outfit: beige tones

antrekkO_6

Jeg elsker beige toner, og bare det at lysere og lenger dager er over oss, gjør det enda lettere å kle seg ton i ton i disse fargene. Dette er et antrekk fra gårsdagen hvor jeg endelig fikk luftet Valentinoskoene mine igjen. Jeg har jo de samme i sort, men de må en tur til skomakeren før jeg kan bruke dem igjen. De har blitt mer enn godt brukt kan du si 😉 Jeg tror jeg ønsker meg rockstuds i absolutt alle regnbuens farger. De gjør så mye for et antrekk: enten det skal være festpyntet, bare litt pyntet eller hverdagslig pyntet. 

antrekkO_4

antrekkO

antrekkO_5

antrekkO_1

antrekkO_2

antrekkO_7

pumps valentino / jeans gina tricot / genser gina tricot / solbriller zara / veske 3.1 philip lim / kåpe by malene birger 


Nå kom Lars-Kristian og Nelia nettopp inn døren og vi skal sette i gang med middagen alle mann! Kjøttboller, potetstappe, brokkoli, brun saus og tyttebærsyltetøy er bestilt av minstemann i dag – hun kan spise akkurat det til hun nesten sprekker, så det må hun få lov til 😉 Håper deres onsdag har vært fin hittil! 

45 kommentarer

 1. Wow, your outfit with the beige trench is very chic, dear Caroline! I adore especially your fantastic shoes <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much for always being so nice, Rena! <3

 2. Samme meny står høyt i kurs hos mine små også 😉

  1. Caroline

   Haha! De er skjønne 🙂

 3. Dhva gjør du feks når nelia. Begynner løpe avgårde ute på gata når du har høye heler? El har det aldri skjedd …mi løper ofte avgårde og hyler gla om vi er ute et sted så er bare holde følge.litt sånn unger blir når de er 2,5 år vil utforske og ikke så lett gå stille holde mamma i handa da… Når de vil se og oppdage alt og hoppe ned fra alt……. Har mye høye heler selv men lite brukt siste tre åra…
  Vil dere fortelle nelia at kjøtt er dyr? Mange barn blir sjokka når de får høre hva kjøtt er.sælig om de er gla i dyr.

  1. Caroline

   Dersom hun løper avgårde og jeg har hæler, så løper jeg etter henne 🙂

   1. Dwightinha

    Ha, ha, jeg har gått, stått og løpt på hæler i hele mitt voksne liv. Også med barn. Hvorfor skal man kompromittere bare fordi man får barn, det er ikke et problem men et personlig valg.

 4. Nydelig kåpe 🙂

  1. Caroline

   Min favoritt <3

 5. Så fin du er, Caroline! Og fine bilder, Lars Kristian er flink.

  1. Caroline

   Tusen takk, Vibeke! Ja, det er han virkelig 🙂

 6. Can’t stop staring at these pictures!!! You look absolutely beautiful <3

  xo Vanessa | http://www.thetrendique.com

  1. Caroline

   This makes me so happy! Thank you so much <3

 7. Det har ikke noe å gjøre med dette innlegget – men kan jo legge til at du er fin på bildene, og at antrekket var fint..

  Det jeg vil si er at i dag spiste jeg isen din, og ble dessverre veldig skuffet. Jeg klarte ikke å kose meg med smaken, som sikkert var god, fordi konsistensen var for meg som frosset vann. Akkurat som om jeg spiste grovkornete isbiter som har vært tint og frosset igjen. Det var som iskrystaller.

  Så den kommer jeg ikke til å prøve igjen.

  1. Caroline

   Nei, så leit å høre Trude! Dette er ikke noe jeg har hørt tidligere, kanskje det rett og slett var noe galt med den? At den kan ha tint på vei til butikken og deretter fryst igjen? Den skal i hvert fall ikke være sånn, du skulle spurt om en ny 🙂

 8. Veldig flotte bilde, nydelig er du!!!

 9. Kjempefint antrekk!

 10. Christina

  Elsket genseren! Utrolig fint antrekk

 11. Du har en fantastiskt vacker stil <3
  Kram.

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du!

 12. Åh, jeg blir så glad og inspirert av disse lyse, flotte bildene! også må jeg bare si at du ser helt smashing ut i jeans og duse farger, dette burde du definitivt bruke oftere!

  1. Caroline

   Tusen takk, Sara! Jeg trives så godt i det også 🙂 Håper du har en fin dag 🙂

 13. Hei!
  Synes den genseren var så fin og ser den er fra Mango, men kan ikke finne den på deres nettsider. Vet du om den forsatt selges?

  Håper på svar! 🙂

  Klem fra meg!

  1. Caroline

   Wops! My bad! Den er fra Gina Tricot 🙂

   Klem!

   1. Helene

    Takk for rask tilbakemelding! Hjertelig 😀

    Ha en fortsatt fin kveld <3

   2. Caroline

    Bare hyggelig! Håper kvelden er fin 🙂

    Klem!

 14. Fine Caroline!! Jeg lurer på hvilket hotell av de du har vært på i Cannes som var best? Jeg skal på jentetur!! 😀

  1. Caroline

   Å! Så gøy 😀 Carlton er jo noe for seg selv, jeg har aldri bodd der, kun spist og drukket drinker der. Prisen er latterlig høy, men om dere har mulighet, så sjekk det ut!

   Av de vi har bodd på i Cannes, kommer i Hotel Eden & spa best ut. Det er helt topp! Sentralt, med utsikt om du ønsker det, god frokost og treningsrom 🙂 Og spa om du vil 😉 Pluss overkommelige priser! Det ligger i Rue d’Antibes, den største handlegaten i Cannes og bare 150 m. fra stranden 🙂

   Klem!

 15. Jeg drømmer om disse fantastiske Valentino sko!
  Så utrolig fine <3
  Ha en fin kveld!
  Barbara
  https://barbaraoslo.blogspot.no

  1. Caroline

   Og de er utrolig gode å gå med også 🙂

 16. Christine

  Jeg klarer ikke se på antrekket,for jeg elsker bakgrunnen på bildene. På det ene bildet sitter du rett utenfor mitt barndomsparadis,et hus jeg gjerne skulle ha eid selv.
  En ting jeg må kommentere da,er at jeg synes du ser helt fantastisk med den naturlige sminken du bruker for tiden. Jeg liker den stilen på deg ☺

  1. Caroline

   Å, så hyggelig! Det er virkelig et fint strøk! 🙂

   Tusen takk, forresten 😀

   Klem!

 17. Så lekkert antrekk Caroline ❤️

  1. Caroline

   Tusen takk, Malin 🙂

 18. Åh, så fin du er! Men er du gravid? 😉 Det ser sånn ut. Du gløder og har pupper. : ) Jeg håper det, kjempegøy med ny baby.
  Og går ikke rockstudene istykker på brostein? :/ Det er favorittskoene mine men jeg er for ung til å ha så dyre sko.

 19. Svært uklare bilder. Tror det er måten dere tar bilder på/ redigerer de på. På andres blogger er alt tydelig og klart. Ikke ta det som kritikk. For det er det ikke. Så please ikke gå i forsvar eller nor. Kun tilbakemelding ut fra hva jeg ser:) .

  1. Caroline

   Hei Lene!

   Bildene er skarpe, men vi har opplevd at noen leser får kornete/uklare bilder :/ Det ser ut til å løse seg om du oppdaterer iPhone/iPad til siste programvare, evt. refresher aiden flere ganger.

   Er det kun på dette innlegget du opplever det?

   1. Kun på dette innleghet nå, men det har hendt på andre også. Genseren din er uklar. Min iPhone er oppdatert. Får ikke oppdatert den ytterligere.

 20. Dwightinha

  Her var du virkelig flott! Genseren var prikken over i’en for meg.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er så fin, gjør veldig mye 🙂

 21. Stilig antrekk, fine bilder som alltid 🙂 Isen din smaker godt btw 🙂 Ha en fin torsdag 🙂

  1. Caroline

   Er så glad for å høre at du liker den, Anita! Tusen takk 🙂 Håper torsdagen din blir fin!

   Klem!

 22. Du er så nydelig, Caroline 🙂 kjempe fine bilder.

  Ha en fortsatt nydelig dag <3

 23. Nice pictures! I really love the coat and the sweater!

  https://MARTASFASHIONDIARY.com/

 24. Fnielsen

  Hi,
  Love the jacket! Is it from this season?
  Xx

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *