sunny with a view

antrekkT_1

I dag har det vært helt fantastisk å bo i Skien!  Solen skinte og ga oss 17 varmegrader så det var null problem å kaste jakken. Var i byen noen timer for å jobbe litt og ble sittende sammen med Lars-Kristian og bare kikke på denne utsikten. Akkurat her med verdens mest comfy antrekk. Disse buksene er fra 2014, men jeg elsker dem like høyt fortsatt og er SÅ glad for at de aldri havner i en av de digre søppelsekkene som et resultat av opprydning i klesskapet. 

antrekkT

antrekkT_9

antrekkT_2

antrekkT_5

antrekkT_8

antrekkT_7

antrekkT_3

antrekkT_4

sko bianco / bukse lindex / genser zara / veske mulberry / tassel gina tricot / solbriller zara 


I dag har vi en typisk jobbekveld begge to, det har nesten blitt klassisk tirsdag for oss og spesielt for min del når store deler av dagen går med til noe annet enn hjemmekontor. Jeg blir som regel sittende å jobbe med ting på dataen til vi skal legge oss, mens han sitter og studerer. Det er egentlig ganske hyggelig også, spesielt når vi jobber med ting sammen, som vi skal i kveld 🙂

Håper dere har en fin kveld foran dere! 

33 kommentarer

 1. Så fin antrekk! Når tenker dere legge ut filmen?;)

  1. Caroline

   Veeeldig snart 🙂

 2. Liker godt at du ikke bare kler deg i dyre og (for de fleste) uoppnåelige merker og klær, men at du ofte har på deg eks. noe fra lindex, slik som idag. Du kler jo ALT, og da er det gøy å se klær på deg og bli inspirert. Og best av alt er jo når en da faktisk har råd til å gå og kjøpe plaggene også! Syns du er god til å bruke Hennes&Mauritz, særlig på Nelia, det er gøy! Stå på, knallfin blogg! Klem fra fast leser!!!:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, Vibeke 🙂

 3. Åh, sommerfølelse av bildene <3 Flotte deg! Når kommer prosjektet deres/Draw my life video? 🙂

  1. Caroline

   Håper å få den ut i løpet av uken 🙂

 4. Bukser er fra sin Lindex ny koleksjon eller? Jeg finner ikke disse online…

  1. kasia. Står i teksten at de er fra 2014, så da er de nok ikke salg lenger 🙂

  2. Caroline

   Den er fra 2014 😉

 5. Heisann, er du fornøyd med den nye blogg plattformen? UI, er det den samme som hun unge mammaen har vært i media med?
  Var det ikke sånn at du var «helt alene» tidligere? Hva var grunnen til at du ble med i et sånn felles samarbeid, eller hva det er?

  1. Skj, det er vel et litt vel personlig/privat spørsmål. Om hun er førnøyd eller ikke, er hun ikke fornøyd så kan hun ikke akkurat skrive det på bloggen, det er lite profesjonelt. Det at mtm(den unge mammaen som du skriver) ikke var fornøyd så er det vel 2 sider av den saken, hun byttet blogg navn,sluttet nesten å blogge en periode og forventet sikkert at pengene skulle strømme inn uansett. Hun gikk bort fra å være mamma blogger, men taklet det ikke, så tilbake til gammelt blogg navn og mamma blogg. Så tilbake til nettavisen-. Så at dem skriver om saken er vel ikke så rart.

   1. Synes jo ikke det er så veldig private spørsmål.
    Særlig ikke det med at Caroline «var helt selvstendig» tidligere. Er jo interessant å høre hvorfor hun ønsket å bli med i en samarbeidsavtale. Om hun f.eks. får bedre hjelp til å finne annonsører? (om hun tidligere måtte gjøre denne jobben selv). Tidligere sa hun vel at hun synes det var best å «stå alene» , så hun selv kunne ha total kontroll over bloggen osv.
    lkn, er veldig slitsomt at du skal vri og vrenge på det meste jeg skriver. Fint at du bryr deg, men kommentarene du legger inn er jo ofte motsvar til andre som kommenterer. Om det føles privat for Caroline så unnlater hun å svare eller så skriver hun det sikkert selv.
    Det du skriver om den andre bloggjenta er jo ren spekulasjon fra din side. Her finner du jo på en histore som du sikkert synes høres troverdig ut.

  2. Caroline

   Jeg har aldri vært «alene», men alltid hatt et apparat rundt meg for å selge annonser med unntak av ett år hvor jeg var hos Spotlife i Sverige.

   Før jeg gikk til UI var jeg hos AdLink, som fungerer så og si på samme måte som UI. Jeg har ingenting å utsette på samarbeidet mitt med UI 🙂

   1. Stemmer, adlink har du jo skrevet om før, men koblet ikke at det er det samme som UI.

 6. Åh, deilig med soool, meldt bra fremover også.. Trenger det nå kjenner jeg! 🙂

  1. Caroline

   Krysser fingrene 😀

 7. For en comfy outfit og nydeig veske 🙂
  Klem,
  Barbara
  https://barbaraoslo.blogspot.no

  1. Caroline

   Tusen takk, Barbara! Klem til deg 🙂

 8. FOR et fint antrekk! Denne genseren har jeg sett på, så fresh med den gule kanten. Skjønner at disse buksene er en favoritt, de var lekre <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Christina 😀

 9. Fint antrekk, men det er nedstemmende at det er uvanlig for deg å beholde en (favoritt)bukse som du har kjøpt for to år siden. Du skriver mye vettugt på bloggen din, og du skal slippe å bli målt opp mot umulige moralske standarder, men den utstrakte bruk og kast-kulturen er etter mitt syn problematisk mtp bærekraft, miljø, arbeidsforhold i land klærne kommer fra og det generelle presset om å stadig kjøpe nye ting. Kanskje du i alle fall kan tenke over slike formuleringer som den over, og ev. droppe dem? Og hurra for innlegg der du viser hvordan plagg kan blir stylet på ulike vis og lignende. Gjenbruk er kult! 😉

 10. Julie M

  <3 Caroline <3 Du er så imponerendes flink i det du gjør, blir såå motivert og inspirert av å lese bloggen din! Er en sann glede å klikke seg inn her, virkelig 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Julie 🙂

 11. a pretty Bianco shoes. what size? my my size is 40, and I wonder which one should I choose size 40 or 41 or 42 Bianco shoes. a lot of wonderful shoes! but not the whole table in any! : / 26.0cm foot length: /

  1. Caroline

   I would choose one size smaller in these shoes, they run big to size. In other shoes from Bianco my experience is that they are true to size 🙂

 12. Lekkert antrekk, så comfy og fint 🙂 Du kler lyst hår også veldig godt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! 🙂

 13. Deilig genser! Hvordan er den i størrelsen?

  1. Caroline

   Synes den er normal, men den skal jo være litt baggy, så evnt. litt stor om du vil ha den trangere :p

 14. Hei Caroline

  Gratulerer så mye med graviditeten. Er du 4 måneder på vei ? Man ser ikke at magen har blitt stor i det hele tatt. Det bekymrer meg veldig. Har du fortsatt et anstrengt forhold til mat? Hvordan er formen din ellers ?

  1. Caroline

   Hei Lene! Dette med størrelse på magen er individuelt, og har ingenting med hvor mye eller hvor lite mat du spiser. Jeg hadde liten mage i forrige svangerskap også, så det er ikke spesielt overraskende at det skjer nå også. Det er lenge siden jeg hadde et anstrengt forhold til mat, og formen min er fin 🙂

 15. Jeanette

  Hei Caroline 🙂

  Flott, behagelig antrekk du har på deg 🙂 Jeg lurer fremdeles på hvor du har kjøpt den råfine svarte toppen du haddde på deg i 60 års selskapet til din svigermor? Jeg synes nettopp den toppen er en super basetopp som kan kombinere med flest klær, og jeg er svært interessert i den, fordi jeg har et nydelig gullpaljettert miniskjørt som venter på å bli brukt, men har ikke kunnet å finne noen topp eller skjorte som passer akkurat til det 🙁 Ellers kan kanskje du anbefale en eller annen butikk som du vet har supre topper? Men jeg synes den toppen som du har, er best 🙂

  Ps, jeg har lagt igjen en kommentar på det innlegget med filmen, men jeg glemte å si at filmen var utrolig fin på en kreativ måte, og moro var det å se også. Igjen gratulerer så masse til hele lille familien <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *