oslo, frost, gamlebyen og bare grønt

frost og gamlebyen_1

God morgen til deg! Snart er det helg igjen! Jeg skal ikke begynne å messe om hvor utrolig fort ukene går, men det ER jo faktisk helt drøyt. Jeg synes vi kom hjem fra fjellet og påsketur for bare et par dager siden, men så er det snart 1 uke siden vi allerede?! Vel, det er vel slik at tiden går fort når det er mye som skjer og du har det gøy, og i går var jeg jo på farten hele dagen – bokstavelig talt. Det ble mange timer i bil, men slik er det noen ganger. Kameraet var med, så jeg fikk tatt noen bilder underveis, og de kommer her: jeg startet dagen i Oslo på et is-event for Reitangruppen sammen med Camilla, hvor vi stod og blomstret ved isdisken begge to og delte ut is til alle som kom og gikk fra lunsj. Så mange positive sjeler og blide fjes – alle likte jo isen vår! 

frost cbe og cp

frost og gamlebyen_2

Jeg tror de fleste av dere fikk det med dere da jeg skrev om den for et par uker siden, jeg har i hvert fall fått SÅ mange snaps fra dere hver ENESTE dag! Dere spiser så mye is og det er en fryd å se, jeg blir jo ordentlig stolt, så fortsett med å sende meg bilder både der og i tagger på instagram 🙂 Dersom du likevel ikke skulle fått med deg konseptet med Frost by Caroline Berg Eriksen og Frost by Camilla Pihl, vil jeg fortelle deg at dette er en is uten tilsatt sukker. Den er naturlig søtet med stevia og min versjon gir deg følelsen av friske bringebær som smelter på tunga. Den rett og slett er utrolig god på smak, og den karakteristiske ettersmaken fra stevia som jeg ikke er noe spesielt glad i selv – den er ikke der 🙂 Jeg har lenge savnet et sunnere alternativ i isdisken og dersom du har gjort det samme, kommer du til å elske denne! Det er jeg sikker på! Les gjerne mer om den HER


frost og gamlebyen_01

Etter Oslobesøket gikk turen videre til Fredrikstad, og ettersom jeg likevel var i nærheten, avsluttet jeg turen min med et besøk til storesøster sin kafé i Gamlebyen. Der satt jeg og jobbet litt med min favorittkaffe gjennom tidene (mexican og caribbean) og så kom mamma en tur innom slik a jeg ble værende enda litt lenger. Dette savner jeg i hverdagen, spontane klemmer fra familien min  Kanskje det blir sånn en gang i fremtiden. Heldige meg fikk med indisk linsesuppe og hummus på veien, så i dag er jeg som et vandrende hvitløksfedd, men det er selvfølgelig helt greit. I hvert fall for meg 😉 

frost og gamlebyen_9frost og gamlebyen_6

Nå står trening på planen før jeg skal til avgårde igjen. Så skal vi avslutte uken og starte helgen med en felles lunsj i Porsgrunn alle tre, tidlig henting i barnehagen – gleder meg! Ha en kjempefin dag, dere ♥  

33 kommentarer

 1. Såå fin med litt lengde på håret igjen!:)

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne 😀

 2. I’m still so curious how your ice cream tastes! But fortunately I will travel this year to Norway and hope I will have the possibility to try it there 🙂 Love your look with the cool skirt, dear Caroline!
  Have a wonderful weekend <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Gro Unni

  Hvorfor er ikke bildene dine klare når man ser de på mobil lenger ? :-/ jeg trodde det var noe med min mobil eller nettet , men andre bloggeres bilder blir klare og fine. Men dine er helt kornete… Veldig kjedelig for deg ettersom mange ser nok på bloggen din på mobil. Kanskje bildene dine er for store eller noe ? Håper du får fikser opp i det 🙂

  1. Caroline

   Hei!

   De skal være klare, men jeg har fått noen tilbakemeldinger om dette :/ Det ser ut som det løses ved å oppdatere mobilen til siste programvare, evt. refreshe siden til bloggen mange ganger på rad 🙂

 4. Kristin

  Må bare si at jeg ble veldig positivt overrasket over isen din! Jeg liker stort sett ikke noe som er søtet med stevia eller annen kunstig søtning, men det merker man jo absolutt ingenting til i den. Kjempegod og absolutt en ny favoritt. Håper den blir på markedet en god stund, for jeg kommer ikke til å ville ha noen annen is denne sommeren 😀

  1. Caroline

   Åååh, så koselig at du ble det 🙂 Jeg synes den er kjempegod, og har allerede spist mange 😀

 5. Syntes de var så utrolig fine de jeansa camilla har på seg! Hvor er de fra??

  1. Caroline

   Det vet jeg ikke 🙁

 6. I dag skal jeg innom rema for å kjøpe med isen deres, håper de har den da! Gleder meg til å smake, er så glad for en sukkerfri is, helt genialt 🙂 Ønsker deg en super fin fredag 🙂

  1. Caroline

   Håper den smaker 😀

 7. FY søren jeg skulle likt å ha en sånn Bare Grønt-sjappe i nærområdet mitt!

  1. Caroline

   Ja, det skulle det! Skulle ønske hun kunne åpne her i Skien :p

 8. Jeg savner en skikkelig god aprilspøk på denne bloggen!

  1. Caroline

   Jeg er ikke helt fan av slike blogginnlegg, har vel aldri slått til med en 1. aprilsnarr :p

 9. Jeg fant denne isen (rasberry) på onsdag i butikken, endelig. Den har jeg leitet etter lenge. Men ble skikkelig skuffet. Den smakte surt og veldig kunstig for min del. Gikk innom butikken igjen å kjøpte en annen is fra Diplom, som heter sitron-yoghurtis. Den var så god. Og ja, det var mer enn 36 kalorier i den (160 kcal) , men hva så? Den var dobbelt så mye bedre 🙂 Men smak og behag!

 10. Camilla Phil er så fin 🙂

  1. Caroline

   Hun er kjempenydelig! 😀

 11. Hei, liker ikke helt å innrømme det, men er fast leser og får mye inspirasjon gjennom bloggen. Men hva gjorde du egentlig i Fr stad da? Det kan du kanskje ikke si helt ennå? Håper også jeg kan få tatt meg en tur til din søsters kafe etterhvert. Ser jo ut til å ha god mat og fin atmosfære der da:-)

 12. Hele 0.7% bringebær i isen din? Ikke veldig imponerende…

  1. Caroline

   Det er en saft-is, ikke «1 av 5 om dagen», så det er ikke meningen at det skal være mye frukt i den 🙂

 13. Så nydelig bluse Camilla har! Hvor er den kjøpt?

  1. Caroline

   Den er fra HM 🙂

   1. Vet du om den er kjøpt nå nylig? Har lett i tre butikker nå uten hell (både vanlig og trend). Isen din smakte helt nydelig ;D

 14. Hei!
  Takk for nok et godt innlegg. Liker bare bloggen din mer og mer! 🙂
  Bare lurte på om du kommer til å endre på headeren din i nærmeste framtid? Du har jo hatt den en god stund og selv har jeg aldri vært noe begeistret for den.
  Ha en fin helg!

  1. Caroline

   Så koselig å høre at du gjør det <3 Det er nok ikke så veldig lenge til jeg endrer header, men jeg har ikke noen umiddelbare planer om det.

   Ha en fin helg du også <3

 15. Camilla

  Love the suede boots – where are they from

  1. Caroline

   From my own collection with Bianco 🙂

 16. Fine dere er.
  Gleder meg til å smake på din frost også, hver gang jeg er i butikken er den utsolgt 🙁 men det betyr bare at den er skikkelig god.
  🙂

  https://barbaraoslo.blogspot.no

 17. Hvor er skinnjakka fra?

  1. Caroline

   Den er fra boda skins 🙂

 18. Elsket isen din, mannen min og jeg er fint enig om å fylle fryseren med den i sommer! 🙂

 19. Har ikke fått med meg engang at du har komt med is jeg.. Disse må jeg smake! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *