new in: from iherb

iherbB_1 favoritter

Nå er det lenge siden jeg har laget en iherb-guide! En guide blir det ikke akkurat da, men jeg tenkte å dele mine favoritter fra nettstedet som selger så mye godt til lavere priser enn her hjemme. Der får du mandelmel, steviadråper, kokosmel, fiberhusk, proteinpulver, sukkerfritt snask og veldig mye mer til ganske mye rimeligere pris enn hjemme. Det er egentlig bare å surfe seg fra sans og samling og finne det beste alternativet. Jeg har funnet mine favoritter og alt jeg kjøper er kanskje ikke lavere i pris enn her hjemme lenger nå, men dersom jeg bestiller en og en pakke av for eksempel proteinbarene til Quest som jeg er så glad i – og i tillegg velger laveste frakt – så er det penger å spare på det også 😉 Tollgrensen nå er på 350 kroner, dette er totalsum MED frakt, men det kommer du ganske langt med om du velger det rimeligste fraktalternativet. Uansett! Hvordan du bestiller og deler det opp er helt opp til deg, jeg tenkte bare å vise dere det jeg som regel bestiller 🙂 


my favs from iherb 

iherbB

questbar med bringebær og hvit sjokoladequestbar med cookie doughquest proteinpulver strawberry & cream / quest proteinpulver chocolate milkshake / atkins-shake jordbær / atkins-shake mørk sjokolade 

Alle disse produktene er egentlig supre etter hard trening eller om du generelt sett er dårlig på å få i deg nok proteiner via kostholdet ditt. Alle inneholder mye protein og har fantastiske smaker! Ettersom jeg ELSKER questbarene (de to over er mine favoritter) var det jo et must for meg å kjøpe quest sitt proteinpulver også! Dette har jeg aldri smakt før, men det skal visst være veldig bra og er helt supert som shake alene eller å bruke i bakevarer. Nå drikker jeg faktisk sjelden proteinshaker, men jeg liker å ha litt pulver på lur i tilfelle jeg får lyst på etter en treningsøkt og i tilfelle jeg trenger å bruke det i noe. Nå har jeg vel for et helt år og godt over det! Haha! Disse er digre! Og ja, shakene fra Atkins er bare magiske å ha i kjøleskapet om du får lyst på noe godt! Mmmm! 


for snacking 

iherbB_3

m&m’s / sjokoladedekte mandler / peanut butter cups / caramel nut chew bar 

De har så mye god snask fra Atkins på iherb som jeg ikke får tak i her hjemme! Dette er perfekt å ha liggende i skapet en kveld du får lyst på noe godt eller som noe søtt, men likevel ikke så søtt til kaffekoppen. Caramel Nut Chew Bar smaker akkurat som Snickers og Peanut Butter Cups er også en stor favoritt hos meg 🙂 

iherbA_4

other things 

iherbA_2

gojibær / steviadråper med hasselnøtt / steviadråper med druesmak / steviadråper med kokos / steviadråper med sjokolade 

Både gojibær og steviadråper er ting som jeg liker å ha tilgjengelig i skapet. Gojibær bruker jeg ofte i brød, muffins eller kornblandinger, mens stevia kan brukes i alt fra bakst til shakes og smoothies eller i yoghurten. Kokosdråper i yoghurtnaturell + tørket kokos = verdens beste kokosyoghurt! 


and even more snacking 

iherbA_5

cinnamon sunset harney & sons / cinnamon sunset koffeinfri harney & sons / coco roons / o’coconut 

Denne teen er min favoritt! Den er SÅ god og sammen med litt soyamelk gir den meg alt jeg trenger en kveld jeg har lyst på noe godt. Eller en ettermiddag – spiller ingen rolle. Jeg oppdaget den også i koffeinfri versjon og synes det er fint å ha tilgjengelig nå som jeg er gravid 😉 Coco Roons er nesten alltid utsolgt, men jeg prøvde denne smaken ettersom det var det eneste de hadde på lager som fristet og jammen var den ikke dødsgod! Ikke noen overraskelse kanskje 😉 Dette er enkelt og greit raw snacks. O’coconut er en perfekt munnfull kokos når nøden er stor. Smaker utrolig godt, drømmer meg bort til varmere strøk umiddelbart 😉 


Ellers våknet jeg med TIDENES øreverk i dag. Jeg mener… jeg HØRER dotter?!? Da er det på tide å komme seg til legen. Halsen er tykk som en ullsokk og jeg kan ikke engang beskrive følelsen jeg har i nesa og oppover mot øynene, så jeg har nettopp bestilt meg en legetime og må bare få det overstått. Heldigvis har jeg ikke feber, men øret mitt er SÅ vondt at jeg ikke har sjans til å gjøre stort. Jeg kan i hvert fall sette en fet strek over treningen, hvert skritt jeg tar er jo smertefullt. Haha! I går hjalp det i det minste på nesetettheten å løpe, men det går ikke sånn som status er nå. Baaaah.. Klager jeg som en mann sa du? Jeg skal slutte med en gang 😉 Når jeg har vært hos legen er jeg uansett i byen, så om jeg orker blir det å sette seg på en kafé og jobbe litt mens jeg venter på Lars-Kristian og litt fotografering. Jeg må bare se an formen 🙂 Håper dere får en fin dag! 

50 kommentarer

 1. Alexandra

  Hva bruker du stevia med drue til?

  1. Caroline

   kjøpte den for første gang nå for litt siden faktisk, så jeg vet ikke helt ennå 🙂

 2. Her var det mye bra tips til god saker 😉 Ørebetennelse er SÅ vondt, håper en legetime vil gjøre underverker! God bedring 🙂

  1. Caroline

   Fryktelig vondt! Håper det går fort over 🙂 Tusen takk, Anita!

   Klem 🙂

 3. Hei! Digger produktene og har veldig lyst til å teste de ut, men så vet jeg at proteinprodukter kjøpt på PF i Sverige for eksempel ikke kan brukes for min del, rett og slett fordi mye av innholdet er på dopingslista her i Norge! Vet du om proteinpulveret og barene f.eks. fra Iherb er fullt godkjent? Skjønner hvis du ikke har noe svar på dette altså, tok bare en liten sjanse på å spørre siden du har en mann som også driver toppidrett 🙂

  Og gratulerer så mye med graviditeten forresten, gleder meg veldig til å følge med videre! Du er rå 🙂

  1. Caroline

   Quest finnes i Norge også, så det burde i hvert fall være godkjent 🙂 Utover det er jeg usikker, jeg vet ikke helt hva de har i sortimentet utover dette. Har brukt Chocorite sitt tidligere og det er også ok såvidt jeg vet 🙂

   Tusen takk, Elise! Stor klem!

 4. Hei og god formiddag,
  For det første, gratulerer til dere alle med et nytt vidunder på vei. Håper du får en god graviditet og at du har lært deg å se bort ifra alle disse som skal fortelle deg at du er for tynn til å være gravid. Husker dette gikk inn på deg sist. Jeg husker jeg også fikk mange slike kommentarer da jeg gikk gravid med mine barn og det er overhodet ikke noe gøy å bli bekymret fordi folk rundt forteller deg at du er «feil» gravid! I to av mine svangerskap kunne man nesten ikke se at jeg var gravid engang på slutten, mens i det siste svangerskapet var jeg som en stor ballong ☺️

  Igjen, ville bare innom for å gratulere og igjen fortelle hvor mye jeg setter pris på bloggen din. Et frisk pust for meg som er Guttemamma til 3 fotballgutter, og selv overhodet ikke engasjerer meg i fotball.

  Ha en fin dag

 5. Wow jeg syntest nå det var relativt dyrt der jeg da 🙁
  4 pakker «pop tarts» kommer på 360 kr og det er ikke så rimelig syntest nå jeg da.
  Men det er jo litt forskjell på inntektene våre også da 😉 Det protein pulveret kommer jo på 416kr så da kommer jo toll i tilegg. Men fint innlegg for det om 🙂

  1. Caroline

   Nei, en del av det jeg handler er ikke veldig rimelig, men det er rimeligere det er her hjemme, så da sparer jeg jo på det sånn sett 🙂 De har en hel masse som er veldig rimelig også, som jeg nevnte bla. mandelmel etc. 🙂

 6. Jeg handler en god del fra iherb, men min kurv ser nok ganske annerledes ut, ha ha..

 7. Jeanette

  betaler du før du mottar varene,eller hvordan er det med betalingen?

  Peanutbuttercups er supergode,de hadde de i Norge før,men ser ikke ut som de er å få tak i lengre nå.De burde virkelig har litt mer utvalg i Norge av Atkins produkter

  1. Caroline

   Er så enig! Jeg betaler alt før jeg mottar varene og evnt. toll i ettertid 🙂

 8. Hei Caroline <3
  Gratulerer så mye med en lille i magen.
  Er selv gravid med nr 2. ( tros min nr 1 kun er 15 måneder, alt kan ikke planlegges) 🙂
  Jeg lurer på hvilken vitaminer etc du tar nå som du er gravid?

  1. Caroline

   De første 3 mnd. tok jeg tilskudd for gravide som kjøpes på apoteket, en pakke med flere tabletter 🙂 Etter hvert har jeg holdt meg til omega 3 og jern (hadde litt lave lager fra før) 🙂

 9. Kunne så ønske jeg likte questbarene, men klarer bare ikke vende meg til de! De ser jo så gode ut…. Jeg liker jo omtrent alt, så skjønner ikke at jeg ikke orker de barene når jeg ser «alle» skryter så av de. Atkins derimot – mmmmmm 😀

  1. Caroline

   Haha, så merkelig! Men ja, Atkinsbarene er veeeldig gode 🙂

 10. Knallbra innlegg Caroline. Har bestilt fra Iherb mange ganger – etter tips fra dine innlegg
  og HIV O’ HOI . . . her kom det jammen mer 🙂

  Høres ikke ut som om du er helt frisk nei, så kom deg til legen du.
  MASSE GOD BEDRING!

 11. synnøve

  God dag!

  Peanut butter cup er farlig gode, love it!
  Bestiller en del fra siden selv, mye greit glutenfritt og sukkerfritt:)

  Må le av meg selv…jeg skulle bare ut på en trilletur for å få frøkna til å sove tidligere i dag, endte opp på bybanen og på kjøpesenter. Svidde av 2500,- raske…Fort gjort 😉

  En annen ting…hvordan er utvalget for en med cøliaki på caféen til din søster? Min søster er veganer så tipp topp for henne der!:)

  Ønsker deg og dine en fortreffelig dag!

  Klemmer
  Synnøve

 12. Om det er en mellomørebetennelse vil de fleste leger ikke foreskrive antibiotika desverre, særlig ikke hvis de er unge/nyutdannede og har hatt undervisning i resistensutvikling (som mange av de i den eldre garde bryr seg mindre om) 🙁 Det som er fint er jo at det går stort sett like fort over både med og uten AB. 🙂 Hadde mye ørebetennelse som barn, det var så vondt at det er noe av det jeg husker best fra barndommen, haha.

  1. Caroline

   Heldigvis fikk jeg antibiotika og håper det går fort over 🙂 Holder på å bli gal av å høre dobbelt :O Dette er første gang jeg får noe sånt, så jeg forstår godt at du husker det godt om du var ofte plaget! Uff :/

 13. ved du hvor meget man må købe for til Danmark?

  1. Caroline

   Dessverre :/ Men kanskje dere har en lignende side som oss, toll.no? 🙂

 14. Maria L.

  Elsker iherbs 🙂 Dette er forresten den BESTE peppermynteteen jeg noensinne har smakt – om det er noe du liker: https://no.iherb.com/Traditional-Medicinals-Herbal-Teas-Organic-Peppermint-Caffeine-Free-16-Wrapped-Tea-Bags-85-oz-24-g/6734

  Kjedelig at formen ikke er på topp, håper det hjelper med legetime og du får det bedre igjen snart. Har øreverk selv i dag, det er ikke ørebetennelse tror jeg, men klør og dunker og er hovent liksom inni øret. Har forstyrret nattesøvnen min to netter på rad så må kanskje ta turen til legen sjøl om det ikke går over av seg selv.. 🙁

  1. Caroline

   Tuusen takk for tips 😀 Håper ikke du blir syk også! Det er så kjedelig :O God bedring uansett <3

 15. Uff! Det med ørene har jeg også, det er så utrolig kjipt og ja det gjør fryktelig vondt. jeg har hatt det siden august i fjor… God bedring flotteste Caroline!

  1. Caroline

   Nei, så ille :O Håper du får gjort noe med det! Kan jo ikke gå rundt sånn :O

   Klem 🙂

 16. Katrine

  Mange fine tips! Det er så mye av dette som er så dyrt å handle i butikk, så å handle på nett er jo en fordel:) Litt info bare; de aller fleste får i seg nok proteiner gjennom et normalt kosthold, med mindre du er toppidrettsutøver og bygger muskler utenom det vanlige;) Så for proteinenes skyld er det ikke nødvendig med tilskudd og barer, men for sunnhetens skyld er det jo en fordel – bedre med proteiner i en bar enn sukker i en sjokolade:) Ønsker deg god bedring Caroline!

 17. Åh, önskar de sålde dem i mataffärerna här! Så goda!
  Kram <3

 18. Theresa

  Hei Caroline! Har du tips til hvor jeg kan få tak i bordbrikker til kopper og glass? Mener å huske du har vist frem noen fine her på bloggen, men finner ikke tilbake til det nå… 😉 Ha en fortsatt fin kveld!

  1. Caroline

   Ååå, søk på etsy.com! De har så mye fint! Jeg har kjøpt noen i gull derfra, så fine! 🙂

   Klem 🙂

   1. Theresa

    Takk for tips, da skal jeg sjekke der 🙂

 19. Hei, har du kuttet ut vanlig kumelk fra kostholdet ditt? Ser flere ganger du skriver at du bruker kokosmelk, rismelk. Ble vare nysgjerrig på om det stemmer, og om det er noen helsemessige fordeler kokosmelk/rismelk vs. kumelk?

  1. Caroline

   Nei, det har jeg ikke 🙂 Ofte synes jeg både kokosmelk og mandelmelk smaker best i smoothie, mens jeg foretrekker soya i te fordi den er så søt og god 😉

 20. Hei Caroline 🙂 Av ren nysgjerrighet lurer jeg på hva du gjør med sjokoladen og bærene etter at du har lagt det på gulvet ? Kastes det eller spiser du det? 😀 Jeg syns det er litt rart å strø mat utover gulvet for å ta bilder, men skjønner at det kanskje gir bedre lys(?) Hehe..

  Også lurer jeg på når dere har tenkt å dele kjønnet på babyen? 🙂

  Klem fra meg

  1. Caroline

   Tørker alltid over gulvet før jeg tar bilder 🙂 Sjokoladebiten ga jeg til Lars-Kristian til frokost! Haha :p Gojibærene brukte jeg på yoghurten min 🙂

 21. Er mange av oppskriftene dine glutenfrie? Kan du eventuelt lage et innlegg med glutenfrie oppskrifter? Det ville vært Så fint å få ideer til snacks, mellommåltider og annet som er glutenfritt, mettende og ikke minst raskt å lage:) vet du om questbar er glutenfri? Klem fra en som har fått cøliaki og må legge om kosthold

  1. Caroline

   Ja, jeg er ganske sikker på at de er glutenfrie 🙂 Noen av mine oppskrifter er også det!

   Klem 🙂

 22. Hei!

  Vet du hvilken mandelmel jeg kan bruke fra den siden til å lage makroner? 🙂

 23. Linn Hope

  Hei Caroline

  Jeg bare har et spørsmål til deg, sikkert dumt, men jeg må bare spørre. Det har seg slik at jeg bare elsker elsker isen din, altså I am in love with frost og jeg bare lurer på om du kunne hørt med de du har sammarbeidet med om å lage de i en eske med ti stykk i slik man selger lollipopp?

  Det blir uhyre dyrt i lengden å kjøpe en og en i lengden. Det er den beste isen jeg har smakt på lenge og sønnen min elsker den, men han skjønner ikke hvorfor ikke man kan kjøpe den i en eske hvor det er mange stykker i akkurat som lollipopp.

  Ville blitt veldig veldig glad for om isen din kom i eske snart nå når vi nærmer oss sommeren;-)

  Klem fra Linn Hope

  1. Caroline

   Å, så gøy å høre 😀 Den ER jo så god! Glad for å høre at flere føler det samme som meg! Haha 🙂 Jeg tror ikke det er en plan sånn i første omgang, men det er absolutt en super idé som jeg skal lufte 🙂

   Håper alt er bra med deg og dine <3 Stor klem!

 24. Haha, elsker humoren din! Moro med tips fra nettsteder som er heilt utkjent for meg, liker å se bildene som er så fint design på, så er det jo no eg kan legge meg bak øret 🙂 God bedring 🙂

  1. Caroline

   Haha :p Tusen takk, Mona!

 25. Kristine T. Davidsen

  Gratulerer med den lille i magen!!! H*n er heldig som får dere til foreldre og Nelia som storesøster!!! Håper du er i fin form og slipper unna diverse «gravidvindter» som kvalme, bekkenløsning mm.
  Må du ta noen spesielle hensyn rundt trening i forhold til at du er gravid eller kan du trene som før? Har sett du har skrevet at du jogger med Nelia i joggevognen, er ikke det veldig tungt å jogge med vogn? Traff en dame som var ute og jogget med babyvogn en dag for et par uker tilbake. Trehjuls understell med en liten bag på. Hun ga seg da hun kom til oppoverbakken….. Selv føler jeg det er tungt nok å gå med vogn med en 2 åring i. Lille tantepia sitter enda i vogn, men det varer vel ikke lenge før hun bare vil gå selv.

  Spennende innlegg dette selvom jeg ikke handler noe hos Iherb selv. Tør rett og slett ikke da jeg har hatt hormonfølsom brystkreft og fikk klar beskjed på sykehuset om å være veldig forsiktig med «naturmedisin» fordi mye av det kan inneholde hormoner. Men har en venninne som handler litt naturlige krydder mm der og hun er veldig godt fornøyd!!

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk 🙂

   Jeg kan trene som før, men det blir naturlig nok ikke i samme tempo når det kommer til løpingen. Ellers kan jeg fortsatt ligge på magen også, så de styrkeøvelsene jeg vanligvis gjør, gjør jeg fortsatt 🙂 Er forsiktig med buktrykket da, det må vi være.

   Det er ekstra tungt å jogge med vogn, spesielt i oppoverbakker fordi du har noe å dytte foran deg som veier litt, men også fordi jeg ikke kan bevege armene underveis, de er liksom låst til vognen. Men det går veldig fint! Både generelt og i oppoverbakker. Går ikke akkurat like fort som uten eller som før jeg ble gravid igjen, men jeg blir jo sliten og får trent, så jeg er fornøyd 🙂

   Håper du er på bedringens vei, Kristine! <3

 26. Frida A

  Hei! Har vært fast leser av bloggen din i maange år nå, og det er så flott å se familien din vokse! Dere er så fine alle sammen, og gratulerer med det nye vidunderet som er på vei 🙂
  Jeg lurte på om du bruker/har brukt betakaroten? Jeg er skeptisk av natur, men sliter med soleksem og vurderer derfor å prøve.. Men er jo livredd for å bli orange da 😉

  1. Caroline

   Nei, jeg har ingen erfaring med dette og er generelt litt skeptisk til det. Kommer nok ikke til å prøve det i fremtiden heller :p

   Tusen takk for så fine ord, Frida! <3

 27. Jeg har bestilt fra iherb tidligere, og valgte allltid den billigste 4 dollar frakten. Nå går ikke dette lenger (bor i oslo). Har fått for meg at du også bestiller med den billige frakten fra tidligere innlegg. Vet du noe om dette? 🙂

 28. Katrine

  Så kjekt med pakker fra iherb! 😀 du som er så glad i kokos – har du prøvd kokosflak derfra? 🙂 detber større flak enn de man får i dagligvaren her, og jeg synes ihvertfall den jeg har har litt mer smak 🙂 og så er det litt mer å tygge på, og det blir så godt som topping på cottage cheese osv. Mmm 🙂

  Forresten, vet du hvordan questbarene holder seg hvis man åpner en og ikke spiser hele? Jeg har en liggende som jeg ennå ikke har smakt på, men tviler på jeg kommer til å ta alt på én gang 😉

  Ha en fin dag videre 🙂 klemmer

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 😀 Jeg synes barene blir litt harde når de ligger åpnet, men det funker så absolutt 🙂 Best når de er nyåpnet da 😉 Cookie dough er SÅ god etter noen sekunder i mikro’n 🙂

   Klemmer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *