weekend is too short

weekend_2

Denne morgenen har pulsen vært så lav den kan få blitt: Nelia og jeg har sett på tv – en med melk og en med kaffe. Vi har hatt teselskap, badet og laget frokost, alt mens mannen i huset har ligget begravet under dynen. Det er kampdag og han har automatisk enerett på å ligge så lenge han vil. Og det er helt greit det altså, en annen dag er det min tur 😉 

weekend

I dag ble det bananpannekaker til frokost på liten og stor, en diger søndagsfavoritt – så godt og så enkelt! Oppskriften finner du HER

weekend_1

Det er kampdag og Odd møter Tromsø om bare få timer, allerede halv fire er det avspark på hjemmebane! Tidlig kamp er kanskje det beste jeg vet, da har vi liksom fortsatt kvelden når vi kommer hjem, tid til å lage middag og gjøre litt andre ting også 🙂 I går satt vi hele kvelden og ferdigstilte et slags prosjekt som vi har jobbet på en stund nå, resultatet kommer her på bloggen om ikke så altfor lenge 😉 Gleder meg virkelig til å vise dere det! 


Ellers krysser jeg selvfølgelig fingrene for seier i dag! Håper dere har en fin søndag ♥ 

25 kommentarer

 1. Heia TIL

  1. Caroline

   :p

 2. Hvor er genseren fra?

  1. Caroline

   Den er fra h&m, kjøpte den i Skien før påske 🙂

 3. Av en eller annen grunn så blir bildene veldig utydelig på ipad 🙁 tenkte var greit å vite for deg. Ellers stå på, som alltid 🙂

  1. Caroline

   Det er så leit å høre! Vi holder på å sjekke hva det kan være, finner ingen feil :/ Har du oppdater den?

   Klem!

   1. Krystallklare bilder på min iPad. :o)

  2. Helene Viktoria

   Jeg leser ofte innleggene fra iPad og iPhone, men jeg merker ikke noe dårlige bilder. Kan hende det er noe med oppdatering eller noe da 🙂

 4. Jeanette

  Åh,jeg må få testet de bananpannekakene snart.Ser så godt ut!

  1. Caroline

   Det MÅ du! Så fort gjort også 🙂

 5. Har aldri dårlige bilder på ipaden min, så da kan det kanskje være oppdatering

  1. Caroline

   Krysser fingrene for det! 🙂

 6. Christine

  Heia ODD, jeg kjører fra Sandefjord for å se kampen i dag. Jeg har fri helg, så da passer det jo å ta en tur bortover:) Veldig gøy å lese at ODD vil fornye med L-K da, han var desidert den beste spilleren på laget i fjor. Husker jeg ble skikkelig imponert av hvor god han var, og hvor mye mer ro det var i laget da han spilte.
  Så nå er det bare å skifte til kampklær og hive seg i bilen, har sittet og jobbet med skoleoppgave jeg skal levere den 13. Bestemte meg før jul å begynne på skolen igjen, og jeg starta skolen i januar. Har ikke angret ett sekund på det, er så spennende og lærerikt. Er mye å gjøre med jobbing og familien ved siden av da, men nå var jeg skikkelig motivert for å starte. Også er det gøy at 3-åringen er stolt over at mamma går på skolen 🙂 <3

  1. Caroline

   Så bra at du støtter opp og kjører helt derfra for å se kamp! Krysser fingrene for seier 🙂 Hadde vært veldig fint med forlengelse av kontrakten, vi trives godt her 🙂 Jeg forstår godt at det er travelt med jobb, familie og skole, det er vanskelig å prioritere. Da jeg hev meg ut i det følte jeg ikke at jeg strakk til 100 prosent noen steder, det var frustrerende :/ Masse lykke til med alt fremover! 🙂

   Stor klem!

 7. Jeg legger merke til at i alle de innleggene du har som innbefatter Nelia, så gjør dere noe
  SAMMEN i steden for at ipad, tv, mobil og filmer står i høysete! Det gjør meg så inderlig godt
  i hjertet, nå som alt dreier seg om å stirre inn i en mobil. Det er så utrolig tragisk med mange
  av dagens unger, som har foreldre som er mer opptatt av oppdateringer på Facebook
  og Instagram enn å bruke litt tid med barna – gjøre ting sammen med barna. Pakke sekken
  med pølser og ved, farte ut i skogen . . . bare GJØR NOE!

  Dere er flinke til å konsentrere dere om de små ting her i livet, det som ER livet – SAMMEN MED NELIA
  og det er SÅ godt å se Caroline <3 Tommel opp for dere og ha en strålende søndag videre. God klem!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Vi forsøker helt bevisst å legge bort slike ting når vi er med Nelia! I starten var vi skikkelig dårlige, men nå er vi mye flinkere 🙂

   Håper du har hatt en strålende søndag <3

 8. Kristin

  Hei
  Så utrolig kule nelger, er de «lim-på-negler» som du skrev om tidligere?
  Lykke til i dag 😉

 9. Jeg har ett spm som ikke har noe med dette å gjøre, men prøver meg uansett <3 Du som har Ray-Ban justin og wayfarer, hva vil du si er den største forskjellen mellom disse? Med tanke på linsebredden.

 10. Gunhild

  Synes bloggen din har blitt veldig bra, liker oppskriftene dine veldig godt!:-)

 11. Den genseren MÅ jeg få tak i. Perfekt søndagsoutfit! 🙂
  Så utrolig fin hud du har, Caroline! De bena da ❤️

 12. Synne Marie

  Hei Caroline! Kommer frokostfredag tilbake? Det var en storfavoritt hos meg, som ikke er særlig glad i den tradisjonelle brødskiva om morgenen, hehe:-) Du har så mange gode oppskrifter! Om det ikke kommer tilbake på fast basis, krysser jeg fingrene for at det dukker opp innimellom;-)

  God mandag til deg<3

 13. Hørtes ut som en fin morgen, og genseren så kjempe god! 😀

 14. Hei, hvilket projekt snakker du om her? er det den du fortallte i dag eller har det ikke kommet på bloggen ennå? <3

  1. Hvis du aksepterer en kommentar går an jo svare på det. Var en allright spørsmål.
   Jeg kommer jo inn for å se om du har svart og hvis det er ikke noe svar og du har akseptert kommentar blir man frustrert..

   1. Caroline

    Det var det som kom i går, ja 🙂

    Beklager at jeg ikke har svart tidligere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *