lunch for two (three)

breakfast for two three you and me_2

God ettermiddag fra frøken hæ, hva sa du?! Jeg hører jo nesten ingenting på grunn av øret mitt, men det er faktisk bedre enn det var i går på denne tiden! Så det lover godt! Formen generelt er også bedre: i går var jeg slapp som et slips, i dag har jeg lyst til å vaske hele huset. Men jeg skal ikke det, altså.. Jeg vet at det bare slår tilbake på meg, så jeg skal holde pulsen lav. Den blir jo faktisk høyere bare jeg jobber med å ta bilder. Haha! Men jeg kan jo gjøre noe, bare veldig sakte, som å sette på vask, jobbe med blogginnlegg og pusle i huset. Kanskje vi snakker totalrenovering av walk in-garderoben en gang for alle? En skikkelig vårrengjøring der hadde gjort susen! Min dose med tv-titting er i hvert fall over frem til kvelden sniker seg på. Jeg startet nemlig dagen klokken syv med kaffe, Lars-Kristian, Nelia pluss Skjønnheten og Udyret. Å, den filmen! Nelia er litt småforelsket i Belle for tiden, har et par sokker med henne på som hun aldri vil ta av seg 😉 Nå er hun i barnehagen og Lars-Kristian kom nesten akkurat hjem med lunsj til oss! Og blomster til meg  Han har nemlig fri i dag og har bare vært inne for behandling. Det passer jo veldig bra, så kan jeg få litt pleie også 🙂 

breakfast for two three you and me

breakfast for two three you and me_1


pregnancy cards 

breakfast for two three you and me_3

Et tips til deg som også går gravid! Disse graviditetskortene bestilte jeg online her om dagen da jeg oppdaget at de har kommet på norsk, de er kjempefine! Skulle bare ønske jeg hadde oppdaget dem tidligere, neste kort er for uke 28. Men mellom der er det mye annet du kan bruke dem til også. 

breakfast for two three you and me_4

Veldig søtt og det er kanskje litt enklere å huske på å ta bilder underveis når du har denne bunken liggendene 🙂 

Ha en fin dag da, dere! Og hold dere friske! 

17 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med en liten velsignelse i magen <3 Og god bedring til deg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Tina <3

 2. Kristine

  Hvor kjøpte du kortene?

 3. Mari Johansen

  Hvor får du kjøpt kortene på norsk?

  1. Caroline

   Jeg bestilte hos minikids.no 🙂

 4. Ingrid Grace

  Uffa, riktig god bedring til deg. Røff tørn det der, så bra at det har begynt å snu.

  Klem <3

 5. Hei Caroline 🙂

  Savner forsatt mulighet til å finne frem til dine oppskrifter via mobil :-/ finner så mye inspirasjon i dine oppskrifter 🙂

 6. Jeg har kjøpt milestone cards fra etsy 🙂 Synes de var så enkle, rene og fine: https://www.etsy.com/no-en/transaction/1106481400

  Etsy har jeg fra deg, forresten! :-p

  God bedring!

  1. Caroline

   Etsy er fantastisk 🙂 Takk for tips! 🙂

 7. Hei!
  Ville bare tipse deg om å bruke vanlig nesespray, noen dusjer i neseboret på samme side som øredotten sitter, for så å legge hodet litt over til siden slik at nesesprayen får virke mot øregangen om du skjønner hva jeg mener;)
  Dette kan virke avsvellende på øretrompeten, som gjerne er årsaken til dottfølelsen. Fikk dette rådet av en legekollega på ØNH-Avd. forrige gang jeg hadde øre- og halsbetennelse. Etter flere dager med dott og susing i øret ser det ut som det var dette som hjalp, selvsagt i kombinasjon med medisiner.
  Holdt jo på å bli tullete, så kjenner følelsen, men det går over:)
  God bedring!

 8. Utrolig søte kort :).

 9. Betyder den bilden att ni väntar en liten kille?? Stort Grattis till bebisen i magen

  1. Caroline

   Neida, jeg har inkludert begge kortene 🙂

 10. Så koselig at du er gravid med tvillinger! <3 også en gutt og en jente! *smelt* gratulerer

  1. Caroline

   Jeg tror du har misforstått, jeg venter ikke tvillinger, men tok bilde av begge kortene 🙂

  2. Haha :’D dør

 11. Disse kortene er virkelig såå gøye 😀 Vi bruker slike for prinsessa vår, men jeg oppdaget ikke gravidkortene før jeg var høygravid, så da var det litt i det seneste laget kanskje 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *