overleverne

overleverne_2

Klokken fem over halv ti nå på NRK sendes episode nummer 2 av tv-serien Overleverne, og i kveld møter vi blant andre vår gode venn Bård André som svevde mellom liv og død på sykehuset etter en båtulykke sommeren 2013. Han mistet to av sine gode venner i den samme ulykken og havnet selv i koma med store skader i hodet. På grunn av en blødning måtte en del av skallelappen bli skåret bort for å lette på trykket i hodet, og han gikk uten denne i en måneds tid før den ble operert på plass igjen. Videre fikk han avrevet flere nerver som gjorde at han fikk en lammelse i den ene siden av ansiktet. Sansene falt heldigvis på plass etter hvert som tiden gikk og allerede på dag to etter å ha ligget i koma, klarte han å ta et skritt til høyre. Han har vært gjennom måneder med rehabilitering og opptrening, og i dag er han seg selv igjen – i hvert fall for oss som ser ham fra utsiden  

Det er rett og slett et mirakel at han lever i dag og at han i tillegg jobber videre som lege på sykehuset i Fredrikstad. Jeg husker at jeg ble både overrasket og rørt over at han i det hele tatt husket Lars-Kristian, meg og at jeg var gravid med Nelia de første dagene mens han lå på sykehuset. Bård er absolutt en av de flotteste og sterkeste menneskene jeg kjenner, og jeg er så takknemlig for at vi fortsatt har han i livet vårt. 

overleverneoverleverne_1

Overleverne er et utrolig sterkt program og jeg anbefaler alle å se det. Det minner oss virkelig på å verdsette livet, at vi må bry oss om de viktige tingene. Vi vet aldri når det kan snu. 

15 kommentarer

 1. Christine

  Utrolig sterk historie,både han og Kathrine er bekjente av broren min og svigerinna mi. Broren min har spilt fotball sammen med han i Odd da de var yngre. Blir så ekstra sterkt når det blir så nærme,og man vet hvem personen er.

  1. Caroline

   <3

 2. *Sykehuset Kalnes 😉

 3. Hei 🙂

  Du vet at du alltid får spørsmål om hvor dine klær er fra. Kan du ikke skrive hvor det er fra hvis du skal vise deg i det på bloggen selv om det ikke er reklame ? Vet at flere har kommentert det før.

  1. Caroline

   Jeg har jo antrekksinnlegg uten annonselinker, som i går 🙂 Da skriver jeg hvor det er fra. Når det bare er avslappende hjemmekvelder som i går og jeg har slengt på meg noe, så blir det ikke helt naturlig å skrive hvor ting er fra synes jeg. Men det er jo bare å spørre, så svarer jeg 🙂

   1. Det er ikke alltid du svarer på kommentarer :(.
    Hvor er pysjen din fra? Når kjøpte du den?

   2. Caroline

    Det er en bukse fra h&m som hører til genseren jeg hadde bilder av på søndag (weekend is too short) så er det en genser fra gina tricot 🙂 Kjøpte begge deler før påske 🙂

    Beklager om det er noe jeg ikke har svart på, jeg prøver virkelig å svare alle og bruker en del tid på nettopp det 🙂

 4. ❤Utrolig sterk historie. Grip dagen du vet aldri hva morgendagen bringer❤

  1. Caroline

   <3

 5. Jeg så nettopp del 2 av spørsmålsrunden din og jeg må bare si at du er så herlig! Jeg gleder meg til neste videoblogg. Ha en fin dag, flotte deg <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Hanne! Det er så hyggelig å høre 🙂

 6. Det er slike fine tv-programmer jeg savner etter jeg flyttet fra Norge:)

 7. Katrine

  Så dette programmet i går og det var så rørende! Bor i Kragerø og husker godt ulykken, husker jeg skulle ut å kjøre båt morgningen etterpå og jeg var såå redd, tilfelle noe kunne skje meg eller om jeg så de to savnede, ettersom jeg kjørte i området der ulykken skjedde. Heldigvis gjorde jeg ikke det! Etter denne ulykken tenker jeg man skjønner enda bedre at man skal ha på seg den «teite» redningsvesten. Pappa sier jeg ikke får lov til å kjøre båten vår om jeg ikke har på redningsvest, noe jeg syntes er supert at han sier!

 8. Bruker du klær om igjen noen gang? Koseklærne på bildet kjøpt før påske.. Bare et spørsmål! Tenker det er viktig med gjenbruk og. Sånn som jeg spurte om for en tid tilbake, om du kunne style klær som «alle» har i skapet. Da kan man bruke gammelt og nytt om hverandre! God helg fra meg! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *