batteriene er fulladet – hjemreise neste

hjemreise_4

Vi har vinket farvel til hyttekos og påske for denne gangen, og nå er vi på mot Siljan og mot natten. Det blir en lang tur, men det har jo vært helt sinnsykt med trafikk, så vi bestemte oss nok en gang for å kjøre så sent som mulig så vi slipper unna køene. Det lover godt enn så lenge! I dag har vi brukt dagen på sofakos og på å pakke kofferter og alt som skal med på biltur, det har blåst kraftig vind og snødd masse, så det fristet ikke med skitur. Vi ble heller inne, spilte spill og spiste opp siste rest av påskeeggene våre 😉 Nelia ville ut da, så hun tok med farfar og akebrettet ut i bakken ved siden av hytta da den verste snøføyken hadde lagt seg. 

hjemreise

hjemreise_5hjemreise_1hjemreise_3

Vi har hatt så fine dager til fjells og så var det utrolig hyggelig å endelig treffe Brooke, som er kjæresten til Rasmus. Hun imponerte forresten på ski i går, lærte fort og gikk så bra med tanke på at det var første gang. Disse dagene har vært så viktige, jeg føler virkelig at jeg har fått vært masse sammen med de jeg er glad i, ladet batteriene og tatt igjen tapt søvn – sistnevnte er så utrolig viktig og noe jeg kjenner at jeg bare må prioritere fremover. I går leste jeg en artikkel om hvor viktig søvn er og jeg fikk minst fem aha-opplevelser underveis. Haha! Det har virkelig ikke blitt prioritert som det burde de siste månedene, og det er ofte jeg har ligget våken fordi jeg gleder meg så mye over alt som har skjedd, alt som skal skje og alle de spennende og fine nyhetene jeg har kunnet dele med dere. Tiden fremover har fortsatt mye fantastisk å by på, og det er så viktig å være opplagt nok til å glede seg over alt sammen. 

I morgen starter en ny uke for vår del, og jeg ser SÅ frem til en skikkelig ren start. Jeg ER så lei av snop og gleder meg til juice og grønne smoothies igjen 😉 Men ikke før i morgen da, i kveld blir det veimat og kaffe til langt på natt – sammen med lydbok og det beste selskapet rundt meg 🙂 Håper påsken har behandlet dere bra ♥ 

8 kommentarer

 1. Høres ut som herlig påske <3 Vi er akkurat kommet hjem fra New York og sliter litt med døgnrytme, haha – satser på å være innstilt igjen til hverdagen begynner på tirsdag !

  1. Caroline

   Å, så deilig! Dit skal jeg reise en gang, står på listen min 🙂 Skjønner godt at du sliter med døgnrytmen nå da :p Du får starte på ny frisk i morgen 🙂

   Klemmer!

 2. God tur hjem og kjør forsiktig 🙂 Nå skal snop byttes ut i mitt hus også! Ha en flott uke:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, Vibeke! Kom oss trygt hjem i halv tre-tiden 🙂

   Klem!

 3. Karianne

  Hvor får du tak i slike store puter?

  1. Caroline

   Litt usikker på hvilke puter du sikter til? :p

   1. Karianne

    De store i sofaen på bilde, du har også slike store hjemme! Har så lyst på noe lignende 🙂

 4. For en flott hytte:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *