hvordan jeg påfører løsvipper og sminker bryn

I dag skal du få se min aller første sminkevideo og i den viser jeg dere hvordan jeg påfører løsvipper og hvordan jeg sminker øyenbrynene mine med produkter fra Makestyle. Det er en del produkter som brukes for å få brynene finest mulig og alle disse har jeg forsøkt å gi en god forklaring på før jeg setter i gang. Jeg snakker også litt rundt hva du trenger for å påføre vipper, så gjør dere klare for en del prat – jeg klarer jo aldri å sette punktum 😉 Håper dere liker videoen! Linker til alle produktene nederst i innlegget. produktene som benyttes i videoen 

oversikt over alle vipper og produkter til dem finner du HER – jeg brukte DISSE og DISSE / duolim finner du HER / by victoria pinsett finner du HER / saks HER / lash applicator fra ardell finner du HER / jumbo mascara HER / nordic brow pencil HER / brow duo highlighter HER / brow powder fra glo HER / brow gel HER / brow brush HER / stensiler fra ardell HER

Og du, med rabattkoden Makestyle10 får du 10 prosent på ALT i hele nettbutikken i en hel uke fremover 🙂 

74 kommentarer

 1. Så fin video <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Trude 🙂 Fortsatt god påske 🙂 <3

 2. Kan du lage en video med hvordan du sminker huden din?

  1. Caroline

   Det skal jeg notere meg 🙂

 3. Kristine

  Hvor mange gange kan du bruge et par vipper? Når det er en stribe og ikke enkelt vipper 🙂

  1. Caroline

   Jeg bruker dem gjerne 3 ganger før jeg føler at limet ikke vil skikkelig av. Du fjerner bare limet forsiktig med en pinsett 🙂

 4. Kristine

  Kjære Caroline (-:
  Fin video – som alltid! Men du, hvor er toppen din fra?? Synes den var så lekker….

  Påskehilsen fra Kristine

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra Nelly 🙂

   Klem!

 5. Hei! Hvor er genseren/blusen fra?

 6. Hvilket merke hos Nelly er toppen og er det lenge siden du kjøpte den?

  1. Caroline

   Det er Nellys eget merke, Nelly Trend 🙂 Kjøpte den før jul 🙂

 7. Great video ! I ‘d love to see a full makeup tutorial also 🙂

  1. Caroline

   Thank you so much 🙂

 8. gøy med video <3

 9. Flott video Caroline ! Har selv hatt veldig lyst til å bruke øyenvipper lenge.. Men har noen spørsmål om det.
  Hvordan er det å vaske ansiktet med vipper på ?? Hvordan er det med dusjing? Hvordan er det med soving? Må man være forsiktig med noe når man bruker løsvipper? Synes du at man er ung i en alder av 15-16 å bruke det? Hvor lenge varer ett sett/ hvor lenge har du de på før du bytter? Ble mange spørsmål men håper du kan ta deg tid til å svare 🙂

  1. Caroline

   Disse vippene må du ta av deg hver kveld før du skal sove, så kan du ta dem på igjen en annen gang du vil bruke dem 🙂

 10. Tenker du over hvilke signaler du sender Nelia når det gjelder utseende og selvtillit?
  Jeg er bruker også sminke og ville ikke gått ut på byen, på restaurant og lignende uten, men min oppfatning er at du bruker sminke stort sett hver dag. Og det er jo ikke snakk om to-tre produkter og naturlig sminke.
  Jeg mener ikke dette som kritikk men jeg synes det er så synd at barn i dag skal vokse opp i et så utseendefiksert samfunn der to lag med løsvipper og restylane er like vanlig som å pusse tennene…

  1. Caroline

   Da blir jeg litt spørrende til hva du mener er forskjellen på å ha på seg sminke hver dag kontra hver gang man skal ut? Sender ikke det akkurat samme signaler? Og hvilke signaler mener du det sender ut? Og er det liksom «greit» å bruke to-tre produkter, men ikke fler – hvorfor er det bedre?
   Jeg vil tro dette ikke er noe en toåring tenker over og blir påvirket av med mindre Caroline hadde tatt med seg N inn på badet og sminket henne også. Og for alt vi vet går kanskje Caroline rundt uten sminke mesteparten av tiden hjemme.. Uansett vil selvtillitt hos barn stort sett bli styrket gjennom mestring, annerkjennelse og ansvar – og ikke gjennom at mor sminker seg eller ei 🙂

  2. Nei, nå må du gi deg, Kia.
   Jeg tror nok at de aller fleste voksne mennesker, mødre eller ei, bruker sminke til daglig. Caroline er nok ikke unik der, og Nelia tar neppe noe mer skade av dette enn du gjorde da du var på hennes alder.

   Dessuten er det kanskje verd å tenke over at Nelia faktisk er et barn. Et barn under skolealder har ikke det samme forholdet til utseendepress og selvtillit knyttet direkte opp mot utseende som det en tenåringsjente på 13-18 år har.

 11. Jeg gledet meg kjempemasse til bryn-video, men du filmer så langt unna at det er vanskelig å få med seg detaljene. Hvorfor ble det ikke filmet like nært som vippene – det var mye lettere å se! 🙂

 12. Takk for tips og fin video 🙂

 13. Har ikke noe å gjøre med vipper eller bryn, men jeg lurer på hvordan du styler håret ditt hver dag. Bruker du noen produkter eller gjør noe spesielt med det? Ser alltid så bra ut 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Siri! Jeg har laget en video på hvordan jeg gjør når jeg retter det ut: https://www.carolinebergeriksen.no/2016/01/10/video-slik-styler-jeg-haret-mitt-med-gizmo-straightener/

   Ellers bruker jeg krølltang, ingen spesielle produkter, men oribe sine er veldig gode 🙂

   Klem!

 14. Caroline, du er så pen og trenger VIRKELIG ikke doble fakevipper. Virkelig ikke. Du er mye, mye penere uten!

  1. Caroline

   Tusen takk, Helene <3

 15. Hei Caroline, og god påske!
  For noen uker tilbake tipset du om en side der en kan finne ut hvilket mobilabonnement en burde bruke? Kan du minne meg på hva den siden het?

 16. Hei. Jeg lurer på hvordan man tar av løsvippene? Vil limet sitte på øyelokket eller bare på løsvippene, evt hvordan fjerner man limet fra øyelokket?

  1. Caroline

   Du tar de bare forsiktig av 🙂 Dersom du har lim på øyelokket, får du det av med vanlig sminkefjerner eller ansiktsrens 🙂

 17. Kjære Caroline, du er jo så nydelig uten all denne sminken og vippene! Vist stolt frem din naturlighet i stedetfor!

  1. Caroline

   Tusen takk, A! Jeg har alltid likt å sminke meg, synes faktisk det er veldig gøy 🙂

 18. Hvordan fjerner du vippene?

  1. Caroline

   Se svar over 🙂

 19. Så utrolig nydelig du er Caroline, og kjempefin video 🙂 God påske! <3
  Klem Mari

  1. Caroline

   Tusen takk, Mari <3 Håper påsken din har vært fin!

 20. Hei! Kjempefin video som alltid 🙂
  Skjønte ikke helt hva som var poenget med å ha to vipper. Du sa det var en fin effekt, men hvordan? 🙂 jeg har brukt mye vipper, men aldri prøvd dette. Lurer på hvorfor du ikke bare tar den fyldige på med en gang 🙂
  Håper du vil svare!
  Klem

  1. Forresten, en ting til, ville du brukt det sterke limet som holder i mange dager på slike remser, eller bruker du bare det på punktvippene?
   Har du sluttet å bruke punktvipper?
   🙂

   1. Caroline

    Bruker ikke punktvipper noe særlig lenger 🙂 Ville ikke brukt sterkere lim enn duolim på løsvipper som jeg viser her, ettersom de skal av på kveldstid 🙂

  2. Caroline

   Det gir et enda sterkere uttrykk med 2 sett 🙂 Du kan jo velge et annet sett enn de enkle jeg viste først, eller to av de samme, men jeg ville vise to ganske forskjellige vipper 🙂

   1. Hmm, ja da må jeg prøve dette. Kanskje jeg ser det bedre selv da!! Takk, søta 🙂

 21. Veldig bra video Caroline, digget den. Jeg bare lurte på en ting! jeg er 16 snart 17 og er veldig opptatt av trening og kosthold, ( jeg har og en spiseforstyrrelse but anyway) jeg trener hver dag og er veldig redd for å legge på meg, spesielt på låra for jeg vil ikke ha store lår. Jeg lurer på om du har noen gode øvelser for innsiden av lårene slik at jeg beholder mellomrommet mellom låra. så lurer jeg også på om du har mellomrom mellom låra og om du bryr deg om det? digger bloggen din 🙂

  1. Her vil jeg råde deg til å oppsøke lege for å ta tak i problemene dine før de eksalerer mer. Det å crave etter mellomrom mellom beina er en usunn tankegang og tilnærming til trening. Det e rutrolig synd at folk har slike mål med trening. Dessutten kan man ikke punktforbrenne, og det er ikke en øvelse i verden som kan automatisk gi deg mellomrom mellom bena. Nei vet du hva, oppsøk hjelp, få hjelp til tankene dine, kosten og fokuserer på trening som noe positivt som gir deg energi, gjør deg opplagt og gir deg en sterk kropp.

 22. Så fin video, har lurt på dette med løsvipper. Nå må jeg prøve. God påske. 😀

  1. Caroline

   Tusen takk, Camilla! Nyt siste dag i ferien 🙂

 23. Fin video! Det er så behagelig å høre på deg og du er så kreativ

  1. Caroline

   Tusen takk, Hege 😀

 24. Syntes du tar deg godt ut på video, men føler denne videoen handler mer markedsføring av produkter enn å faktisk vise grundig utførelsen. Synd at du peiset gjennom det. Minner om en reklame film.

  1. Caroline

   Det handler jo om begge deler 🙂 Når jeg skriver sminkeinnlegg, skriver jeg alltid en del info om produktene ettersom leserne alltid lurer dersom jeg ikke skriver det – forskjellen nå blir jo at jeg heller snakket gjennom det 🙂 Så i stedet for bilder og tekst og deretter bilder av steg for steg og endelig resultat, ble det akkurat det samme på video 🙂

 25. You need to show the finished product, dear.

  1. Caroline

   The finished product is all over the video when I am talking 😉

 26. Ikke for å høres teit ut, men har du gjort noe med nesen din? Jeg så tilfeldigvis et gammelt bildet av deg på nettet, syns du så veldig annerledes ut! Du er ei pen, sunn og sprek dame! Men du ser utrolig «stiv ut»!
  Føler du at du må være sånn pga bloggen/media osc, eller er det noe du liker?

  Jeg har fulgt deg noen år, og du har forandret deg så mye utseendemessig! Du er fortsatt pen og alt det der, virker som en morsom dame, god mor ++.. Hva om Nelia begynner i 13-14 års alderen med å vil ha restylane, evt operere nese, silikon osv, hvordan kommer du til å reagere på det?

  1. Caroline

   Det eneste jeg noensinne har gjort, er å ta restylane.

 27. Hei! Jeg synes at leppene dine er veldig fine. Kan jeg spørre deg om til hvilken klinikken går du for å forstørre leppene dine?

  Hilsen Ira.

  1. Caroline

   Nå har jeg ikke gjort noe med dem siden november, men tusen takk 🙂 Jeg går til Petra Eckmann hos Cocoon Skin Clinic, hun er så flink!

 28. Henriette

  Veldig fin video, men jeg synes ikke den virker troverdig dessverre. Av en eller annen grunn virker du nervøs eller ukomfortabel når du snakker om de diverse produktene, og alt du sier er «den er veldig god» «den er perfekt». Synes det er synd :/ Håper ikke du tar dette på en dårlig måte, er kun ment som konstruktiv kritikk. Kan godt være du synes det er ubehagelig å stå foran kamera, og at det skyldes så lite som det, men tenkte bare å gi beskjed til en senere anledning. Ha en fortsatt fin kveld! Klem

  1. Caroline

   Så synd at du har det inntrykket, Henriette! Er det noe jeg ikke synes er ubehagelig, så er det å filme meg selv hjemme i min egen stue 🙂 Så jeg kan forsikre deg om at jeg verken er nervøs eller synes det er ubehagelig – faktisk liker jeg veldig godt å gjøre videblogger 🙂

   Ang. produktene, så forsøker jeg å fortelle alt ved dem som dere lesere evnt. måtte lure på – akkurat som jeg ville gjort i tekstformat. Dette ER veldig gode produkter, men jeg sier jo veldig mye mer enn nettopp dette om dem, videoen er jo ganske lang og mesteparten er prat :/ Men takk for tilbakemeldingen din 🙂

   Klem tilbake!

  2. Henriette. De fleste som ikke har det som jobb syntes vel det er litt ukomfertabelt å stå foran kamera. Caroline er kjempeflink og dette er ikke noe hun gjør daglig, så er det stor forskjell på bilder og filming. Vi skal vel være glad for at hun «tør» og vil legge ut en video for såpass mange lesere, og resultatet var kjempebra syntes nå ihvertfall jeg

   1. Caroline

    Tusen takk, lkn! Så utrolig hyggelig at du synes det! 🙂

 29. Takk for bra tips! Elsker hvordan du sminker deg, så kjekt å få tips fra noen som inspirerer meg

  1. Caroline

   Tusen takk, Guro 🙂

 30. Karoline

  Nok en fin og gjennomført video! Takk for tips 🙂 Det har gjort meg så glad at det har vært færre oppdateringer her inne de siste dagene, for da VET jeg at du har fått slappet godt av og klart å koble ut. Unner deg virkelig det. Fortsatt god tur hjemover <3

  1. Caroline

   Du er vel god, Karoline! Tusen takk for så fine ord <3 Håper du har hatt en kjempdeilig påske!

   Klemmer 🙂

 31. Så flott video, og med mange gode tips 🙂
  Gjerne lavere lyd på musikken og høyere lyd på snakkingen neste gang, og det hadde vært bedre om du hadde filmet noe nærmere da du sminket brynene 🙂
  Gøy at du har startet med mer videoblogging!

  1. Caroline

   Tusen takk for tilbakemeldingen, Ellen! 🙂

 32. Christine

  Fin video!! Men skulle så gjerne sett brynene up-close, ihvertfall til slutt! 🙂

 33. Du er så fin og god på video Caroline! Du har en behaglig og rolig stemme, pluss at du er den solstråla <3

  Til dere som tror at dette kommer til å påvirke Nelia: Det er helt normalt å sminke seg vær dag, å uansett hvor barna er, så kommer de til å bli påvirka en eller annen gang.

  Er det egentlig et problem at små barn vil pynte seg litt ekstra til tider? Når jeg var liten, var det beste jeg viste at mamma krølla håret mitt, å at jeg fikk neglelakk. Jeg begynte å sminke meg i 7.-8. Klasse, det jeg ble mest påvirka av var alle artister, dansere og TV kjendiser, familien min kunne aldri skjerma meg for det.

  Ha en fin dag! Ser ut som dere har kosa dere mye i påska 🙂

 34. Camilla

  Kjempefin video! Gleder meg til å prøve tipsene dine 🙂 Legg gjerne ut flere slike, ønsker tips om en fresh hverdagssminke! Savner også innlegg med tips til hudpleie, kanskje særlig med fokus på stell av hud for oss +- 30 år som vil forebygge rynker 😉

 35. Du far det til a se saa lett ut!! haha, har prøvd flere ganger, og gir opp hver gang. Prover igjen til helgen da, med videoen din som hjelp. Takk for lett norsk lesestoff, bloggen din blir mitt «kvinnemagasin» for meg som bor i utlandet:) Klem

 36. Hiver meg på det som andre sier: En full sminkevideo hadde vært toppers! 🙂

 37. Hvilke farger bruker du? 🙂

 38. Christiane

  Hvor er buksen og beltet fra? 😀

  1. Caroline

   Det er et skjørt fra Zara 🙂

 39. Marlene

  Hei Caroline!
  Hvilken farge bruker du i brow powder fra glo minerals? Jeg kunne tenke meg å prøve disse øyenbrynsproduktene selv. Syns fargen kler deg veldig godt . 🙂

  Klem

 40. Cathrine

  Takk for sminketips og video:) Gjerne flere av de med andre sminketips!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *