smak av sommer

hytta_2

Nå sitter Nelia og jeg på båten over til Horten og vi har hatt en så fin dag! Vi har vært masse ute i lufta på hytta ved sjøen sammen med mormor, morfar og tante, grillet pølser og dagdrømt om sommeren som kommer om bare noen måneder HVOR deilig ser ikke dette ut?! Det er virkelig paradis på norsk jord og jeg kan nesten ikke vente til jeg kan kladde solfaktor på kroppen og vasse en solbrun og altfor varm kropp ut i vannkanten. Jeg ble jo til og med så modig i fjor at jeg badet i det iskalde vannet (enetse av fire gjester *kremt*) 😉 Kan faktisk se for meg at det vil gjenta seg i år og flere har vel spådd en ganske bra sommer i tillegg? Krysser alt jeg har for det! Lite slår norsk sommer når den viser seg fra sin beste side og når vi har et sted som dette å reise til. 

hytta_4hyttahytta_5hytta_10hytta_6hytta_7hytta_11hytta_12

Jeg må nesten bare runde av her allerede, Nelia har nemlig fått seg en venninne på veien over vannet her, så jeg må starte prosjekt «overtale til å gå ned i bilen fordi vi må kjøre NÅ». Så skal vi fortsette veien hjemover, gleder meg alltid til å klemme og kysse på mannen igjen. Spesielt etter en så overlegen seier som i går 😉 Håper deres ukestart har vært fin også♥ Gleder meg til resten av denne uken nå! 

27 kommentarer

 1. Det stedet ser helt fantastisk ut og dere er heldige som har tilgang til et slikt sted. Det er alltid så hyggelig å se bilder derfra og med familien.

  1. Caroline

   Det er virkelig så deilig her! Gleder meg til sommeren 😀

 2. Nydelige bilder, dere er heldige som har et så flott sommer sted helt ved sjøen 🙂 Sommer i Norge er amazing om vi har været på vår side! God mandags kveld 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Håper du hadde en fin ukestart 🙂

 3. Åh det så ut som en utrolig fin dag 😀 Og hyttetomten er jo like nydelig på våren som på sommeren, for en fin plass!

 4. Nei så urettferdig! Her i Norden hørte Jeg akkurat fra værmelding, at det blir kaldt og sne 🙁

 5. Så fint og tykt hår Nelia har

  1. Caroline

   Det vokser så fort 🙂

 6. Michelle

  Siden dere har vært ute mye og reist både utenlands og innenlands, kunne du ha skrevet en liste over hva du pleier å pakke til dere på tur? Feks sommerferie mtp barn og hva man burde ta med 🙂

  1. Caroline

   Takk for tips til innlegg 🙂

 7. Lisa Terese

  Ga dere hverandre morgengave etter bryllupet?

  Hva gjorde du frem til du var 20, arbeidet du, evt hvor?

 8. Christiane

  Så idyllisk:)!hvor er pannebåndet til Nelia fra/hvilket merke? Ser etter akkurat et slikt til min egen jente:)

  1. Caroline

   Det er fra Kivat 🙂

 9. Katrine

  Hei!

  Bare lurte på hvilken eyeconcealer du bruker for tiden? Du brukte vel glo minerals sin før og den har jeg prøvd en stund men den legger seg ofte i tykke «folder»/ linjer under øyet og føles ikke helt bra for huden når den er så tykk… :/ har du noen andre tips? 🙂

  Også er det litt morsomt, siden det kanskje ikke var ment som et skjønnhetsbilde, men på snappen av deg med «hva skjedde med håret» er du fantastisk fint sminket! Du ser så frisk og glødende ut! Veldig fin look på deg! 🙂 kan jeg spørre hvilken foundationen og leppestift du brukte der?

  Og siste spørsmål var at jeg har sett du ofte trener med sminke.. For meg passer det best å trene midt på dagen, men da har jeg allerede sminke på. Så blir jeg supersvett og dusker alt av meg, både sminke og svette. Så da må jeg ta hele ritualet om igjen. Lurer på on du klarer å unngå det så du slipper å sminke deg to ganger? Eller gjør du det? 🙂

  Oppsummert lurer jeg altså på:
  – hvilken eyeconcealer du bruker
  – hva slags foundationen og leppestift du har på den snappen
  – hva du gjør med trening og sminke

  1. Caroline

   Jeg trener som regel uten sminke ettersom jeg trener på morgen 🙂 Trener jeg på dagtid og har sminket meg allerede, gidder jeg ikke å ta det av, så da trener jeg bare med det på og tar det av etter økten 🙂 Er ikke så pent etterpå 😉

   Jeg bruker countourkitet til Anastasia Beverly Hills nå 🙂 Er en superfin concealer der som jeg forsegler med lyst pudder 🙂 Ellers er Glo fortsatt en favoritt, har ikke opplevd at den klumper seg :/ Hva slags pudder bruker du over?

   På snap på leppene har jeg en helt vanlig leppepomade fra dagligvarebutikken bare 🙂 Så har jeg brukt pudder + foundation fra Jan Thomas og highlight fra TheBalm 🙂

   Klem!

   1. Katrine

    Tusen takk for svar kjære Caroline! Det er denne kontakten med deg og det at du tar deg tid til å svare på alle våre rare spørsmål som gjør bloggen din så hyggelig å besøke 🙂

    Kanskje problemet er at jeg ikke forsegler, og om jeg gjør det så bruker jeg litt lys øyeskygge.. Vet ikke om det blir veldig forskjellig fra å forsegle med pudder? 🙂
    Ellers kan jeg jo prøve kittet!

    Du ser hvertfall smashing ut på snappen! God klem tilbake!

   2. Caroline

    Så hyggelig at du synes det, Katrine 🙂

    Jeg ville prøvd meg på et pudder og ikke øyenskygge 🙂 Laura Mercier har et godt transparent pudder, hvis ikke så anbefaler jeg Jan Thomas sitt Light 🙂

    Klem!

  2. Pernille

   Kan virkelig anbefale concealeren fra La Prairie. Litt dyr, men utrolig god. Tynn og naturlig dekkende. Har holdt meg til den i mange år nå:)

   1. Katrine

    Tusen takk, Caroline og Pernille! 🙂 🙂

 10. Hei Caroline! 🙂
  Tenkte å bestille ellos genseren du skrev om for noen uker siden, den stripete man kan style på så mange måter. Det jeg lurer på er hvilken strl du har? Skjønner ikke helt strl de opperer med på ellos, og tror vi bruker ca samme strl 🙂

  1. Caroline

   Jeg har den i 34 🙂

 11. Hei finner ikke ut åssen kamera du bruker kan du vise åå nytt?

  1. Caroline

   Canon 6D 🙂

 12. På bilde nr 3 likner Nelia på deg! Selvom man ikke ser ansiktet hennes 🙂 kan minne litt om et typisk detalj antrekksbilde, hvis du skjønner 🙂
  Ha en fin kveld! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, C! 🙂 Ha en fin kveld du også ! 🙂

 13. Åh SÅÅ herlig å se at Nelia bruker Gullkorn klærne Caroline!! 🙂 nydelige bilder:)

 14. what is the coat brand 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *