påskefrokost med den fineste

onsdagmorgen

God morgen til deg i vårsola! I dag spiste vi frokost sammen i barnehagen og det var så utrolig fint, så da ville jeg oppdatere bloggen med disse bildene i stedet for en oppskrift. Men jeg lover at den kommer senere i dag, altså 🙂 Jeg kan virkelig ikke forstå at det allerede er ett år siden forrige gang barnehagen arrangerte påskefrokost – det kunne like gjerne vært i går. Det er jo et godt tegn at tiden går fort, men det er da det er ekstra viktig å huske at vi må sette pris på hverandre og små gleder i en ellers hektisk hverdag. 

onsdagmorgen_2

Slike ting som dette, en enkel påskefrokost sammen med andre foreldre og masse nydelige barn gjør livet mitt enda rikere. Spesielt når jeg ser hvor utrolig mye det betyr for Nelia ♥  

onsdagmorgen_1

Jeg er fortsatt i byen, men har satt meg ned for å oppdatere dere. Snart har jeg noen ærender å gjøre her før jeg skal hjem og jobbe. Og så har jeg SÅ lyst til å kjøpe noen blomster som jeg kan plante ute, det nærmer seg jo påske og det er noe med å ha det litt hyggelig ved inngangsdøren da. De burde overleve selv om vi skal til fjells, tror du ikke? 

I dag har jeg stappet plan så jeg tar meg treningsfri. Jeg skal blant annet prøve meg på diverse påskesnop som jeg håper å dele med dere i løpet av uken eller i starten av neste 🙂

Ha en nydelig onsdag, dere ♥ 

56 kommentarer

 1. Hei!

  Ser av tidligere innlegg at du anbefalet babyzen yoyo+, og lurte på om du kunne hjelpe meg med et par spørsmål 🙂 Vurderer å kjøpe denne vognen – men tenker du at den er tilstrekkelig som eneste vogn på tur i flere uker med en baby på 9mnd? Ift soving og slikt.

  Setter stor pris på svar! 🙂

  1. Caroline

   Hei 🙂 Hvor mange uker er det snakk om? Vi har hatt den med på 2-ukers ferie uten problem 🙂 Da har hun sovet i den på dagtid eller på kveldstid hvis vi har spist middag for eks. da hun var baby 🙂

   1. Det er 4 uker 🙂 ok tusen takk! Hvor gammel var Nelia da?

   2. Caroline

    Vi brukte den på cruise da hun var 7 mnd. ca. Det var 1 uke 🙂 Så brukte vi den i Hellas i fjor sommer i 1 uke og på Gran Canaria nå i vinter i 2 uker 🙂

 2. Cathrine

  Var også på påskeforkost i barnehagen. Hadde på meg joggebukse og joggesko. Rakk ikke sminke meg eller vaske håret. Hadde følt meg veeeeldig stygg hadde barnet mitt gått i samme bhg som Nelia. Du ser fantastisk ut. Elsker skoene!

  1. Caroline

   Tusen takk, Cathrine! Man kan ikke føle seg fresh hver dag og det er helt lov 🙂

   Klem!

  2. Synes det er merkelig med folk som føler seg stygge fordi noen har pynta seg litt…

 3. Jeg kommenterer ikke så ofte, men denne gangen må jeg! Det første bilde er så herlig. Det viser et godt Mor datter forhold, og man ser likheten Nelia har til deg. For en vakker datter du har

  1. Caroline

   Tusen takk, Randi! Så utrolig hyggelig å høre <3

 4. Nazarena

  Wow! Hun ligner deg på en prikk i profil! Nydelige jenter:-) Du ser som alltid smæshing ut!
  Ha en fin lillelørdag<3

  1. Caroline

   Det må du ha også 😀 Og tusen takk <3

 5. Så fine jenter 🙂
  Ha en fin onsdag du også… fine sko forresten 😉
  klem,
  Barbara
  https://barbaraoslo.blogspot.no

  1. Caroline

   Takk 😀 Spriter opp ethvert antrekk 😉

 6. Kan du ikke lage et innlegg om hvordan det er å være mamma? hva som er forandret, om det er slik du trodde, positive og negative sider osv…?

  1. Caroline

   Tusen takk for innspill, Lene! Det skal jeg notere meg 🙂

   Klem!

 7. Jeg skjønner at Nelia bruker jakke ellers, men bare lurer om hun går uten jakke på bildet fordi det er estetisk finest? Det er riktig nok 15 grader utpå dagen, men ikke i frokosttid. Ikke redd for at hun skal bli sjuk?

  1. Caroline

   Rett og slett fordi hun nektet :p

   1. Så deilig og avslappet 🙂

   2. Jeg jubler og smiler stort over svaret ditt! Takk for du deler det da det er sannheten for flere av oss med barn som har sine dager med full nekt

   3. Caroline

    Haha :p Det er forferdelig kjedelig de gangene det skjer og hun vinner som regel ikke, men noen ganger må man bare gi etter for å komme seg i mål :p

 8. Hei
  Jeg bruker OH øyekrem (natt) men jeg vet ikke om jeg bruker den riktigt. Ska den rett under øyet eller kun på øyebeinet?
  Jeg har sett på OH videos på youtube men ser det ikke 😛
  Fant at du bruker/har brukt den når jeg søker på google 😉 🙂

  1. Caroline

   Da jeg brukte den brukte jeg den under øyet og på øyebeinet 🙂

 9. Sååå fine bilder av dere!

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 🙂

 10. Så koselig! Jeg gleder meg til påske – det gjør vel Nelia også. Hun kommer til å få en fin og koselig påske og sikkert et fint påskeegg 😀

  Jeg har et nytt innlegg på min blogg.

  https://painnsiden.wordpress.com

  Mvh, Thea

  1. Caroline

   Det håper jeg! Har jo laget prinseese sofia-egg til henne, så det gleder jeg meg til hun skal få 😀

   Klemmer!

 11. Hvor er den vakre kåpa fra?!

  1. Caroline

   Den er fra By Malene Birger 🙂

 12. Påskeliljer, Perleblomster og andre løker klarer seg fint ute nå 😉

  1. Caroline

   Takk for tips, Live! Det ble litt av hvert i dag 😀 Klarte ikke å la være :p Så får jeg plante litt til helgen 😀

 13. Hvis du skal plante ute allerede nå burde du nok holde deg til stemor – de tålerlitt frost, og det er vel ganske sannsynlig med nattefrost i løpet av påsken. Eventuelt påskeliljer i potte, de holder seg jo ganske lenge. Eller spør på et hagesenter hva de anbefaler for planting nå – i den grad de har fått inn så mye enda.

  Sånn generelt, hvis du spør på et hagesenter, tror jeg de fleste vil anbefale at man på østlandet venter til 1.mai med å plante i hagen, for å unngå at de dør hvis/når det kommer en frostnatt. I fjor ble det jo planting en del senere for mange, fordi starten på mai var så kald. Det er temperaturen som er avgjørende, de fleste sommerblomster tåler frost veldig dårlig. Og frost om natten er ikke spesielt usannsynlig en stund til…

  Ellers burde du når høsten kommer, sette løk i alle blomsterbed du har. Da får du fine blomster tidlig på våren :). Og så kan du bruke det samme stedet til sommerblomster etterpå 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tipsene, Maria 🙂

 14. Herlig hverdags glede, det er så hyggelig å lese at du setter så pris på hverdags gleden 🙂 Nydelig det første bilde av deg og Nelia 🙂 Skoene dine er ett blikkfang, you rock stilige mamma 🙂 Ha en strålende fin solrik dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 😀 Håper dagen fin er fin!

 15. Hvis disse bildene er tatt før barnehagen i dag, er det ikke litt kjølig uten lue og jakke – selv kun for bildets skyld?

  1. Caroline

   Nelia ville ikke ha på seg verken lue eller jakke, så da ble det sånn 🙂 Heldigvis er det kort vei fra bilen og inn 🙂

 16. To flotte jenter det er veldig hyggelig å følge!

  1. Caroline

   Tusen takk, Karin <3

 17. Hei, superkoselig med påskefrokost:) Vi skal i morgen….Men er det veldig varmt i Skien, synes Nelia ha lite klær på..hverken jakke eller pannebånd….vær forsiktig med å kle av så fort…selv om våren er her….vårjakke og tynt pannebånd er fint på denne tiden…Jeg vet du har skrevet at hun er varm, med allikevel…

  1. Caroline

   Vi kler ikke av henne selv om «våren» har kommet 🙂

 18. Kjenner at jeg savner barnehagehverdagen nå. Har selv jobbet i barnehage, men sa opp for å flytte til Nederland. Veldig fine bilder. Påskefrokost er alltid koselig da:)

  1. Caroline

   Kjempehyggelig 🙂 Forstår godt at du savner det! Det virker som en rik hverdag 🙂

   Klem!

 19. Så søt 🙂 lurer på hva du gjør når dere kommer inn i bhg ift sko? Har du blå plast trekk på skoene eller går du da barbeint? 🙂

  1. Caroline

   Har med meg sokker 🙂

 20. Cathrine

  Så koselige bilder! Kjenner meg godt igjen i 2åring som vil velge klær selv. Min ville bare ha på seg tigerdrakt i dag, fordi den har så fin hale…

  Jeg elsker buksene til Nelia med katter på, hvor er de fra?

  1. Caroline

   Hahaha :p Fantastisk! Har hørt historier om foreldre som har sett seg nødt til å sy tutuskjørt som kan brukes på utsiden av vintertøyet :p

   Den er fra h&m 🙂

   Klem!

 21. Gunn ine

  Herrejemini hva folk henger seg oppi. Om Nelia har jakke om du går barbeint

 22. (sunnere) Påskesnop høres ut som en slager!

 23. Øyvind

  Hei. Syns jeg las en plass at du har plattfot. Det har jeg også. Bruker spesialsåler jeg. Anbefales.
  Håper det går bra.

  mvh
  Øyvind

 24. Godt å se at det virker som du får færre negative kommentarer for tiden enn du gjor før, det eneste jeg ser er mødre med mange meninger om så mangt.. men de tror jeg nok aldri du slipper unna!

 25. Åh – vi har ikke påskefrokost i barnehagen. Ikke prøve 17 mai tog heller… Og ikke noe julearrangement. Luciafeiringen varer i ca 90 sekunder og det er det… Godt guttungen har mange venner i bhg iallefall, for det er jammen ikke mange arrangementer ment for foreldrene – haha 🙂 Siden jeg er hjemmeværende og har all verdens med tid så synes jeg sånn er koselig. Kanskje foreldre som må være på jobb til kl 08:00 og ikke kan dra før kl 16:00 synes sånn er kjipt… 😛

 26. Therese

  Det øverste bilde der ville jeg hatt på veggen! Utrolig vakkert <3<3

 27. Hej! Har märkt att du har din vigselring/förlovningsring på höger hand. Är det så i Norge? Kan du inte berätta mer om dina ringar och visa hur de ser ut?

  Kram

 28. Kristin

  Fantastiske bilder av dere to ❤️

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin <3

 29. Ingrid kallevik

  Hei 🙂 jeg elsker å lese bloggen din og du tar nydelige bilder ! Men eg lurte på noe hvorfor er du godt kledd og ikke nelia til å være ute ? Mener ikke vondt ment når jeg spør.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *