3 tips til deg som vil se film i kveld

I løpet av den siste tiden har jeg rukket å se noen nye filmer – i hvert fall er de nye på både Netflix og på iTunes og ettersom de er såpass tilgjengelige for så mange, er jeg bare nødt til å tipse dere som kanskje har planer om filmkveld akkurat nå, enten det er med kjæresten eller en god venn. 


no strings

No strings attached – denne så jeg faktisk på mens jeg løp i dag og la oss bare si at det ble en elendig løpeøkt. Jeg klarer jo ikke å se en sånn film og å gjøre en god innsats samtidig: tyve pauser underveis og femten latterkramper gjorde sitt til at det ble en økt i roooolig tempo, men det var fullstendig verdt det…selv om det blir musikk på ørene i morgen 😉 Uansett! Filmen kan på flere områder minne veldig om Friends with Benefits og den går ut på det samme: venner som avtaler å ha sex med hverandre uten følelser eller forhold innblandet. Er det ikke slik at nettopp det så å si aldri går etter planen da? Her møter vi Ashton Kutcher som er verdens skjønneste kjærestemateriale og Natalie Portman som er en travel lege med altfor mange arbeidstimer i løpet av en uke. De møtes første gang på leirskole da de er i tenårene hvor de kun snakker sammen som venner, deretter skal tilfeldighetene ha det til at de møtes på en collegefest 10 år senere, før de for 1 år siden møtes på et marked og så hopper filmen til nåtid hvor ting begynner å bli litt mer komplisert når de bestemmer seg for et forhold med no strings attached. Jeg elsker filmer som disse, med den typiske nedturen i midten før hele filmen går oppover igjen mot slutten og som regel ender godt. Perfekt å se med hvem som helst eller alene. Finnes på Netflix! 

burnt

Burnt – filmer som handler om mat er ofte utrolig fascinerende og motiverende å se på, fordi karakterene i filmen virkelig tar matfaget på alvor og denne er intet unntak. Her spiller både Bradley Cooper og Sienna Miller – en helt super miks! Bradley Cooper spiller kokken Adam Jones som ødela karrieren sin med dop og divaoppførsel. Han straffer seg selv for å ha klusset det til ved å blant annet jobbe et sted hvor han åpner så mange som en million (!!) østers (viljestyrke og stahet der med andre ord) og når han har oppnådd det, prøver han å ordne opp for fortiden ved å returnere til London. Her er han fast bestemt på gjenvinne æren gjennom å gå i spissen for en topprestaurant som kan få tre Michelin-stjerner. En så fin film! Kan leies på iTunes. 

the intern

The interndenne er det en stund siden vi så og jeg har hatt lyst til å anbefale den til dere helt siden den gang da, for denne filmen er bare helskjønn! Her møter vi 70 år gamle Ben Whittaker som har oppdaget at pensjonisttilværelsen ikke er noe særlig for ham. Han er enkemann, blir fort rastløs og liker å ha gode rutiner og en grunn til å stå opp om morgenen, så da han oppdager en plakat som etterlyser pensjonister til arbeidsplassen sin i en prøveperiode, blir han umiddelbart interessert og legger inn en søknad. Ben er sjarmerende og veldig oppegående, jeg hadde lyst til å gi ham en diger klem gjennom hele filmen! Han får selvsagt jobben, som er i nettbutikk  oppfunnet og eid av Jules Ostin som spilles av Anne Hathaway. En lettere stresset småbarnsmor som har fått en veldig overraskende oppsving i karrieren – nettbutikken går altfor bra og hun har altfor mye å gjøre. Jules er ikke den enkleste å komme innpå, men hun og Ben blir etter hvert bestevenner  Kan leies på iTunes. 


Kanskje du allerede har sett noen av dem? God filmlørdag! 

12 kommentarer

 1. Har du sett serien Devious Maids? Den skal jeg forsette på i kveld! Må prøves! Utrolig morsom!
  Topp med filmtips også! Ha en fin kveld!

  1. Caroline

   Nei, det har jeg ikke sett 🙂 Liker godt å se serier når jeg trener, så kanskje jeg skal sette i gang med den 🙂 Takk for tips! Klem!

 2. Åhhh de tipsene kom som bestilt, tusen takk 🙂 Da blir det nok film her om litt 🙂

  1. Caroline

   Så bra 😀 Håper den du så falt i smak 🙂 Klem!

 3. takk for tips! 🙂

 4. Supert innlegg!!:):)

 5. Elisabeth L

  Du har alltid gode filmtips å komme med 🙂 spiste forresten isen din for første gang i går og ble kjempe imponert! Utrolig god is med passe syrlighet og ikke noe ettersmak av stevia i det hele tatt! Den skal jeg spise mye av fremover 🙂

  1. Caroline

   Så innmari hyggelig å lese, ELisabeth! Tusen takk 😀

 6. No strings attached = waste of time.
  Syntes filmen var utrolig dårlig, ville aldri anbefalt den videre.
  Ashton kucther og Natalie Portman er fine å se på, men så elendige skuespillere! :O
  Men smaken er som baken.

 7. Takk for tips! Kanskje det blir «The intern» på meg i kveld 🙂

 8. Sett 2 av 3 filmer i helgen, herlighet så fin rolle Robert Dinerro (eller hvordan det skrives ) har, han er bare helskjønn 🙂 Satser på å se siste filmen en av dagene som kommer, takk for fine film tips 🙂 Midt i blinken, fine filmer 🙂

 9. Hørtes ut som brae filmer! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *