calling in sick

antrekkO_1

antrekkO_4

Realiteten er den at jeg sitter her med tidenes kråkereir på hodet, antibiotika og vann ved siden av meg pluss tre pakker med kleenex – bihulebetennelse og ørebetennelse har virkelig kommet og tatt meg og det har slått meg ganske bra ut. Jeg føler meg helt forferdelig: tablettene gjør meg kvalm og bihulene gjør meg svimmel, trøtt i trynet og døv på det ene øret, så det er ingen god kombinasjon, men takk og lov for hjemmekontor eller hva? Jeg skal ikke klage altså, det er heldigvis lenge siden forrige gang jeg var syk, men jeg håper virkelig at dette går fort over! Det har jo vært så nydelig vær i dag og jeg skulle gjort mye for en løpetur ute med sola i ansiktet. Men det får bli senere denne uken.. eller kanskje neste uke er bedre å håpe på! Uansett så har jeg jo faktisk fått gjort en del i dag, tilstanden til tross, selv om jeg satt eller lå innendørs (takk og lov for macbook) helt til jeg måtte avgårde og hente  den lille prinsessa i barnehagen. Jeg hadde noen avtaler i Oslo i dag som dessverre måtte avlyses, kunne ikke kjøre så langt i denne tilstanden! I går følte jeg meg nemlig ganske bra helt plutselig, så jeg kledde godt på meg og satte i gang med å klippe ned rosebuskene våre med tidenes hagesaks. Det var visst litt mye, for jeg ble helt ødelagt bare noen timer etterpå og måtte legge meg i stedet. Så regelen i dag har vært enkel: jeg må bare holde meg i ro. Og innendørs. Men jeg blir jo så rastløs! Uansett så tenkte jeg det var bedre å by på noen antrekksbilder i stedet for selfies av et hovent ansikt blant masse puter 😉
 

antrekkO antrekkO_3

antrekkO_5

antrekkO_2

kjole nelly / skinnjakke bodaskins / solbriller ray-ban / sekk zara / (egen kolleksjon) sko bianco by caroline berg eriksen / 


Har forresten nettopp sett ODD vinne over Sogndal 🙂 Heia altså! De holder seg i toppen for tiden og da er mannen liksom litt ekstra glad 😉 Håper dere er friske og raske, og at dagen er fin  Tusen, tusen takk for alle fine ord og spor dere legger igjen for tiden! Det varmer! 

51 kommentarer

 1. Christine

  Huff da,håper du blir frisk ganske fort.Var selv syk forrige uke,etter å ha levert inn en gruppeoppgave på skolen.Er bedre nå,og nå er kanelkaka i ovnen før bursdagen min i morgen☺ Så det var fin bursdagsgave fra Odd i dag,og så fantastisk at Lars-Kristian fikk spille i dag.Har virkelig fått sansen for han som spiller.

  1. Caroline

   Ååå, kanelkake hørtes ikke feil ut! Så deilig! Og gratulerer med dagen, kjære deg! Håper den blir fin 🙂 Ja, det er deilig at han er tilbake 🙂 Selv om det var som back denne gangen og ikke midtstopper, han mestrer jo begge deler 😀 Fantastisk med seier også!

   Stor klem!

 2. Hei! 🙂 Uff, var nettopp syk selv med bihulebetennelse…føler med deg! Men jeg trodde antibiotika ikke var indisert ved bihule- og ørebetennelse, fordi disse pleier å gå vekk av seg selv (om jeg husker rett), og vi ønsker jo ikke å bidra til antibiotikaresistens. Uansett – riktig god bedring! :o)

 3. beklager å måtte si det, men akkurat forkjølelse med bihule- og ørebetennelse kan ta ekstremt lang tid å bli helt frisk av når du er gravid. Grunnen til det er at svangerskapshormonene gjør at slimhinnene allerede er hovne, og når du da får ørebetennelse er det utrolig vanskelig å bli helt kvitt den dotten i øret. Husker jeg fikk en ørebetennelse da jeg var 7 mnd gravid, og for det første ble det mye verre enn vanlig (betennelse på begge ører + begge ører), og jeg ble ikke helt kvitt det før svangerskapet var over.Kjenner flere som har lignende erfaringer 🙁

  1. Caroline

   Baaaah :O Får håpe det ikke er tilfellet her, holder på å bli gal – mest på grunn av øret egentlig, det er ganske vondt :/ Den tette nesen gjør det jo ikke bedre da, men øret gjør meg jo halvt døv :p Jaja, krysser fingrene for bedring, det går i hvert fall riktig vei, føler meg litt bedre i dag allerede 🙂

   1. Samme var det hos meg, når en først blir skikkelig syk i svangerskapet tar det laaaang tid ofte 🙁

 4. God bedring Caroline, du ser alltid nydelig ut.
  Klem,

  Barbara
  https://barbaraoslo.blogspot.no

 5. Ta deg en(eller flere) dager fri fra bloggen og fokuser på å bli frisk! Det er helt greit når man er såpass syk 🙂 Leserne dine er her senere også 😉 God bedring 🙂

 6. Er faktisk uenig, for jeg vil heller se bilder som du er nå, men det er meg 🙂 MASSE god bedring.

  1. Enig. Hadde ikke gjort noe å se bak fasaden.

  2. Karoline

   Enig med Trine her! Hadde vært sjarmerende med en skikkelig sjukeselfie. Skjønner at bloggen skal være litt glansbilde, men av og til har vi godt av å se «bak fasaden». 🙂

   Personlig liker jeg det best med dagens faktiske antrekk, om du skjønner – istedet for antrekksbilder fra en annen dag. Men det er kanskje bare min mening 🙂

   1. Caroline

    Dersom jeg skal få til å publisere flere antrekk ila. en uke er det dessverre slik at vi gjerne tar flere sett på en dag 🙂 Ikke alltid, men noen ganger. Da får jeg automatisk jobbet mer med bloggen de dagene jeg ikke er i byen og bruker tid på det, ettersom vi bor på landet, så tar det meg litt tid å kjøre frem og tilbake, så det går med minst 1 time i bare bilkjøring og da er det veldig kjekt å gjøre flere ting på en gang.

    Og for å være ærlig, så synes jeg det er digg å slippe å ta bilder når jeg er syk og er glad for at jeg ikke må gjøre det :/

 7. Masse god bedring!

 8. FOR en lekker kjole! Elsker hvordan du har stylet den også 🙂 Masse god bedring, jeg føler med deg, jeg ligger med influensa for andre gang i år (!!) og etter en lang dag på skolen er jeg helt ødelagt, haha. Det var kanskje ikke den beste planen å gå på skolen i dag, men følte liksom at jeg måtte! Jeg får, som deg, lære meg å holde meg i ro 😉

  1. Caroline

   Tusen takk, Christina! 🙂 Usj, god bedring <3 Ikke noe kjekt å være syk på denne tiden av året :/ Ikke at det er kjekt noen gang men :p Håper du holder deg frisk! … og i ro 😉

   Klem 🙂

 9. Anbefaler denne nesesprayen mot bihulebetennelse. Den er grusom, men ondt skal ondt fordrive.
  Jeg hadde bihulebetennelse i over en uke, etter å ha hatt influensa med mye snørr i tre uker. Brukte denne i tre dager og da var jeg bra. Merket bedring etter første spray. https://www.apotek1.no/produkter/sinoclear-nesespray-5ml-923192p

  God bedring!

  1. Caroline

   Å, den høres jo både fantastisk og ganske grusom ut :/ Men dessverre finner jeg at den ikke skal brukes av gravide 🙁 Har fått en annen nesespray som ikke funker i det hele tatt, så det kjennes ut som det bare blir verre :p Men det blir vel verre før det blir bedre 😉 Tusen takk!

   Klem 🙂

   1. Vann og salt i nesehorn fungerer Caroline 🙂 Masse god bedring og husk til senere at selvom solen skinner er luften skarp i april, mai 🙂 Så jeg er ikke overrasket over at du er blitt syk 😛 haha!

   2. Hei,
    Det er flere medisiner som ikke anbefales pga graviditet. Ofte er det pga juridiske årsaker. Spør om spesifikk medikament på https://www.tryggmammamedisin.no. fikk dette tipset av min lege da jeg nettopp var syk og gravid. Tar noen timer til en dag å få svar fra en farmasøyt:)

 10. Lisbeth

  Kjære Caroline!
  Først og fremst vil jeg si gratulerer så mye med ny baby! Utrolig koselig å få være med på denne spennende reisen. Elsket innlegget du postet for litt siden om crossfit! Det var et godt gjennomført innlegg med motiverende bilder og kunnskapsrik tekst. Du får det ikke til å virke så avansert, og tusen takk for det! Ønsker deg alt det beste i livet, og god bedring! Håper du blir frisk igjen snarest så du kan nyte denne spesielle tiden.
  Stå på videre!

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Lisbeth! Tusen takk for så fine ord, virkelig <3

   Stor klem til deg!

 11. RO er den beste medisinen når man er syk! Fint antrekk, men bare bein, ohlala!!!! Synes du kler deg utrolig tynt Caroline..! Så varmt er det ikke enda!

 12. Hei Caroline!
  Tidligere i år hadde jeg akkurat det samme som deg – både øre- og bihulebetennelse. Jeg fikk en tablett som heter Rinexin, som er slimhinneavsvellende, og fungerte bra! Den skal være grei for gravide etter 1 trimester. Må ha resept på den da – men det kan nok ordnes. Bare ett lite tips 🙂
  Håper formen kommer seg fort, men imens får du slappe godt av, sove og se masse morsomt på TV!
  God bedring 🙂

  1. Caroline

   Tuusen takk for tips! Trenger alle tips jeg kan få 🙂

   Stor klem <3

   1. Støtter det tipset helhjertet! Jeg har hatt femtentusentrehundreogåttifire bihulebetennelser, og det er bestandig slimhinneavsvellende medikamenter som løser problemet. Antibiotika mot akkurat det har jeg erfart har liten effekt på meg i alle fall.

    Nå har jo du øretrøbbel i tillegg, så det kan godt hende at antibiotika er lurt likevel – det skal jeg ikke påberope meg å vite noe om :). Men hvis ørene blir bra og bihulene fortsetter å plage deg, så anbefaler jeg å i alle fall lufte slimhinneavsvellende med legen din.

    God bedring!

   2. Jannike

    Først av alt, gratulerer med den lille i magen, så koselig:-)

    Deretter vil jeg bare si at selv om Rinexin er det beste for å fjerne dotter i ørene fikk jeg ikke dette utskrevet da jeg var gravid, selv om det var etter 1. trimester.
    Har saksa fra felleskatalogen: Preparatet skal ikke brukes under graviditet.

   3. Caroline

    Tenkte meg det, jeg får holde meg til det jeg har fått enn så lenge og håper det blir bedre 🙂

  2. Haha, Rinexin kan tydeligvis brukes til så mangt! Jeg gir det til hunden min mot inkontines 😛

   God bedring, Caroline 🙂 og gratulerer med lille i magen! Første gratulasjonen min forsvant i mengden 🙂

 13. Krya på dig going!
  Hos mig kan du nu tävla om smycken från OXXO design – kolla gärna in! 🙂
  Kram <3

 14. Ta deg noen dager fri fra jobbing, og la både kropp og hode hvile 🙂 God bedring!

 15. Hei ☺️ Jeg plages ofte med bihuler og ørene og igår kom jeg over ett tips som jeg hadde tenkt og prøve neste gang det fester seg, men kanskje du føler for og prøve innimellom slagene for og få tiden til og gå om ikke annet ☺️ https://www.opviral.no/kvitt-tett-nese-pa-20-sekunder-prove/

  Masse god bedring 🙂

 16. God bedring, føler med deg! Jeg brukte saltvannskyll med «nesehorn» da jeg hadde bihulebetennelse sist, fikk det varmt anbefalt av legen siden jeg er gravid og lett blør neseblod hvis jeg bruker nesespray. Hjalp meg veldig med tettheten og hodepine. Kanskje det kan funke for deg?
  Må ellers gratulerer deg med ny graviditet! Jeg var gravid samtidig som deg sist, og er gravid samtidig med deg nå, og synes det har vært kjekt å følge deg og lese om erfaringene dine. Håper du klarer å holde deg i ro, jeg synes hvertfall det kan være vanskelig med et småtroll og mange arbeidsoppgaver. Men faste lesere tåler at du er syk og forsvinner ikke så fort 🙂

 17. Kan jeg spørre hvilken str du har i skinnjakken fra boda? Jeg har veldig lyst på den selv, men er så usikker på hvilken str jeg skal ta..

  1. Caroline

   Jeg har strl. uk6 🙂

 18. Christina

  God bedring, og gratulerer så mye med baby i magen 🙂

 19. Så kjedelig, du får ha masse god bedring! Må bare få si at bloggen din er så fin for tiden, får så utrolig mye inspirasjon når jeg klikker meg inn her. sliter jeg med å finne ut av middagsplaner så titter jeg alltid innom mat-kategorien din og finner alltid noen nytt og spennende. gleder meg utrolig masse til å følge med videre på svangerskapet og den fine familien deres. ønsker deg alt godt og masse lykke til med svangerskapet.

 20. Må berre skryte veldig av bloggen din! Har vert fast leser i mange år nå. Vi har en datter som er på samme alder som Nelia, og i sommer skal vi til hellas. Kunne tenk meg at du laget et innlegg om hva som kan være greit å ta med til syden til et barn på samme alder som Nelia. i tillegg hva som kan være greit reise utstyr, som f.eks vogn og aktiviteter i flyet!

  1. Caroline

   Nå ble jeg så glad, Marthe! Tusen takk 😀 Reiseutstyrsinnlegg er notert! 🙂

   Stor klem!

 21. Ta deg noen sykedager. Det fortjener du og så lenge vi vet hvorfor så er det helt greit (høres litt feil ut, men da slipper vi å lure og spekulere i hvorfor du er borte) Bihulebetennelse og øreverk er noe herk. Var selv mye plaget tidligere, også med gjevnlige omganger med urinveis innfeksjon. Fikk tips om å prøve akupunktur. Tok en omgang med 10 behandling rettet mot akkurat disse tingene og «fyller «på ca hvert andre år. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde disse plagene og det er jeg utrolig glad for. God bedring.

 22. God bedring Caroline! God unnskyldning til å drikke masse deilig te:)
  Om du har tid og ork må du gjerne sjekke ut vår nye nettbutikk 🙂

  Julie

  1. Caroline

   Tusen takk, Julie! 🙂

 23. Masse god bedring til deg! Alltid kjedelig å være syk.. Du får bare tenke at nå har du vertfall vært syk slik at det blir lenge til neste gang 🙂 PS: Hvordan bestilte du den skinnjakken? Det blir jo syykt mye i toll, tror prisen kommer opp i 6700 kr på grunn av den dumme grensa. Men jakken er jo så utrolig flott 😀

  1. Caroline

   Trøster meg med det :p Det er faktisk noen år siden jeg bestilte den jakken og jeg bestilte vel bare helt vanlig 🙂 Ja, det blir dessverre en del i toll :/

 24. Masse god bedring til deg <3

 25. Linn Hope

  Hei Caroline

  Må bare få sagt at du er så søt altså!! 😉 Hver gang du skriver jeg blir så rastløs tenker jegpå meg selv, jeg har faktisk rundvaska og rydda hele leiligheten idag med streptokokkinfeksjon jeg fikk påvist for 3 dager siden og bihulebetennelse jeg fikk i november i fjor som jeg enda ikke er kvitt.

  Grusomt med bihulebetennelse, hatt det nå i 6 mnd og rimelig lei.

  Uansett så morsomt å lese om hvordan du er som person for er som å lese om meg selv 😉

  Liker ikke å sitte i ro jeg heller, pyton synes jeg, men nå må jeg tvinge meg selv til det for var ikke tidenes beste sjakktrekk å holde på så voldsomt som jeg har gjort idag.

  Uansett nå er det ryddig, en ryddig leilighet er lik en rolig hops som min kjære kaller meg. Hehe

  Du får ha riktig god bedring Caroline. Nå må jeg knaske litt antibiotika og rett i seng.

  Takk Gudene for ørepropper, vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten de. Var nettopp innom apoteket og sa til hun som spurte meg om jeg trengte hjelp at jeg trengte ørepropper. Du skjønner det at hele orkesteret, dvs min kjære, hunden og sønnen vår sover sammen og det snorkes for harde livet. Da jeg ikke fikser å sove med et snorkende orkester er jeg veldig glad det finnes slike ørepropper for da hører jeg alldeles ingenting og kan sove gjennom natten selv hvor mye orkesteret holder på.

  Hun i kassa smilte veldig og sa; sov godt

  Du får sove godt og ha riktig god bedring

  Klem fra Linn Hope ( hun som digger deg!)

  1. Caroline

   Hehe, du er vel søt 🙂 Håper du fikk sovet godt 😉

   Stor klem til deg og gode tanker <3

 26. Hei. Ville bare si at du ser skikkelig fin ut! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Marte!

 27. Den kjolen var helt nydelig på deg. Har du forresten link til kjolen på Nelly? Kunne ikke finne den

 28. Linn Hope

  Heia

  Hvordan er formen idag?

  Klem 😉

 29. Christian

  Jeg har akurat det samme, bihuler og ett tett øre. Hvor lang tid tok det før det ble bra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *