always in my toilet bag: press on nails

get you nails done yourself_2

Er det noe jeg så å si alltid har i toalettmappen min, er det press on-negler fra h&m. De er så utrolig smarte, klistrer seg til neglene dine på 1-2-3 og er helt perfekte å ha tilgjengelig dersom du skulle knekke en negl eller to. Jeg har ordnet mine regelmessig siden jeg var 18 år og skal innrømme at jeg er opptatt av at både hendene mine ser velstelte ut. Uten akrylnegler hører jeg dessverre til den gruppen som biter og biter dersom jeg kjeder meg, er nervøs, er sulten, kjører bil eller bare ser på tv. Heldigvis har jeg aldri bitt dem helt ned, men jeg biter såpass at de aldri blir lange i seg selv. Sånn er jeg bare, klarer ikke å slutte og ikke engang lakken med den vonde smaken som du får kjøpt på apoteket hjelper. Jeg biter i meg den også! Så for meg er altså løsningen at jeg steller neglene og setter på akryltipper, på den måten biter jeg i hvert fall ikke, og det ser jo så mye mer delikat ut enn nedbitte stubber. 

get you nails done yourself_4

De siste ukene har negledesigneren min vært på ferie, så da har neglene mine også vært på ferie og det er da jeg kommer til poenget: disse press on-neglene fra h&m er kjempefine å bruke som en erstatning dersom du føler at dine egne negler er litt kjedelige.

get you nails done yourself_1

De er freshe å bruke til litt finere anledninger også, altså et helt sett av dem. Det har kommet så mange fine varianter nå og de blir kjempefine på neglene.

get you nails done yourself

Min favoritt er de sorte, matte neglene, men det er kjempefint å blande dem sammen også – som jeg har gjort i dag.

get you nails done yourself_3

I julen var det en periode jeg brukte de som er i sort og gull, kjempefine! Anbefaler at du kjøper et godt neglelim ved siden av, press on-effekten holder bare i en liten time før de skvetter av – og det er alt annet enn gøy dersom du er i selskap eller er ute blant folk. Hei! Oisann, der føyk en negl ja.. Ehe! 

Bare et tips, de koster 69,50 hos h&m 🙂 

46 kommentarer

 1. Så fine negler! <3 Har prøvd sånt selv, men de faller av hele tiden… I tillegg er det litt flaut når en hel negl bare detter av, haha! Så hvor lenge varer de neglene med en god neglelim, og hvilke neglelim vil du anbefale?

  1. Caroline

   Kjøp limet de selger på h&m, det fungerer helt supert! Evnt. Vita 🙂 Med et godt lim sitter de i 4-5 dager ca. før du kanskje må lime litt igjen :p

 2. Jippi, dette innlegget stod på ønskelisten. Hadde tenkt og spørre om du kunne lage et innlegg om de hm neglene og der kom det;-D Bare et spørsmål ang. holdbarheten. Hvor lenge varer neglene med dette ekstra limet?

  1. Caroline

   De kan vare lenge, men jeg mister gjerne en negl etter 4-5 dager 🙂 Da er det bare å lime den på igjen 🙂

   1. Elisabeth

    Kanskje teit spørsmål, men hvordan fjerner du dem?? Må ha helt korte negler på jobb, kunne godt tenke meg litt ‘ stas-negler’ i helgen…men på mandag må de av!

   2. Caroline

    Da kan du evnt. bare bruke limet som er på neglen fra før av? Presser du godt nok varer de nok en kveld 🙂

 3. Oi så kult!! Jeg visste ikke at dette fantes engang jeg 😉 Sånne skal jeg jammen prøve 🙂

 4. Kristine

  Hvordan får du av neglene? De som ikke faller av av seg selv 🙂 Sliter det på neglene? Mener å huske de løsneglene jeg brukte for 10-ish år siden gjorde neglene så stygge etterpå…

  1. Caroline

   De går veldig lett av av seg selv etter hvert 🙂 Du kan evnt bruke neglelakkfjerner med aceton 🙂

 5. Kjære Caroline, jeg bare lurte på om du vet hvem Demi Lovato er?
  Hun er en kjent sanger, men fronter et utrolig bra budskap med og være «naturlig pen»
  Hver mandag poster hun bilde på instagram UTEN sminke og oppmuntrer jenter til og like seg selv for hvordan de naturlig ser ut.
  Kjæresten hennes syntest hun er penest uten sminke og hun går til og med ut på resturang uten sminke 🙂
  Dette er noe jeg savner hos mange kjente fjes.
  Litt NATURLIG inspirasjon er nok noe mange jenter ville satt pris på. ( Bare et tips 😉

  1. Caroline

   Takk for tips, Irene! Hun er kjempeskjønn 🙂

 6. Er ikke dette en annonse…?

  1. Caroline

   Nei 🙂

  2. Så snilt av deg at du passer sånn på

 7. H&M-dilla i påsken? Kjole, T-skjorte og negler, uten at du har fått noe for det? Så snill du er mot dem, dette er jo verdifull markedsføring!

  1. Caroline

   Jeg handler like mye der som hos andre billigkjeder, som for eks. BikBok eller Cubus 🙂 De hadde ikke noe nytt kosetøy der da jeg var i byen før påsken, men det hadde de på h&m 🙂 Jeg har aldri hatt et samarbeid med h&m og dersom det hadde vært tilfellet, så håper jeg du vet at jeg hadde merket det som annonse.

  2. Gunni. Snill mot dem ? Hva med at hun er snill mot oss som tipser om diverse, det er jo mye dette bloggen handler om , inspirasjon og tips i forhold til oppskrifter, trening, klær og mote. Det er ikke et eneste innlegg omtrent som kommer utenom at noen mistenker ting for reklame. Jeg leser flere blogger og må si at Caroline er absolutt den eneste som merker reklame, annonselenker og annonser slik at vi ser hva som er hva, så dropp slike kommentarer.. Skjønner ikke hvorfor du, med flere bruker tid og energi på å kommentere slik, dette er en frivillig blogg å lese og et fristed for mange av oss, vi går inn og leser for å kose oss og da blir dette bare trist lesing når flere holder på slik dag etter dag.

   1. men denne mistroen fra leserne kommer jo ikke fra ingensteder. Caroline har jo selv bygget opp et inntrykk av seg selv som en blogger som i stor grad er kommersiell, men som ikke er spesielt god til å merke reklamen. Hun har også sagt i intervjuer at hun ikke gir gratis omtale av produkter. Da er det ikke så rart at ikke alle lesere tar alt for god fisk. Når disse spørsmålene dukker opp hver eneste gang, er det kanskje på tide å stille seg noen spørsmål ved hvorfor troverdigheten ikke oppleves høyere blant leserne. Paradokset er at det finnes undersøkelser som tyder på at jo mer nøyaktig en blogger er med å merke reklamen sin, jo høyere troverdighet får vedkommende blant leserne. Verd å tenke på, og det tipset skal du få gratis.

   2. Caroline

    Hei Elina!

    Det du skriver her stemmer ikke. Forbrukerombudet hadde ingenting å utsette på min merking av reklame når de gjennomførte sin årlige kontroll i fjor. De omtalte meg også som flink, fordi reklamen på bloggen min faktisk er tydelig merket.

    https://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Forbrukerombudet-vurderer-boter-for-bloggere-8055973.html

    Dessverre har jeg noen ganger glemt å merke mine egne design i enkelte poster, men det er hovedsakelig på instagram og i liten grad på blogg. Dette har jeg uansett blitt betydelig flinkere til siste 4-5 månedene.

    At jeg ikke gir produkter gratis omtale stemmer heller ikke. Det fjør jeg jo faktisk så ofte at det er temmelig overraskende å tro at jeg ikke gjør det. Har du en link til intervjuet hvor jeg har sagt dette?

   3. altså, jeg har ikke tenkt å gå inn i en diskusjon der jeg skal drive å dokumentere og bevise ting, og så skal du motbevise dem. Denslags får du betale konsulenter til å gjøre. Jeg bare peker på at det virker som lesene dine ikke tror på deg. Det får du jo selv demonstrert hver dag i kommentarfeltet, så personlig ville jeg ikke tvilt på det, men hvis du velger å tvile på det så er jo det ditt privilegium. Men JEG har altså et bestemt inntrykk av at leserne dine ikke tror på deg, og så peker jeg på noen mulige forklaringer. Dette er ikke et angrep som jeg trenger å dokumentere, det er kun en observasjon og så noen tips om hvor du kan lete etter en forklaring på det som er observert. Eller du kan la være. Det at FO ikke fant noe å kritisere i den korte perioden som ble sjekket ifjor, og som bloggerne var forhåndsvarslet om, er da tydeligvis noe som dine lesere ikke finner så veldig overbevisende, siden de altså velger å la være å tro på deg. Det er ikke sånn at du har et godkjentstempel fra FO som er gyldig til evig tid. Vi som er lesere gjør selv et mer eller mindre ubevisst valg om hva vi tror eller ikke tror på, og da hjelper det ikke at du kommer trekkende med den gamle FO-saken, for troverdigheten din må du bygge selv innlegg for innlegg, dag for dag. Jeg tror du vil tjene på å merke mer, også i det du synes er gråsoner, fordi det bygger tillit å være åpen. Du kan selvfølgelig la være. Da oppnår du vel noe annet som du tydeligvis synes er fordelaktig, men du betaler med at leserne opplever troverdigheten din som lav.

   4. Caroline

    Du vil nok neppe finne mange eksempler, om noen, fra de siste 4-5 månedene. Om du gjør det skal jeg rette opp i det straks 🙂

    Jeg er ikke av den oppfatning at troverdigheten er lav. At noen ikke opplever troverdigheten som høy er vanskelig å unngå, men ut i fra min oppfatning er de i mindretall. Det ser i hvert fall sånn ut ut i fra tallgrunnlaget vi har.

    Jeg jobber i hvert fall bevisst med at merkingen skal være tydelig og korrekt. Overmerking slik som enkelte ser ut til å være tilhenger av er jeg ikke enig i at er den rette veien å gå. Poenget med markedsføringsloven er å skille mellom reklame og ikke reklame, da nytter det ikke å merke ting som ikke er reklame bare for å hele tiden være på den sikre siden.

    Men takk for tilbakemeldingen. Gråsonene kan være vanskelig noen ganger, og vi ønsker hele tiden å bli flinkere og konsekvente også der 🙂

   5. elina. Det med troverdighet stemmer ikke, det er kun et fåtall som skal pirke og det er kun fordi noen er ute etter å kunne ta Caroline på noe. Jeg velger faktisk å tro det bunner ut i misunnelse, dette å ikke klare å glede seg over en flott blogg som er proff i alle ledd. Det er heller ikke konstruktve kommentarer, det er påstander. Bare det å tro at hun skulle bli betalt av H&M for å skrive om løsnegler som koster ca 70kr,- det er jo faktisk latterlig. Hadde Caroline hatt dårlig troverdighet i det store og hele så hadde virkelig ikke hverken Adax eller Bianxo ville jobbet med hun, det er ikke mange andre bloggere som får den muligheten. Og det er klart det er bittert for mange at hun får til det hun gjør og tjener gode penger.
    Fatter ikke at dere bruker tiden på å lese her inne om det fremstår lite troverdig, det er frivillig og gratis. Syntes faktisk synd på slike mennesker som må lire av seg denne typen kommentarer under fine innlegg med gode tips til en grei penge, hva vil dere oppnå ?

   6. Lkn, det er faktisk mulig å like bloggen OG være opptatt av riktig merking. Har du tenkt over at tipsene Caroline får, kan være fra andre som har skikkelig peiling på dette med merking? Og så lurer jeg på hvordan du vet at det bare er et mindretall av leserne som skal pirke og har noe å utsette på måten det merkes på?
    Jeg liker bloggen godt, men ergrer meg over at det ser ut som om gråsone = ikke merke. Jeg synes fir eksempel at alle innlegg med sko og vesker fra egen kolleksjon alltid skal merkes, fordi Caroline får provisjon av salget av disse, helt uavhengig om det selges i butikk eller på nett. Og så synes jeg bilinnlegget fra påsken burde vært merket med at det var sponsing Lars Kristian fikk i egenskap av å være Odd-spiller. Ikke fordi man må, men fordi det er kul ting å opplyse leseren om hvilke økonomiske avtaler som ligger til grunn for produkter som vises i bloggen, selv om det ikke er bloggselskapet som har fått fordelen, men daglig leder. Det ville vært å oppvise full åpenhet, noe JEG synes er viktig. Og så synes jeg det er helt rart at man ikke kan komme med innspill som ikke er bare superlativer, uten å bli angrepet av andre lesere og bli beskyldt for å bare være ute etter å pirke.

   7. Caroline

    Gunni: Angående bilinnlegget, så er jeg enig med deg i at det er positivt med åpenhet o.l, og derfor stod det også skrevet i selve innlegget at Lars-Kristian hadde lånt bilen 🙂 Jeg kunne latt være å nevne det, men det gjorde jeg ikke. Det er også helt greit å komme med innspill, men de fleste gjør ikke det, dessverre. De kommer med bastante påstander om at noe skulle vært merket, og så aksepterer de ikke svaret jeg gir, men fortsetter å tro at det er reklame. Det er slitsomt og lite produktivt.

   8. Elina – tenkt på hvor mange lesere Caroline har. Da er det kun et fåtall av disse som klager på merking. Og denne mistanken kommer nok i stor grad av at noen jenter/damer spekulerer/konspirerer på diverse forum og blogger, gjerne på grunn av helt vanlige tips Caroline kommer med som ikke er spons/annonse. Så leser andre dette og tror det er en sannhet (fordi de har lest det på internett), eller fordi de har lyst til å sladre litt, og henger seg på.. Og om Caroline da skulle være så uheldig å glemme å merke noe så blir det full ramaskrik, og disse jentene på bloggene og forumene bruker disse «bevisene» for alt det er verdt i det uendelige.

    Og så klart at Caroline ønsker eksempler når du skriver at hun bør merke mer. For hva er det du mener hun bør merke? Eller er du også en av dem som har hengt deg på disse forumene og bloggene, og bare tar det som skrives der for å være sant uten å virkelig sjekke det selv? Det er faktisk din troverdighet som blir lav av sånt.

 8. Hei igjen,

  Ser kommentaren min på tidligere innlegg forsvant i spekulasjoner om hvorvidt bilen dere lånte var reklame eller ikke, så prøver igjen 😉

  «Min mann, meg og vår sønn på 5 mnd vurderer en ferie nå i vår/sommer og ettersom dere har reist en del med Nelia lurer jeg på hva/hvor du anbefaler? Han er som nevnt bare halvåret når vi reiser, så hans krav ikke så store, men allikevel er det jo greit med noe litt praktisk og barnevennlig, samtidig som det er fint og varmt 🙂

  Om jeg ikke husker feil har dere både vært sydover og på cruise med Nelia, men har prøvd å finne tilbake på deres reiser her på bloggen, men finner ikke en arkivfunksjon og heller ikke en feriekategori. Er dette noe som kunne vært aktuelt?
  Har du ellers noen tips/råd når det gjelder å reise med barn?»

  Klem Elin

  1. Caroline

   Takk for at du spør om igjen, Elin! Beklager at jeg ikke svarte deg tidligere :/

   Vi har vært kjempefornøyde med alle våre ferieturer sammen med Nelia, trivdes veldig godt på Gran Canaria i vinter, men det er jo en resort for litt større barn mtp. underholdning etc. Vi elsket å være på Lefkos i fjor sommer og cruiset vi var på da Nelia bare var et par måneder eldre enn din sønn, var også veldig fint tilrettelagt ift. små barn. Cruise var ikke helt vår greie og det ble litt kjedelig å kun være på båten, de gangene vi dro i land var det litt slitsomt med båt over og ingen tilgang til stellerom, vask etc. (mye sand på stranden og ganske varmt) så det beste var å holde seg ombord, og det var jo veldig flott og utrolig deilig å ha alt i umiddelbar nærhet, så her kommer det litt an på hva dere foretrekker av ferie 🙂 Du kan lese mer om cruiset vi var på her: https://www.carolinebergeriksen.no/2014/06/26/mine-anbefalinger-liberty-of-the-seas/

   Ettersom sønnen deres er såpass liten, vil jeg anbefale å reise et enkelt sted hvor ting er i nærheten, som stelleplass og vask slik at dere får vasket dere ordentlig, at det er lett å få mat, skygge for solen etc. Vinteren 2014 var vi også på Gran Canaria på et all inclusive-hotell med kjempefine bassengområder, så det var helt topp! Lefkos i sommer var også helt fantastisk, men da var jo Nelia en del eldre enn det sønnen deres er nå.

   Hm, ja. Dette ble litt mye hit og dit, men jeg håper du fikk svar på det du lurte på! Konklusjonen er vel den at vi likte å være ved basseng og på all inclusive da Nelia var så liten, så kunne hun ligge i skyggen i vognen sin på dagtid dersom vi lå ved bassenget (ved siden av oss) det var enkelt å bruke omgivelsene til det meste, ikke stresse med noe og ha fullstendig ferie 🙂

   Klem!

  2. Hei Elin, vil gjerne svare deg på denne.
   Vi har reist masse med vår sønn, og det absolutt beste landet er Italia, synes jeg! De ELSKER småbarn der.
   Vi reiser aldri charter, men liker å legge opp ferien selv, så vi kjøpte flybilletter og bestilte bosted og leiebil.
   Vi var i Toscana, leide en leilighet i et hus som hadde flere ferieleiligheter (fant på airbnb) og hadde basseng og alt var fantastisk. Vi kunne kjøpe mat på det lokale markedet og lage enkle lunsjer og middager hjemme, og eierne kom til og med med ferske grønnsaker fra hagen sin. Vi hadde leiebil og eget bilsete og kjørte mye rundt. Det finnes så mange koselige steder, slott, vingårder, landsbyer, osv og det er så mye god mat og finne og det var aldri noe problem. (Man behøver absolutt ikek all inclusive selv om man reiser med barn;)) Amming er dog ikke vanlig offentlig, men det finnes alltids en benk (alltid i skyggen) og de er vant med turister, så man føler ikke på det, synes jeg. Men ville kanskje ikke satt i gang midt inne på en restaurant. Noen ganger satt jeg i bilen på parkeringen – med utsikt utover fantastiske daler og vinmarker. 🙂
   Uansett om vi kom inn på den enkleste pizzeria eller restauranter med Michelinstjerne så kom alle som jobbet der løpende og flyttet unna bord og hjalp til med å bære vogn opp trapper (han var 6 mnd). Og ofte tok de som jobbet der og bar rundt på sønnen vår litt så vi fikk spise litt i fred. Og det var ofte eieren eller hovmester og ja, de bare elsket det. Vi hadde han med overalt, museer og på vingårder og de elsker virkelig barn der. Så alt ble lagt veldig tilrette og vi opplevde ingen problemer. Vi var både på «landsbygda» og flere ganger inne i Firenze (i nesten 40 grader) og i disse landene er det så lagt opp til å leve i skyggen – ingen sitter jo i sola her. Så det er mye lettere å finne skygge enn her hjemme. OBS. Reiser dere tidlig i sesongen (mai) så kan bassengene være kalde, da de som regel ikke er oppvarmet annet enn naturlig. Vi var der hele juli, så det var varmt, men ikke noe problem om man er glad i varme, og husene er godt rustet for å takle varmen – selv om vi ikke hadde aircondition sov vi godt hele gjengen. Vi har forresten bare en vanlig vogn som vi hadde med, med svingbare hjul foran, vi har alltid hatt samme vogn, og den har funket til alt i fra «skogen» hjemme til Londons Undergrunn. Det er fantastisk å reise med barn, og det er ikke så stress som mange skal ha det til.:)
   Lykke til og håper dere finner en fin tur uansett hvor dere drar!:)

 9. Katrine

  Hahaha jeg ler 😀 du er så flink til å sprite opp med små humoristiske kommentarer! Og for et supert tips – tusen takk!! Dette trengte jeg! Ha en nydelig uke ❤❤

  1. Caroline

   Ha en nydelig uke du også, Katrine! 🙂

 10. Camilla

  Hei Vakre 🙂

  Jeg husker du reklamerte for et prevensjonsmiddel som var naturlig som du brukte. Bruker du den fortsatt ? Husker det er flere som har spurt deg om det uten å få svar. Eller bruker du noe annet nå? Evt hva og om du kan anbefale det. Blir glad om du svarer. Tusen takk.

  1. Camilla

   Kan du svare på kommentaren over, Caroline ? Tusen takk.

   1. Camilla

    Hvorfor svarer du ikke ? 🙁 Regner med at du har lest kommentarene da de ble godkjent .

   2. Camilla

    Hvorfor svarer du ikke ? Syntes det er respektløst av deg rett og slett.

   3. Camilla – dette er absolutt ikke et spørsmål du kan kreve et svar på! Det er et veldig privat spørsmål. Selv om hun har vært åpen om det tidligere, er det ikke noe vi kan forvente at du alltid skal være.
    Når det gjelder prevensjonsmiddel bør du ta en prat med helsesøster eller lege, da både brukervennlighet og eventuelle bivirkninger anses som individuelle! 🙂

   4. ** at HUN skal være.

   5. Synes allikevel det kan være greit av henne å dermed svare at det er for privat til at hun vil svare på spørsmålet – vanlig folkeskikk synes nå jeg, om det er blogg eller ikke. En dårlig greie å bare overse noen..:-)

  2. Viktig å poengtere at dette ikke er et prevensjonsmiddel, det er snarere heller et hjelpemiddel for å regne ut sikre og usikre perioder. Sjansen for å bli gravid med dette apparatet er svært stor om du ikke har stålkontroll på syklusene dine.

 11. *Toiletries 🙂

 12. Ranveig

  Skal sjekke ut disse neglene, men innrømmer at jeg liker best shellac negler 🙂 Kan du lege ut oppskrift på retten du viser bilde av under face swap innlegget før påske? Ser flere spurte om oppskrift.

  1. Caroline

   Det var enkelt og greit bare pulled pork, nachos og cheddarost tatt i ovnen 🙂

 13. Hvordan er disse med tanke på slitasje på neglene? Skader de neglene på noen måte?

  1. Caroline

   Det kan jeg ikke svare hundre prosent sikkert på, og nå hender det jo bare at jeg bruker dem i ny og ne ettersom jeg stort sett har akrylnegler. Men jeg har ikke merket noe til slitasje 🙂

 14. Det heter toiletry bag på engelsk 🙂

 15. Hei Caroline,
  For eit genialt tips!
  Kan hende at eg er litt blind, men eg finn dei ikkje på nettet… Kjøpte du dei i butikken?

 16. Hei, digger bloggen din foresten!
  Vet du hvor mye den limen fra H&M koster?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *