på skitur i grimsdalen

skitur_1

Hei skjærtorsdag! I dag har vi vært ute i tre timer hvor vi var aktive i to av dem. Det gikk bare oppover, oppover og oppover i over 60 minutter og det betyr at veien hjem igjen var gaaanske bratt. Kan ikke si at det var så vellykket for en som er ganske nybegynner i langrennsløypa – det er altfor mange år siden forrige gang jeg stod! Nedoverbakkene resulterte i minst 5 fall, så jeg har vondt i hodet og er sikkert knallblå i stussen i morgen, men det var veldig gøy da 😉 Dessuten var det jo tidenes treningstur med alle bakkene oppover, så jeg må si meg fornøyd til tross. Øvelse gjør mester! 

skitur_3

Vi fikk god bruk for pulken vår, Nelia sovnet til og med underveis og jeg kunne stå bak når bakkene var på sitt bratteste. Vinn – vinn 😉 

skitur

Jeg hadde kledd på meg altfor mye med 3 lag både over og under, det er jo helt fantastisk temperatur her! Så i morgen blir det mindre klær og en annen løype, bortover laaaange strekninger er absolutt det jeg foretrekker akkurat nå 😉 

skitur_4skitur_2

Nå har vi fått av oss klærne, jeg skal ta meg en lang dusj og etterpå skal vi gå ut en tur og kanskje grille litt. Kvelden byr nok på brettspill, joggedress og vin – påsken er så god! Håper dere nyter også ♥ 

22 kommentarer

 1. For noen herlige og koselige bilder Caroline! Vi kom hjem fra fjellet i går, og det finnes ikke noe bedre kombinasjon enn familie, ski og kos 🙂 Håper du koser deg masse videre i påsken, og at du tar deg litt velfortjent fri 😉
  Jeg smakte forresten på isen din på bilturen hjem – og fy så god den var! Utrolig kreativ idé 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, HM! 🙂 Håper du og dine får en nydelig påske videre og tusen takk for kjempefine ord 🙂 Det setter jeg så stor pris på! Har blitt helt avhengig av isen selv :p Så frisk og god! Gleder meg til sommerdager med denne 🙂

   Klemmer 🙂

 2. Ah, så idyllisk det ser ut (men jeg er glad jeg ikke er den som trekker pulk :S) ! Så flotte svigerforeldre du har 🙂

  1. Caroline

   Haha, me too! :p De er verdens fineste 🙂

   God påske! Klem 🙂

 3. Oh, I see you are definitely very sporty but I understand it was a bit exhausting – I’m impressed you handle this with the sledge 🙂 Enjoy Easter!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Å så herlig, savner snøen her på vestlandskysten 🙂

 5. Så herlig og idyllisk det ser ut! Håper dere får en fin påske 🙂

  1. Caroline

   Kjempefint 🙂 Så koselig å få slappet av litt med familie og ladet batteriene <3

   Håper du også har en fin påske! 🙂

 6. Guttemamma

  Den pulken har vi også til sønnen vår – genial 🙂 Og fin trening å trekke pulk, synes jeg!

  1. Caroline

   Det er det helt sikkert, men jeg tror ikke at jeg skal forsøke meg på det helt ennå 😉

   1. Bianca

    Jeg er overhodet ikke trent, men jeg klarer fint å trekke en pulk. Det er kjempelett.

 7. Hei Caroline!
  Når kommer del to av spørsmålsrunden?

  1. Caroline

   Jeg håper at det kommer i løpet av neste uke! Skal forsøke å få filmet på mandag 🙂

 8. Hei Caroline! Vi har lik pulk (nordiccab?), og den er helt genial. Herlig innlegg, gøy å lese at ikke du heller er blodfan av bratte bakker, da er vi to! Så ut som ei fin hytte (bildene på snapchat). Hadde vært gøy å se mer fra den. Kos dere masse videre 🙂

  1. Caroline

   Den er kjempefin 😀 Ja, jeg er ikke spesielt fan, men satser på at det går bedre fremover 🙂

   Kos deg du også <3

 9. Såå hyggelig 🙂 Jeg er ingen langrenn-fan selv, så pulken fristet mer for min del 😛 Ha en deilig ferie videre <3

  1. Caroline

   Tusen takk, CS! God påske <3

 10. Sunniva

  Vi har selv nordic cab og er meget fornøyd med den!

 11. Så fine bilder:) Selv elsker jeg å stå i nedoverbakker::)) Gjerne bratte, det er så gøy. Synes det blir litt kjedelig å gå bare bortover. Kos dere på Dovre, der er det fint. Har slekt både på Dovre, Dombås og Lesja så jeg har vært mye i disse traktene::)) Klem.

  1. Caroline

   Haha 😀 Det er kanskje noe av det fjerneste for meg :p Kaldsvetter bare ved synet på en liten bakke 😀 Men jeg kan absolutt skjønne at det er gøy når du mestrer det, Lars-Kristian er på samme måte.

   Klem 🙂

 12. Hei
  Så koselige bilder. Jeg lurer på skoene i forrige innlegg. Hvordan er de i str? Jeg er mellom 38 og 39 og usikker på hvilken str jeg skal bestille. Ha en fin påske

 13. For noen flotte bilder, og så fresh du ser ut, selv på skitur 🙂
  Lurer på hvordan «program» du setter klokka de på når du går på ski? Løping? Skulle gjerne fått opp samme skraverte diagram som deg. Fortsatt god påske 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *