slik kan du trene crossfit hjemme i stua

Hei mandag! Dette innlegget kommer litt senere enn planlagt, men det var plutselig ekstremt mange bilder å gå gjennom, i tillegg til at jeg trengte litt eksperthjelp til enkelte øvelser. Men nå er alt klart og endelig kan jeg gi dere forslag til to gode og enkle crossfitøkter som fint kan gjøres hjemme – eller på et senter selvsagt, det bestemmer du helt selv.

wod-crossfit-caroline-berg-eriksenno6

Jeg har trent crossfit litt til og fra det siste halve året, men har forsøkt å få til en god økt i uken og jeg virkelig elsker variasjonen det gir meg! Jeg har for det meste trent personlig trener-timer sammen med en venninne og vi trener sammen med Niklas som er utrolig dyktig. Det er han som har hjulpet meg med dette innlegget også. Hver av øktene varer i ca. 30-40 minutter avhengig av pauser etc. 🙂 

fredagswod4


Dersom noen lurer på hva crossfit egentlig er, tenkte jeg det var fint å starte med en forklaring på det. Crossfit er konstant variert trening hvor det er lagt til rette for høy intensitet som utføres med funksjonelle bevegelser – enkelt og greit 🙂 

crossfit wod 1

En crossfitøkt varer i minst en halvtime og innholdet er som regel bygget opp med oppvarming, mobilitet, teknikk eller muskelforberedende bevegelser, før vi for eksempel har en styrkedel og deretter en avslutning med en WOD (workout of the day) som vi for eksempel har i siste del av denne økten. Før vi starter må jeg presisere at jeg er uvanlig svai i ryggen, så der jeg skriver at du skal være så rett som mulig, skal du altså det – selv om det kanskje ser ut som jeg har en svai med vilje. 


forslag økt nummer 1 

øvelse 1: gjør valgfri oppvarming i ca. 10 minutter. Det kan være løping, sykling, roing eller noe annet som du foretrekker. Fokuset er å få opp pulsen og sette musklene i gang – forberede kroppen på at du skal trene. 

øvelse 2 – perfect stretch: dette er viktig å gjøre for å  forberede kroppen i ytterstillinger, og for å varme opp gode bevegelsesutslag for optimal bevegelse. 

stretching perfect stretc

Ha den ene beinet frem og det andre tilbake. Armen skal være strakt ned på siden av bakerste bein, mens den armen andre bøyes mens du jobber albuen mot bakken. Roterer overkroppen og før den bøyde armen opp mot taket. Sett armen ned i bakken igjen og strekk deg tilbake med to strake bein. Kom ned i et utfall med armene opp. 


øvelse 3: EMOM 10 – every minute on the minute. Dette vil si at du hvert minutt skal gjennomføre øvelsene med de repetisjonene som er angitt. Rent praktisk vil det si at når du har utført alle repetisjonene og øvelsene, hviler du resten av minuttet som gjenstår, og når minutt 2 starter skal du gjøre alle repetisjonene og øvelsene igjen – igjen hvile resten av minuttet osv. til alle minuttene er gjennomført. 10 minutter i dette tilfellet.  

wod1_4

5 x push-ups: denne kan gjøres med strake bein eller på knærne. Forsøk å være rett i ryggen som en planke,  sett armene rett ned fra skuldrene (bredde på grepet)

wod1_6

Ha deretter fokus på at albuene går 45 grader ut fra kroppen når brystet går ned til bakken. Returner tilbake med strake albuer. 

wod1_5

10 x american sit-up: tart sittende med fotsålene mot hverandre. Legg deg deretter tilbake, treff bakken bak deg med armene over hodet og sett deg så opp igjen og la armene treffe bakken foran beina dine. Dette er en stor og fin øvelsene for magen 🙂 

wod1_7

wod1_8

wod1_9

15 x air squat: enkelt og greit knebøy med egen kroppsvekt. Stå med skulderbreddes avstand, tærne skal peke rett frem, knær skal være på linje med tær, rompa skal gå skrått tilbake, brystet opp, blikket frem og armene frem. Du skal ned til 90 grader før du går opp igjen med full strekk i hoften. 

wod1_10


forslag til økt nummer 2 

Uten navn-1

øvelse 1: warm up – 3 runder med burpees, mountain climbers og jumping jacks med antall repetisjoner som er angitt. 

10 x burpees: start stående, gå eller hopp deretter ned slik at brystet toucher bakken,  gå eller hopp opp i halvveis posisjon og hopp deretter opp med et klapp over hodet. Dette skal gjøres fort, så det ser nok litt rart ut rent bildemessig. Dersom du synes forklaringen er litt vanskelig, anbefaler jeg deg et kjapt googlesøk 🙂 Det er også flere måter å gjøre dette på. 

wod2_1

wod2_2

wod2

15 x mountain climbers: start i plankeposisjon, løft annet hvert kne opp mot brystet mens du står i planke. Fort! 

wod2_3

20 x jumping jacks: start i helt vanlig stående posisjon med armene ned langs siden. Hopp ut i stjerne og tilbake. 

wod2_4


øvelse 2: stretching – vi tøyer igjen for å  forberede kroppen og for å varme opp gode bevegelsesutslag for optimal bevegelse. 

1 minutt pigeon stretch: denne tøyer utsiden av hoften, i hovedsak den store rumpemusklen. 

wod2_5

1 minutt edson stretch: finn en vegg og forsøk å stå slik som jeg gjør, med det ene kneet i bakken og det andre bøyd inn mot veggen. Denne er helt super for fremside lår og hoftebøyer! 

wod2_6

1 minutt hindu position: her jobber du med stretching av skulder og skulderbue. Jeg ER så stiv i denne og kjenner at yoga kan komme godt med fremover 😉 

wod2_7

øvelse 3: AMRAP 10 – her skal du gjennomføre as many rounds as possible med disse øvelsene i angitt rekkefølge på 10 minutter 

10 x kettlebell swing: start i oppreist posisjon og sving kulen mellom beina. Vær tålmodig når kettlebellen faller ned, den skal passere rett under skrittet og hoften skal skyte den opp igjen. Kjempefin øvelse for rumpe og bakside lår + litt skuldre + core. 

wod2_8wod2_9

10 x banded good morning: her trenger du en solid strikk som du trer rundt nakken.  Deretter tilter du overkroppen frem med lett knekk i knærne og løfter deg etterpå tilbake til rett stående. Denne er super for bakside lår og korsrygg. 

wod2_11wod2_10

10 x slamball: plukk opp ballen mens du sørger for å ha rumpa i 90 grader. Løft ballen over hodet og kast den i bakken med all kraft du har.  Digg øvelse for å få ut litt aggresjon 😉 Her får lår, rompe, core, skuldre og rygg kjørt seg!  

slam ball

10 x kettlebell thrusters: holde kettlebellen i håndtaket og foran hoftene. Gå ned i til 90 grader som i en knebøy, for deretter å skyte deg opp ved å presse kettlebellen over hodet med strake armer. Her jobber du med lår, rompe, core og skuldre. 

kettlebell trusterswod2_15

Håper dere liker innlegget og at dere får bruk for dette! Spør gjerne om du lurer på noe 🙂 

wod2_19

59 kommentarer

 1. Wow! Fantastisk innlegg! Skal prøve en sånn økt i morgen den dag.

  1. Caroline

   Å, så gøy at du synes det 😀 Tusen takk! 🙂

 2. Nok en gang viser du hvorfor du er den aller beste bloggeren i Norge! Gjennomførte innlegg om trening og kosthold, hvor du viser god kunnskap om det du snakker om. Stå på videre Caroline❤️

  1. Caroline

   Nå ble jeg så glad! Hjertelig takk, Line! 🙂 <3

  2. Dwightinha

   Helt enig!

 3. Det treningstøyet er jo så herlig fresht at jeg får lyst å trene bare på grunn av det, hehe! 🙂

 4. Fint innlegg!
  Må få legge til – til de som ikke har prøvd CrossFit før – det er MYE gøyere å trene CrossFit SAMMEN på gruppeøktene. En konkurrerer bare med seg selv, men vi driver hverandre frem og i mål på hver økt. Og, så får du oppfølging underveis. I allefall der jeg trener (to-tre ganger i uka) har vi en PT pr gruppe på 15 (er max 15 på øktene – ofte færre), og da får en fin veiledning og oppfølging underveis. En av PT´ne hos oss sa en gang – det er jo DET som er crossfit – å gjøre det sammen og å få opp pulsen sammen. Og, det kan IKKE sammenlignes med en gruppetime på sats el.lign. Jeg trener bare CrossFit jeg (det hender jo jeg sykler litt og går fjellturer – men i det daglige er det crossfit som har blitt min treningsform). Og de dagene tiden blir for knapp, så gjør jeg som Caroline – setter sammen en økt med kroppsvekt som basis for styrkeøvelsene. En kommer utrolig langt med det altså. Men, jeg anbefaler altså å teste gruppetimene også. De er morsomme (særlig etterpå;)) (haha! Jeg digger det så mye at jeg kunne sikkert snakket og snakket om det, men det skal jeg jo ikke her).

  Igjen – fint innlegg med fine og forklarende bilder❤️

 5. Supert innlegg,dette skal jeg prøve! Takk!

 6. Cecilie

  Oh, dette skal prøves i løpet av uken når lillesnupp sover:) har både kettlebell og tykk strikk:) takk for gode trenings- og kostholdstips:) kjekt å lese bloggen din. Gratulerer så mye med graviditet og:)

 7. Fantastisk gøy med sånne innlegg, spesielt med kommentarer som at du «ER så stiv i denne..», det gjør det hele mer personlig. Jeg har blitt glad i trening takket være din inspirasjon i mange år. Tusen takk!
  Må bare legge til at du ser fantastisk ut!

 8. Hel Caroline!
  Denne kommentaren var jeg litt usikker på hvor jeg skulle poste, men siden dette er ditt nyeste innlegg så skriver jeg det her. Vil først bare si gratulerer SÅ mye med graviditeten, elsket videoen, den var så skjønn!

  Så har jeg bare lyst til å kommentere de påstandene om at du ikke er et godt forbilde på grunn av hvordan du, og spesielt magen din, ser ut. Jeg sliter med spiseforstyrrelser og syns det er vanskelig å ikke bli påvirket av media, blogger etc, men du er faktisk en av de bloggerne jeg ikke føler fronter det «usunne». Og det jeg tenker på da er ikke hvor tynn eller ikke tynn du er, og ikke hva du spiser eller ikke spiser, men rett og slett at du viser at du er stolt av kroppen din. Uavhenging av all den drittslengigen du mottar til alle døgnets tider.

  Jeg håper du ikke tar deg nær av kommentarene og vet at du er et godt forbilde for mange, fordi du tillater deg selv å være stolt av hvordan du ser ut, i et samfunn der det virker som om folk aldri får nok av å snakke dritt om både egen og andres kropp.

  Heia deg 🙂
  Klem

  1. Mente selvfølgelig hei og ikke hel, men det skjønte du sikkert 😉

 9. Kjære Caroline. Gratulerer med ny baby på gang, så hyggelig for dere. Jeg leste kommentaren til det forrige innlegget ditt, der noen kjeftet på deg for at du var et dårlig forbilde. Jeg skulle ønske folk holdt seg for gode til slike kommentarer, det jo ikke hyggelig. OG jeg skjønner godt at du synes det er dumt når folk hele tiden sier at magen din er for liten, hvis du skulle ønske at den var større.

  Men så så jeg bildet du postet på instagram der du skriver at du er i 21. uke – og det bildet synes jeg du kunne spart deg – jeg synes ikke det fronter noe sunt kroppsideal i det hele tatt., Et slikt bilde kan lett trigge andre som har spiseforstyrrelser. Jeg skulle ønske du vlste bilder som var litt mindre ribben og definerte muskler når du forteller om halvgått svangerskap. Fordi du leses og ses opp til av så mange og derfor synes jeg du har et ansvar for å ikke fronte et nesten umulig kroppsideal. Og når alle kommer ilende til og sier at jeg er misunnelig – så vil jeg bare si at jeg er ikke det i det hele tatt.
  Men jeg jobber med kvinnehelse og er bekymret for at unge kvinner og blivende mødre tenker at måten du er gravid på er den aller beste måten. For selv om du er sunn og frisk og sprek, så kan man godt være adskillig tyngre og ha mindre definerte muskler og mer mage enn du har nå, og fortsatt være like frisk, sunn og gi like gode vekstforhold for en baby i magen som du gjør.

  Dette er skrevet i alle beste mening. 🙂 Lykke til videre i svangerskapet og gratulerer nok en gang!

  1. Caroline

   Med din kommentar så er det du som er med på å skape idealer, Helene. Det du sier er jo at det finnes gravidkropper som er akseptable å vise frem, og gravidkropper som ikke er akseptable. Kan vi ikke heller vise mangfoldigheten bak det å være gravid? Det er ingen av oss som kan bestemme hvor stor eller liten magen vår skal være, her er det mange faktorer som spiller inn.

   Jeg er normalvektig, spiser sunt, er aktiv, og har en helt normal vektoppgang, både i dette svangerskapet og i det med Nelia. Jeg ser ikke på hvilken måte det er et usunt ideal.

   1. Helene

    Kjære deg – jeg mente ikke at du ikke skal vise deg frem – jeg mente at akkurat det bildet du valgte å bruke på IG var et dårlig valg. Jeg synes du ser helt nydelig ut. Men når du velger å poste et bilde i uke 21 hvor du har six-pack utstående ribben og en ikke-synlig mage, så synes jeg du fronter et feil ideal med å velge akkurat det bildet. Du kunne vist frem babykul. Jeg er helt sikker på at du har en liten babykul sett fra siden nå som du har kommet halvveis i svangerskapet og jeg skulle virkelig ønske at du ville vist det istedet for.

    Jeg har ikke sagt at du ikke er normalvektig. Jeg har bare sagt hva jeg synes om valg av bilde. Du som har så mye modellerfaring vet jo mye om hvordan du skal posere for å fremheve og skjule ting. Og her syntes jeg altså at du valgte et uheldig bilde, siden IG-meldingen din handlet om å være halvgått til termin. Du når frem til så mange via bloggen din, og er et ideal for svært mange unge kvinner.

   2. Caroline

    Da misforstod jeg deg, Helene, og det beklager jeg 🙂

   3. Dette må jeg bare kommentere. For du misforstod mest sannsynlig ingenting. Jeg blir provosert av å lese at «du kunne vist frem babykul». Det er klart du ikke kunne det, når du ikke HAR noe kul å vise frem. Så slik jeg leser denne kommentaren har du ikke lov til å vise frem din kul, men andre har lov å vise frem sine, HVIS, og bare HVIS de har kul i uke 21 (som det btw ikke er alle som har. Vi er da alle forskjellig). Ellers får du bare pent vente til du har en kul å vise frem. HERREMINHATT!
    Du ser forresten veldig fin ut i uke 21., men det gjør selvfølgelig alle, de som har ingen kul, litt kul, stor kul, gigakul osv – her må man sikre seg har jeg skjønt.

   4. Men i alle dager? Jeg har fremdeles tilgode å høre noen rakke ned på en overvektig som legger ut bilde av seg selv. «Ta bilde fra en annen vinkel så du ser mindre ut». Det må vel være like «usunt» å bo i en kropp hvor det ikke en gang vises at man er ni måneder på vei. Kommenterer noen det? Nei. I så fall er det grov mobbing.

    Jeg er så dritt lei av at folk synes det er greit å kommentere tynne kropper, for det sårer faktisk like mye. Man føler seg annerledes, og i mange tilfeller prøver man å legge på seg uten å få det til.

    At du i tillegg jobber med kvinnehelse! Skam deg! Du av alle burde fronte kropper i alle fasonger!

   5. Emilie

    Jeg klarer ikke helt å skjønne hva du ville oppnå med bildet. De aller,aller fleste bildene av gravide mager jeg har sett er fra siden og gjerne med en genser på. Om du ikke vil ha kommentere på kroppen din er det veldig enkelt å unngå

   6. Caroline

    Jeg har sett både med og uten, folk gjør så mye forskjellig 🙂

 10. Ingrid Olive

  Takk for et fantastisk inspirerende innlegg! Driver selv litt med crossfit, men har manglet litt motivasjon. Men etter jeg leste denne fikk jeg nytt påfyll av varierte øvelser 🙂

  Klem I

 11. Flott innlegg! Trener kun crossfit selv 🙂

 12. Kjære Caroline!
  Gratulerer så mye med graviditeten!! Det var så hyggelig å høre! Jeg har termin en dag før deg, så det var jo litt ekstra morro:)
  Dette har egentlig ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg har et spørsmål angående barnevogn. Jeg så at du hadde skrevet en kommentar på et annet innlegg her hvor du nevnte at dere skulle bruke Stokke xplory til den nyfødte. Det er akkurat denne vognen vi har tenkt på og vurdert, liker dypvognen utrolig godt, men synes sportsdelen ser så liten og stusselig ut..ser ut som et bilsete med veldig lite plass, og ser ikke ut som den er så godt egnet til vinterværet her i Norge! Når jeg sammenligner den med andre sportsvogner synes jeg de ser så mye bedre ut, men større plass, større skjerming, og ser ut som de kan strekke ut bena mer, og ja, de ser rett og slett mye mer komfortable ut! Skal dere bruke sportsdelen fra Stokke også, eller skal dere bare bruke dypvognen? Har du eventuelt noen tips/erfaringer rundt dette?:) Dette er mitt første barn, og jeg har absolutt null erfaring med vogner og hva som lønner seg!
  Mange klemmer til deg og masse lykke til videre i graviditeten! Blir ekstra morsomt å følge med nå:)

  1. Caroline

   Vi har brukt sportsdelen til Nelia på stokke xplory og hun liker den veldig godt 🙂 Vi hadde faktisk ikke dypvognen i den, så den delen må vi kjøpe 😉 Har kjøpt vintertrekket når det har vært vinter og sommertrekket om sommeren 🙂 Vi har vært veldig fornøyd med den, det er jo en perfekt byvogn ! Vi har også Emmaljunga og den er jo mer klassisk og solid, vet ikke hvilken jeg liker best :/ Det er nesten en smakssak, men jeg synes det er umulig å velge :O

   Emmaljunga er en utrolig god vogn det også i hvert fall, vi har mondial duo combi som blir brukt som sovevogn i barnehagen nå, så den er jo i topp stand og kan også evnt. brukes til nr. 2 🙂

   https://www.carolinebergeriksen.no/2013/11/07/utstyrsguide-del-iiii-vogn/

   Beklager om du ikke ble noe klokere! Vogn er vanskelig :O Anbefaler i hvert fall å kikke på flere 🙂

   Masse lykke til til deg også! Vi har en spennende tid foran oss 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk for tilbakemelding og tips:)
    alltid greit å høre andres erfaringer, blir jo noe annet å høre fra noen som faktisk har prøvd den:) vanskelig å se for seg hvordan det kommer til å fungere ved å bare titte på den. Så kanskje den ikke er så dum allikevel:) skal absolutt se litt mer på den, og prøve ut litt flere også! Emmaljunga har vi også sett litt på, liker de og veldig godt. Vanskelig valg dette som du sier *hehe*.

 13. Hei 🙂 Vil bare si at det er synd så mange driver og kommenterer magestørrelsen din hele tiden! Jeg selv hadde veldig liten gravidmage, og folk sa hele tiden: «Man kan jo nesten ikke se at du er gravid!» som om det var et kompliment =p Jeg synes ikke man skal kommentere størrelsen i det hele tatt! Kan ikke folk heller si ting som f.eks at man ser sunn og frisk ut, at du ser fin ut som gravid e.l. – ikke alltid kommentere størrelse?? Gaaah!! Har slitt med spiseforstyrrelser selv, men synes du er et veldig bra forbilde – vi har til og med samme favoritt snacks: Yoghurtnøtter 😉 Føler liksom at det er greit å spise det siden du gjør det 😉 Men jeg er ikke så flink til å trene som du er da :p Men jeg vil bare si: Heia deg, Caroline <3 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Karen! 🙂 Ah, youghurtnøtter <3 Sender deg en stor klem!

 14. Pernille

  Takk for herlig inspirasjon til kveldens økt, bare å hive på seg tightsen og sette i gang! Et sunt og flott forbilde er du!

  1. Caroline

   Tusen takk, Pernille 🙂

 15. Lurte bare på om du og LK noen gang har vurdert å å bli vegetarianere eller evnt pescetarianere? 🙂 Du har tidligere nevnt at din søster er det, er det noe hun har vært siden hun var veldig ung? eller kom det etter hun flyttet hjemmefra? 🙂

  Klem!

 16. Supert innlegg, gleder meg til å prøve! 😀

 17. Hei, skal kjøpe meg en treningsmatte i morgen. har du noen tips?

  1. Caroline

   Jeg har både en enkel, tynn yogamatte som jeg bruker ofte til all mulig trening, men også en litt tykkere en fra sportsmaster 🙂 Den tynne er veldig enkel å ta med seg rundt 🙂 Men om du skal trene med kettlebells etc. ville jeg gått for en tykkere versjon 🙂

   1. Sølvi

    Tusen takk for svar 🙂

 18. Elisabeth

  Hei! Tusen takk for innlegg, dette ser jo kjempespennende ut. Bare et lite spm… Ser du skriver 30-40 min avh av pauser, i første økten er det 10+5+10= 25 min. Syntes det virket litt kort eller blir man så gåen at det holder…. Er det beregnet at der skal kjøres annen trening i tillegg til dette, og har du evt forslag? Takk for svar:-)

  1. Caroline

   Du trenger ikke nødvendigvis å trene noe annet ved siden av, men jeg hadde kanskje kjørt en lenger oppvarming 🙂

 19. Så gøy med et crossfit innlegg! Meldte meg inn i et crossfit senter i København denne måneden, så dette var midt i blinken! Veldig fornøyd hittil, men hjelpes den første treningen var helt kriiiise hard 😛 Heldigvis kan det jo bare gå oppover herfra 😉 Jobber for tiden også med å bli mykere selv, ser du skriver at du er litt stiv i hindu posisjonen, men lurer på om du fortsatt klarer spagaten? ? 😀

 20. Kathrine

  Dette så skikkelig gøy ut! Gleder meg til å teste ut!
  Forsett med slike innlegg, det er så utrolig deilig med ny trenings-inspirasjon og motivasjon

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Kathrine! Tusen takk 🙂

 21. Utrolig bra og gjennomført innlegg! 🙂 Klarer ikke la være å sammenligne deg med et par-litt fler toppbloggere, det er så vanvittig stor forskjell på hvor mye tid dere legger i bloggen, til tross for at de fleste har det som en jobb, sier dem, hehe! Nå følte jeg meg nesten litt slem, med andre ord brukt da – du fortjener virkelig inntekten du får fra bloggen, i motsetning til andre! Det synes godt hvor mye tid du legger i bloggen 🙂

 22. Så fint å endelig få se detaljert fra ei crossfitøkt. Tusen takk 🙂 Fikk lyst til å prøve dette nå!

 23. Ååå, dette så morsomt ut! Jeg har hatt lyst til å prøve crossfit lenge, men jeg tør ikke, haha. Redd for at jeg er for dårlig trent i utgangspunktet og så virker crossfittere så utrolig tøffe, nesten litt skumle. Men nå ble jeg mer motivert! Kanskje det kan bli et mål for året, å prøve crossfit 🙂

 24. Kristin

  Hei fine deg 🙂

  Jeg blir så oppriktig lei meg når jeg leser alle stygge kommentarene som kommer om deg som forbilde og ikke minst magen din. Så jeg følte bare for å legge igjen en kommentar og si at jeg synes at gravidmagen din er like fin som alle andre tusenvis av forskjellige gravidmager, og at jeg synes du fronter en sunn livsstil 🙂

  Jeg håper du ikke tar deg nær av alle sjalu mennesker der ute som ser seg nødt til å rakke ned på deg. Du er flott 🙂

 25. I ENOM 10 skal du da hvile resten av minuttet for hver enkelt øvelse eller når du er ferdig med alle øvelsene?
  Har SÅ lyst til å prøve begge øktene: høy intensitet over en relativ kort tid – perfekt for meg jo! Takk for tips Caroline 😉

 26. Et spørsmål.. Jeg lurer på om det er flere enn meg som opplever det.. De siste dagene nå så har jeg opplevd det at når jeg går inn på feks kommentarene nå på siste innlegg og går ut av de igjen så «hopper» bloggen automatisk tilbake til innlegget fra tusen takk og en liten oppdatering. Er det flere som opplever det sånn? Vet du hva det kan være Caroline?

 27. Hei Caroline!
  Utrolig fint innlegg, men jeg lurer så veldig på i hvilket program du lager de ukentlige treningsplanene dine i? De er alltid så freshe og gir meg masse inspirasjon, så vil gjerne lage slike selv.

  1. Caroline

   Takk 🙂 De lager jeg både i picasa og i photoshop 🙂 Kan se om jeg får laget en tutorial en gang, det er veldig lett! 🙂

   1. Helene

    Tusen takk for raskt svar! 🙂 Det hadde vært kjempe fint.

 28. Anna Molberg

  Heisann Caroline! Supert innlegg. Hvor mange kg bruker du på kettlebell swing? Gratulerer så mye med den kommende, også 🙂 Vennlig hilsen Anna

 29. Susanne

  Inspirerende innlegg! Er litt i nybegynnerfasen når det kommer til trening, og jeg er ikke så vant til å pushe meg selv til å fullføre alle øvelsene.. Lurer derfor på om det kunne ha vært en mulighet at du lagde en video der vi som nybegynnere kunne trene sammen med deg, der du sier hva vi skal gjøre og hvor lenge. Vet det fins en del slike videoer på youtube, men det blir noe annet når du som vi lesere har et forhold til, pusher oss 🙂

 30. Supert innlegg, elsker sånne!! Mer av disse, får aldri nok treningsinspirasjon. Dette skal prøves ut, tusen takk. Og ha en fin dag videre, søte du!!

 31. Johanna

  Hei Caroline. Takk for mye inspirasjon på din kjekke blogg!! Jeg leser hver dag! Et spørsmål. Har du noe tips til hvor man får kjøpt treningstoppene som er lange? Jeg ønsker helst at den går over rumpa.. Men vanskelig å finne.

 32. Hei! Jeg har et spørsmål angående magetrening. Jeg har, som deg, også uvanlig svai rygg! Mange av øvelsene jeg gjør på gruppetimer på treningssenter, får vi beskjed om å ha korsryggen som «limt» til gulvet, men i enkelte tilfeller er det faktisk ikke mulig for meg. Siden du har samme «ryggproblem» med uvanlig stor svai, har du kanskje noen tips og tricks når det kommer til dette? 🙂

  1. Caroline

   Jeg gjør virkelig alt jeg kan for å presse den ned mot gulvet, virkelig bruker magen til hjelp og tilter bekkenet litt opp, bortsett fra det så er det ikke stort vi kan gjøre tror jeg? :p Godt å høre at vi er flere da, det kan være litt slitsomt til tider :p

 33. Christina

  Må bare kommentere dette etter å ha lest bloggen din i noen år nå.
  Ut fra et treningsperspektiv og som aktiv innen både styrke og kondisjonstrening selv, vil jeg bare si at de som kommenterer kropp ofte ikke har grunnlag for det. Jeg har heller ikke direkte grunnlag for å kommentere din kropp, men siden denne debatten er blitt tidvis normalisert, så tenkte jeg å få frem mitt perspektiv på det også. Du ser flott ut og du er deg selv 100 prosent. Tror neppe det er at du er «tynn» som gjør at du holder en flott figur under svangerskapet. Selv om du ER slank. Det er heller at du ser utrolig sterk ut. Da snakker vi god muskelmasse:) dette burde være et forbilde for andre, og jeg greier ikke å se noen link til spiseforstyrrelsen i det hele tatt. Syns at noen sliter med dette og tolker det slik, men da tør jeg å påstå er det faktisk er et problem i utgangspunktet for de det gjelder. Alle kan være dårlig og god inspirasjon for andre. Alt har flere sider, og ingenting kan eksistere uten. men om folk ikke tar innover seg dette erkjenner de ikke at vi lever i en subjektiv verden.

  Syns du takler kritikk og kommentarer på en flott måte. Jeg liker at du er en så selvstendig og trygg person. Og de gangene du gjør ting som «offentligheten» reagerer på, synes jeg er dødskult. Du har bein i nesa og tør å vise deg frem, samtidig fremstår du som empatisk, fornuftig og rasjonell.

  Vi damer må heie på hverandre. Jeg heier på deg Caroline:)

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk Christina!

 34. Jeanett

  Hei!
  Gratulerer så mye med graviditeten. Du ser smashing ut.
  Jeg lurer rett og slett på hvor treningstightsen er fra? Trenger noe nytt til Yogatimene og digget denne 🙂 Ha en super dag.

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Den er fra Get Inspired / AIMN 🙂

   Stor klem!

 35. what kind of socks you keep your running shoes 🙂 ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *