de fineste vårjakkene

Våren er endelig over oss og det bugner av fantastiske vårjakker i butikkene! Selv er jeg stor fan av å handle online, ettersom jeg uansett aldri rekker å bruke noe særlig tid i butikkene. På nett kan jeg liksom sitte og drømme meg bort en kveld jeg har litt tid til overs, det er enkelt å få varene hjem så jeg kan prøve i fred og ro og eventuelt sende tilbake igjen. Noen av mine favorittjakker for sesongen finnes i de rimelige butikkjedene, og her er et utvalg som jeg gjerne skulle oppdatert garderoben med!


favorite spring jackets 

vaarjakker hoved 3

(Annonselenker) 1. skinnjakke med frynser HER 2. mønstret jakke HER 3. jakke med blondemønster HER 4. mønstret kåpe h&m 5. kåpe med blå striper HER 6. skinnjakke HER 7. lys rosa kåpe HER 8. mønstret kåpe h&m 9. bomberjacket med broderi h&m 10. sort bomber jacket HER 11. mønstret bomber jacket HER 12. militærgrønn kåpe HER 13. militærgrønn bomber jacket HER 14. militærgrønn kåpe HER 15. mintgrønn kåpe h&m 16. lyseblå kåpe HER 17. dusrosa kåpe h&m


– håper du fant noe du likte –  

13 kommentarer

 1. Dear Caroline, many thanks for the wonderful selection! My favourite is #5 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Hallo!! Den lyseblå jakken?! Nesten helt lik en jeg hadde da jeg var åtte år gammel, arvet av mamma. Og jeg ELSKET den, helt til jeg som en åtteåring klarte å glemme den igjen på skolen og den forsvant. Nå er jeg nesten rørt til tårer her, og gleder meg til å få den i postkassen. Åh, tusen takk <3

  1. Caroline

   Hahaha, så herlig 🙂

 3. Har du ingen link på nummer 15? Elsket den!

   1. Elsker også nr.15! Og nr.9, har du link til den også? Og god bedring til deg 🙂

   2. Caroline

    Ja, den finner du her https://www.hm.com/no/product/43577?article=43577-A 🙂 Ser ut til at den er utsolgt :/

    Tusen takk 😀

 4. Liker du gågater og et levende sentrum? For det du fronter her, er døden for ethvert levende bybilde. Fortsetter denne utviklingen, har vi ingen handlegater igjen i Norge om 15-20 år. Det synes jeg er trist. Hva tenker du om det?

  1. Turid – Enda en sak bloggere skal være ansvarlig for…? Finnes det ikke grenser for hva folk mener bloggere bare MÅ engasjere seg i? Jeg skal iallfall aldri starte en blogg, plutselig hviler ansvaret på meg – folks vektproblemer og (manglende) selvbilde, forbruksmønster i vestlige land, kjøttspising, valg av bilmerker, klesmerker, oppdragelse av barn – puh! Går det ikke an å bare lese en blogg? Tenk om man hadde skrevet like mange henvendelser til redaktører i aviser, tabloider og magasiner som man gjør til bloggere – da hadde man kanskje fått forandret noe på en mer konstruktiv måte.

   1. Tror ikke du leste kommentaren min skikkelig. Det er et faktum at lokal handelsstand vil dø ut i takt med netthandel, men jeg tror ikke folk vil reflektere skikkelig over det før det er for sent. Jeg spurte henne rett og slett hva slags refleksjoner hun har rundt det. Du leser det tydeligvis som et angrep, jeg mener deg er et helt fair spørsmål å stille en person med stor påvirkningskraft.

 5. Henriette

  Hei! Har du link til nr 9? 😀 Finner den ikke på nettsiden.. Og den var så fin!

 6. Å hurra!! For ikke mange dager siden lurte jeg på om ikke du kunne ha et slikt innlegg, og vips – her er det! Så fantastisk!! Tusen takk:-) her var mye bra:-)

 7. Rebecca H

  Hvor lager du kollasjen? 🙂 Den var nemlig super fint laget!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *