flirty dress and a leather jacket

antrekkS_1

Woho! HEIA ODD! Nå sitter jeg i barndomshjemmet, mamma har nettopp stappet oss fulle av mat og nå har pappa satt på tv2 Zebra hvor det nettopp ble 2-0 til ODD, så dette lover bra! Lars-Kristian er i tillegg tilbake på banen, skal ikke legge skjul på at det er ekstra gøy å følge med da! Et minus er at jeg blir altfor engasjert og supernervøs i hver eneste situasjon han er involvert i. La oss bare si at jeg er glad for at han er på banen og ikke her og ser hvor ivrig jeg er. Han hadde ledd seg ihjel og gjort narr av meg resten av livet 😉 


Her kommer noen antrekksbilder fra tidligere denne uken som jeg gjerne vil dere med dere! Denne jakken elsker jeg og ettersom jeg er så glad i den sorte skinnjakken min og bruker den masse nå som våren er her, er det veldig deilig med et alternativ i en litt friskere farge. 

antrekkS_9antrekkS_8antrekkS_5antrekkSantrekkS_10antrekkS_6antrekkS_2

smykker zara (annonselenker) kjole HER / skinnjakke HER / (egen kolleksjon) sko bianco by caroline berg eriksen HER / veske adax by caroline berg eriksen HER 


Ellers har dagen gått med til bilkjøring og besøk hos tante Charlotte hvor både tante Elise og tante Katrine også var. Heldige Nelia som er omringet av så flotte jenter ♥ Vi spiste bananpannekaker med masse godt og danset til Prinsesse Sofia 😉 Så kjørte vi videre til Sarpsborg og her har ikke Nelia vært siden februar, så nå var det på høy tid med et gjensyn. Forhåpentligvis byr sommeren på litt mer tid sammen, gleder meg til varme dager på hytta!  

Vel, nå er det fullt fokus på kampen her for min del før jeg stuper i seng og sover meg inn i en ny uke. Håper flere er klare 🙂 

29 kommentarer

 1. Dear Caroline, you look adorable in your cute dress with the leather jacket! So ready for spring <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much, Rena! Have a wonderful week <3

 2. Hei! 🙂

  Har du endret måten du tar bilder på,
  Eller uttrykket på bildene? Jeg opplever bildene dine som uklare. Eller som om dem er tatt langt unna på et vis, selv om dem åpenbart ikke er det. Tenker også på det når du legger opp matbilder. Det blir litt som om noen har tatt bilde av et blad eller et annet bilde, man får liksom ikke sett bildet ordentlig.
  Har tenkt på dette en stund når jeg leser bloggen din, og tenkt først at det har noe med min iPhone / pad å gjøre. Testet nå med arkivere et bilde, men ser da at det rett og slett er bildet. Det er ikke slik på andre blogger.

  Er da sånn at du vil ha dette uttrykket?
  Bildene er etter mitt skjønn vanskeligere » å få tak på » og gir ikke samme nærhet.

  Spennende å høre tankene dine på dette 🙂

  1. Caroline

   Så merkelig :/ De er virkelig krystallklare her hos meg og det er det de skal være også :/ Vi har ikke endret på noe. Men det har vært problemer med bilder etter at vi byttet server og flyttet over til UI, så vi jobber med å løse problemet, det skal ordne seg igjen! 🙂

   1. Hva er det som er merkelig ? Dette her jo ikke ukjent for deg. Flere som har klaget på dette. Der blir problemet overført til enheten leseren bruker. Det er noe med at du alltid går i forsvar noen sier ifra om noe. Det er veldig synd 🙁

   2. Caroline

    Det er noen som har klaget på det, men ikke mange. De tilbakemeldingene vi har fått fra de som har ansvaret for det tekniske er at problemet ser ut til å løse seg når brukeren oppdaterer enheten som vedkommende bruker til å lese bloggen, dette har vi også fått bekreftet fra dem som opplever problemet. Det har ingenting med å gå i forsvarsposisjon å gjøre.

   3. Det er jo noen som sier ifra om dette hver dag? De er veldig uklare hos meg også.

   4. Caroline

    Nei, det var en periode hvor en del sa i fra, men ikke hver dag, og så gikk det en lang stund uten at noen klaget på dette. Nå i det siste har det igjen kommet en del klager :/

    Kan du ta et skjermbilde av det uklare bildet og sende det på mail til meg? caroline@carolinebergeriksen.no 🙂 Det ville vært til stor hjelp.

    Har du oppdatert enheten du leser fra til siste programvare?

   5. Monica

    Helt klare bilder her hos meg , jeg har gammel pc og ikke ny tlf eller 🙂

  2. Men jeg skjønner ikke helt. Mener du at hele bildet (og alle bilder) oppleves som uklart/uklare?

   Caroline tar ofte bilder med stor blenderåpning, en teknikk som gir fokus på noe bestemt i et bilde mens noe eller resten i bildet er uklart og ute av fokus. Det er vel et bevisst valgt uttrykk for å skape dybdefølelse i utrykket. Det kan sikkert for noen oppleves som irriterende eller slitsomt at de ikke selv får fokusere på det de vil i et bilde, så jeg lurer på om det er derfor mange klager på uklare bilder? Men bildene i seg selv jo er ikke uklare for det. 🙂

 3. Nysgjerrig og et forslag

  Jeg postet en kommentar under sunnere sjokoshake.. Ble den besvart? Nei.. Jeg har kommentert så mange ganger nå og får ALDRI svar… Og du som skryter på deg at du er SÅÅ flink til å svare på kommentarer.. Skuffa…

  1. Caroline

   Hei! Jeg finner bare 4 kommentarer fra deg på bloggen og den forrige svarte jeg ikke på fordi jeg rett og slett ikke har sett den :/ Beklager det virkelig, men dersom det er noe som er viktig, så må du bare spørre igjen! Det er ikke alltid jeg har tid til å se skikkelig over absolutt alle kommentarene og da er det noen som blir oversett :/ Det er helt tilfeldig hvilke kommentarer disse rammer, det er bare det at det kan skje :/ Jeg skryter ikke av å være flink, det er i hvert fall ikke ment som skryt, men jeg bruker faktisk mye tid på å besvare kommentarer da det er en viktig del av bloggen min.

   Når det gjelder din forrige kommentar:

   Katrine og Bård var sammen da ulykken hendte i 2013. De ble ikke kjent gjennom meg og Lars-Kristian 🙂 Lars-Kristian kjente Bård fra før av gjennom fotballen (Bård har spilt fotball) og jeg visste godt hvem han var, har møtt ham flere ganger tidligere gjennom felles bekjente etc. 🙂 Han er fra Skien og det er Katrine også, så de begge visste hvem den andre var før de startet å date. Jeg ble kjent med Katrine fordi hun ordnet / ordner neglene mine og hun og Bård startet å date etter at jeg hadde kjent henne et års tid, hvis jeg ikke husker feil. Så dro vi på dobbeldate ettersom alle på en måte kjente alle 🙂

   Ha en fin dag!

   1. Nysgjerrig og et forslag

    Tusen takk for svar

   2. Nysgjerrig og et forslag

    Nå måtte jeg også bare skrive inn en til.. Det skulle være tusen takk for svar 🙂 , det satte jeg pris på. Og en god dag til deg og 🙂
    men jeg har sett at endel sier at: jøss, bare halve kommentaren min kom med.. Tor jeg har funnet «løsningen».. Jeg skriver fra iPad nå og satte inn smilefjes og da kuttet den kommentaren.. Så dette er til evnt andre som lurer på akkurat det 😉

   3. Nysgjerrig og et forslag

    Og bare, det går for fort i svinga her,dette er siste spammen fra meg.. Hva med arkivet? Har du planer om å få det tilbake? 🙂

   4. Caroline

    Oi! Takk for at du fant ut av det! Har lenge lurt på hva det kan være :p Men ja, arkivet skal tilbake 🙂 Vi jobber faktisk med et nytt design nå! Takk for forslag om å «snu bloggen» det var lurt 🙂 Skal høre om det er mulig å gjøre noe lignende.

    Ha en fin uke!

    Klem C

 4. Kristine

  Kjenpefin kjole. Er den stor eller liten i størrelsen?

  1. Caroline

   Helt normal 🙂

 5. Du ser råflott ut Caroline! Ha en super dag! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, T! Ha en kjempefin dag du også 🙂

 6. Nydelig som alltid, og skoene er jo bare råfine! Håper alt jeg har at det finnes noen igjen i juli, da kommer jeg endelig tilbake til Norge. Syns det er særdeles vanskelig å kjøpe de uten å ha prøvd.. Men jeg krysser fingrene for at skjebnen sparer noen til meg!

 7. Charlotte

  Hei! 🙂

  Jeg har også samme problemet med bildene på bloggen din som Heidi kommenterte ovenfor her. Har vært sånn en stund nå, men trudde bare det var pga min iPhon eller noe sånt.

  Ellers vil jeg bare fortelle deg hvor fantastisk flott du er, og ønske deg og dine en super uke! 🙂

  1. Caroline

   Hei Charlotte 🙂

   Har du oppdatert programvaren til den siste versjonen, eventuelt forsøkt å oppdatere siden på bloggen flere ganger på rad?

   Tusen takk 😀 Ønsker deg også en super uke!

   1. Bildene er helt fine på min iPad,, og jeg har ikke oppdatert til siste versjon. 🙂

 8. Så fine sko! 🙂 men disse er vel kun å få tak i i Norge?

  1. Caroline

   Nei, nei! De finnes i hele Skandinavia 🙂

 9. Har han vært skadet? Tror ikke jeg hadde greid å se på samboeren min spille kamp, så mye ekstra nerver både for prestasjon og eventuelle skader, og frykten for hvordan humøret er når han kommer hjem 😉

 10. Så pent antrekk <3

 11. Du er flott! Kan du gi noen tips om hvordan du har stylet håret sånn som det er på disse bildene?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *