velkommen inn i min brillegarderobe

I disse dager og frem til 23. april har Interoptik merkevaresalg, og det betyr at du får 50 prosent rabatt på et stort utvalg innfatninger! I dag tenkte jeg å vise dere mine favoritter fra merkevaresalget – det er så utrolig mye fresht! 

interoptik_3

– brille fra Dior HER – 


For en tid tilbake var jeg på synsundersøkelse hos Interoptik og det var virkelig godt å få klar beskjed om at alt stod bra til med øynene mine, og at synet ikke har endret seg noe den siste tiden. Styrken min gikk jo fra -2.50 til -3.25 under graviditeten for 3 år siden og jeg har vært litt bekymret i tiden etterpå for at dette bare skulle fortsette. Dessuten er det jo ikke lenge siden jeg hadde hornhinnebetennelse på begge øynene, så jeg har rett og slett vært litt urolig for øyehelsen min. Men så var altså alt sammen bra, og på grunn av mye databruk og generelt hele dager foran skjermen, ble jeg rådet til å bruke -3.00 fremover i stedet, så det kjentes jo bare enda bedre for nervene hva gjelder synet 😉 Jeg synes alltid det er litt anstrengende for øynene å gjennomføre en synsundersøkelse, men det var som alltid fort gjort og jeg fikk god forklaring på hva som ble gjort underveis, det liker jeg! Men tilbake til hornhinnebetennelsen min: for å unngå dette har jeg jo blitt rådet til å bli flinkere med brillebruk i stedet for linser i situasjoner der hvor det er passende, og nettopp derfor ble jeg ekstra glad da jeg ble invitert til en brillestylist hos Interoptik for å finne mine 6 favoritter som jeg skal vise dere i dag. 


interoptik_1

– brille fra Örgreen HER – 

interoptik_5

– brille fra Tom Ford HER – 

interoptik_4

– brille fra Fleye HER – 

interoptik

– brille fra Gucci HER – 

interoptik_2

– brille fra Ray-Ban HER – 


Jeg synes alle er utrolig fine, men hadde aldri klart å velge dem ut ut uten ekspertisen jeg fikk i butikken. Hun så på ansiktsform, øyeform, bryn og så videre – og ikke ante jeg at jeg faktisk kler så mange forskjellige briller! Veldig gøy 🙂 To av modellene falt jeg ekstra for og de kommer jeg nok til å skaffe meg i ettertid. Det er jo så fint med flere par å velge mellom og da blir det også enklere å faktisk huske på å bruke dem! Sjekk ut alle mine favoritter HER.

Og du, husk at merkevareslaget varer ut 23. april! Dette gjelder ved kjøp av komplett brille og utvalget varierer fra butikk til butikk. 

48 kommentarer

 1. I like you also with glasses, dear Caroline! My favorite is the first pair 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much! I really like the first ones too 🙂

 2. Oi! briller det kler du, guri så flott du er!

  1. Caroline

   Tusen takk, Thea 🙂

 3. Christine

  Jeg bruker briller selv,har gjort det i 28 år snart (blir snart 31 år). Begynte med linser da jeg var russ,men merker at jeg er mye mer komfortabel med å bruke briller nå enn jeg var før. Bruker Grenland Synssenter jeg da,veldig fornøyd med god service der.De var veldig flinke til å hjelpe meg med å finne riktige briller for meg

  1. Caroline

   Tror dette med briller er en tilvenningssak når man er vant med linser, det merker i hvert fall jeg 🙂

 4. Fy søren så godt du kledde brillene på første og andre bilde 🙂 Look smashing good 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂

 5. Tenk å se så smashing ut med så mye forskjellig, virkelig nydelig! Lurer ellers fælt på hvor den skjønne hvit- og blåstripede genseren er fra?

 6. Hei. Masse flotte briller og du er jo bare vakker. Kan jeg spørre om hvor den grønne skinnjakken er fra?

  1. Caroline

   Tusen takk, Merete! Den er fra Ganni 🙂

 7. Som tidligere linsebruker og nå nærmest fast brillebruker, så må jeg nesten bare få si at det finnes _veldig_ få dagligdagse situasjoner der briller ikke er passende. 🙂 Siden du skriver at du har blitt rådet til å bli flinkere til å bruke briller i situasjoner hvor det er passende. For oss svaksynte så er det alltid passende å bruke briller! 😉

  1. Caroline

   Passende for meg i hvert fall, ved data / arbeid, kjøring av bil, på morgen etc. Det er i disse situasjonene jeg må starte med å bli flink, jeg klarer ikke å gå en hel dag med briller, jeg blir kvalm av det og får hodepine. Må nok venne meg til det etter 12 år som linsebruker 🙂 Men det er heller ikke noe mål for meg å kun bruke briller, jeg synes det er fint å bytte på det – også for øynene mine 🙂

   1. Nei, jeg hadde også gjerne brukt linser hele tida om øynene mine tålte det. 🙂 Men nå gjør de dessverre ikke det. :/ Jeg kunne sikkert brukt linser mer hvis jeg droppa sminken, men da vinner dessverre sminken. Haha. Tåler ikke begge deler sammen lenger visst. Men tenker det ville vært synd for de av oss som må bruke briller, om det skulle være sånn at briller ikke alltid var passende. Ikke at jeg tror det var det du mente. 🙂

    Du kler briller kjempegodt da! <3 Så du kan absolutt bruke det mer, både for øyehelsen og som fashion statement. 🙂

   2. Caroline

    Tusen takk! Det er jo så godt med en avveksling også 🙂 Så synd du ikke kan bruke linser! Eneste situasjonen som virkelig er håpløs med briller er vel kanskje trening? :p

    Klem!

 8. Hvor er skjortet du har på deg- fra bildet nr 2 fra?

  1. Caroline

   Det er en kjole fra Mango 🙂

 9. Jeg tviler ikke på at du liker brillene, men synes det blir lite troverdig når vi ikke får se deg med briller i det daglige. Til og med da du hadde betennelse på øynene gikk du med linser, så synes ikke denne reklamen passet – siden du åpenbart ikke ønsker å vises med briller på bloggen.

  1. Caroline

   Det synes jeg er synd at du skriver, for jeg brukte briller da jeg hadde horhinnebetennelse? Tok flere bilder av det også, og selvfølgelig noen uten. Har flere ganger vist meg selv med briller på bloggen, spesielt den perioden jeg studerte også. Jeg brukte ikke linser med hornhinnebentennelsen, med unntak av på presselunsjen som vi arrangerte. Da vi var ute og reiste hadde jeg brillene i vesken min og brukte dem ved behov. Synes briller kan være ubehagelig over flere timer og bruker det helst som arbeidsbriller eller kjørebriller. Det er en vanesak å bytte til briller en hel dag når jeg har brukt linser daglig i 12 år.

   Har briller på nattbordet mitt og venter gjerne litt ut på dagen med å ta på linser dersom jeg skal være hjemme, men det får jo ikke dere se bilder av 🙂 Jeg er i hvert fall brillebruker, en trenger ikke å bruke briller hver dag for å være det 🙂

   1. Marion

    Føler for å forsvare Caroline her selvom jeg aldri kommenterer på blogger. Selv om hun blogger og deler mye av hverdagen sin er jo ikke bloggen hennes «big-brother», der man ser hele døgnet gjennom bilder! Syns det er fint du reklamerer for briller, det er jo så mange som må bruke briller daglig, og jeg kommer iallefall til å benytte meg av tilbudet da jeg sårt behøver nye briller. Og det ER en overgang fra å bruke linser nesten hele tiden til å bruke briller mer. Får samme som deg, med hodepine og kvalme, noen ganger så ille at jeg må kaste opp, hvis jeg bruker briller for lenge. Det er jo fordi synsnervene er blitt Vant til linser, og briller sender andre signaler til hjernen. Samt at sidesynet f.eks ikke er like godt dekket ved brillebruk som linsebruk, og man da ofte anstrenger synet mer. Derfor er lang tilvenningstid nødvendig.

 10. Håper de fra Gucci var en favoritt! De var skikkelig fin på deg 🙂

  1. Caroline

   Holder en knapp på Tom Ford og Dior enn så lenge, men jeg synes jo alle er fine! Vanskelig å velge egentlig :p

 11. Karoline

  Bildet med Örgreen-brillene. W O W! Så lekkert. Du kler virkelig alt Caroline! Dessverre har jeg for godt syn for briller.. Enn så lenge hvertfall 😀

  1. Caroline

   Deilig å slippe det også da 😉 De fleste av oss kommer jo i en alder for briller er en nødvendighet uansett :p Tusen takk for så fine ord! Stor klem!

 12. Så fine briller 🙂
  Har du fått alle gratis ?
  Hvilke linser bruker du ?

  1. Caroline

   Jeg fikk bare låne dem for denne kampanjen 🙂 Jeg bruker endagslinser 🙂

 13. Marianne

  Du ser helt nydelig ut med briller! Superstilig og sofistikert.

  1. Caroline

   Tusen takk, Marianne 🙂

 14. Kristin

  God morgen!
  Så utrolig fin du var på alle disse bildene! Heldig som kler så mye 😉
  Ville bare skryte litt av bloggen og arbeider du leverer for tida. Som alltid gjennomført, inspirerende og lekkert, men også variert og underholdende. Imponerende at du får det til!
  Ha en fin dag med dine. Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin! Dette blir jeg så glad for å høre 🙂 Setter stor pris på at du følger med 🙂

   Stor klem!

  1. Caroline

   Thank you, Ini!

 15. Dette blir litt for typisk reklame for min del da nettop komikerfrue også kjørte sånn reklame for bare noen dager siden.
  Blir ikke så troverdig når flere toppbloggere reklamerer for det samme hele tiden og sier løp og kjøp 😉
  Vi «vanlige» må huske på at dere som blogger driver en business hvor målet er og tjene penger:)

  1. Caroline

   Ja, bloggen er en business fordi det er jobben min. Akkurat som alle andre som går på jobb hver dag ønsker å tjene penger på jobben de gjør og bruker flere timer på daglig. Jeg kunne aldri blogget 2-3 gode innlegg om dagen med en annen jobb ved siden av. Da hadde det heller blitt noen oppdateringer i uken. Dersom du tror at å tjene penger er hele målet, så tar du feil :/ I hvert fall i mitt tilfelle.

   Videre kan jeg ikke forstå hvorfor det er lite troverdig å fremme et merkevaresalg hos to forskjellige bloggere? Det er jo det det er, nettopp salg på merkevareinnfatning hos Interoptik. Jeg bruker briller og jeg har vært hos dem og plukket ut mine favoritter sammen med en brillestylist 🙂 Det er jo bare et tips om dette salget og en måte å vise de forskjellige modellene på, på en annen måte enn i butikk eller i for eks. en tv-reklame 🙂

   1. Tror ikke Irene mente at du ikke skulle tjene penger, men spørsmålet om troverdighet er stort for leserne. Så lenge det virker som det ikke er så viktig for bloggerne så må du regne med å møte slike spørsmål jevnlig.

    Det er ikke at du tjener penger, men hvordan du tjener penger kommentarene handler om.

 16. Veronica

  Hei!

  Nydelig briller.
  Lurte på hvor vesten? kåpen? på bildet med Fleye brillene er fra?

  1. Caroline

   Du kan se hele antrekket her http://www.carolinebergeriksen.no/2016/03/14/foler-at-varen-er-pa-vei/ 🙂 Den er fra Ganni! 🙂

 17. Hei 🙂

  Er du nominert til årets nordiske blogger ? 🙂

  1. Caroline

   Den prisen har jeg aldri hørt om, så det tror jeg ikke 🙂

 18. Mariann

  Herlighet så nydelig og typete du er med briller! 🙂 Har så lyst på selv. Er det lov uten styrke? :-p

 19. Ingeborg

  Wow, så masse fine brilla! Du e nydelig, Caroline!

 20. Så lekker du er med briller! Siden du var (er?) litt bekymret for øyehelsen din burde du sjekke ut Eyezen / Essilor sine prevencia glass. Jeg bruker de nå og er helt frelst!! Bare Google det 🙂 Veldig viktig for oss studenter, og ikke minst for deg som jobber foran skjermen hver eneste dag.

 21. Ygor Holmen

  Hei, hvem har tatt brillebildene av deg?

  1. Caroline

   Lars-Kristian 🙂

   1. Ygor Holmen

    Nice!

 22. Vet du sikkert har opplyst om det før, men jeg klarer dessverre ikke huske – hvor er den fine stolen din fra? Øverste bildet 🙂 *krysser fingra for nettbutikk*
  Takk på forhånd!

 23. Ingvild

  Herregud, så utrolig fint bilde nummer 2 var (det med grønn jakke)! Alle var jo fine, men særlig det 🙂 Du ser så «ung-voksen» ut, og så sprek og frisk! Ble utrolig glad av å se på det 🙂

  Ingvild

 24. Fine brillepar, du kledde det veldig godt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *