puster litt før dagen starter

morning time boxing late_2

God morgen, fine du! I dag er jeg i Oslo for et tidlig møte før jeg må videre til Fredrikstad for et møte der. Samtidig skal jeg få sydd en ny bunadskjorte, dere vet  hendelsen jeg fortalte om på videobloggen? Haha! Tror det nærmer seg siste frist for å fikse noe som har med bunad å gjøre før nasjonaldagen nå, så jeg må bare få det gjort mens jeg likevel er i nærheten. Så gjør jeg nok et lite stopp i Sarpsborg for å hilse på mamma og pappa som endelig har kommet hjem fra Spania, tenkte også å oppdatere bloggen mens jeg er der og deretter skal jeg hjemover igjen, med båten over og alt som hører med.

morning time boxing late_3

En lang dag med andre ord, og den startet såpass tidlig at en treningsøkt som innebærer svette ikke var en mulighet i dag. Litt kjedelig, ettersom jeg elsker en svett start på dagen, men ofte er det det som må prioriteres bort når det er mye på tapetet. Uansett! Når jeg kommer hjem i kveld SKAL jeg finne fram boksehanskene mine og gjennomføre en økt – med mindre jeg er hjemme ved midnatt. I dag ble det bare relaxation-trening for å koble litt av før jeg gikk i dusjen. Det er verdt det, morgenen kjennes plutselig litt lettere med en gang jeg stopper opp og gjør rom for litt pust.  


Ville bare ønske dere en fin dag! Håper solen skinner hos deg også 🙂 

32 kommentarer

 1. Victoria

  Hei, jeg lurte på om du har noen tips til hvordan man kan trene til for å få flat mage og flat rumpe. jeg føler meg at jeg har stor rumpe i forhold til kroppen min. derfor har jeg tenkt å trene, men vet ikke hvordan jeg skal gjøre det.
  Jeg vil gjerne har ha tips som man kan trene hjemme.

  1. Caroline

   En sunn og aktiv livsstil er absolutt å anbefale, så vil resultatene komme av seg selv! Bare ved å trene regelmessig er jeg sikker på at du vil føle deg mye bedre ganske umiddelbart, det er bare å finne tid / lage tid til å få kommet i gang 🙂 Jeg synes absolutt ikke at flat rumpe er et mål du skal ha, men en sunn og sterk kropp er jo et pluss 🙂 Har du kikket på de forskjellige øvelsene jeg har lagt ut under kategorien trening? Jeg kommer med ganske mange tips til hjemmetrening der 🙂

   https://www.carolinebergeriksen.no/category/trening/

   Klem til deg og lykke til!

   1. Victoria

    Tusen takk:)

 2. Karoline

  Må bare få sagt at videobloggene dine er så utrolig fine. Jeg blir så glad av å se de 🙂 Det var en fin avslutning på en kjip gårsdag, så tommel opp 🙂 Boksing med kickbag er så gøy! Har fått dilla på den treningsformen de siste uken, da jeg endelig tok mot til meg og prøvde meg på en slik time. Supergod trening og ikke minst bra måte å få ut litt aggressjon og energi 🙂 Håper du får en strålende dag, fine Caroline!

  1. Caroline

   Jeg blir så glad, tusen takk Karoline 🙂

   Og ja, jeg er så enig! Super måte å få ut litt aggresjon på 😉 Håper dagen har vært fin så langt! Klemmer 🙂

 3. Hei Caroline.
  God morgen til deg

  1. Caroline

   Good morgen, Lise! Håper dagen din har vært fin 🙂

 4. Hvis du uansett skulle dusje, hvorfor kunne du ikke svette da?

  1. Caroline

   På grunn av tiden selvfølgelig 🙂

 5. Cathrine

  Lurte på hvor tightsen din er fra? Kjeeeempefin

  1. Caroline

   Fra AIMN / Get Inpired 🙂

 6. Er det noen sjanse for at du kan lage en liste med matretter man kan lage om man er på budsjett og som ikke tar så lang tid? Jeg vil veldig gjerne bli sunn, men det er så mye jeg hverken har råd eller tid til.

  1. Caroline

   Takk for tips til innlegg! Det kan jeg få til 🙂

 7. Tvillingjenter

  Hvilken 17.mai skal du ha bunadskjorta ferdig til? 2017? 😉

  Fra spøk til alvor; håper du rekker å få ny skjorte til 17.mai i år, er så kos med bunad den dagen. Lykke til! 🙂

  1. Caroline

   Det var ikke noe problem 🙂 Hadde selvsagt ringt på forhånd for å sjekke 😉

 8. Hei,
  Hvilken str. bruker du i den tightsen? 🙂

  1. Caroline

   xs 🙂

 9. Hva er det med deg og den svettingen? Det virker som hele målet med treningen din er å svette siden du skriver det ordet hver gang du skriver om trening :S

  1. Caroline

   Klart det er det! I hvert fall når jeg løper, trener crossfit og sirkeltrening med div. øvelser, da liker jeg å svette 🙂 Om du kun trener tung styrke er det en annen ting, men det gjør jeg så å si aldri 🙂

   1. Man svetter da vanvittig når man trener tung styrke også. Da trener du ikke tungt nok om du ikke gjør det. Skulle likt å sett noen som ikke svetta når dem kjørte benøkt på treningssenteret.

   2. Caroline

    Jeg har aldri svettet på samme måte som når jeg trener kondisjon de gangene jeg har trent tung styrke og bare det – det har vært med personlig trener og jeg har virkelig blitt presset til mitt ytterste. Ja, jeg svetter, men jeg kan aldri huske at det har dryppet av meg. Ved tung styrke har du jo pauser mellom hver serie, så du har muligheten til å hente deg igjen og det i seg selv gjør i hvert fall at jeg ikke svetter på samme måte som når jeg for eks. spurter eller løper intervaller og er i nesten konstant bevegelse. Men det er klart man reagerer forskjellig på ting og det er også stor forskjell på hvor mye man faktisk svetter også 🙂

 10. Hei! Jeg husker fra skal vi danse at du kom deg ned i spagaten. Har som et mål å komme dit selv. Skulle ønske du kunne laget et innlegg med tips til hvor hyppig og hvilke tøyeøvelser du anbefaler for å komme seg dit 🙂
  klem!

 11. Har lest bloggen din lenge, faktisk fra tiden du planla bryllup. Men den siste tiden har bildene blitt så dårlige at jeg sjelden gidder å gå inn. Hva kan det komme av tror du?

  1. Caroline

   Hei!

   Det skal de ikke være :/ Det er flere som har rapportert dette problemet, og for de har det hjulpet å oppdatere iPad/iPhone til nyeste programvare, evt. refreshe bloggsiden min flere ganger på rad.

 12. Christine

  Det er en av de fineste koppene jeg har sett! Wow! Hvor har du fått tak i den?

  1. Caroline

   De er fra Miss Etoile 🙂

 13. Var innom Bianco i dag og falt pladask for de sorte bootsene med cutouts. Trodde de skulle være litt harde på foten, men så var de så myke og gode! De ble selvfølgelig med hjem, gleder meg til å bruke de både til jeans, skjørt og kjoler. Ville bare si at du har gjort en super jobb med kolleksjonen, tommel opp for både utseende og komfort!

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk, Mari! Det betyr veldig mye for meg å høre det! 🙂 Håper du får brukt dem masse 🙂

 14. Hei, Caroline!
  Kan du linke til koppene fra Etioile?

 15. Nydelige sko! Har du kanskje link til de? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *