tradisjonen tro

fjols til fjells 2016

Hei i kvelden! Plutselig føler jeg at det er uendelig lenge siden forrige oppdatering, men det er jo heldigvis ikke det 🙂 Det har vel heller noe å gjøre med at dagen har vært så fin og at jeg har fått gjort så mye – nå ble vi akkurat ferdig med en video som kommer ut på søndag og den gleder jeg meg til å vise dere! Anette ble sendt avgårde med Grenlandsekspressen mot Oslo for en liten time siden, jeg savner henne allerede! Å våkne opp med henne, drikke kaffe med henne, trene med henne, de gode samtalene og bare det å være sammen er på listen min over det fineste jeg vet i verden I tillegg blir jeg så glad når jeg ser at hun og Nelia blir tettere og tettere. Skulle ønske vi var naboer! Det hadde gitt meg så mye 🙂


fjols til fjells 2016_2

Nå har Lars-Kristian og jeg benket oss i sofaen for årets påsketradisjon! De av dere som har fulgt bloggen min en stund vet nok godt hva jeg snakker om: klassikeren Fjols Til Fjells! Tidenes påskefilm! Aldri et eneste år uten den! Selv om jeg kan alle replikker, sanger og bevegelser utenat blir jeg aldri lei. Leif Juster i mitt hjerte! 

fjols til fjells 2016_1

På bordet står selvfølgelig et lite utvalg påskesnop, det hører jo med 😉 Ville bare innom for å si at dere må ha en fin kveld, og for å minne dere på tidenes påskefilm dere må huske å se mellom appelsinspising, lesing og skiturer 🙂 Klem! 

20 kommentarer

 1. Wow, you look even perfect when watching TV! And you prepared yummy snacks 🙂 Enjoy <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Haha, don’t know if I agree, but thank you so much Rena <3

 2. Så morro, Leif Juster er oldefaren min 🙂 utrolig bra film, en god tradisjon! Kos dere masse <3

  1. Caroline

   Nei, giii deg! Så herlig 🙂

 3. Hei!
  Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg lurte på om du hadde noen gode tips til beskyttelse til iPad? Dattera mi (1år) får lov til å se på film på den når hun er syk osv, så jeg er på utskikk etter en benyttelse som tåler å bli mista i gulvet 🙂

  God påske til deg og dine 🙂

  1. Caroline

   Ja! Vi brukte dette fra fisher price da Nelia var yngre https://www.fisher-price.com/shop/laugh-learn-apptivity-case-for-ipad-devices-blue-x3189 🙂 Kjøpte på Toys R Us tror jeg, kjempekjekt! 🙂

   Klem til deg, god påske og good bedring til vesla om hun er syk <3

 4. your shirt is soo cute !

  1. Caroline

   Thank you 😀

 5. Jeanette

  finnes ikke noe bedre enn tradisjoner 😀

 6. Koselig å følge deg på bloggen! Synes bloggen din har tatt seg veldig opp siden nyttår! God variasjon av tema, og aller best liker jeg lese hverdagsinnleggene 🙂 Blir både inspirert og glad av å titte inn her 🙂 Ønsker deg og dine god påske ☀️

  1. Caroline

   Tusen takk, Anne! Du gjør meg glad 🙂 Stor klem til deg og god påske til deg og dine <3

 7. Christiane

  Hei, Caroline.
  Hvor er den nydelige toppen fra?
  Klem

  1. Caroline

   Den er fra Ganni 🙂

 8. Ingrid Grace

  Nydelig topp! Vårfresh og fin.

  Ja Fjols til fjells er litt søt. Det er ikke mange år siden jeg så hele filmen, har alltid tidligere sett bare deler av den litt her og der, så det var moro å endelig se hele filmen fra A til Å. Ser den ligger på YouTube så det spørs om jeg må kikke litt på den etter hvert.

  Så veldig god ut den snacksen, noe for enhver smak. Ha fine påskedager videre. 🙂

  Klem IG <3

 9. Når kommer spørsmål-runden ut? trodde den ikke kom ut grunnet dårlig tid, men alikavel har du tid til å se på film..

  1. Caroline

   Jeg synes virkelig at jeg skal få lov til å unna meg litt fritid etter klokken 21-22 på kvelden og få se en film i stedet for å jobbe med innlegg 🙂 Del 2 kommer så absolutt, det har bare vært såpass mye annet å jobbe med at den har måttet vente 🙂

   1. Vel, de fleste lurer vel fordi det er blitt sagt «neste uke» i et par uker nå, pga dårlig tid, men klart du, som alle andre kan unne deg å se en film 😉

   2. Caroline

    Den kommer 🙂 Å lage video tar lang tid og det er mye som skal klaffe før jeg kan filme og før den er klar, så når andre ting kommer i veien som må prioriteres, så blir det dessverre utsatt 🙂 Men jeg er glad for at du gleder deg! Før den kommer, kommer det en sminkevideo også, men jeg håper spm. runden kommer rett over påske 🙂

  2. I alle dager…du tuller nå vel??

 10. Utrolig koselig! blir så inspirert av bloggen. Har fulgt deg en stund og er enig i at den har tatt seg opp i det siste – god variasjon av tema og stil 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *