want it more: asics

asics

Asics er ute med en ny kampanje nå som rett og slett er GULL for motivasjonen – sjekk for eksempel ut DENNE filmen. Tenker du ofte over hvorfor du trener? Hvis ikke oppfordrer jeg deg til å stille deg selv dette spørsmålet litt oftere enn du gjør: sett deg mål! Jeg synes ofte det med treningsmål kan være vanskelig, men jeg hadde faktisk noen håndfaste mål før jeg fant ut at jeg var gravid – jeg VILLE blant annet løpe hel- eller halvmaraton (helst) i løpet av året og hadde tenkt til å tråkke langt ut av komfortsonen min for å få det til. Mitt problem har lenge vært at jeg rett og slett ikke tør, men skal du klare, må du tørre. Og målet i seg selv trenger faktisk ikke å være noe annet enn at du vil MER enn å ligge på sofaen eller at du rett og slett ønsker en aktiv livsstil fordi du vet at trening gjør mye for deg. Akkurat nå er mitt mål definitivt å holde meg frisk og aktiv gjennom absolutt hele svangerskapet som jeg gjorde forrige gang. Om jeg kan krysse det av listen nok en gang, da skal jeg si meg godt fornøyd. 


asics_3asics_2

Ikke fall inn i rutine og ikke glem hva du vil, hva du kan få til og hva du kan bli bedre til. Press på, svett skikkelig og kjenn at du klarer! Ikke hver gang selvfølgelig, men noen dager er det nettopp et mål du trenger. 

asics_1


a challenge

Jeg tenkte jeg kunne utfordre deg som bor i nærheten til å løpe løperunden min på ca. 8 kilometer kjappere enn meg 🙂 Den bruker jeg vanligvis rundt 50 minutter på – noen sekunder fra eller til – og den er ganske tung! Den har noen grusomme oppoverbakker underveis, men en digg og ganske lang nedoverbakke på slutten. Heng deg på da vel, og legg for eksempel resultatet ut på instagram #carolinebergeriksenworkout 🙂 Dersom du ikke bor i nærheten, kan du for eksempel løpe en tilsvarende distanse og slå tiden på 50 minutter, eller eventuelt bare slå din egen tid på din egen favorittløperunde og slå den med noen minutter? Hva enn som motiverer deg og som er enklest for deg! 🙂 

løperute

asics_4

– want it more – 

79 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Først vil jeg gratulere med graviditeten! Så stas!
  Ang. dine mål om hel/halv maraton, vil jeg bare si kjør på. Følelsen etterpå er bare så deilig=) du trener mye mer enn meg, så utholdenheten har du=) så må man bare ikke bli så opphengt i tida. Jeg satt meg et realistisk mål, og et drømmemål… Klarte drømmemålet, og lever på det enda…=)

  1. Mente selvfølgelig kjør på når nurket er født, og vell så det!! Du er en skikkelig motivasjon for gravide=)stå på, og lykke til

 2. Hadde eigentleg lagt meg for å sove,men måtte berre få gratulere dokke med eit nytt nurk i magen før søvnen tok meg:) Så koseleg og spennande! Og til dagens innlegg; Asics er absolutt favoritten til springebeina her:)
  Springerinneklem

 3. Hei! Jeg har lest bloggen lenge og husker en gang tidligere (husker desverre ikke når!) et innlegg hvor du skrev din motivasjonsliste for hvorfor du trente! Jeg husker det så godt, for da stod det «for å være i form/ takle et fremtidig svangerskap», noe sånt! Dette var en stund før nyheten om den første graviditeten 🙂 jeg husker jeg tenkte at: shit, det skal jeg også tenke på!

  Nå er jeg altså kommet dit selv, ikke helt klar for å bli gravid på noen måneder ennå, men vil slå inn giret for å starte en graviditet med bedre trening (trener nå ca 3 timer i uka), slik at jeg har gode forutsetninger for trening gjennom svangerskapet også. Jeg bare lurer på om du trente noe spesielt med en graviditet i tankene? Og siden du nå har en og en halv graviditet og en fødsel bak deg har noen tips til hva som kan være lurt å trene litt bedre på? Kanskje et innlegg på dette hadde vært gøy! Forresten så synes jeg du har fått noen helt tåpelige kommentarer på bildet på instagram (igjen..) og vil bare Si at du er og har alltid vært en inspirasjon! Klem ❤️

 4. Intressant 🙂 hoppas att du håller fast vid ditt mål och genomför senare! Det är kul att ha något att kämpa mot.

  Jag har undrat lite över hur du hittar motivationen till att bara träna hemma. Nu tänker jag på styrke träning alltså.. Jag kan tycka att det funkar bra att träna hemma någon gång ibland, men det är ju på gymmet jag får mina resultat. Hur tänker du kring det att aldrig träna tyngre styrketräning? 🙂 även om man inte tränar styrketräning specifikt, så är ju tung styrketräning viktigt för många andra träningsformer också – som till exempel löpning.

  Och en sista sak.. Hur gick det med inlägget om crossfit? Det hade jag sett fram emot 🙂

  1. Caroline

   Jeg trener jo crossfit og det er relativt tung styrketrening. For meg holder det å trene dette 1 gang i uken og deretter trene mitt eget styrkeopplegg her hjemme. Jeg elsker den styrketreningen jeg gjør selv, blir både støl og synes selv jeg ser resultater av det 🙂

   Ellers trener jeg balanseøvelser og styrkeøvelser på egenhånd innimellom som jeg har fått fra fysio tidligere. Det skal være bra ift. løpingen jeg gjør 🙂 Jeg trives veldig godt med å trene hjemme, det sparer meg for 1 time med kjøring hver dag, og denne timen er viktig for meg :/ Men det er nok veldig individuelt hva man trives med 🙂

   Innlegget kommer faktisk denne uken 🙂 Det innlegget har vært planlagt en evighet, men det ble utsatt den gangen det var planlagt å ta bilder, og vi fikk ikke gjort det før i forrige uke, men nå er i hvert fall de på plass 🙂

   1. Tack för utfyllande svar 🙂 det är kul att höra andras tankar om träning och motivation för olika träningsformer, det är ju som du säger individuellt. Ser fram emot inlägget senare i veckan!

    Och såklart, stort grattis till graviditeten 🙂

 5. Hei Caroline.

  Jeg fant nylig ut at jeg er gravid og plutselig er jeg usikker på mye. Det virker som du lever nokså normalt når du er gravid. Det vil jeg og! Derfor lurer jeg på, kan jeg trene som vanlig? Trener mest pilates og sykler, men noen av øvelsene ligger jeg på ryggen. Og kan jeg drikke lett brus? Det er store uenigheter på nett ser jeg, og lurer på hva du gjorde med Nelia og nå med nr 2=)

  Takk på forhånd!

  1. Caroline

   Det er klart du kan leve som normalt selv om du er gravid! Den eneste forskjellen er ofte den at du kan bli litt mer sliten, spesielt i starten, og da er det lurt å ta ting med ro og å lytte godt til kroppen 🙂 Dersom du har syklet og trent pilates før du ble gravid, er dette noe du trygt kan fortsette med 🙂 En hovedregel er at du ikke skal prøve nye ting og for eks. stete nye rekorder mens du er gravid. Å være aktiv er bare positivt, spesielt når det er aktiviteter kroppen er vant med fra før av.

   Selv sover jeg fortsatt på ryggen og det er ikke noe problem for meg å gjøre øvelser på ryggen, men dette varierer veldig fra person til person og du må nesten kjenne på hva som er behagelig for deg. Jeg kjenner for eksempel flere som ikke klarer å ligge på ryggen i det hele tatt 😉 Pepsi Max drikker jeg fortsatt, det gjorde jeg forrige gang også.

   1. Tusen tusen takk!

 6. Kristine

  Jeg skal prøve runda de, men slår nok ikke 50 min, da jeg har noen kg ekstra. Skal løpe wox og kom i form løpet i mai!:)

 7. Hei Caroline! Jeg lurte på om du kunne skrevet et innlegg om hvordan du unngår skader og overbelastning med treningen? Spesielt siden du løper så mye på tredemølle! Både jeg og mange jeg kjenner har fått store og mindre plager, spesielt av det harde underlaget på mølla. Hadde vært interessant å høre hvordan du har klart å unngå det! Og gratulerer så mye med graviditeten, gleder meg til å følge dere videre

 8. Gunn ine

  Hei Caroline Gratulerer masse med graviditet ,man kan ikke se på deg at du er gravid, ikke engang ikke trenings klær.

  1. Caroline

   Jeg ser veldig godt forskjell selv, men det er kanskje ikke så lett å se det for andre enda. Jeg er jo halvveis og har gått opp noen kilo allerede, så en forskjell er det så absolutt 🙂

 9. Hei søteste Caroline!
  Jeg lurer på om du/dere fortsatt anbefaler LCHF? Jeg ser at du i det siste har gått litt over til mer «vanlig» mat og lurer på hva dine tanker er om dette? Hva er eventuelt årsaken til at du sluttet med LCHF? Jeg har veldig lyst å prøve LCHF selv, da jeg sliter en del med dårlige matvaner og lite energi i hverdagen. Jeg har lest meg en del opp på temaet, men ønsker gjerne å høre din mening om saken da jeg vet at dette er noe du har peiling på. Vil du i dag anbefale noen å gå på LCHF eller ville du anbefalt en mer moderat form for lavkarbo? 🙂

  1. Caroline

   Jeg spiser fortsatt lavkarbo, men litt mer moderat enn tidligere 🙂 Det er ingen spesiell årsak, det har bare blitt sånn. Jeg har fortsatt en del plager ved et for høyt inntak av karbohydrater, men føler at jeg har dette godt under kontroll 🙂

   Jeg ville anbefalt deg å starte moderat, uten å kutte helt ut matvarer 🙂 Prøv deg litt frem og se hva du er komfortabel med.

 10. Du inspirerer sånn altså! Jeg løper 9,7 km opp på toppen av et fjell. Bruker ca 1 time og 5 min. Mitt mål er å klare det på under timen. Om det så er 59 mi og 59 sek så er jeg superfornøyd! Gøy å ha mål, det gir mestringsfølelse

 11. Henriette

  Ok…. Hva tenker du egentlig om at du er et FORBILDE for mange unge jenter og kvinner? Mange strever/vil streve etter å SE UT som deg. Mange vil gjøre HVA SOM HELST for å se like PERFEKT ut som deg!! Mange vil ty til drastiste og destruktive tiltak for å prøve å se ut som deg!!! Du er et FORBILDE, og du PÅVIRKER andre enten du innser det eller ei! Mange jenter/kvinner vil prøve å etterligne deg og ha så liten gravidmage som mulig! Det er liksom blitt STATUS å ikke synes at man er gravid når man er det. Du fronter et UTROLIG usunt ideal, og du burde skjerpe deg!

  1. Caroline

   Jeg er så lei av dette. Alle er gravide på hver sin måte. Dette er mitt andre svangerskap! Det er slik jeg ser ut når jeg er gravid! Jeg legger på meg, men jeg legger tydeligvis på meg andre steder enn rundt magen og dette kan jeg ikke styre! Vi kan ikke styre hvordan vi går gravide, slik er det bare. Kan du fortelle meg hva som er usunt med det jeg fronter? Og hva er det jeg egentlig fronter? Jeg er MEG. Du er DEG. Jeg er stolt av meg selv og det skal jeg søren i meg stå ved hele veien. Du får tro og mene hva du vil, men dersom du tror at gravidkroppen er noe vi har kontroll over og kan styre, så må du tro om igjen. Hvis du synes slik som jeg ser ut gravid er perfekt, så er det din mening! Du vet ingenting om hva jeg føler selv, så du bør virkelig passe deg for hva du sier. Hva om jeg skulle ønske magen min var større? Hva skal jeg gjøre med det? Slutt med disse kommentarene, jeg orker det ikke. Det viktigste er at vi får et sunt og friskt barn, det er DET som betyr noe for meg. Det er DU som bør skjerpe deg.

   1. Katrin

    Så enig Caroline, aller er gravid på sin måte og hvor stor magen blir og hvordan du bærer babyen kan vi ikke styre selv. Heldigvis. Mine 2 baby mager var svært forskjellige, 20 kg pluss med begge,men nr 1 der var magen stor og rund og m nr 2 så jeg bare generelt stor ut som om jeg bare hadde lagt på meg 20 kg. Begge ble jenter, like lange og tunge og er to flotte damer i dag. Så ja til forskjellige mager. Det viktigste er at baby og mor har det bra og koser seg sammen.

   2. Ta det roligt....

    Måske skulle du vente med at kommentere på indlæg til du ikke er fuldt så hissig.

   3. For 46 år siden ble jeg født, det syntes ikke på min mor at hun var gravid før hun var i 6-7 måned. Hun gikk rett inn i sine gamle klær, mens det var mange som måtte på med mammaklær igjen. Den gangen lå man på 12 sengsrom så det var lite privatliv og relativt lett å se forskjeller. Til og med da foreldrene mine dro hjem med meg, kommenterte forstanderinnen » si meg Fru N har de født noe barn?»

    Sier ikke så mye mer men ville bare gi et eksempel på at det var forskjeller på mennesker før Facebook, Instagram og blogger også…

   4. Caroline

    Akkurat slik var det med mamma og mimmi også! Mimmi ble beskyldt for å aldri ha vært gravid da folk så henne komme trillende med mamma, det var visst slik at flere skulle høre med presten i kirken om hun snakket sant da hun sa at det var datteren hennes 😉 Mamma var også veldig liten med meg, om ikke mindre enn jeg var da jeg gikk med Nelia. Så dette skyldes nok gener som så mye annet 🙂

  2. Henriette. Jeg vil virkelig påstå at Caroline er et godt og sunt forbilde, og det er uansett ingen som er perfekte. Det er da ingen som kan påvirke hvordan en skal se ut som gravid, skjønner virkelig ikke hvilken type person du er som kan sitte og skrive dette til en annen person som er gravid i tillegg. Sygt og ufint. Tror du at Caroline setter sitt ufødte barn i «fare «for å prøve å ha minst mulig mage? Jeg har to tenårings jenter og hadde ikke hatt noe imot at de hadde Caroline som forbilde, mens et troll som deg burde ikke ha tilgang til internett. Er du så stygg og ufin mot folk i det virkelige også ? Du burde skjerpe deg ! Blir mildt sagt kvalm av hva du sitter og vrenger ut av deg i kommentarfeltet.

  3. Henriette, jeg håber virkelig dette er en meget dårlig joke. Magen til unødvendig og absolut usand kommentar skal man lede længe efter. Det gør mig faktisk trist, at der findes mennesker, der tænker som dig. Er der noget der er dårligt for unge piger/kvinder, så er det holdninger som dine. De hører absolut ingen steder hjemme, og du burde ikke turde sige dem højt nogensinde.

   Caroline du ser fantastisk ud, og det er så dejligt at se at du formår at være aktiv under dine graviditeter også. Kan heller ikke forestille mig, at jeg ville droppe træningen på grund af en graviditet. Det må tiden vise 😉

  4. Å herregud. Dama er opptatt av trening og var det før hun fikk nelia, hun fronter vel for faen ikke noe status over å ha liten mage? Jeg gikk gravid like etter caroline forrige gang, og ja, jeg hadde håpet å være liten og nett men blei svær som ei låvedør, TIL TROSS for sunt kosthold og trening. Hva vil du kalle det da?

   Nå vet jeg ikke om du har gått gravid selv, i så tilfelle er du svært usympatisk i måten du går frem på. For du skjønner, så lenge en prøver å leve noenlunde sunt og er så aktiv som en klarer så er resten utav kontroll. Kroppen gjør som den vil. Punktum.

   Til sist vil jeg si at det er faktisk forkastelig å gå sånn ut på ei dame som antageligvis er I en sårbar posisjon. Hva om hun faktisk savner mage da? Hva om hun sitter å håper på at den kommer hver dag? Må føles utrolig godt for deg å lange slik ut etter folk. Usympatiske drittkjerring.

   Du er fin akkurat som du er caroline. Håper for guds skyld du ikke tar deg nær av slike mennesker.

  5. Aleksandra

   Ikke skyv din bekymring for oss unge jenter foran deg som en unnskyldning for dine kvalme kommentarer. Jeg er en slik ung jente, og det eneste på denne bloggen som er en dårlig påvirkning for meg er folk som deg; hatefulle mobbere.

  6. Hvordan i ALL VERDEN kan du si noe sånt?? At det er status å ha liten gravidmage er en (u)ting, men å skylde på Caroline for det? Skam deg! Tror du virkelig Caroline har bestilt den lille magen? Alle er ulike, og at Caroline tilfeldigvis er slank og liker å trene, har da virkelig ingen sammenheng med hennes gravide mage.

   My god, kjenner at det der var dråpen for min del, er skjeldent jeg svarer på andres ufine kommentarer, men den her var så stygg at fy. Æsj.

   Caroline, GRATULERER så mye med en liten en til, blir spennende å følge deg fremover. Jeg har ingen barn selv, men syns likevel det er stas og det er bare hyggelig at du deler av den biten også 🙂

  7. Hvordan hadde du tenkt at Caroline skulle få større gravidmage, Henriette??

   Du ser fantastisk ut Caroline, sprek og aktiv og et supert forbilde enten man er gravid eller ei! Gratulerer så mye med nr 2 i magen og lykke til videre mot det største i verden

  8. Ja,nå må du virkelig skjerpe deg,Caroline……….!!! Seriøst….denne kommentaren kan umulig komme fra en voksen person,el? Ingen som kan bestemme på forhånd hvordan man vil se ut som gravid,før man faktisk er i den situasjonen. Jeg ble helt satt ut av denne kommentaren.

   Når det er sagt så vil jeg gratulere dere begge 2 med barn nr.2 på vei:) og du er veldig flott akkurat slik DU er <3

  9. Skjerp deg, Henriette! Man kan ikke tvinge fram en «gravid» mage! Hva om dette er et sårt tema for Caroline? Tenk deg om før du spyr ut idiotisk oppgulp som dette, har du NULL peiling på hvor mye ord kan såre?! Bestemoren min fant ikke ut at hun var gravid, før hun var i 4 mnd, og det var ikke fordi hun begynte å få mage, men fordi hun skulle opereres og de fant noe uregelmessig med prøvene hennes. Det er ikke alle som får en stor mage. Noen bærer fosteret lenger mot ryggen. Noen får stor mage, andre får liten mage. Sånn er det bare!

  10. Jeg er gravid for første gang og er 20 uker på vei. Jeg har lagt på meg noen kilo men magen min er fremdeles liten. Dette kan vi ikke styre selv! Tror de fleste som er halvveis i svangerskapet vil ha en mage å vise frem. Min mage kommer tydeligvis senere i svangerskapet.

  11. Så mange ord, så lite innhold.

   You go, Caroline kan du btw linke til den snertne rompetaske-saken du har på deg? jeg har sagt til sjefen min at jeg skal løpe 5 km på 35 minutter under kk mila i september så jeg må nesten ha en sånn kan ikke svikte!

  12. Herregud for noe sprøyt. Folk må kunne være individer (altså ha individuelle forutsetninger og forskjeller) uten å få pes for det. Det er slike kommentarer som dette som gir janteloven et altfor godt fotfeste i Norge. Fysjameg, jeg blir flau. Stå på Caroline! Du jobber hardt for alt du ønsker å oppnå, og du er inspirerende på så mange måter 🙂

 12. Tusen takk for at du gir så ekstremt mye inspirasjon ! Du er en fantastisk dame !

  1. Caroline

   Tusen takk, Anna! 🙂 Du er god!

 13. Ikke ta dette frekt; men kan du være så snill å ikke trekke inn magen på bilder nå som du er gravid? Du ser så NYDELIG ut med en liten kul på magen <3

  1. Caroline

   Jeg trekker ikke inn magen på bildene, Lene :/

 14. Hei!
  Dette er kanskje et noe urelevant spørsmål, men finner ikke svar på det noen andre steder.
  Er det mulig å tre vognens seler gjennom vognposen i denne vogna? Ser det noen steder står at det ikke er mulig nemlig, men ellers ser det jo ut som en super vogn! Hvordan fester du Nelia om det evt ikke går an med selene i vogna?
  Takk for svar 🙂 Du gjør en kjempegod jobb med bloggen!

  1. Caroline

   Jeg bruker selene i vognen 🙂 De går fint gjennom alle slags poser: https://lilleprinsen.no/epages/Lilleprinsen.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/Lilleprinsen/Products/BX2000010652

   Klem! 🙂

 15. Jeg har et spørsmål angående barnevogn, jeg har nettop funnet ut at jeg er gravid og driver å titter litt på barnevogner, lurter derfor på hvilke barnevogn du brukte fra 0-6 måneder.

  1. Caroline

   Vi har / hadde emmaljunga, den er så fin! bruker den i barnehagen nå 🙂 https://www.carolinebergeriksen.no/2013/11/07/utstyrsguide-del-iiii-vogn/

 16. Heia alle slags gravidkropper! Du er tøff som tåler at folk kommenterer kroppen din hele tida, hos meg går selvfølelsen veldig opp og ned, og noen dager er det vanskelig å trives med den store magen! Heldigvis har jeg en mann som er flink til å få meg til å føle meg flott Stor eller liten mage, graviditet er tøft nok som det er! …Og helt fantastisk på samme tid!

 17. Christina

  Er du fornøyd med den joggevognen? 🙂 Vurderer å kjøpe joggevogn til oss. Jeg liker veldig godt å jogge, og hadde vært fint å kunne tatt datteren min med på joggeturer på dagtid, i stedet for å måtte vente til ettermiddagene når pappaen er kommet hjem fra jobb å kan passe henne.

  1. Caroline

   Den er helt topp! Nå skal jeg kjøpe bagdelen til mindre barn også, så jeg kan bruke den etter fødsel 🙂 Jeg synes ikke denne vognen mangler noe, den er utrolig god! 🙂

   1. Christina

    Så flott, Tusen takk for tilbakemelding 🙂 Tror jeg blir til å gå for den vognen!
    Kjempehyggelig at dere venter baby, gratulerer så mye!
    Jeg er hjemme i permisjon nå med vårt første barn – utrolig stas å være mamma 😀

 18. snart-to-barns-mamma

  Hei!
  Gratulerer med graviditet! Jeg er også på vei med nummer 2, har termin ca to mnd etter deg. Jeg har et spm om trening under graviditet. I mitt forrige svangerskap ble jeg veldig fleksibel i leddene, særlig i hofter. Jeg gikk på vanlig yoga, og etterhvert var jeg helt avslappet i alle tøyende posisjoner. Yogainstruktørene var henrykt, og jeg ble litt revet med selv. Det tok ganske lang tid etter fødsel før ting var litt mer normalt. Nå, i uke 11 merker jeg plutselig det samme igjen. Regner med at det er hormonet relaxin som er årsaken. Jeg er lettrent, og vant til å trene hardt. Spørsmålet er,
  1) Kjenner du samme type forandringer i kroppen? Graviditeten synes jo ikke på deg på bilder, og du kan løpe like mye som før, så blir nysgjerrig på om kroppen din er lik min.
  Jeg tenker å ikke tøye så hardt dette semesteret som forrige, simpelthen fordi det ikke er nødvendig, og fordi jeg er redd for å bli «lealaus» 😛
  2) Har du lest noe om hvorvidt det er ok/bra å trene hard styrke når man har så mye relaxin? Jeg lurer på om leddene er mer utsatt for skade når de er så fleksible [burde sikkert spørre en fysioterapeut, men du har jo lest mye treningslære virker det som].

  1. Caroline

   Jeg er veldig fleksibel fra før av, spesielt i hoftene :p Det er mer ryggen min som er litt for stiv :/ Så jeg merker ingen forskjell 🙂 Derimot var jeg helt stiv i alle ledd etter fødsel, det tok litt tid før jeg kom ned i spagaten igjen for eks. – men det er vel kanskje naturlig nok 🙂

   Jeg kan ikke trene som før per i dag, dvs. jeg kan ikke løpe like fort for eks. Andre ting kan jeg gjøre som normalt. For det første merker jeg at ting er tyngre når jeg løper fort, og for det andre har jeg startet å få kynnere hvis jeg løper for fort, slik at jeg blir tvunget til et roligere tempo. Men det er for så vidt greit for meg, kan fortsatt holde et ok tempo og løpe bla. raske intervaller 🙂

   Jeg har dessverre ikke lest noe om dette, så jeg har ikke et svar til deg :/ Det eneste jeg kan si, er at dette med fleksibilitet ikke er tilfellet for meg. Jeg ville helt klart hørt med noen som har kompetanse 🙂 Masse lykke til!

   1. snart-to-barns-mamma

    Takk for svar! Den er grei. Nå fikk jeg endelig et push, og har bestilt time hos fysio for å finne svar 🙂

    Kanskje du kan lage et forslag til styrketrening tilpasset spesielt for gravide? Da tenker jeg på noe der man tar hensyn til deling av magemuskler (slik at for de som får det ikke bør gjøre sit-ups, men vise alternativer pga fare for brokk), og at det etterhvert er upraktisk med øvelser der man ligger på magen. Jeg savner f,eks øvelser som man kan kjenne at virkelig «tar» for rygg når jeg ikke kan ligge på magen. Jeg vil egentlig ligge på magen på en benk, med beina festa, overkroppen hengende ned, og så rulle overkropp opp til hele kroppen er rett (vet ikke hva denne øvelsen heter). Å stå på fire og gjøre diagonale strekk er litt lett, ønsker meg en litt tyngre øvelse. Har du forslag til akkurat dette blir jeg glad!

    En fin ting med å være gravid er at push-ups’ene blir mindre og mindre dype og dermed lettere og lettere ettersom magen vokser seg i veien 😉

   2. Ååå, kan du spagat? 😀 Kan du vise? 😀

   3. Caroline

    Ja 🙂 Men bare det vi kaller «guttespagaten» Har vist på snapchat flere ganger og ikke minst under Skal Vi Danse :p Men vet ikke om jeg har lagt det ut på bloggen :/ Eller jo, her er et https://www.carolinebergeriksen.no/2015/08/09/rabattkode-pa-nyheter-hos-get-inspired/ og her https://www.instagram.com/p/2I9q9zgseY/?taken-by=carolinebergeriksenno 🙂

    Kan stadig jobbe med å bli enda mer fleksibel da :p

 19. Henriette – jeg blir faktisk provosert når du legger igjen en slik kommentar. Hvordan magen vokser er faktisk ikke noe man kan velge selv, som Caroline sier!! Det kan da godt være at hun skulle ønsket at magen vokste raskere. Tenk litt på slike ting før du kommenterer. Hun fronter et sunt ideal, hun skriver opp til flere ganger i uken at det er noe som passer henne, og at ulike ting er individuelt. Hun spiser mye og riktig, hun trener – men kjenner på kroppen osv osv. Dette er ting som ofte blir nevnt på bloggen, hva er det som er usunt med det? At vi kan sitte her å være misunnelige eller sjalu på kroppen hun har, er helt greit – MEN man kommenterer ikke på en slik måte av den grunn. Hun er utrolig flink og jobber hardt, samtidig som hun kanskje er liiitt heldig som har gener som gir den kroppen. Jeg syntes vertfall du ser helt nydelig ut Caroline, og håper alt vil fortsette å gå fint i svangerskapet 🙂 Masse lykke til, og nyt tiden som kommer. Gratulerer til dere alle!

  Stor klem fra meg 🙂

 20. Du er så flott og inspirerende på alle måter Caroline, og gratulerer så masse med ny baby på vei

  Hilsen Silje

 21. Jeg fødte en jente for 3 mnd siden og mitt mål er å klare å løp halv maraton innen snøen kommer! (Oktober)
  Vi har også et barn fra før som er litt eldre enn Nelia, så vi driver å ser etter dobbel vogn. Har du sett deg ut noen? Hvis der tenker dere skal ha det. Kan du evt skrive litt om det?

 22. Er den gamle bloggen din slettet nå? Jeg kommer meg innpå men alle innleggene er borte! Var morsomt å gå å lese de gamle innleggene fra før bryllupet og fra den gamle leiligheten osv! 🙂

  1. Caroline

   Den på blogg.no er ikke lenger, men alt som lå der ligger her 🙂

 23. Hei. Gratulerer som gravid igjen! 🙂 Det blir gøy, men travelt, he he. En er som en, to er som ti eller flere – helt sant! Men alt går seg til.
  Sjokolademilkshaken du la ut oppskrift på her for noen dager siden var kjempegod forresten!
  Likte også innlegget om plastisk kirurgi. Enig i mye, jeg ser ikke behovet for å «fronte» dette offentlig på blogger, aviser eller andre steder. Jeg er jo veldig redd det skal bli normalen etterhvert. Som mor til jenter ser jeg med gru på den utviklingen som er. Plutselig er de forbilder de som fronter det å operere både nese, pupper og rumpe….. Trist!
  Så kommer jeg med et sært spørsmål igjen – lkmn, er du klar? 😉 : Blir denne sommeren den o-store-slutte-med-bleie sommeren + slutte med smokk?

 24. Gratulerer med graviditeten! 🙂 Du ser fantastisk ut! Jeg lurer på om man får bestilt den tightsen fra Norge? Den var kjempefin!

  1. Caroline

   Ja, så absolutt! Den skal være å få tak i der asics selges 🙂

 25. Katarina

  Det er så rart å se på bildene dine og vite at der er et lite vesen som vokser inni magen din! Det er så fint! Blir så fasinert av graviditet, jeg. Gleder meg til å følge med på hvordan det går <3

 26. Stå på, Caroline! Jeg syns du er nydelig.

  Alle er vi forskjellige når vi går gravide.
  Med mitt første barn fikk jeg stadig kommentarer på hvor liten mage jeg hadde og at jeg umulig kunne være like langt på vei som jeg sa.
  Med barn nummer to var jeg visst enorm og det måtte hvertfall være tvillinger, om ikke enda flere (!?)

  Kan vi ikke bare gi hverandre komplimenter og heller skryte av flotte mager, okke som?

  Ha en fin dag!

 27. Gunn ine

  Henriette! Caroline prøver da ikke og skjule at hun er gravid
  Hvor henter du slikt vrøvl fra? Jeg var selv samme størrelse som henne da jeg var gravid, Om du har litt erfaring så skjønner du at alle er ikke like. Syns det er ufattelig trist og lese at du angriper Caroline sånn
  Du burde heller kjøpe deg en GOD BOK istedenfor og såre andre slikt
  Skam deg.

 28. Hei Caroline 🙂
  Gratulerer så mye med et nytt nurk i magen <3 Synes du er en stor motivasjon på alle måter jeg,uansett hva andre sier! :-*
  En annen ting jeg lurte på er,hvor har du kjøpt asics magebeltet? Eller hva det heter 😛 En sånn er jo såå kjekk når man er ute å går 😀
  Stor klem 🙂

  1. Caroline

   Det fikk jeg for en good tid tilbake fra Get Inspired :/ Så det er jeg usikker på, men det finnes jo alltid magebelter på sportsbutikker etc. 🙂

   Og tusen takk! Stor stas er det <3

 29. Kristin

  Caroline, jeg ville bare sende deg mange varme tanker <3 Blir så lei meg på dine vegne når folk skal kommentere gravidkroppen din. Akkurat som om du har kontroll over det selv. Jeg håper du klarer så godt som mulig å ikke la det gå inn på deg. I så fall er du utrolig god. Jeg hadde synes det var utrolig vanskelig. Er selv 2. gangs gravid (2 mnd etter deg), og syntes magekommentarene noen folk klarer å lire av seg var noe av det verste sist gang. Så jeg ville egentlig bare sende deg en positiv kommentar for å veie opp for noe av det negative;) Gratulerer så mye med underet i magen! Gleder meg til å følge med fremover. Ekstra stas med babyrelaterte innlegg for meg som er gravid selv, så krysser fingrene for at det kommer noen sånne 🙂

 30. Hvor går løperunden din i Siljan hen? Jeg bor i området, men er ikke sånn veldig kjent i Siljan. Jeg vet hvor de «vanlige» stedene er, men ikk noe mer enn det. Kan man ha barnevogn med på denne runden? Jeg har samme vogn som deg, og er evig fornøyd med den. BOBen kommer frem over alt 🙂

 31. Therese

  Gratulerer med baby i magen!

  Jeg tar i mot utfordringen, og har store planer om forsøke å løpe 8km på under 50minutter. 😀 Bor langt fra deg, så må finne meg en egen runde da. 🙂

 32. Ann Kristin

  Så moro å lese at du har tenkt på Marathon løp Caroline 🙂 Jeg har faktisk det som mål, den dagen jeg er frisk fra ME. Har ikke turt å begynne å løpe enda, men det må jeg nok bare prøve snart:) Kommet igang med litt styrketrening hjemme da. Tar gjerne en løpe økt med deg når jeg har kommet igang:) Og du jeg syns du ser flott ut og du stråler kjære deg! Gratulerer så mye med graviditeten <3 Klem

 33. Linn Hope

  Heia søta 😉

  Da jeg gikk gravid i 2013 sa mange til meg at magen min var så liten, men jeg gikk opp 12 kg totalt som ikke er unormalt informerte helsesøster meg på helsestasjonen.

  Jeg var faktisk syk på slutten av svangerskapet mitt, full influensa og gikk ned 1 kg på slutten. Poenget med å skrive dette er at vi alle er så forskjellige. Mye går på gener, men også aktivitetsnivåz

  Jeg sitter så og si nesten aldri i ro fra jeg står opp til kvelden, på kvelden kan jeg sitte et par timer og se på tv. Det sier seg jo selv da at når man sitter lite og flyr rundt så holder kroppen seg i mye bedre form enn om man sitter masse.

  Uansett synes jeg vi kvinner må være fornøyde med oss selv og slutte og sammenligne oss med andre. Hvorfor sammenligne seg med noen som får deg til å føle deg dårlig?

  Det ser iallefall ikke jeg poenget med, for at jeg skal ha det bra med med meg selv prøver jeg å fokusere på det jeg synes er positivt med meg selv. Jeg kan aldri bli deg og du aldri meg så hvorfor streve mot noen man aldri kan bli?

  Istedenfor sier jeg; se på deg selv hver dag og vær glad for at du er du, du er mer enn bra nok som du er!!!

  Vær stolt av deg selv og vær god mot deg selv slik du er god mot andre

  Ha en riktig fin kveld

  Klem fra Linn Hope

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn <3

 34. Selvfølgelig er alle gravidkropper forskjellige, men jeg merker jeg gruer meg litt til jeg evt. skal gå gravid, da jeg er litt overvektig fra før og aldri har hatt flat mage. Da tenker jeg slik pga det bildet du la ut på IG, der teksten var halvveis i svangerskapet, men fokuset i bildet var på ribbein og sixpack. Klart man vil se minst mulig rund ut:)

  1. Caroline

   En skikkelig gravidmage er så flott! Gleder meg til min blir sånn som den var mot slutten av forrige 🙂

 35. Når du skriver at du må komme og tørre å gå ut av komfortsonene dine, mener du dermed som for eksempel å se at vekten går oppover? Eller hva mener du? Jeg er redd for den slags selv ,men det er fordi det er vanskelig å se vekt tallet gå opp…..

  1. Caroline

   Nei, jeg mener komfortsonen min som ift. løping og maraton er å løpe med flere. Løpe med mennesker som kanskje vet hvem jeg er – det synes jeg er litt rart :/ Jeg vet at folk helt sikkert har nok med seg og sitt under et løp, men det er i hvert fall det som er et hinder for meg. Jeg liker bare ikke tanken :/

   1. åå. det er vanskelig det og :/ forstår deg godt! Og håper du en dag føler friheten med deg, når du gjør det ! stå på =)

   2. Caroline

    Tusen takk, Mona! Og det samme til deg! Virkelig <3

 36. What a beautiful spread! Continue the great work!
  Best, MODENOVA I http://www.modenova.com

 37. Kjære Caroline! Du får så mye håpløse kommentarer at jeg blir helt slapp på dine vegne. Synes du svarer veldig godt for deg på tross av at kommentarene som kommer er så usaklige som man kan få dem. Håper du fortsetter med det 🙂
  Jeg håper også at folk snart kan forstå at vi mennesker er forskjellige og at vi må slutte å sammenligne oss med hverandre hele tiden. Jeg kommer helt sikkert ikke til å se ut som deg når jeg er gravid siden jeg har ganske lett for å legge på meg rundt mageregionen, men DU inspirerte meg gjennom bildet du la ut etter din forrige graviditet til at jeg ønsker å gå i møte med en graviditet mest mulig rustet. Jeg ønsker å fortsette å være godt trent den dagen jeg blir gravid slik at kroppen min håndterer graviditeten bedre og at tiden etter også kan bli lettere.

  Ønsker deg en fin kveld!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *