girls night in: 11 tips som gjør kvelden enda bedre

girls night

Helgen nærmer seg med stormskritt, og dersom du ikke helt hva du skal bruke den på, hvorfor ikke invitere jentene over på en uforglemmelig kveld? I hvert fall hvis du kan! For oss småbarnsmødre kan nettopp dette være litt vanskelig å få til med både barn og fedre som tross alt skal legge seg og sove etter hvert som natten melder sin ankomst, men jeg planlegger likevel å få det til å nærmeste fremtid. Kan jeg si at i løpet av året er et mål? Haha! Når vi jentene er sammen for en fest, koser vi oss alltid mest på vorspielet og det er som regel en nedtur å gå ut på byen. Da blir vi liksom spredd for alle vinder og ender opp forskjellige steder langt fra hverandre, mens vi bruker store deler av kvelden på å prøve å finne hverandre igjen. Ikke hver gang da, men det har hendt mer enn én gang med vår gjeng i hvert fall. Uansett! Dersom du planlegger en innekveld med en venninne eller flere, eller kanskje søsteren din denne helgen, har jeg noen tips til deg om hva dere kan gjøre for å få kvelden enda bedre! 


game-night

1. gamle spill – de trenger selvfølgelig ikke å være gamle, men husker dere spillet Jentesnakk? Å herregud, så gøy det var! Tenk å grave fram det fra loftet til mamma og pappa igjen og presentere det ved neste jentekveld. Hadde vært så gøy! Hvis ikke så har vi jo alltid litt barnslige, men alltid morsomme spill som «nøtt eller sannhet» «flasketuten peker på eller», «jeg har aldri». Garantert latterkrampe! 

drinker

2. drinkekveld – finn fram alle ingredienser som smaker godt, miks og prøv dere fram til dere finner den ultimate drinken! Eller gå til innkjøp av en liten drinkebok og følg oppskriftene i den, det har de masse av på bokhandelen. Hvis dere ikke vil det, har Pinterest ALLTID inspirasjon å by på! Sjekk for eksempel DETTE søket og miks i vei med rosa drinker, strøssel, paraplyer og sukkersøte kanter. Nummer tre i bildet er en drink jeg serverte gjestene på nyttårsaften, men det trenger ikke å være en juledrink! Sjekk ut oppskriften HER – den er SÅ GOD! 

IMG_0541

3. pysjamasparty – altså, hvorfor ikke?! Hvem føler seg ikke vel i verdens diggeste plagg sammen med de beste vennene som finnes? Ikke la noen slippe inn uten pysjamas på og tøfler i veska. Kosekveld! 

IMG_0558

4. vinsmaking – be alle ta med hver sin favorittflaske med vin, sørg for at alle kan overnatte og finn frem de fineste stettglassene du har. Smak, skål og diskuter dere frem til hvilken vin som er best. Ikke glem ost og kjeks for å gjøre kvelden komplett! Er dere ikke fan av vin kan det samme gjøres med drinker, så ta med deg ingredienser til din favorittdrink, lag og server etter tur og orden. Vinneren må selvsagt lage drinker til alle resten av kvelden 😉 

5. neglelakkfest – kanskje noen i gjengen elsker å påføre neglelakk eller er negledesigner? Hvis ikke er det uansett alltid gøy med neglelakk, så kan dere hjelpe hverandre å skape den perfekte manikyren. Ta med alt dere har av farger, strass og press on-negler som ligger hjemme og slipp fantasien løs! 

get you nails done yourself_2

6. film-maraton – denne er kanskje ikke helt uventet, men hvorfor ikke? Se alle filmene eller seriene som aldri kjæresten vil se og se gjerne gamle klassikere om igjen! Enkelte ting blir man rett og slett aldri lei av og det er jo like gøy å prate om hva de har på seg, hva som kommer til å skje og hvorfor det skjer. Sex og Singelliv-maraton er jo en klassiker, men dersom dere har lyst til å se en klissete film kan dere kanskje sjekke ut DISSE tipsene, morsomme filmtips finner du HER og HER finner du filmer du garantert kommer til å gråte av. 

7. lag middag sammen – avtal på forhånd hva hver enkelt skal ta med seg og lag noe godt! Det kan være en satt middag som kjæresten din som regel aldri vil ha eller for eksempel et utvalg av litt og hvert, som tapas i alle former og smaker. Dere kan lage pizza eller hva med hjemmelaget sushi? Det har jeg delt oppskriften på før, sjekk det ut HER. Videre er det jo gøy å lage noen sunne smoothies eller kanskje litt sunn snacks? Her er noen tips til sistnevnte: 

diverse sunnere snacks

hjemmelaget kokosiskrem HER / ovnsbakte mandler i mørk sjokolade HER / hjemmelaget kokosboller HER / sjokoladekake uten sukker og hvetemel HER / sunnere sjokoladeis på pinne HER / hjemmelaget sour cream & onion strøssel til popcorn HER 


8. karaokekveld – syng med den stemmen du har! Det er befriende å tørre og når du er sammen med jentene kan du jo slippe alle hemninger! 

9. velværekveld – ta fotbad, gi hverandre leggmassasje eller ryggmassasje, kil hverandre på armene (beste i verden), lag egne ansiktsmasker og sitt med hårkur. I pysjen. Selvfølgelig 😉 

vinterhud_8

10. bildemaraton – alle tar med seg gamle bilder og når dere har vært sammen i noen timer, kanskje spist middag eller sett en film, legges alle bildene i en bunke på bordet. Bland godt, plukk opp ett og ett og start turen ned memory lane! 

11. byttekveld – så og si alle jenter har klær de aldri bruker særlig ofte, så hvorfor ikke arrangere en byttekveld med jentene? Dette er jo en perfekt måte å bli kvitt ting du aldri bruker på, så kan du heller skaffe deg noe du virkelig har lyst på eller trenger. Det trenger ikke bare være klær, men ting som vesker, sko og accessoarer er også fine ting å ta med seg for å bytte. Husk å vaske klærne før du tar dem med! 


– have a great night – 

21 kommentarer

 1. Marianne

  Å hjelpes, Jentesnakk!! Det ligger i leiligheten et sted, finner det sikkert når vi skal flytte snart. Husker det spillet! Tipper at det blir enda morsommere med vin eller drinker til, haha 😉

  1. Caroline

   Haha, DET tipper jeg også! 🙂

 2. Å, kjempefine tips! Nå fikk jeg lyst til å invitere alle venninnene på en skikkelig jentekveld 😀

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? 🙂 Det er SÅ koselig! Så bra at du likte tipsene 🙂

   Klem!

 3. Lisa Terese

  Hei hva gjorde du da frem til du studerte ved NKF? Jobbet du?
  Vet du studerte juss, men hvor lenge?

  Kjøpte du og mannen din morgengave ved bryllupet?

 4. Madelen

  Hei! Jeg lurte egentlig på noe som ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men skriver det her likevel. Tok du journalistikkutdanningen din på Norges Kreative Fagskole? Var det en 2-årig utdannelse? Den skolen finnes jo ikke lenger, men jeg vurderer å søke meg til høyskolen Kristiania for deres bachelorutdanning og lurte på om du kunne si noe om fordeler og ulemper ved å studere privat vs offentlig, ting som du opplevde i din tid som student kanskje? Har du feks møtt noen arbeidsgivere som ikke tok deg like seriøst/mer seriøst? Opplevde du at utdanningen din var bedre/dårligere hva andre kanskje fikk? Blir glad uansett svar, jeg googler og googler men finner ingen konkrete meninger fra tidligere studenter innenfor journalistikk. Eventuelt om du har skrevet om dette før om du kunne lenket til innlegget 🙂
  På forhånd tusen takk!

 5. Greåker vgs

  https://www.underskrift.no/vis/5988

  Du gikk på greåker vgs, som nå kanskje skal legges ned. Kan ikke du legge igjen en underskrift ? Det hadde betydd mye for oss !

 6. Gratulerer med graviditeten:)

 7. Hei! Jeg er like gammel som deg, men synes noen av tipsene er både barnslige og litt vel jentete. Jeg føler meg i hvert fall for gammel til å spille jentesnakk og ha pysjamasparty, det ble jeg ferdig med for 15 år siden. Jeg føler meg heller ikke jentete nok til å ha «neglelakkparty» – synes det høres litt kjedelig ut jeg. Godt man er forskjellige!

  1. Caroline

   Mener du det? Jeg elsker å mimre og være litt barnslig for en kveld, hadde synes det var utrolig hyggelig å spille jentesnakk igjen 😉 Pysjamasparty er vel bare å ha på seg noe annet enn joggedress, og det er jo kjempedigg om du likevel skal overnatte 🙂 Neglelakk er kanskje ikke for alle, men det er jo så kjedelig og i tillegg vanskelig å finne tid til å hverdagen, så det er jo helt genialt å fordrive tiden med på en sånn kveld. Mamma og jeg har gjort det ofte 😉

   Når det er sagt, så prøver jeg å finne tips som kan passe for jenter i flere aldre enn min egen. Men ja, godt vi er forskjellige! Jeg er sikkert mer barnslig til sinns enn deg når det gjelder enkelte ting 🙂

   1. susanne

    «Man er ikke voksen för man kan väre barnslig» er det ett utrykk som sier :)))) Håper jeg alltid vil väre litt tullete, barnslig og leken – og ikke ta meg selv så höytidelig 🙂

   2. Linda Andersen

    Så enig! Man har godt av å vær barnslig og tullete, mimre og slike kjekke jentekvelder

  2. Tenkte akkurat det samme som deg Kristine! Ikke at jeg er så voksen av meg, men noen av disse tipsene ble litt vel fjortiz 😛

 8. Så fine tips! Skulle så ønske jeg hadde en venninnegjeng:D

  1. Samme tenkte jeg 🙂

 9. Marianne

  Tapasaften er perfekt for venninnekvelder. Vi ender alltid opp med det, og sitter og spiser og skravler til vi må hjem 🙂 vi lager alltid to-tre retter hver og tar med til et herlig tapasbord. Merkelig nok blir det alltid veldig greskinspirert, vi er like «grekofile» som deg hehe. Blir som å mimre tilbake til ferier vi har hatt sammen på Kreta når vi nyter lammekjøtt, tzatziki, fetaost mm… Nam, nå ble jeg sulten! 😉

 10. Supre tips! Jeg er 40 og er glad jeg ikke er blitt for gammel til å glede meg over enkel moro med hyggelige folk 😉 Livet er for kort til å ta seg selv høytidelig og være opphengt i et tall!

  1. Linda Andersen

   Kunne ikke sagt det bedre selv

 11. Henriette

  Wow du har virkelig en god blogg! Så fine blogginnlegg hvor du får med alt. Virkelig gøy å lese 🙂 Fortsett det fantastiske arbeidet, utrolig bra! Også fint at du linket til andre blogginnlegg siden du tipset om de da det gjorde det mye lettere å finne de. Klem 🙂

 12. Wemakeupurday

  Nice!!!!!

  Ville foresten anbefale og sjekke ut instagram Wemakeupurday.barcelona

  Vi er to norske frisører som jobber i Barcelona , om du noen gang reiser hit og trenger styling for en kveld 🙂

 13. Thanks for sharing

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *