spørsmålsrunde: del 2

Det tok sin tid, men NÅ er svarene til spørsmålsrunden del 2 endelig klare 🙂 Jeg tenkte med meg selv, og sier det til og med i videoen, at jeg skal svare enklere og litt kjappere denne gangen – men den gang ei! Ehe. Den ble like lang som forrige gang, så for å gjøre det litt enklere for dere, skriver jeg spørsmålene under her og når de kommer i videoen, slik at de av dere som ikke ønsker, orker eller vil se hele, kan spole dit dere vil. Håper dere liker den! 


the questions

1:22  – føler du at blogging er en fullverdig jobb? Hva vil du gjøre når bloggingen en gang tar slutt? 

5:04 – siden du har byttet hårfarge flere ganger og passer det meste, hva synes du er fordeler og ulemper med blond vs brunette med tanke på sminke? 

brunete blondine

7:03 – kan du si hvordan ungdomstiden din var og når du begynte med festing og alkohol? 

9:42 – hvem er din beste venninne? 

elise

11:12 – hva jobber Lars-Kristian som? 

12:28 – hva gjør deg lykkelig i et forhold der du er gift? 

14:23 – ble bloggen din gradvis kjent, eller kan du påpeke et punkt, og hva var det som gjorde det eventuelle utslaget? 

19:10 – er bloggen din og blogging generelt noe som blir snakket om i private sammenhenger? 

19:42 – hvilken gest er det LK gjør for deg som du setter mest pris på? 

20:45 – hvordan fordeler dere hverdagslige oppgaver (f.eks. stell av Nelia, hvem lager middag oftest, hvem bretter som regel klær, hvem tømmer søpla osv.)? 

22:50 – har du noen gang prøvd snus eller røyk? 

24:46 – har du lyst til å flytte nærmere en by? pga møter osv eller vil dere bo litt på “landet” ? tenker på nelia, ser på snap at det nesten ikke ser ut som dere har naboer, skal hun gå flere mil for å møte venner når hun blir større? eller kommer dere til å kjøre henne over alt? 

26:08 – hva er den største forskjellen mellom deg og mannen din etter dere ble foreldre? 

27:27 – hvordan kommer dere frem til avgjørelser om Nelia og hennes rolle på bloggen? Er det en av dere som har siste ordet, hvordan argumenterer dere frem og tilbake, og hvordan ble dere enige om å gå fra ingen eksponering til å kjøre annonseinnlegg basert på henne? 

32:45- hva er den vanligste misoppfatningen folk har av deg? 

34:14 – jeg leste en kommentar for en stund tilbake der det var ei som spurte om Calvin Klein BH’en satt godt på plass, så svarte du at du hadde ikke så mye å holde på plass. Så mitt spørsmål er: Er du fornøyd med puppene dine? 🙂 

søndag-caroline-berg-eriksen-ck2

36:00 – har du en hobby som du har lyst til å drive på med men ikke finner tid til? 

38:50 – et barndomsminne som får deg til å glise i dag? 

42:04 – kan du snakke en annen dialekt? Du bor jo sammen med en Sunnmøring 😉 


Den første spørsmålsrunden finner du HER

98 kommentarer

 1. Du sender ganske dårlige signaler om hva som er akseptert om drikking i ung alder ut i fra spørsmålsrunden! Beklager, men synes ikke det passer å snakke så mye om det når kanskje ikke fylt 15 år ennå!

  1. Synes heller det var en litt morsom og uhøytidelig ting å ta opp jeg. Hvem snuste ikke på drikke på ungdomsskolen, liksom? En trenger ikke ta alt så veldig seriøst og høytidelig 🙂

  2. Benedicte

   Guri land…. Hun er verken den første eller siste som prøver alkohol i den alderen. Min erfaring er at de som ikke gjorde det gikk på en skikkelig smell da de først begynte å drikke under studiene, da de ikke kjente kroppen sin i det hele tatt.

   Jeg fikk min første smak av rødvin da jeg var rundt 7år tipper jeg. Kanskje rundt 1 ss. STOR stas, men jeg fikk ikke gå ut å leke etterpå =P

   1. undrer

    hvorfor er det verre å gå på en smell «under studiene», enn mens man går på ungdomskolen?????

   2. Benedicte

    Jeg burde kanskje utdypet, men med smell mener jeg blackout der personen har våknet opp med en vilt fremmed. Det værste som skjedde da jeg drakk som 15-16-17 åring var at jeg klina med en fremmed. Ganske stor forskjell 😉 Hilsen lykkelig gift som er glad jeg fikk tullet fra meg i ungdomsårene uten konsekvenser.

  3. Janne-Kristin

   Så det er bedre at hun lyver om det?
   Tror ikke det nei.
   Hun er ærlig, og innrømmer at det var flaut.
   Synes ikke det er oppfordring til at andre skal prøve når de er 14 år.

  4. Kjære kirkefolk, ikke ta alt så høytidelig. Caroline er bare ærlig, og de fleste av oss har vært der. Jeg synes det var morsomt, og så typisk «fjortisfyll».

   1. Martine Akselsen

    Hun oppfordrer jo ikke til drikking i ung alder noen plass, ærlig talt.

   2. Trude: Kirkefolk? Hva er det for en kommentar? Duste-stigmatisering. Du vet ingenting om det er «kirkefolk» eller helt andre som har kommentert her…

   3. Så enig med deg Trude! Folk er mer holly than holly Maryja liksom ….

 2. Elsker lange videoer fra deg, og gleder meg til å sette meg ned med dette etter skoletid. Digger bloggen din! Ha en fin dag videre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du liker de 🙂

   Ha en fin dag <3

  2. Hei! Hva er det du drikker på videoen? 🙂

 3. What a pity I can’t understand your answers … Thanks a lot nevertheless for your effort.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Haha 😀 So sorry! Maybe I’ll get someone to text it! 🙂

 4. Knall fin video blogg, du svarer ærlig og herlig 🙂 Ha en fin tirsdag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, hyggelig at du likte den 🙂

 5. Hei skjønne dame 🙂 Har akkurat sett på video`n din,for en vakker sjel du er, synes du er naturlig, ekte,og morsom,og ikke minst den absolutt beste kvalitetsbloggeren som finnes <3 Følger deg hver dag:-) Nå titter solen såvidt frem ,og når man har en fridag,er det deilig å gå ut på en lang tur<3 Ha en nydelig dag videre<3 Klemmer

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 😀

   Klemmer <3

 6. Så artig å se deg på video – du er veldig naturlig og flink foran kameraet. Ønsker deg og den fine familien dine en super uke. Klemmer i fleng fra Vestlandet 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Håper dere også får en fin uke 🙂

 7. Gode svar!
  Angående spørsmålet om hva Lars Kristian jobber med, er mitt inntrykk at personen lurer på hva hans rolle i bloggen er? Var han ikke ansatt i Treasures eller noe? Og han tar jo mange av bildene og kommenter og slikt, så kanskje det var på den måten personen mente?

  1. Caroline

   Ja, det er jo sant 🙂 Han har ansvar for foto/film, og tar seg av regnskapet 🙂

 8. Veldig kjekt å se deg på video. Du kommer frem som ekte og veldig sjarmerende. Corcky på den beste måten 😀

  1. Caroline

   😉

 9. Du er en dyktig formidler! Og så digger jeg at du holder (ihvertfall litt) på dialekta di, blant annet med at du sier ho og ikke hun 🙂
  Ha en flott dag!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Det er jo lenge siden jeg flyttet fra Sarpsborg, men jeg ønsker jo å holde på dialekten så godt jeg kan 🙂

   1. Så bra! Har du forresten sett denne, den er til å dævve av 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=lUSGUcHPcOo

 10. I would love to understand this =( I am from Iceland so I can understand written norwegian but I can´t understand spoken norwegian. Looking lovely as always =)

  1. Caroline

   Maybe I’ll get someone to text it 🙂

 11. Du er så fantastisk på video, gleder meg til neste videoblogg!

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 12. Så hyggelig å se deg på film, du er så herlig! En ting jeg bet meg merke i på filmen var at du hadde så utrolig fin øyesminke! Kunne du lagt ut en videoblogg av hvordan du lager akkurat den øyelooken? Synes det var så fint, kunne godt tenkt meg å prøve den på meg selv 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Jeg har skrevet om det her: https://www.carolinebergeriksen.no/2015/08/23/my-everyday-makeup-2/

   🙂

 13. Anna Tejera

  Morsomt å se hva du svarer 🙂 Kjenner meg igjen i mye av det du sier i parforholdet deres. Ha en super fin tirsdag videre, klem 🙂

 14. Tjorven

  Så koselig å se deg på video, og så rolig og godt å se og høre på. Jeg er en voksen dame på femti som har fulgt deg i flere år,synes det er ett av dagens små høydepunkter å følge bloggen din. Jeg har aldri kommentert noe før,men føler for å gi deg kreditt for måten du har stått i det i media og svart saklig og voksent på det som har stormet innimellom. Jeg heier på deg og den flotte jobben du gjør,koser meg med tips og flotte bilder. Ønsker deg lykke til videre med din lille familie,å nå når jeg har dristet meg til å kommentere kanskje jeg gjør det igjen

  1. Caroline

   Tusen takk, Tjorven 😀 Koselig at du liker bloggen min <3 Du er alltid velkommen til å kommentere 🙂

 15. Hihi så ærlig og herlig inlegg 🙂 satt i bilen påvei hjem-pendler drammen tønsberg, så passa at det var et langt inlegg. Da rakk jeg høre hele spørsmålsrunden i bilen på vei hjem hihi 🙂 kult om du hadde filmet litt rundt i huset hjemme også 🙂 stå på som du gjør, elsker å sjekke inn din blogg med herlige farver og inspirasjon 🙂

  1. Caroline

   Så koselig at du likte det 🙂

   Takk for tips, kanskje det blir et videoinnlegg om det neste gang 🙂

 16. Jeg får virkelig et inntrykk av at du er et fantastisk menneske, så jordnær og ekte 🙂 Og så ser du jo helt lekker ut! Ha en finfin uke!

  1. Caroline

   Oi, så hyggelig sagt 😀 Nå ble jeg ordentlig glad <3

   Ha en fin uke du også <3

 17. Synes det er så hyggelig å få se deg mer «in person» på bloggen! Får et enda bedre inntrykk av deg når du legger ut videoer, da du virker så jordnær og behagelig i forhold til «det overfladiske», som du sier 🙂 Er selvfølgelig veldig glad i skrivinga di også, du virker som ei flott dame!

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 😀

 18. Hei, Caroline!
  Jeg synes du svarer godt for deg, og mitt inntrykk er at du er ærlig. Liker hvordan du forteller om alt mulig fra blogg til søppel… Til tross for at du forklarer og snakker godt for deg synes jeg like vel ikke blogging er en skikkelig jobb. Du viser absolutt at du er en reflektert dame, men jeg er sterkt uenig der. Grunnen er at jeg ikke ser nytten av at blogging i denne formen eksisterer i et samfunn (må ikke tolkes dithen at jeg ikke synes folkene bak skal eksistere! nå snakker jeg om bloggingen i seg selv.). Du snakker om å inspirere, og den kan jeg se, men for meg blir livet du deler ensformig. I tillegg har jeg sett sterke eksempler på når blogging og magasiner har hatt dårlig innvirkning på mennesker rundt meg. Når det er sagt- jeg har ikke noe dårlig inntrykk av deg som person etter å ha sett videoen, men er uenig i dette med blogging som jobb og ville dele min mening.

  Ha en fortsatt fin dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tilbakemelding, Anita 🙂

   Du skal selvsagt få lov til å mene det du skriver, men det forandrer jo ikke det faktum at blogg er en fullverdig jobb. Det er mennesker som blir negativt påvirket av tradisjonell media også, men journalistikk er jo likevel en fullverdig jobb. Jeg produserer et produkt som leses av flere titusen hver dag fordi det gir dem noe positivt i hverdagen, i tillegg genererer det inntekt til meg og til mine samarbeidspartnere som igjen gir penger til fellesskapet via skatt. Jeg ser ikke et eneste argument for at blogg, slik som jeg driver min blogg, ikke er en fullverdig jobb.

   1. Ingvild

    For min del synes jeg det er veldig nyttig at blogg eksisterer i hverdagen. Gjennom Carolines blogg, og også andre blogger, får jeg inspirasjon, påfyll og glede i en ellers hektisk hverdag. Blogg er noe jeg kan sette meg ned og lese når jeg har litt ledig tid, og det gir meg så utrolig mye. Jeg synes det å være blogger kan sammenlignes med feks. en jobb der man er ansatt i et blad eller lignende. Det er jo samme greia, men bloggen leses over nett og ikke på papir, og når man har en egen blogg er man mye friere og bestemmer helt selv, i motsetning til å være ansatt i et blad etc. Haha, kanskje dårlig eksempel, men det jeg vil fram til er at en blogg med så mye kvalitet som Caroline sin, absolutt er en fullverdig jobb! Og at blogging har negativ innvirkning på folk, er jo det samme som at noe som står i blader og aviser har negativ innvirkning på folk. Hvor ofte leser man ikke om «Superdietten! Ned i vekt på 100 dager!» osv. på vg.no? Hver dag!
    Stå på Caroline, jeg elsker bloggen din. Har lest den siden 2010, og kommer til å lese den så lenge du holder den gående. Som jeg håper blir lenge 🙂

    Ingvild

   2. Caroline

    Tusen takk, Ingvild! Setter veldig stor pris på at du følger med og at du har gjort det så lenge 🙂

    Stor klem!

   3. Ingvild

    Kommer det forresten en del 3 av spørsmålsrunden? Skjønner hvis det er nok med to deler altså, det tar jo tross alt litt tid og arbeid å lage slike innlegg! To deler er absolutt nok siden du har så god kvalitet på måten du lager innleggene og svarer på, men jeg bare lurer likevel, siden jeg da kan glede meg til neste del 🙂

   4. Du er flink, og svarer akkurat det jeg tenker også 🙂 det er din inntekt, derav en flullverdig jobb. Hvor meningsfull den er, må være opp til hver enkelt å vurdere.

    Fin video, Caroline! Det er kjempegøy med videoblogg! Selvom det høres ut som noen støvsuger i bakgrunn 😛 men er vel grenser for hvor mye utstyr dere skal investere i 😉

    Klem til deg <3

   5. Caroline

    Uff, ja jeg vet 🙁 Det er HMI-lyset som jobber.. Har testet ut en del mikrofoner som dessverre ikke har vært av så god kvalitet.

   6. Hehe. Men det gjør ingenting altså! Vi skjønner det, og jeg syns ikke det var irriterende. Først tenkte jeg at det faktisk var noen som støvsugde, men så sa du jo at du måtte passe på å filme når det var stille i huset, så skjønte at det ikke var det 😉 i tilleg så varte det jo hele videoen, så enten var LK veldig flink og nøye med støvsugingen, eller så var det bakgrunnsstøy fra utstyret, tenkte jeg 🙂

   7. Lars-Kristian Eriksen

    Jeg er faktisk EKSTREMT nøye 😉

  2. Martine Akselsen

   Jeg er helt uenig med Anita, jeg! Husker jeg var veldig imot at folk skulle kunne tjene penger på blogg når det var helt nytt, men med tiden har jeg forstått hvor mye arbeid som ligger bak 🙂 Stå på Caroline, jeg heier på deg og synes det er så gøy å følge deg! Har fulgt deg siden slutten av 2009 og håper du fortsetter i enda mange år 😀

 19. Ingrid Haddal

  Heia! Synes det er såå koselig å sitte å se på disse videobloggene du lager, og at du tar deg tid til å svare så utfyllende i en ellers travel hverdag 🙂
  Er fra Ålesund selv og jobber på Søstrene Grene, du var innom, og jeg ble jo helt starstrucked, for jeg er jo innom flere ganger om dagen, og synes du er et veldig flott forbilde. Skulle gjerne ha hilst skikkelig på deg, men kunne ikke gjøre det når jeg var på jobb, dessverre. Så håper du kommer til Ålesund igjen snart, og at jeg får muligheten til å treffe på deg! 🙂
  Ha en fortsatt fin uke!
  Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂 Du skulle bare sagt hei og sagt at du leser bloggen, det synes jeg er utrolig hyggelig <3 Kanskje jeg stikker innom neste gang jeg er i Ålesund 🙂

 20. Du er så herlig når du snakker på film, føler at du snakker direkte til publikum. Tommel opp for mer personlige videoblogger! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Eline! Så utrolig hyggelig at du synes det 🙂

 21. søt du er <3 er så hyggelig å lese bloggen din. Masse masse inspirasjon 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, M <3

 22. Henny88

  Du er skjønn da! Takk for videoen. 🙂

 23. For en nydelig mugge! Den så nesten ut som arvegods? 🙂

 24. Så herlig du er 🙂 Fin video!

 25. Martine

  Så morsomt å se deg på video 🙂 tommel opp for å bli litt bedre kjent med deg utenom tekst og bilder, en herlig dame. Det virker som du kommer tydeligere frem i film? Får vist mer av deg selv, hyggelig for oss lesere

 26. Hei, sitter og ser på bloggerne.. Lurer på om du har fått forespørsel om å bli med eller ikke? Eventuelt hvorfor du takket nei?

  Elskeeeeer bloggen din!

  1. Caroline

   Det har jeg fått flere ganger, men jeg har ikke følt at det har passet for oss 🙂

 27. Koselig videoblogging igjen;)) Du er bare så søt og god der du prater i vei. Fortsett med video, love it<3

 28. Åh så gøy at du har fått spille rizzo! Det er drømmerollen Altså 😉 du burde se grease live, en fantastisk nyinnspilling med kjente fjes om musikaler fortsatt faller i smak. Klem!

 29. Du er så nydelig 🙂 Du stråler om jeg kan få si det rett ut 😀 Jeg smilte fra øre til øre gjennom hele filmen. Du er så utrolig BRA, personene som får ha deg i livet sitt er velsignet 🙂 Det er alltid koselig å klikke seg inn på bloggen din, det har det vært i alle år, og jeg håper du fortsetter i mange år til. Takk for all tid du legger ned for alle oss, og takk for at du er du. Du er mer enn god nok!
  Klem!

 30. Åh, du er bare helt herlig! Ser frem til flere videoblogger 🙂

 31. Ingrid Grace

  Så koselig det var å lytte til del 2 med spørsmålene i dag! Tusen takk! Det ble en veldig hyggelig ettermiddag her. Veldig koselig å se deg prate foran kamera om personlige men likevel ikke private ting. Ja til mer av dette sier jeg bare, veldig koselig den videoen om øyebryn og vipper også. Håper på flere videoer når det måtte passe seg sånn i fremtiden. 🙂

  Veldig koselig å lese gjennom alle innleggene gjennom påsken, så fint dere fikk noen fine dager på fjellet og fikk ladet batteriene. Sikkert godt å komme hjem igjen likevel og starte friskt og ferskt på en ny uke og komme i rytme igjen. Borte bra og hjemme best synes nå jeg, men ikke sikkert andre ser det slik da. Takk for påminnelsen om «Fjols til fjells» her forleden, den ble sett på her om dagen. Perfekt påskestemning med den ja.

  Ha en flott uke videre.

  Klem fra Ingrid Grace

 32. Jennifer

  Caroline is there any way you can put English subtitles on your videos? I would love to know what you are saying, lol! 🙂 Have a wonderful night!!

 33. Åå, Caroline, du er bare så søøt! Jeg blir sjarmert av å se deg snakke med oss lesere, du har en herlig personlighet, som kommer godt gjennom når du videoblogger til oss 🙂

 34. Elisabeth L

  Utrolig godt svart denne gangen også 😀 føler du bruker kjempe god tid og det setter jeg veldig pris på! Nelia er så heldig som har deg som mamma, kjempe omtenksomt av deg mtp hennes privatliv og hva du deler!

 35. Du sier du er perfeksjonist. Les «Gaia Balanse» sitt innlegg på Facebook fra 29.03.16, postet 20.37… «Det er ingen lykkelige perfeksjonister». Om du er det eller ikke er uvesentlig for meg, men gir vare enda mer grunn for meg selv til å slippe taket i perfeksjonismen og begynne å leve!

 36. Isabella

  Fantastisk video! Jeg lurte på; når dagen kommer, og dere flytter, graver dere opp Nelia sitt japanske kirsebær tre? Om det fremdeles lever 🙂

  1. Isabella

   Jeg var ikke klar over at spørsmålet mitt var så latterlig. Jeg husker jeg syntes det var så spesielt og vakkert med et tre som dåpsgave, så jeg undret bare. Men skal revurdere å stille fremtidige spørsmål.

   1. Caroline

    Ja, vi kommer til å ta det med oss og krysser fingrene for at det går bra 🙂 Anette sjekket med garner at det var mulig for et slikt tre, før hun kjøpte det 🙂

 37. Saa artig!!! Tusen takk for den videoen 🙂

 38. Veldig fin video:) Dette synes jeg du burde gjøre mye mer av, får et godt inntrykk av deg.
  Et lite tips viss du skal gjøre en del videoinnlegg i fremtiden er og kansje investere i en mikrofon, så lyden blir bedre.
  Du har mange ganger nevnt at bloggen din skal være som et magasin som folk kan drømme seg bort i. Men også magasiner har litt dybde i seg, med f.eks innlegg som rører litt dypere en mote, make-up og fine bilder. Du har ikke så lyst å være privat selv, det forstår jeg veldig godt, men kunne det være ide og kansje ha gjesteinnlegg av og til, med forskjellig tema?

 39. Jeg ble så glad når du klart og tydelig sa at du liker puppene dine!
  Vi trenger flere som deg. Som er glad i egen kropp, og som tør å si det.

  Takk! Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Signe! 🙂

 40. Gud, så koselig å høre på! Jeg syntes du har et veldig godt ordforråd, som resulterer i at du klarer å formidle budskapene uten å bruke banneord eller upassende sterke ord.

  Skulle gjerne sett at du slapp deg litt mer løs og ikke satt så stivt hele tiden?! Men kanskje du bare er sånn..? 🙂
  – Så lurer jeg på en litt teit ting. Har du alltid sjokolade og nøtter på bordet uten å spise av det?

 41. Du har så behagelig stemme! Jeg byttet ut radioen med deg på jobb denne timen, og det fungerte kjempebra. Du burde vurdere en egen podcast! (Selv om det er sjukt mye jobb og kanskje ikke akkurat det du trenger på toppen av alt annet..)

 42. Therese

  Hei!
  Hvor er mac coveret fra? 🙂

 43. Kjempefin video :-)) synes det er så fint å høre at du er fornøyd med puppene dine og helt enig med at som oftest får man de som passer best til sin egen kropp. Synes det er så mye snakk om silikon blant toppbloggere nå, man føler seg jo nesten unormal når man er naturlig. Så tommel opp!

 44. Kjempegøy å se videoen! Du virker søt, god og ærlig 🙂 Fikk riktignok ikke svar på spørsmålet mitt, om du og Lars Kristian har tenkt å oppdra Nelia kristent (siden du har sagt dere er kristne), men det var mange andre interessante spm (og svar), så ønsker meg gjerne flere slike spørsmålsrunder, og videoer generelt :):) Ønsker deg og familien en kjempefin dag!

 45. Madelen

  Nok en gang er du utrolig god til å svare for deg, og jammen er du et flott vesen! Skal også ha pluss for en morsom video (artig musikk) – særlig liker jeg at du har ramset opp spørsmålene og »tiden» etter hverandre. Jeg rakk nemlig ikke høre ferdig alt samme dag, men husket hvilket spørsmål jeg kom til, og da fant jeg lett tilbake 😀

  Ha en fortsatt fin uke!

 46. Likte veldig godt videoen! Det er så fint å høre på deg! Du e flink forran kamera og intressant å vite svar til spørsmål. 🙂 man får helt annen bilde av deg i videoen.

 47. Consider adding English subtitles, surely you have a lot of readers abroad as well. Would love to understand! 🙂

 48. Charlotte

  Endelig fikk jeg tid til å se denne! 🙂
  Det første som slår meg, er at jeg rett og slett synes du er vakker nå! Ikke oppdolla og «stiv», men ganske pen og naturlig 🙂 Ikke det at du ikke har vært det før, men akkurat i denne videoen bet jeg meg merke i hvor fin jeg syntes du var 🙂

 49. Må bare kommentere og si at videoen din er kjempe fin. Synes det er så bra at du tuller og ler, og ikke minst er ærlig. Og du har full rett til å være fornøyd med puppene dine 🙂 Jeg synes du er et godt forbilde for et hvert menneske, uansett livsstil, livskvalitet og personlighet. Hos deg er det alltid inspirasjon og glede å finne.

  Tusen takk for at du tar deg tid til å vise oss litt mer av den ekte deg ved å lage slike videoer 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Malin! Dette er så hyggelig å høre 🙂 Takk for at du så på 🙂

 50. Hei Caroline! Jeg liker godt at videoene er lange, det er kjempe gøy at du lager video i utgangspunktet, men med lange svar blir det litt koselig 😀 Du er kjempesøt og jeg liker spørsmålene du tar med! Håper på flere sånne i fremtiden, selv om det sikkert tar mye tid.

  Og det med at blogging ikke er fullverdig synes jeg er veldig galt. Jeg føler absolutt at bloggen din er fullverdig, du bruker mye tid og du har laget et nettsted hvor man kan finne inspirasjon og motivasjon til ulike ting. Og det er veldig fint. Det blir jo som du nevnte nesten som å lese i et magasin, og redaktørene for magasinene har vel også en fullverdig jobb? Jeg liker ihvertfall bloggen din, og er glad for at det finnes slike blogger hvor man kan trykke seg innpå og drømme seg litt vekk, få tips osv. For meg har du drømmejobben! Og jeg tror nok også at mange gutter tenker det samme om din mann (som er fotballspiller) 😉 Stor klem!

 51. Hei!
  Liker så godt den hvite og burgunder tunikaen/kjolen på brunettebildet. Er det fortsatt mulig å få fatt i den?
  Vennlig hilsen,
  Ingeborg

  1. Caroline

   Den er fra asos, fjoråret :/ Så det var jeg ikke :/

 52. Husker så godt Natt i Nisseland oppsetningen! Jeg begynte selv på Masken når jeg var 7 tror jeg, men er litt yngre, så var for ung når Natt i Nisseland ble satt opp. Første oppsetningen min var vel elevaften før Trollmann fra Oz. Har cden med alle sangene til Natt i Nisseland hjemme, og det er virkelig ingen jul uten! Optimal julestemning for min del!

  1. Caroline

   Å, så koselig! Det var en fin tid 🙂 Elsker julecd’en! Ingen jul uten den 🙂

   Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *