kisses from the sun, flowers and coffee

outfit thursday sunny flowers caroline berg eriksen

Først må jeg bare si TUSEN TAKK for helt fantastiske tilbakemeldinger på is-nyheten i går! Jeg blir så GLAD når jeg leser at så mange har prøvd den allerede og liker den! Og jeg mener det! Med mindre du ikke liker bringebær, hva er det å ikke like? Isen smaker fantastisk og faktisk er den litt avhengighetsskapende også. Jeg hamstret 6 stykk i går og ingen er å finne i dag. Wops. Skal sies at jeg delte med familien da! Men likevel 😉 Så tusen takk for tilbakemeldingene og at dere er så positive til dette, det blir en fin is-sommer! 

outfit thursday sunny flowers caroline berg eriksen_4

Over til noe helt annet: GJETT hva jeg har gjort i dag? Jeg har hatt årets første uteløpetur og jeg må bare si: FY SØREN! Hvor digg var ikke det?! Dette har jeg savnet!! Lette desperat etter hestehov på veien, men det er nok litt for tidlig for det her i Siljan. Til helgen skal jeg ta med meg Nelia ut i joggevognen også, kan nesten ikke vente! 


inthesun_1

outfit thursday sunny flowers caroline berg eriksen_2

inthesun

outfit thursday sunny flowers caroline berg eriksen_3

outfit thursday sunny flowers caroline berg eriksen_5

inthesun_3

jakke zara / topp zara / pumps zara / veske 3.1 philip lim / solbriller zara / skjørt won hundred 

Som dere skjønner så handlet jeg noen drops hos Zara forrige gang jeg var i Oslo. Vårfargene skrek mot meg og jeg klarte bare ikke å la være! Jeg elsker marineblått på denne tiden av året, det minner meg om mai og lysere tider. Måtte jo dele resten av antrekksbildene med dere som vi tok her om dagen, håper dere liker! 


Vel! Nå må jeg fortsette dagen, men vi sees senere 🙂 NYT at våren er på vei! 

37 kommentarer

 1. Kristine

  Fantastisk fint antrekk Caroline. Tommel opp!! Og for noen vakre vårbilder, ble skikkelig glad av disse bildene 😀 😀

  1. Caroline

   Så hyggelig! Det var akkurat det jeg håpet på 🙂

   Klem til deg fra sola 🙂

 2. Katrine

  Så herlige bilder! Her i Kragerø er også våren godt på vei og det er så fantastisk deilig. Eller det var fint vær for en times tid siden, nå ser det ut som om en tykk tåke er kommet, fillern!

  1. Caroline

   Søren! Får håpe den forsvinner like fort! 🙂

   Klem 🙂

 3. Fantastic your look with the yellow! I see, you are definitely ready for spring <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Ville bare si at jogging ute på vinteren er skikkelig undervurdert 🙂 Jeg jogger ute hele året, og det er så digg ! Foruten når nysnøen går langt oppe på leggen pga manglende brøyting 😀
  Nå skal det sies at jeg HATER tredemølle…
  Ha en fin dag, Caroline!

  1. Joggedame

   Enig! I vinter kjøpte jeg sko fra icebug i tillegg, og har faktisk løpt bakkeintervaller på holke-is. Ingenting er så deilig som å komme inn etter en slik tur altså. 🙂 jogging er ingen sesongaktivitet

 5. Tjukk tåke og regn hos oss i dag… :-/ Det var meldt sol og vi skulle ut med joggevogna, men det fristet overhodet ikke i dette været.
  Deilige vårbilder!! Ble litt lettere til sinns av dem 😉

  1. Caroline

   Så synd, Marita! Håper dere får godvær i påsken 🙂

   Klem!

 6. Kunne du ikke ha skrevet mer rundt selve utvikling- og produksjonsprosessene ved det å lage is, sko og/eller vesker? (Inkl bilder).
  Du har sikkert masse info og bilder av dette og det hadde vært morsomt å lest om det.
  Eks: Hvor har du jobbet, med hvem, hvordan begynner man prosessen, tegner du, osv osv.
  Helt enkle ting som «står du på isfabrikken å smaker deg frem?» (Jeg ser freia sjokoladefabrikk foran meg).

 7. Dette var superfine bilder!! Lekkert med litt vårlige farger i finværet 🙂

 8. Å, så herlig vårstemning med disse bildene. Og så skoene da…..skoene! Dritlekre i knæsj gult. (For de av dere som er interessert i gramatikk: Ja, man skal ikke starte en setning med «og». Gjorde det likevel, jeg.)
  Ha en superfin ettermiddag! ;0)

 9. That lemon printed top from Zara looks a lot like the Dolce & Gabbana lemon top: https://www.mytheresa.com/en-de/printed-cotton-and-silk-blend-jacquard-top-551684.html – Very pretty!

  1. Caroline

   Oh! Yes it does! 🙂

 10. Løpte og kjøpte isen din i dag, siden det var nydelig is-vær på Østlandet. Den så jo så fristende ut. Det blir ikke gjenkjøp dessverre. Den gir inntrykk av å være en bringebær-is, men etter min mening smaken var smaken både utvannet og kunstig.

  1. Caroline

   Så synd at du ikke likte den, Anne! Jeg synes nemlig smaken er utrolig sterk og god 🙂 Håper du liker neste års smak bedre 🙂

   1. Anne O

    Prøver igjen, jeg 🙂

   2. Caroline

    🙂

 11. For noen nydelige vårbilder 🙂 Du, jeg må bare spørre, er dette deg? Lignet noe veldig! https://www.shein.com/Black-Backless-Lace-Bodycon-Dress-p-257944-cat-1727.html

  1. Caroline

   Ja, det er meg fra i vinter i Gran Canaria :O Men kjolen er ikke akkurat derfra, den er fra samsøe & samsøe 🙂 https://www.carolinebergeriksen.no/2015/11/27/aquarella-in-black-lace/

 12. Herrigud så flott antrekk! Jeg blir så glad av sola og at du matcher den 🙂

  Et spørsmål; hva mener du med «dråps»? Jeg er ikke så hipp, så eg tog ‘an ikkje 😛

  1. Caroline

   Hahaha! Jeg skrev feil :O Mente jo drops 😉

   1. Huff, jeg vet nå ikke hva «drops» er engang jeg da…..?

   2. Caroline

    drops er et annet ord for sukkertøy 🙂 poenget er bare at jeg så mye fint / mange godbiter på zara, som jeg altså kjøpte.

    🙂

   3. He he, ja jeg vet takk og pris hva spiselig drops er.
    Synes det bare var rart ordvalg når uttryket i denne sammenheng egentlig er «godbiter». Mer forvirring da du i tillegg stavet det «dråps» først – koblet ikke helt til «godbiter»/»drops» da…;)

   4. Hahaha! Selvsagt! Jammen godt det er fredag imorgen! 😉

   5. Caroline

    :p God helg 🙂

 13. Hej vackra!
  Jag har haft lite kändisintervjuer på bloggen som varit så uppskattade – jätteroligt!
  Vem har du velat se härnäst? 🙂 Har DU kunnat tänka dig att vara med kanske?
  Ha en underbar kväll!
  Kram <3

 14. Josephine

  Hej Caroline,
  Hvornår købte du toppen? Den er nemlig ikke til at finde på deres hjemmeside 🙂

  På forhånd tak for hjælpen 🙂

  1. Caroline

   Jeg kjøpte den på Zara i Oslo for et par uker siden 🙂

 15. Ingvild

  Hva er grunnen til at du ikke jogger ute om vinteren? Snøen er ikke farlig, og med ulltøy og løpebrodder får du en mye bedre økt for kroppen enn mølla gir deg, og jammen er det ikke frisk luft med på kjøpet også? 🙂

 16. Nydelig antrekk Caroline

  1. Caroline

   Tusen takk, Lene <3

 17. Mathilde

  Så nydelig bilde av deg (bilde nr. 2). Du har virkelig vakker profil 🙂 Og for noen flotte klær! Tror ikke jeg kler gult i grunn, men du gir meg virkelig mot til å gi det en sjans :O

  Håper du har en fin dag, og god påske til deg og din lille familie! <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Mathilde! Så snill du er! Sikker på du kler gult 🙂

   Stor klem til deg og snart god påske <3

 18. Hey Caroline! I love your blog girl you look awesome in that easter outfit! As an influencer for many Norwegian girls, I would love your help with something I’ve been working on. A friend and I made Watcher, a safety app that lets you virtually watch out for your friends and family as they make trips after dark. We are launching in Norway soon and I’d be so grateful for any help in spreading the word or collecting research.

  Could you answer / share this survey about safety in Norway? https://www.surveymonkey.com/r/VY77NBF

  Best,
  Danika
  http://www.danikamaia.com/watcher-safety-app

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *