort forbinder lukter med noe. Støttestrømper bruker jeg stort sett hele dagen når jeg er hjemme og ellers om jeg skal kjøre langt og sitter mye. Sitter mye gjør jeg jo ofte på grunn av jobben min. Så jeg bruker dem ikke fordi jeg har vann i kroppen ennå, men for å minske risikoen for åreknuter og for å faktisk unngå å bli hoven i leggene. Det gjorde jeg forrige gang jeg gikk gravid også, med stor suksess! Mot slutten av forrige svangerskap kjøpte jeg meg også støttestrømpebukser for gravide – det var HELT magisk! Men jeg kan liksom se for meg å trave rundt i sorte strømper i august – selv om vi aldri vet med dette klimaet! 

uke22_2

kjenner du mye til den lille mageboeren: den første gang jeg kjente liv i dette svangerskapet var faktisk allerede i uke 17, og det startet ikke som små sommerfuglbevegelser denne gangen, som jeg husker at det gjorde med Nelia. Dette var tydelige spark og slag helt fra første stund, utrolig fascinerende! Jeg kan allerede se tydelige bevegelser fra den lille i magen når jeg ligger på ryggen. 

hvordan har treningsuken vært: bah, den vil jeg ikke snakke om engang. Den startet knallbra, men sluttet brått ettersom jeg ble syk. Utrolig kjedelig å føle at alt jeg orker og bør er å sitte i ro, men neste uke blir nok bedre 🙂 Tenker meg ut på en lang tur med hundene snart da, det er jo bedre enn ingenting og i dag føler jeg at bihulene og øret mitt er såpass mye bedre at med en hel haug med polstring skal det nok gå fint. 

plager: halsbrann! Det kommer mest når jeg trener, så denne uken har jeg ikke kjent så mye til det. Ellers har jeg ingen plager, sånn bortsett fra at jeg faktisk er syk akkurat nå 😉 

kjønn på babyen: det ønsker vi å holde for oss selv enn så lenge, men legen var ikke tvil da vi var på den ordinære ultralyden i uke 18. Selv har jeg faktisk drømt flere ganger allerede at det var helt feil! Og det kan jo skje. 

hvordan sover du om natten: jeg sover bra og har ingen plager, foretrekker fortsatt å sove på ryggen og det gjorde jeg i hele forrige svangerskap også. Akkurat denne uken skiller seg litt ut da, ettersom jeg er tett som en potte fra halsen og opp til midtskillen, så søvnen blir jo deretter kan du si.. I tillegg har jeg vært oppe 2-3 ganger om natten for å tisse nesten helt fra uke 9. Jeg går nok litt i søvne hver gang, for jeg har aldri trukket ned når jeg står opp neste morgen. Haha! Men dette har heldigvis bedret seg og natt var jeg ikke oppe i det hele tatt 🙂 La oss bare håpe at dette merkes når jeg skal løpe neste gang også, for det er litt slitsomt å avbryte mølla hvert femte minutt fordi jeg holder på å tisse på meg. Så går jeg på do da, og det kommer type 3 dråper liksom. Bah! Men det letter faktisk noe enormt på trykket! 

fødselsforventninger: det er litt tidlig enda, men det er klart jeg har tenkt på det. Jeg synes min forrige fødsel gikk utrolig bra, det var en kjempeflott, men veldig intens og etter hvert smertefull opplevelse. Litt ut av deg selv. I hvert fall når jeg ser tilbake på det. Jeg er faktisk veldig glad for at jeg delte fødselshistorien med dere, for det er mange detaljer jeg ikke hadde husket i dag om jeg ikke hadde skrevet det ned. Jeg gleder meg til riene starter denne gangen og jeg faktisk VET hva som foregår. Det ante jeg jo ikke forrige gang. Nå kan jeg kanskje holde meg hjemme litt lenger også, og ikke dra avgårde med en gang jeg tror det kanskje kan være noe 🙂 

ukens cravings: druer! Herregud, jeg kan ikke få nok av druer! Kan spise inntil to kurver om dagen, men det fører jo med seg visse mageproblemer. Ehe! De er gode både ferske og frosne forresten, men de må være lilla, iiiiskalde og sprø. 

uke22_1 druer

humør: det er tipp topp! Litt mer følsom enn ellers, tar ekstremt lett til tårene og kan gråte av alt fra en reklamefilm til en nyhet jeg har lest på nett. I tillegg har jeg flere dårlige dager enn jeg pleier å ha, mest fordi jeg aldri vet hva jeg skal ha på meg. Det er ikke alt jeg føler meg like vel i lenger 😉 Uansett: i følge Lars-Kristian var jeg litt hormonell i starten, men det har visst roet seg. Tipper han er glad for det 😉 Hvis han tør å snakke sant, da… 

vektøkning: 6 kilo opp. 

innkjøp: JA! Jeg ventet faktisk helt til uke 18 med å kjøpe noe som helst, ettersom jeg ville vite kjønnet først. Men nå har bittesmå, skjønne antrekk allerede funnet veien inn i huset og jeg kan ikke skjønne at det skal komme et lite menneske og fylle dem om bare 135 dager eller rundt der. 

kontroll: jordmorkontroll på mandag, det blir den første 🙂 Jeg skal til samme jordmor som forrige gang og det er jeg så glad for. Hun var bare helskjønn og så enkel å prate med. I tillegg synes jeg det er fint at hun kjenner til meg og hvordan forrige svangerskap var. 

strekkmerker: nei, det har jeg ikke fått. Jeg fikk ikke det under forrige svangerskap heller og håper jeg slipper unna, selv om det aldri er en selvfølge. 

gravid uke 22 kokosnott


♥ ♥ ♥

116 kommentarer

 1. Jeg syns jeg kan se litt forandring på magen din, den står ikke så mye ut enda, så det er synlig for oss lesere, men jeg syns den ser litt «bredere» ut, der hvor du vanligvis har sixpacken 🙂 Du ser uansett helt strålende ut, og jeg syns det er kjempe gøy at du vil oppdatere oss jevnlig denne gangen, jeg har ikke barn selv, men syns det er morsomt og spennende uansett 🙂

  1. Caroline

   Det er absolutt en forskjell 🙂 Så bra at du synes det er gøy å følge med 🙂 God helg, LH <3

   1. Det er ikke noen tvil om at det er forskjell, jeg ser det godt 🙂 men når du er så smal fra før, så er det jo ikke så rart at det tar litt tid før magen blir så stor som folk flest forbinder med en gravidmage 🙂 jeg syns du er fin, og egentlig ganske heldig som slipper å bli så innmari stor! Håper jeg blir sånn gravid hvis jeg noen gang blir det 🙂

    Gratulerer igjen!

 2. Kristin

  Ååå, elsker disse oppdateringene! Synes du er så flink med sammensetningen av bilder, tekst og grafiske elementer! Behagelig, morsomt og interessant å lese bloggposten da 🙂 Lykke til videre med lille i magen <3

 3. Katrine

  Syntes det er så koselig å lese slike oppdateringer, selv jeg som ikke er gravid! Krysser fingrene for flere av disse!
  Håper også vi får bli med på barneromforberedelsene denne gang å! 🙂

 4. Cathrine

  Syntes det er koselig å kunne følge hvordan det går i svangerskape. Kos deg masse. Lurte litt på hvor du Jar får tak i dem korta du har lagt ved siden av frukten. Har prøvd å få tak slik selv når jeg gikk gravid sist for 2 år siden. Neste gang har jeg så lyst til å ha slike

 5. så nydelig du er <3 kjempegøy spalte å lese!

  1. Caroline

   Det er ingen app, jeg har brukt picmonkey 🙂

 6. Camilla

  Hva app bruker du ?:)

 7. Så artig innlegg, Caroline! Også så utrolig flott du er – som alltid<3 Gleder meg til å vite hva du bærer på, og hva skatten skal hete<3 Nelia er jo et så vakkert navn syns jeg, så blir morsomt å få høre navnet på mageboeren<3

  Stor kos fra Rygge<3

  1. Caroline

   Navn er virkelig vanskeligere denne gangen :O Men vi har noen favoritter allerede 🙂

   God helg til deg og dine, Sarah! Klem 🙂

 8. Så koselig med slike oppdateringer.Gleder meg til å følge deg videre i svangerskapet.

 9. Anniken

  Du er så fantastisk herlig! Gleder meg til å lese mer! 🙂

 10. Så koselig å få følge deg gjennom svangerskap nr. 2 🙂 Kjekt å høre at du er god i formen. Ønsker deg og familien din en super helg! 🙂 Stor klem fra meg

 11. Spennende å lese om svangerskapet og se hvordan dette er ift. Med Nelia :).

 12. Ååå, det er så koselig ! 😀 Jenta mi er snart 1 år og det er så rart hvor fort man glemmer dette her, samtidig som det er så friskt i minnet.

 13. Så fint å lese! Du ser fantastisk bra ut 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 14. Så fin du er ❤️ Nå ble jeg glad, gøy at du skal dele så mye denne gangen 🙂 lykke til på jordmorkontroll fine deg❤️

  1. Caroline

   Tusen takk, Ester <3

 15. Så koselig å lese om svangerskapet ditt! Selv om jeg er ferdig med barnelagingen, så får en litt flashback av sine egne svangerskap.
  At noen syns det er feil at du ikke har mage, eller for liten mage, skal du ikke bry deg om. Vet det er lett å si for meg, men alle har forskjellige mager. Jeg har vært gravid flere ganger, og alle syns på en måte det er greit å kommentere størrelse og form, som om det er noe jeg bestemte selv. Noen bærer jo barna langt inn, og muskulatur en har fra før teller også. Så lenge barnet har det bra i magen, så har ikke størrelsen noe å si.

  Når du nevner selve fødselen, og at du vet hva du kan kjenne etter – jeg skal love at en kan bli usikker med nr 2 også 🙂 Jeg tenkte jo som så, at det ikke var noe helt på gang, men min mor mente jeg burde snakke med sykehuset iallefall. Jaja, en liten sjekk er greit nok, tenkte jeg. 3 timer etter var jenta født 😉

  1. Caroline

   Ånei! Men så kjekt at hun kom etter bare 3 timer 😀 Det hadde vært deilig 😉

   Klem!

   1. Elisabeth h

    Altså, barn nr to kan komme veldig mye fortere enn nr 1! Jeg våknet av det jeg tenkte var kynnere, to min etterpå gikk vannet i senga, en snau time etter det igjen var hun ute!! Vi kjørte til sykehuset med alle blinklys på,mannen min slapp meg av utenfor inngangen (måtte parkere), jeg gikk inn til fødeavdelingen mens jeg bokstavelig talt holdt meg mellom bena,fant en seng,krabbet opp og ropte Her er jeg! Og to rier og hun kom ut. Ha ha ha! Var så vidt mannen min rakk inn. Men alt gikk bra, selv om jeg var så fortumlet at jeg faktisk sa feil kjønn til hun som kom to timer etterpå og skulde melde det til lokalavisen…..så moralen er:ikke vent for lenge med å dra til sykehuset med nr to.

   2. Caroline

    wow! haha :p håper det var en grei fødsel, høres jo sånn ut selv om det ble hektisk! skal ta til meg tipset 😉

    klem 🙂

   3. Det er en god trøst i at alle de fødslene som går SÅ fort, også gjerne går veldig bra 🙂

    Venter min nr 2 noen uker før deg, og i dette nabolaget (hvor det er myyye småbarnsfamilier) har bortimot alle jeg hører om hatt rakettfødsler andre gang. Tror det er noe i vannet her, haha!

 16. Morro å lese om graviditeten din Caroline, håper alt går bra fremover og at formen holder seg fin. Er litt festlig, sist jeg var gravid hadde vi termin nesten samtidig (min sønn er født 30. November), og nå er jeg også gravid igjen, morro å følge noen i samme situasjon 🙂 Lykke til videre!

  1. Caroline

   Så gøy! Gratulerer så mye 🙂 Og lykke til til deg også!

 17. Hei Caroline! Jeg er 26+6 i dag, venter en gutt i juli!
  Jeg tisset også veldig mye en periode, og legen min sa det kunne være et tegn på urinveisinfeksjon. Når man er gravid har man ofte ikke de samme symptomene som man har til vanlig, så svie og lukt kan ofte ikke merkes. Men jeg hadde UVI og begynte på pencillin og jeg tisset mye sjeldnere etter bare noen dager, nå trenger jeg ikke opp om natten lenger, heldigvis!

  1. Caroline

   Gratulerer så mye 🙂 Jeg tisset like mye i forrige svangerskap :p Det lettet veldig da jeg kom over midten, og det kjennes litt som det er i ferd med å slippe taket nå også 🙂

 18. Så godt å lese at du føler deg bedre 🙂 Jeg synes det er gøy å lese om svangerskapet ditt, selv om jeg er ferdig med denne fasen. Mye som skjer under et svangerskap, når man tenker over det, kroppen er helt utrolig sammensatt på hvordan alt skal fungere! Du ser godt ut om dagene og det synes at du er tilfreds og fornøyd med ditt ståsted i livet:-) Tenk, til høsten er dere blitt 4 🙂 Dere går en veldig spennende tid i møte 🙂 Riktig god helg til dere alle 🙂

  1. Caroline

   Ja, tenk på det 😀 Tusen takk for så fine ord, Anita 🙂 God helg til deg og dine også!

 19. Så koselig innlegg <3 Veldig gøy med slike oppdateringer! Du ser helt fantastisk ut 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Trude 🙂

 20. Kan jo se litt mage jo! Koselig 🙂
  Og ja til slike innlegg. Selv er jeg for lengst ferdig med alt som har med graviditet å gjøre, men syns det er koselig å lese likevel.
  For syv år siden hadde jeg terminal 3. september med sistemann 🙂 Men han kom en måned tidligere han.

  1. For åtter år siden skulle det stå! Minsten blir 8 år år..hehe!

  2. Caroline

   Ja, det kan jeg også se ganske tydelig 🙂 Det er i hvert fall forskjell på før graviditet og nå 🙂 Så koselig at du liker å lese!

   Klem 🙂

 21. Så koselig å lese! Jeg skriver også litt om graviditeten min på bloggen min, og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det i mitt forrige svangerskap også! Det er så gøy å gå tilbake og sammenligne Jeg har også termin i september, men helt i slutten av måneden da…
  Har ikke fulgt bloggen din så mye før, men nå kommer jeg nok til å besøke deg hver dag…
  Ønsker deg en NydeligFlott dag, og håper du snart er på bedringens vei
  Klem fra Julie

  1. Caroline

   Så hyggelig, Julie! Masse lykke til i svangerskapet 🙂

   Klemmer!

 22. Kathrine

  Også er det veldig viktig å vise fram bar mage. Skjønner ikke greia. Skulle ønske du va rmer moden. Du kan fint vise frem gravidmage uten å være lettkledd.

  1. Caroline

   Jeg synes det er fint å vise med bar mage, hvis ikke er det vanskelig å se noen endringer, i så fall akkurat nå 🙂 Vi får se hva jeg gjør fremover, men jeg synes uansett bar mage er koselig 🙂

   1. Malene

    Super koslig med mage bilde uansett! Ei fantastisk dama som e stolt øve den gravide kroppen sin 😀

   2. Mange som viser magen bar det er helt greit og naturlig, hva skal man dekke den til for. Gravide mager et jo så flotte i alle former og størrelser jeg så ut som jeg ventet tvillinger når jeg var gravid og fikk mange kommentarer på det. Skjønner ikke greia med å kommentere hvis det ikke er positivt. Alt er liksom lov når man er gravide.
    Kos deg med svangerskapet, håper du slipper alle kommentarer på mage størrelsen denne gangen god helg

   3. Charlotte

    Det er bare koselig å vise mage.
    Synes ikke du er «lettkledd» på disse bildene, og synes ikke det har noe med modenhet å gjøre. Det er lov å være stolt av kroppen sin!
    Du er så flott og nydelig! Stå på!

  2. Hva er galt med det?

  3. Elisabeth h

   Lettkledd???? Har jo bare kneppet opp buksen og knytt opp overdelen. Seriøst. Viser langt mindre enn man f eks gjør i en bikini. Og dessuten ER det beste måten å vise en gravidemage på. Synes du er flott,jeg, Caroline!

 23. Åh! Så koselig! Jeg leste bloggen din masse når du var gravid med Nelia og jeg var gravid med Dennis. Det var så koselig! Og selv om det ikke finnes noen baby planer her foreløpig, så kjenner jeg jo litt på babysyke når jeg leser dette! Kos deg masse med den lille familien din og den lille i magen ♡

  1. Caroline

   Tusen takk, Maylen 🙂 Vi gleder oss <3 Stor klem!

 24. Kristin

  Synes det er så koselig at du deler jevnlige oppdateringer med oss! Selvom det er noen år til det blir barn på oss som fremdeles studerer, kjenner jeg at jeg blir skikkelig verpesyk av å lese innleggene dine. Men det skjer vel tidsnok for meg også 🙂

  Gleder meg til å følge deg gjennom denne fasen, og ikke minst til du avslører kjønn og navn. Men skjønner at dere ønsker å ha det for dere selv en stund først, det skulle bare mangle 🙂 Håper du fortsetter å dele magebilder med oss også, selvom jeg ser at det er flere som kritiserer deg for den. Selv synes jeg gravidmage er noe av det vakreste som finnes!

  Masse lykke til med svangerskapet ditt 🙂

 25. Linda Andersen

  Gratulerer så mye fine deg Kjekt å lese oppdatering, gleder meg til å følge med fremover Kan jeg spørre hvor buksa di er fra? SÅ kul

  1. Linda Andersen

   Gratulerer så mye fine deg ❤️ Kjekt å lese oppdatering, gleder meg til å følge med fremover ☺️Kan jeg spørre hvor buksa di er fra? SÅ kul

 26. Hei, så fantastisk flott du ser ut Og så fin liten mage Vet du hvor jeg kan få tak i et lite Reisesett/reisekit for å ha med. Skal reise bort om få dager, og har ikke så stor plasse til store flasker og bokser :/ helst til en grei pris Koooos deg med graviditeten ❤️ Det går så utrolig fort, og før man vet ordet av det er babyen ute 😉

 27. Nå er det så lenge siden sist jeg kommenterte :O men såå koselig at du er gravid igjen! Jeg tipper på gutt jeg hehe 😉 ha en fin helg!

 28. Benedicte

  Lovehearts drops hjelper mot halsbrann da det inneholder noen stoffer som gaviskon (som man få på apoeket) så prøv det

 29. Du ser fantastisk ut til vanlig, men nå om dagen ser du aldeles strålende ut! Koselig at du vil oppdatere oss, for det er så gøy å følge med hvordan det går 🙂 Masse lykke til!

 30. Kan jeg spørre hvilke støttestrømper du bruker og hvor du kjøper dem? Og hvordan funker det evt under bukser og med skjørt/kjole? Jeg bruker vanligvis relativt stramme bukser og knelange skjørt/kjoler. Jeg har ikke vært hoven i beina hittil, men nå i uke 30 og med stillesittende jobb og pendling, merker jeg at det begynner å tilta litt…bedre blir det nok ikke om temperaturene øker etterhvert iløpet av våren.

 31. Åshild

  Gratulerer så mye med et lite mirakel på vei! Ser du har fått en nydelig liten bul allerede:) Venter en liten en om noen uker, så kommer til å følge litt ekstra med på denne spalten:)

 32. Veldig koselig lesning! Tommel opp for gravidoppdateringer hver uke. Du ser fantastisk ut, håper folk kan holde seg for gode til sleipe kommentarer angående kropp denne gang 🙂

 33. Hei, og gratulerer! Jeg lurte på om du kan gi noen tips til hvordan man kan holde graviditeten hemmelig i prøveperioden/de første månedene før man vil fortelle det? Dette både overfor venner, kollegaer og familie (i prøvdperioden spesielt).

 34. Så koselig å lese! Er selv kun 21 og langt i fra gravid, men så spennende å lese likevel! 🙂 Gleder meg til få vite kjønnet, sikkert stas for Lars Kristian og få en liten fotballgutt, haha!

  1. Det er vel like stas med en fotballjente 😉

 35. Marie B

  Kjempekoselig med slike oppdateringer, gøy å følge med selvom jeg ikke har noen planer om å få barn selv helt enda 🙂 Du ser så flott ut, lykke til med svangerskapet videre <3

 36. Åå så gøy at du velger å dele mer denne gangen 😀 Og gratulerer så mye til dere alle! Er selv gravid i uke 22 (første gang) og syns det er veldig kjekt å lese andres erfaringer og opplevelser 🙂
  Lykke til videre i svangerskapet, du ser smashing ut <3

 37. Ååh, så gøy at du er gravid! Har ikke vært så aktiv bloggleser i det siste, men nå blir det nok en tur innom for å lese hvordan det går med deg, under svangerskapet og senere som tobarnsmor:) er selv gravid i uke 26 med nummer 2, og gleder meg helt vilt til å se hvordan frøkena her blir som storesøster!
  Masse lykke til 🙂

 38. Tusen takk for at vil dele dette 🙂 Kjempe koselig å lese! Jeg skal også til jordmor på mandag. 2 uker igjen til min termin… Gleder meg til den lille kommer, men gruer meg til å ikke gå gravid lenger, faktisk! Dette er mitt første barn og vi vil ha fler i senere tid. Men jeg er så sikker på at jeg kommer til å føle meg helt tom. Det har vært så koselig å gå gravid, selv om jeg har hatt de typiske gravidplagene. Dette vil jeg absolutt gjøre igjen <3

  Gleder meg til neste innlegg som handler om graviditeten din 🙂

 39. Veldig bra bilder! Du viser magen bar (som er veeeldig vanlig hos gravide, og også tipper jeg det er nødvendig for deg for i det hele tatt å se forskjell enda), men samtidig lar du være med de mer «tacky» bildene i kun undertøy (eller uten det også)/bilder som er mer ment å vise kropp enn endringer i svangerskapet. Tommel opp til deg!

 40. Hvorfor har du så stor bukse på deg? :3

  1. Caroline

   trange jeans er ikke så veldig behagelig akkurat nå 🙂

 41. Herregud, jeg satt med akkurat samme følelsen når jeg dro frem mama mio nå ved mitt siste svangerskap 😛 Alle følelsene, tankene og minnene ved mitt første svangerskap raste tilbake! Utrolig rar følelse 🙂 Forøvrig en veldig god krem da 😉

 42. Camilla

  Så hyggelig å lese om din graviditet.. Savner å være gravid.. Selvom det er en ennå større lykke å sitte med min datter på 4 mnd.. Håper litt jeg er gravid igjen før året er omme 🙂 Jeg fødde hjemme, og det var helt fantastisk.. Vil ønske deg lykke til med alt!

 43. Benedicte

  Veldig koslig å lese oppdatering 🙂 Vi prøver selv nå, veldig spennende og litt skummelt!

 44. Så gøy å følge deg framover, Caroline! Har fulgt deg i mange år og syns det er så gøy å følge deg i graviditeten! Spesielt nå som jeg venter en liten baby i Oktober 😉 du ser nydelig ut! Den høsten som kommer dette året er virkelig en babyboom! Eller så er det bare det at man blir ekstra oppmerksom på andre som går gravide 😛 håper formen snart blir på topp igjen!
  Hilsen en fast leser som skjelden hører fra seg her inne <3

 45. Hei, Caroline. Som så mange andre studenter sitter jeg nå og leser til eksamen – og slik blir det noen uker framover. Kunne du kanskje laget et innlegg med tips til sunn mat og snacks? 🙂 Jeg tenker f.eks. gode, mettende lunsjer en kan ha med på lesesalen, middager som ikke tar så lang tid å lage når man kommer jeg mv. En sunn, aktiv livsstil er viktig for meg – og særlig under slike perioder med mye å gjøre. God klem <3

  1. Beklager skrivefeilen, * jeg = hjem.

 46. Hei Caroline. Er så glad på deres vegne 🙂 Jeg er 99 % sikker på at dere får en gutt nå 🙂 Magefølelsen min sier det 🙂

 47. Christine

  Gratulerer så mye! Gleder meg til å følge dere på deres vei videre❤️Håper veldig dere vil avsløre kjønnet snart, hihi! Spent kan du vite

 48. Hei Caroline – gratulerer igjen Så koselig at vi får ta del i din hverdag og bli inspirert av dine flotte innlegg & bilder… Superfine bilder også på «Københavnguiden», og mye flott informasjon å ta med seg… Jeg må bare spørre om du kunne finne ut hvor din søster har kjøpt den «hippi inspirerte» vesken som jeg ser på innlegger under «42 RAW» syns den så, så utrolig herlig ut… Ønsker deg en fin, fin fredagskveld & helg – klem fra Mette

 49. Så gøy å lese! Jeg har termin en dag etter deg med mitt første barn! 😀 Jeg kjente liv for første gang i uke 16 og ikke disse boblene som sprekker men skikkelige spark! Vi tippet at det må være en gutt da og det fikk vi bekreftet på ultralyden. 🙂

  Du ser skikkelig flott ut! 🙂

 50. Veldig gøy med oppdateringer fra svangerskapet. Vi gikk gravide på likt i 2013, og nå er vi jammen gravide på likt igjen i 2016 også. Så det er litt ekstra gøy og følge deg når vi er i samme livssituasjon!

 51. Jeg syns det er kjempeinteressant å lese om hvordan det går med graviditeten! Her i huset driver vi nemlig å lurer på om det er på tide at jeg slutter med p-pillen! Det er veldig skummelt, veldig spennende, og veldig usikkert om vi er klare, men da er det moro å lese om hvordan det faktisk ER å gå gravid (selv om alle graviditeter så klart er ulike). Du ser uansett smashing ut, og jeg håper du får en fantastisk graviditet!

 52. Hei☺️Liker bloggen din kjempegodt! Så gøy at du har termin samme dag som jeg har bursdag☺️ Gleder meg til å følge med på ukes oppdateringene. God helg!☺️

 53. Du er virkelig NYDELIG !! Gleder meg til å følge med på ukes oppdateringer 🙂

 54. synes bar mage er fint jeg. skjønner ikke hva som er umodent med å vise frem noe så naturlig og vakkert. gleder meg til å se oppdateringer fremover. det er en glede å følge bloggen din caroline! ha en fin helg <3

 55. Heei og gratulerer med graviditeten! er selv gravid i uke 26, og lurer på hvordan støttestrømper du bruker da jeg begynner å bli litt hoven i beina mine 🙁

 56. Therese

  jeg har en jente på 3 år og en gutt på 9 mnd. første fødsel syns jeg var veldig lang, gikk 12 timer. (det var lenge nok!!) Og jeg blødde mye, så ble sengeliggende en god stund etterpå, og ting ble litt sånn negativt med dette. jeg hadde også pressrier kjempelenge, og slet meg ut på det… Men andre fødsel, (jeg ble igangsatt på begge fødslene pga overtid) gikk bare1,5 timer. Jeg vet folk har snakket om at fødsel nr 2 er som en drøm. og de hadde helt rett, værtfall for min del. Kroppen har jo vært igjennom det før, så det er vel derfor det går så fort med nummer 2. hadde jeg hatt den siste fødselen først, så hadde jeg ikke grua meg i det hele tatt til fødselen, som jeg egentlig gjorde da jeg fikk barn nr 2…men det var jo på grunn av den første fødselen… Håper det blir sånn for din del også at det går fort… det er det beste 🙂 Artig at du legger ut ting om graviditeten og hverdagsting med Nelia. syns det er koselig å lese i en hektisk hverdag 🙂 lykke til 🙂 hilsen Therese fra nord 🙂

 57. Ingvild

  heei! hva heter den grønne planten og hvor har du kjøpt den?:)

 58. Kariann Berntsen

  Så moro å lese, også ser jo du så godt ut! 🙂 Jeg kjente aldri de boblene. I begge mine svangerskap har det vært tydelige spark. Og nå i det siste kjente min mann det så tidlig som uke 16. Utrolig at de kan være så sterke så tidlig!
  Og når det kommer til fødsel så ble jeg super usikker på riene med nr 2 selv om jeg hadde født før. Så vi dro inn veldig tidlig etter samtale med føden da min første fødsel gikk så raskt som fire timer. Og når det bare ble seriøst tok det bare to og en halv timer denne gangen. Alt for intenst. Haha. Jeg hadde som deg en kjempe fin første fødsel, alt gikk over all forventning og kjente at dette kunne jeg lett gjøre igjen. Også ble denne fødselen så intens og tøff, både for meg og min mann. Og selv om jeg kjenner det må bli mer enn to år til en eventuell neste gang, så gjø jeg det lett igjen. Er det rart hvor fort en glemmer smertene når en bare får holde det lille nurket for første gang. <3

  God bedring Caroline, også håper jeg dere kan få en fin helg alle tre. 🙂

 59. Herregud som du stråler! Og for en nydelig liten mage. Syns den er mye mer markant denne gangen. Fortsatt veldig liten altså, men man kan se en klar forandring 🙂 Syns du ser smashing ut!

 60. Charlotte Kristensen

  Så utrolig koselig å lese at du venter nytt barn:) Jeg liker at du deler svangerskapet med oss lesere, fortsett med alt du gjør med bloggen❤️ god helg til deg og dine

 61. Susanna

  Hei Caroline 🙂
  Jeg har lest bloggen din helt side du startet og syns det er spennende å følge utviklingen. Ikke bare din blogg men utviklingen på hele bloggsamfunnet. Jeg syns du er flott og modig som deler så mye, til tross for at du dåglig får mye kritikk for at du er deg selv. Håper du fortsetter med bloggingen i mange år fremover! Gratulerer så mye med baby nr 2 🙂

 62. Så spennende lesing! Når sksl du svsløre kjønn? 🙂

 63. Tenk at det ligger en liten vakker skapning i den magen, det er så fantastisk!

  Veldig koselig å få oppdateringer om den lille. Gleder meg så mye til å få vite kjønn og navn (selvom du sikkert venter veldig lenge 😉

  God bedring, og ikke minst god helg til deg og dine <3

 64. Kristin

  Hvorfor har du strøket over «din mamma..» På kortet? Er du ikke babyens mamma? 😉

 65. Hei Caroline!
  Gratulerer så mye med ny mageboer <3
  Du ser nydelig ut som du alltid gjør 🙂
  Jeg lurer på hvor du kjøper støttestrømper/strømpebukser for gravide?
  Masse lykke til videre, blir så spennende å følge deg!

 66. Så koselig å få følge deg i svangerskapet! Husker så godt denne tiden fra jeg selv gikk gravid <3 brukte bloggen din som motivasjon sist gang og var aktiv med trening helt opp til siste uke før babyen kom 🙂

 67. kan produktene fra mama mio brukes fra uke 1 og hele første trimester?

 68. Må vere fantastisk deilig å være så liten, positivt ment. Har alltid misunnet de med små søte mager som kan kle seg tøft og sporty gjennom hele graviditeten. Har selv vært 30 pluss med tre barn men heldigvis mye vann som gikk fort bort, men du fremhever ikke akkurat kroppen da, pakker den heller godt inn! Lykke til!

 69. Gunn ine

  Dere får en Sønn. ☺

 70. Gratulerer
  Jeg lurte på hvor du har fått tak i de gulvbeskytterene i pleksiglass(?) som du har under de sofabeina med hjul??
  Ha en fin helg

 71. Gratulerer med en gutt!!

 72. Victoria Hellerud

  Åh, så spennende! Jeg er gravid i uke 26, og har termin 7. august. Blir spennende å følge deg samtidig. 😀

 73. Gutt tror jeg og 🙂

 74. Så gøy at du vil dele dette, blir helt verpesjuk selv 🙂 blås i de som syns bar-mage-bilder er teit, de har tydeligvis ikke bedre å gjøre enn å kritisere 😉

 75. Altså må bare si at du ser utrolig FLOTT ut!!! Lykke til videre i svangerskapet.

 76. Du er helt NYDELIG Gratulerer så mye med graviditeten! Du skriver så bra, og absolutt alt du gjør inspirerer meg! Takk for at du deler! Klem❤️

 77. Er så overbevist om at dere venter på en liten gutt! Vet ikke om valget av farger i innlegget er kalkulert tankegang eller helt tilfeldig, men blå er helt klart en gjenganger!

 78. Jeg brukte støttestrømper som gikk helt opp til øverst på lårene i mitt svangerskap (pga. blodproppfare). Trengte ikke barbere leggene hele fjor sommer :p Strømpene var tykke og fæle, men må man så må man… Den gravidstøttestrømpa med mage likte jeg ikke, så lange strømper og strømpelim ble løsningen for meg 🙂

  Lykke til i svangerskapet! Veldig gøy å følge med! 🙂

  1. Caroline

   Hahah, lækkert 😉 Men forstår godt at du brukte det, ting hovner jo litt opp mot slutten, særlig om kvelden :/ Da er det godt å ha støttestrømper som går langt opp 🙂

 79. Camilla

  Gratulerer så mye, Caroline! Du stråler <3

  Hvor er buksen din fra? Utrolig fin!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Den er fra One Teaspoon 🙂

   Klem!

 80. Wow må si meg enig i at du stråler!! 😀 hvor er den fiiine blåstripete skjorten fra?

  1. Caroline

   Tusen takk, Helene! Det er en skjorte fra BikBok 🙂

 81. Benedicte

  Flott innlegg, tusen takk for at du deler!:)

  Nå har jeg ikke lest igjennom alle kommentarene her (det er 111 stk!) men lurer egentlig bare på om du har annonsert at det blir en lillesøster til Nelia, her på bloggen enda?
  Jeg følger din kjære mann på Twitter ser du og fikk med meg at han skrev det der.. Men finner det ikke igjen! Uansett, utrolig kos med to tette jenter!! Og litt praktisk også da:)
  Lykke, lykke til videre – du er strålende skjønn! God klem fra fast leser

 82. Cecilie

  Så fin <3 Gleder meg så utrolig til du mor på nytt! Kjempe gøy å få være leser i sånne situasjoner!!

 83. Benedicte

  Skrev jeg noe feil? Skjønner ikke.. :/

 84. uke 22????? Du ser jo ut som du er gravid i uke 2-3. Det må være skadelig for barnet ditt….

  1. Caroline

   Nei, det må det på ingen måte være! Gravidmager kommer i alle størrelser, stor og liten, det er veldig individuelt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *