new in: city diaries

hm city diaries_2

Har dere sett den nyeste kolleksjonen til h&m? Den er rett og slett bare vakker! Jeg har drømt meg bort til sommer og ferie med kampanjebildene deres og har funnet flere items jeg så gjerne skulle hatt, men alt det beste er selvfølgelig utsolgt på nett. Derfor ble jeg så glad da jeg oppdaget den fineste kjolen og mitt største craving av dem alle i byen i dag! Hvor fin er ikke denne?

hm city diaries

Fargen, snittet, lengden, mønsteret! Sommerdager med denne – jeg kan nesten ikke vente! 

hm city diaries_3

28 kommentarer

 1. Var og så på de sandalene i dag, og de er sååå fine. Men som fattig student må jeg vente litt. Vet du om Biancobutikkene tar de inn en stund til?

 2. Alltid kul när man hittar det man har letat efter – men denna klänningen hade jag aldrig köpt :p

  Tur att smaken är olika då 🙂

 3. Hver sin smak! 🙂 Kansje finere når du tar den på 🙂 Alt kler den smukke 😉

 4. Ligner en østeuropeisk folkedrakt. Men du kler vel den også. ;o)

 5. Hvorfor velger du å bruke så mange engelske ord når du skriver? Er det noe du, som journalist, har tatt et reflektert valg på? Jeg syns det er synd at vi vasker ut språket vårt, hvertfall når det finnes fullverdige norske ord…

  1. Caroline

   Jeg bruker faktisk en del engelske ord i dagligtalen min og selv om bloggen er jobben min, tar jeg meg visse friheter ettersom den også er personlig 🙂 For meg er det helt naturlig å blande litt av språkene, vi blir jo stadig mer og mer internasjonale og jeg har også mange utenlandske lesere 🙂

 6. Jeg så den kjolen i dag, og må si meg enig med foranskrivende, litt kosakkpreg over den. Du ser sikkert bra ut i den. Jeg har lagt merke til kolleksjonen, men dessverre mest fordi jeg synes modellene er ALT for tynne.

 7. Not my cup of tea 🙂 Kanskje noe jeg hadde ikledd en 5-åring, men ikke meg selv. Smaken er som baken den og mulig du kommer til å se fab ut i den 🙂 God påske!

 8. Tuller du?

  Smak og behag kan ikke diskuteres, men den kjolen kommer virkelig ikke under min kategori av fin 🙂

  Når det gjelder å blande inn engelsk i dagligtalen føler jeg at det er en ungdomsting og at de fleste voksne ser verdien av å holde på eget morsmål etterhvert som verden blir mindre og engelsk tar mer og mer over. Spesielt ville jeg tro at en journalist vil se viktigheten av det?

  Og det hjelper vel ikke dine utenlandske lesere at det popper opp et engelsk ord litt sånn vilkårlig i teksten?

 9. Hver sin smak. Hadde ikke tatt den på meg mot betaling en gang….

 10. Skulle gjerne hatt den kjolen selv! Kjempefin 🙂

 11. Jeg tenker folkedrakt fra Bulgaria, eller noe sånt, når jeg ser den kjolen. Du kler den helt sikkert, men ikke min smak.

  Uansett, ha en riktig fin påske, og kos deg med alle dine. 🙂

 12. Aleksandra

  Syns den ser veldig kul ut og ser ikke noe galt i å bli inspirert av Øst-Europeiske folkedrakter slik som MaK påpeker her, syns mange detaljer er fine! Du kommer til å rocke den!

 13. Den så litt ut som en bunad!

 14. Lekker kjole! Skoene også!

 15. Den kjolen er bare så nydelig, har akkurat kjøpt meg den samme selv og ser for meg mange bruksområder.
  Gleder meg til å se hvordan du «styler» den

 16. Hei synes som regel du har en fin stil.Men denne kjolen ligner på en kosovoalbansk drakt.Beklager frue.

 17. Ser at se fleste disser denne kjolen. Til det vil jeg si at folk flest er helt utrolig konvensjonelle, og ser de noe utenfor malen, da får de hetta! Jeg synes denne er superkul, og passer perfekt til sandalene dine. Så jeg sier kjør på!

 18. Det der blir et big ney ney fra meg ihvertfall.. Blusen var forferdelig.

  1. Caroline

   Det er en kjole 🙂

 19. Hei!
  Hvor har du kjøpt sandalene? 🙂

  1. Caroline

   De er fra min egen kolleksjon med Bianco 🙂

 20. Cecilie

  Da foretrekker jeg bling-Moonboots’a 😀

 21. Den kjolen er beviset på at de sandalene passer til alt 🙂
  Du kommer til å se smashing ut i det antrekket 🙂
  God påske til deg og dine, nyt dagene 🙂

 22. Kjøpte meg de nydelige sandalene dine fra Bianco her om dagen! Gleder meg masse til å få brukt til framover 😀

 23. Hei!
  Rå kjole;)er den normal i str?

 24. Karianne

  Dra til de litt mindre HM butikkene, der er det som regel igjen litt mer av kolleksjonen ☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *