let’s get a bit private: quattro bikini

efi quattro bikini hoved


Okei, la oss ta en prat om intimbarbering! Jeg er vel ikke den som er mest åpen om det mest intime, men akkurat dette hender det at jeg får spørsmål om nå og da, så jeg tenker at det er helt ok å skrive litt om det. Jeg skal innrømme at det er LENGE siden jeg tok en brazilian, og det er ikke fordi jeg ikke har lyst eller synes det er ubehagelig, men i takt med at bloggen vokste forsvant lysten til å vise mine mest private deler til fremmede som kanskje leser om hverdagen min. Jeg vet at de som jobber i salong er proffe, men tanken klarer rett og slett ikke å berolige meg, så ja. Jeg gjør det heller selv! Jeg bruker ikke voks selv altså, det tør jeg ikke, men jeg bruker rett og slett en god, gammeldags høvel. Og vet du hva? Det funker! Som de fleste av dere vet har jeg sverget til EFI sin intuitionhøvel – som jeg elsker – i snart 2 år nå. Ingen over, ingen ved siden!

efi quattro bikini_3

Jeg har brukt den til legger, bein og andre steder, men de gangene jeg har omtalt denne på bloggen har det ofte dukket opp spørsmål om hvordan den er til intimbarbering. Jeg synes den har fungert helt fint, men så fikk jeg tips fra EFI om en ny høvel: . Denne er beregnet på nettopp intimbarbering og da må jeg jo bare si at denne gjør jobben hakket lettere! Den er liten og nett, og har til og med en liten batteridrevet trimmesaks som du kan bruke dersom du bare vil justere bikinilinjen og ta bort noen uønskede hår. 

efi quattro bikini_1

Høvelen tåler selvfølgelig vann, så den kan være med i dusjen sammen med intuition! De nette barberbladene i den andre enden er  utstyrt med et supertynt beskyttelsesgitter for å hindre at du skjærer deg, i tillegg til en stripe med hudpleiende ingredienser som skal gi bedre glid. 


Ettersom denne ikke har såpestykke som intuition har, anbefaler jeg å bruke barberskum ved siden. Wilkinson sword har nylig utviklet et nytt skum som lukter helt fantastisk og som etterlater bikinilinjen og andre steder utrolig glatt og mykt. 

efi quattro bikini_2

Dersom du bestiller Quattro bikini nå, får du med barberskum på kjøpet til halv pris. Du får barberhøvelen, barberskum og batteri til 99,- og blir automatisk abonnent ved bestilling. Etter første bestillingen betaler du vanlig pris som er 334,- Da får du 9 blader og barbergel hver 4. måned. Dersom du ikke ønsker å fortsette med abonnementet, sier du bare opp innen  2 uker etter at du har mottatt startpakken din. Klikk for mer informasjon 🙂 

27 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Jeg har fulgt deg & bloggen helt siden oppstarten & jeg må si at bloggen har aldri vært så bra som nå! En liten fest å være leser 🙂

  Jeg er som deg litt over gjennomsnittet glad i å trene så da du anbefalte Dr Dre sine trådløse hodetelefoner gikk jeg straks til innkjøp av et par. Jeg er storfornøyd med de, så tusen takk for tips! Grunnen til at jeg skriver til deg har ikke noe med intimbarbering å gjøre, men med de overnevnte hodetelefonene 😉 – De har nemlig begynt å lukte litt etter utallige svette timer.. Hva gjør du for å rense/vaske de?

  God kveld ønskes <3

  1. Caroline

   Å, M! Tusen, tusen takk! Dette betyr veldig mye for meg 🙂

   Så gøy at hodetelefonene falt i smak! Jeg elsker dem og skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten! Ledninger kan jo være så irriterende :p Spesielt om du løper ute eller trener styrke. Men så kjedelig at de lukter ! Dette har jeg ikke opplevd / merket noe til enda, men jeg tørker godt av dem etter hver gang jeg bruker dem 🙂 Gjerne med en fuktig klut og et tørt håndkle. Har også brukt sminkefjerner ved noen anledninger, ettesom de er hvite, kan de fort bli litt misfarget :p

   Håper du får fikset det 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Det skulle bare mangle 🙂 Du inspirerer stort & er en gledesspreder !
    Jeg har vært usikker på hvor mye de tåler av fukt og «medfart», så tusen <3 – lig takk for tips! Dine rutiner gjør nok susen!

    God helg til deg og dine 🙂

   2. Caroline

    God helg, fine du! <3

   3. Mathilde

    Ikke for å blande meg… men overflate desinfeksjon (antibac – ikke gel) kan brukes.. 🙂

 2. Denne må jeg teste. Sverger egentlig til epilatoren min, men innimellom går det litt lenge mellom hver gang, for ja.. Det tar litt tid 😉 Men jeg sliter sånn med at huden på leggene er rødprikkete, altså ikke nupper eller inngrodde hår, men det SER ut som om hårsekkene er irriterte. Du som alltid har smashing legger, har du tips? Har brukt antibakteriell gelé etter barbering, men er likevel ikke kvitt problemet..

  1. Caroline

   Uff, det er aldri noe særlig :O Jeg bruker ikke noe spesielt på leggene, men akkurat ved bikinilinjen kan man jo fort bli litt nuppete og irritert nå og da, så da anbefaler jeg et produkt som heter pfb vanish 🙂

   Klem!

   1. Den hadde jeg glemt!! Herremin, den brukte jeg for sikkert 8-10 år siden. Vet du hvor den er å få tak i nå? Det er den roll-on’en, er det ikke? Takk!

   2. Caroline

    Haha, ja! Stemmer! Forrige gang jeg kjøpte den var det via coverbrands.no, og det ser ut til at de har den fortsatt: https://www.coverbrands.no/search/?q=pfb+vanish&order=relevance&dir=desc Pluss en god del nye produkter jeg aldri har prøvd 🙂

    Klem 🙂

  2. Jeg bruker mandelolje! Kjempefint før huden 🙂 kjøper min på helsekosten.

 3. Nå smakte jeg isen din igjen, og konklusjonen er at den forige jeg smakte må ha hatt en produksjonsfeil eller noe!? For halloo, NAM!! Den er jo rågod 😀 Så glad for at jeg prøvde den igjen, for jeg var egentlig sikker på at det måtte være noe feil med den første jeg smakte. Du er så flink 😀

  1. Caroline

   Å, nå ble jeg glad! Så bra du likte den 🙂

   Klem!

 4. Før og etter bilder?:-P

  1. Caroline

   Hahaa, regner med at du ikke føler behov for å se det :p

   1. Hannah

    Du kunne jo tatt før/etterbilde av leggen, med mindre du synes det er for privat/ekkelt å gjøre det (som jeg vil ha full forståelse for:)

    Gleder meg å smake isen din en dag, er bare rema som er i «nærheten», men her jeg bor (nord) er «nærheten» ganske langt unna! (Haha ga det meining??)

    Ha en fin helg, og en super påske:)<3

   2. Caroline

    Det er ikke snakk om leggen, men bikinilinjen og intimbarbering 😉 Det er det denne høvelen er til! Til leggene bruker jeg intuition 🙂

    https://www.carolinebergeriksen.no/2014/10/23/new-in-intuition/

    https://www.carolinebergeriksen.no/2015/05/31/mitt-feriemust-for-glatte-legger/

    God helg og kjempegod påske til deg <3 Klem!

   3. Hannah

    Ja, tenkte du kunne ta bilde av leggen istedenfor bikinilinja, men jeg misforsto, trodde man kunne bruke den til leggene også, min feil:)

   4. Caroline

    Du kan absolutt det, men den er ganske liten sammelignet med en vanlig høvel, så da må du bruke flere drag på å barbere deg 🙂 Men det gjør jo ikke nødvendigvis noe det 🙂

   5. Vært stilig det:D må bjuda på vettu :p

 5. Kjersti

  Er det noe galt med linken? Får ikke bestilt…

  1. Caroline

   Den fungerer helt fint her 🙂 Gå evnt. direkte inn på efi.no 🙂

 6. Hei! Har samme barberhøvel som deg, og lurer på hvordan du rengjør den på en effektiv måte ?

  1. Caroline

   Jeg skylder den bare i varmt vann 🙂

 7. Hei! Jeg er egentlig ganske fornøyd med høvelen min og ønsker ikke bytte den ut, men det rosa skummet kunne jeg gjerne tenke meg. Går dette an å få kjøpt utenom, og hva er i så fall pris inkl frakt?

 8. Hei,
  for meg fungerer der veldig bra å påføre antibac- gel rett etter barberingen i bikinilinjen, dette fordi jeg ellers lett får såre nupper- selv om jeg bruker nye barberblader , et godt skum og en lett hånd.

  Quattro Bikini høvelen ser fin ut, så kanskje den blir min når jeg har brukt opp bladene fra et annet abonnement 😉

 9. Bestilt! Denne har jeg stor tro på, om det er de bak intuition som har laget den 🙂 Intuitionhøvelen har vært en favoritt siden første gang jeg prøvde den. Ble kjøpt i USA for x antall år siden, heldigvis med en del blader, for på den tiden var det ikke mulig å få tak i blader i Norge. Ble nesten helt krise, for det ble altså ikke det samme å gå tilbake til vanlige høvler etter den. Heldigvis fant jeg blader på en ferietur til Spania. Hamstret for et år fremover 🙂 Og nå selges de også i Norge, heldigvis 🙂 Prøvde en annen høvel som ble/blir promotert av bloggere ofte, men den kan absolutt ikke måle seg med intuition sin 🙂 Den er absolutt best!

 10. Hei Caroline.. 🙂
  Fint innlegg, men har et par spørsmål jeg håper du vil og kan/gidder svare på 🙂 …
  Å vil ikke at det skal komme på denne siden, men svare «meg privat/mail» 🙂 plaese…??
  *rød* men ja håper du svarer osv.

  1.
  Hva liker/har du best selv lissom? :).. ( alt bort/noe igjen ( stripe osv lissom?) ..
  Er det f.eks vanskelig?

  2.
  Når gjør du det f.eks lissom? ( kvelden/dagen)? Har det noe å si?

  3.
  Hvordan gjør du det lissom? ( noe «teknikk» eller skal kalle det? / hvordan starte Osv?)
  ( i dusjen eller ikke/»detter» skummet av? Hmm..
  «tørt/vått»?

  4.
  Synes du/bør/skal gutten også barbere/være glatt? ( eventuelt hvor mye?)

  Uff.. *rød/koker*

  Håper på svar 🙂
  Mye vil hvertfall hjelpe meg eller hvordan si/forklare det 🙂

  Du er så sykt fin/pen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *