den perfekte allværsjakken for årstidene som kommer

vangen

Denne parkasen er så fin! Den er fra Get Inpired og er bestselgerjakken til Kari Traa. Vangen Parka er en perfekt allværsjakke for høst, vår og sommer, hvor innerjakken har et varmende og isolerende materiele, kan taes ut og brukes for seg.

vangen_3

vangen_2

Både innerjakken og ytterjakken er fine å bruke alene: jeg bruker gjerne innerjakken om sommeren, spesielt fordi fargen er så fin og fordi den er så enkel å slenge over treningstøyet om jeg skal ut et ærend eller om jeg bare kjører en sporty look en dag. 

vangen_1

Fra i dag og frem til 4. april får du 1000 kroner i avslag på Vangen Parka hos Get Inspired! Jakken er vind – og vanntett og midt i blinken for den sporty turjenta som ønsker å se ekstra fresh ut 🙂 Klikk HER dersom du vil lese mer om den 🙂 Den er så fin og enda finere i virkeligheten! 

24 kommentarer

 1. Susanne

  Hei! Digger bloggen din! Den er så variert og inspirerende og du er så flink til å poste flere innlegg om dagen. Jeg så nettopp videoen din om falske øyenvipper og bryn. I den forbindelse lurte jeg på om du har på vippene på i flere dager uten å ta de av? Funker det å bruke sminkefjerner for å fjerne mascaraen uten at de falske øyenvippene blir skadet eller faller av? Har bare et lite spørsmål til; Hvis du måtte ha valgt et produkt av øyenbrynspennen fra BdB og øyenbrynspudderet fra glo minerals, hvilket ville du ha valgt?
  Ønsker deg en strålende uke videre. Stå på – du er utrolig flink! Stor klem <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Susanne! Utrolig hyggelig å høre 🙂

   Ang. remsene / vippene, så er det noe som må av om natten, du kan altså ikke sove med dem 🙂 Jeg ville ikke brukt sminkefjerner på de falske vippene, er redd de ville blitt ødelagt da :/ Så disse vippene er altså ikke noe som kanskje bør brukes hver dag, men mer som en ting til fest eller anledninger hvor du føler at du ønsker å se ekstra fin ut 🙂

   Ang. hvilke produkt jeg ville valgt, så tror jeg det ville vært brynpennen? Denne kan du duse ut inn mot neseroten der jeg foretrekker å bruke pudder for et softere resultat. Den er litt lettere å jobbe med for rette linjer etc. enn pudder, men hvis du er stødig på hånden og vant med å sminke deg, så kan pudder funke på hele brynet uten penn 🙂 Bare pass på at det ikke blir for hardt / voldsomt 🙂

   Stor klem <3

 2. Merethe

  Så fin jakke ❤️ Er den stor eller liten i str? Må nok ha en sånn 🙂 Merethe

  1. Caroline

   Den er helt normal i strl. 🙂 Den er kjempefin! 🙂

 3. Jeanette

  Tenkte bare si at jeg testet ut isen din i dag. Den var supergod! Dessuten gjorde den underverker for mine betente mandler,godt med noe kaldt i halsen 😉

  1. Caroline

   Wuhu 😀 Så gøy! 🙂

 4. Kjempe fin Jakke 🙂
  Midt i blinken, da jeg trenger en ny 😉

 5. Jeg har en sånn jakke, fra i fjor med sjokkrosa innerjakke. Den er bare så fin, og verdt prisen når man for 1000,- i avslag. Er din rød eller rosa inni?

  1. Caroline

   Den er kjempefin 🙂 Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare fargen, men jeg synes bildene her gjengir fargene veldig godt! Den er ikke rosa, men mer korallfarget på innsiden og burgunder på underjakken.

 6. Hei. Hvilken str har du i jakken? Er den blank eller matt i stoffet? Tenkte å bestille en.
  Pleier du forresten ha på full sminke når du er ute i naturen? Nærmest fest sminke. Tone og Kathrine har veldig lite. Men du føler deg kanskje ikke vel eller pen med mindre sminke eller uten.

  1. Caroline

   Nei, det pleier jeg ikke å ha, dersom du kikker på de andre bildene fra fjellet, så ser du det https://www.carolinebergeriksen.no/2016/03/25/langfredag-frokost-og-flere-kilometer-pa-ski/ 🙂 Disse bildene tok vi rett før vi reiste hjem og da hadde jeg sminket meg som jeg pleier 🙂

   Når det er sagt, så spiller det ingen rolle for meg hva «alle andre» gjør 🙂 Jeg føler meg pen akkurat som jeg er, men jeg synes sminke er gøy og liker å bruke det. Føler meg enda finere med sminke enn uten 🙂

   Jeg har strl. xs i jakken og den er matt i stoffet – jakken inni er mer blank 🙂

   1. Er det en jakke inni selve jakken også?

   2. Caroline

    Det er 3 jakker i en 🙂 Du kan ta av foret inni og bruke det alene som en jakke 🙂

   3. full teatersminke for en lang kjøretur sent på kvelden??? virkelig? Du har jo ikke akkurat lite sminke på innebildene fra påskeaften heller. Tror egentlig du har blitt litt blind for for mye det er. Og jeg er en som bruker sminke i hele ansiktet hver bidige dag selv, også om jeg bare skal ut å fylle bensin, så det er ikke sånn at jeg ikke forstår behovet.

   4. Caroline

    Nå vet jeg ikke hva du legger i teatersminke, men jeg har spilt teater, og det jeg bruker kan kalles lett i forhold 😉 Jeg skjønner ikke helt hvorfor dette engasjerer deg så veldig, er det ikke greit at folk gjør som de vil da? 🙂

 7. Har jakken. Den er ikke vanntett! :/

  1. Har og jakken og den ER vanntett! Har brukt den masse i regn uten problemer. Holder meg helt tørr inni 🙂

   1. Caroline

    Jeg opplever også at den er vanntett 🙂

 8. Martine Akselsen

  Det er tre jakker i en sier du, kunne du vist de andre to delene også? 🙂 Er veldig spent på hvordan de ser ut.

  1. Caroline

   Det er ytterjakken alene som du ser på bildene, innerjakken som du også ser litt av på bildene (disse to kan brukes for seg) og så er det jakken i sin helhet 🙂 Du kan se bedre bilder av kun innerjakken her: https://www.karitraa.com/no/vangen-parka-8.html (en annen farge)

 9. Caroline

  Hei 🙂
  Litt random.. Men jeg leste et sted at du har en lekkasje fra en hjerteklaff? Stemmer det? I så fall lurte jeg på om dette var noe legen tilfeldigvis fant ut av, eller hadde du noen symptomer? 🙂

  Takk for stor inspirasjon i hverdagen i en litt kjip tid <3
  Stor klem

  1. Caroline

   Ja, det stemmer! Fra venstre hjerteklaff. Det var egentlig helt tilfeldig at legen fant det ut, jeg var inne til en rutinesjekk og han hørte en suselyd som han ville kikke nærmere på. Troor jeg ble innkalt til ultralyd for nøyere utredning litt senere, og at de da så det tydelig. Det er ikke noe farlig for min del, jeg har ingen symptomer 🙂 Jeg håper alt er bra med deg, Caroline! Sender deg gode tanker <3 Og takker for veldig fine ord!

   Stor klem!

 10. Ålesund

  Kjøpte denne jakken i høst, og er utrolig fornøyd med den! Innerjakken gjør at den er god og varm, har brukt den mye i vinter : ) Og det er den lekreste «allværsjakken» jeg har hatt – så fin innsvinget fasong, og veldig kult med spennen på ryggen. 1000 kr i avslag? Hadde ikke stusset et sekund! : ))

  1. Caroline

   Den er virkelig fin! Og superfeminin! Enig i at spennende gir den det lille ekstra 🙂 Så bra at du er fornøyd med din! Det er jeg også! Har hatt den siden 2014 i en annen farge 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *